Visit a vis

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  507
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Από καρδιάς να είναι- γιατί όχι; -τα τρία μικρά σας (πολύτεκνοι). Υγιέστατα και με χαρά!!
 2. Με διατροφή και άγχος… για την πρώτη όσα μπορώ κάνω. Τα αβοκάντο είχα σταματήσει τώρα που το σκέφτομαι. Τρώω πλέον με πλήρη λιπαρά γαλακτοκομικά, αποφεύγω ζάχαρη, γλουτένη, αλκοόλ, φρούτα και ελαιόλαδο σε καθημερινή βάση, πολύ νερό, σαλάτες μία τη μέρα σίγουρα, καφέ και τσάι αραιά, επιλέγω ένα γεύμα με αντιοξειδωτικές τροφές καθημερινά… δεν ξέρω τι άλλο! Στον ήλιο δεν πολυβγαίνω γιατί έχω πολύ διάβασμα τον τελευταίο μήνα. Τίποτα δεν παρήγαγα τόσο καιρό; Έστειλα και στην ενδοκρινολόγο μου. 4000 iu + k παίρνω. Μου είπε ότι θα είμαι οκ λογικά. Οψόμεθα! Η fsh είναι στο ανώτατο υψηλό όριο της παραγωγικής φάσης σύμφωνα με το μικροβιολογικό μου. Ένα καλό ώριμο όμορφο ωαριάκι θέλουμε. Τι στο καλό πια!
 3. Το ένα των 5mg θεωρείται πολύ; Χμ… θα στείλω. Ίσως έχει να μου πει κάτι και για τις υπόλοιπες. Την είχα ανεβάσει στο 40 κοντά την d πριν την προηγούμενη προσπάθεια που ήταν και επιτυχής ασχ´ετως της κατάληξης, οπότε σταμάτησα το συμπλήρωμα. Δεν έπρεπε μάλλον…
 4. Ναι, το έχω στα υπ όψιν. Η ε2 κούκλα σταθερά. Το πολύ να είναι 30, όπως σε αυτή τη μέτρηση. Πιο χαμηλή ήταν τις προηγούμενες φορές. Τρελάθηκαν οι ορμόνες! Όσο για την d νομίζω ότι η σκουρόχρωμη επιδερμίδα μου δεν βοηθά. Αναρωτιέμαι όμως μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα και δεν συντηρείται εκεί που πρέπει. Θα πρέπει να παίρνω συμπλήρωμα συνέχεια! Να στε καλά… Θα ξεκινήσω στον επόμενο κύκλο τη διέγερση νο4. Εκτός αν δει τις τιμές ο γιατρός και αλλάξει το πλάνο. Καλή μας τύχη!!!
 5. Στο 5 κοντά δυο κύκλους πίσω και στο 8 περίπου στον ακριβώς προηγούμενο. Μήπως ήταν λόγω φαρμάκων και απόξεσης ψευδώς καλή; Ανησυχώ μήπως πάει στράφι η διέγερση… θα μιλήσω με τον γιατρό και βλέπουμε. Όσο για την d χωρίς συμπλήρωμα δεν γίνεται δουλειά. Ο ήλιος δεν δουλεύει σε εμένα.
 6. Απογοήτευση οι ορμόνες μου σε αυτόν τον κύκλο και όχι μόνο, μέχρι και η d3 στα τάρτατα είναι στο 17! Η fsh 12.5… απορώ αν θα βρούμε κάποιο καλό στην επόμενη διέγερση… τι στο καλό γίνεται με την fsh μου και ανεβοκατεβαίνει; Τα φώτα σας!
 7. Εγώ νομίζω κέντρο θα άλλαζα... δεν ξέρω σε ποια ήσουν, αλλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι πιο αξιόπιστοι. Αν αρχίζει καμιά να αμφιβάλει για τις ενέργειες του γιατρού της, άστα βράστα! Είναι ώρα για αλλαγή...το βασικό είναι να σου εμπνέει ο άλλος εμπιστοσύνη, βλέποντας ότι κάνει πάντα τις σωστές κινήσεις. Είσαι πολύ έμπειρη μετά από τόσες ωοληψίες. Δεν ρώτησα καν γιατί. Δυο μου είχε οβιτρέλ, δυο έκανα!
 8. Τις οβιτρέλ δεν μου χε πει κανείς από όσο θυμάμαι να τις έχω στο ψυγείο. Δύο πάντως μου χε ζητήσει και εμένα. Χάθηκαν ή απλώς ήταν άδεια τα θυλάκια; Κάτι δεν γίνεται σωστά…
 9. Στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένο ένα 60%. Βόρεια Ευρώπη πχ Σκανδιναβικές χώρες να κοιτάμε καλύτερα. Εκεί έχουν καλή κάλυψη. Τέλος και τα μέτρα. Μακάρι να προχωρήσουν καλά. Προς το παρόν γλιτώνουμε νοσηλεία και θάνατο σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Για τη διασπορά εξαρτάται από την τήρηση των μέτρων. Δεν αρκεί το εμβόλιο.
 10. Στο δημόσιο είναι 7 εργάσιμες.
 11. Δεν ξέρω τι φοβάμαι πιο πολύ, να δω άλλη μία μηδενική χοριακή ή να αποβάλλω ξανά; Ειλικρινά με πονούν και τα δύο το ίδιο… Δεν έχει νόημα να τα σκέφτομαι όμως. Το ξέρω!
 12. Τι να πω! Να υπάρχουν διάφορες τεχνικές για τον έλεγχο με διαφορετικές επιπτώσεις; Δεν έχω ιδέα… οι δικοί σας γιατροί τι σας είπαν δλδ; Τέλειαα!! Πολλές όμως δεν έχουν επιτύχει αν και ελεγμένα τα έμβρυά τους. Το 80% δεν είναι λίγο… αλλά εγώ που δεν είχα ποτέ ξανά σύλληψη, δεν νιώθω ασφαλής.
 13. Ο γιατρός μου, ήθελε να κάνουμε προεμφυτευτικό, για να μην πάει χαμένη άλλη επιτυχημένη εμφύτευση λόγω τρισωμίας ή άλλης ατυχίας. Αλλά με αυτό το μικρό έστω αλλά υπαρκτό ποσοστό αλλοίωσης, δεν το ρισκάρουμε (και κατανοεί φυσικά, δεν μας πίεσε…) Ίσως αναγκαστούμε βέβαια αν ο καρυότυπός μας αποκαλύψει άλλα…