Visit a vis

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  66
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Πιστεύουμε και προχωράμε! Είχε δίκιο λοιπόν. Εγώ δεν την ήθελα αυτή την εξέταση και τώρα αδημονώ να την κάνω να δω τι θα δείξει. Λέτε να είναι ο μήνας των φλεγμονών; Καλή θεραπεία και σύντομα με εγκυμοσύνη!
 2. Για ποιο λόγο σε έστειλε για υστεροσκόπηση; Είχατε αποτυχίες στην εμφύτευση;
 3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Γύρω στα 700 μου χε πει ο γιατρός μου όταν το συζητούσαμε ως ενδεχόμενο. Ήθελα να χω ένα μέτρο σύγκρισης. Έχω ακούσει και τρελές τιμές! Μία αποτυχημένη εξωσωματική. Ενδομήτριο λεπτό με τόνους οιστρογόνων. Κάτι πηγαίνει λάθος εκεί μέσα. Ελπίζω να βρεθεί κάτι. Καλή τύχη σου εύχομαι!!!
 4. Αν κάποια από εσάς έκανε υστεροσκόπηση πρόσφατα, μπορεί να μου πει πόσο κόστισε και πόσο σημαντική εξέταση τη θεώρησε; Σας βοήθησε; Διαγνωστικά; Παρεμβατικά; Φαντάζομαι ότι εντός φαίνονται άλλα πράγματα από αυτά που περίμενες να εντοπίσεις...
 5. Για επίμονη υψηλή οιστραδιόλη καταφύγαμε στην αβερκαπ...δεν ήταν στο πρόγραμμα. Αναγκαστικά ήρθε στις λύσεις κι αυτή. Έλυσε το πρόβλημα, αλλά καθυστερεί η περίοδός μου σε αυτό τον κύκλο και ανησυχώ. Πόσο πρέπει να περιμένω; Ώσπου να ρθει; Μήπως προκαλεί περισσότερα προβλήματα από το ένα που έλυσε; Κάθε φάρμακο που παίρνω μου προκαλεί αναστάτωση. Οι παρενέργειες είναι πολλές και για τον κάθε οργανισμό διαφορετικές. Δεν έχω ποτέ καθυστέρηση πέρα από μια φορά μετά από απόξεση για έναν πολύποδα είχε αργήσει 6 μήνες...πήρα σικλακούρ για να ρθει και με φοβίζει τώρα η απουσία της. Μην πάθω τα ίδια! Για την 2η εξωσωματική ήδη περιμένουμε ένα χρόνο!!!! Όλα ανάποδα έρχονται...
 6. Για τους ιατρούς μου και το κέντρο μόνο θετικά έχω να πω. Είναι πολύ προσεκτικοι στις κινήσεις τους. Τη Μοίρα δεν μπορω να ερμηνεύσω. Επιμένω... Θα τα ψάξω...ευχαριστώ!
 7. Καλησπέρα κορίτσια! Έχει πάρει καμιά σας Averkap για τακτοποίηση των ορμονών της πριν από την προετοιμασία για εμβρυομεταφορά; Τα εμβρυάκια μας μας περιμένουν πολύ καιρό τώρα. Δεν προχωράει καλά η όλη φάση. Πότε το ένα. Πότε το άλλο. Μου πρότειναν υστεροσκόπηση και περιμένω υπομονετικά την περίοδο για να κλείσω το χειρουργείο. Μετά την averkap όμως έχει καθυστερήσει κι αυτή. Σκέφτομαι αρκετές φορές ότι τα σημάδια μου δείχουν πως απλώς δεν θα συμβεί ποτέ...εγώ επιμένω όμως. Κι ας χάσω...
 8. Είστε εξαιρετικές όλες! Θα το συζητήσω ξανά μαζί του. Στην 20η περίπου το μετρήσαμε στο 7.2. 6 χάπια και αυτοκόλλητο από την 5η ή 6η μέρα. Με άριστα έμβρυα την πρώτη φορά πήγαμε με το 7.5 ενδ. Τώρα που τα έμβρυα είναι μέτρια επιδιώκουμε πιο καλό ενδομήτριο. Καλή εικόνα έχει γενικά.
 9. Κι αυτά τίποτα...το πολύ 7.5 να φτάσει. Θα ξεκινήσουμε πιο επιθετικά την επόμενη φορά. Υπάρχει λύση λογικά...αλλά ποια είναι; Δεν έγραφα τόσο καιρό ακριβώς γιατί είχα άρνηση να δεχτώ ένα ακόμη πρόβλημα στην όλη πορεία. Είστε όλες ηρωίδες! Μάχη τη μάχη. Φορά τη φορά. Θα τα καταφέρουμε αν είναι το τυχερό μας!
 10. Λύσεις για λεπτό ενδομήτριο υπάρχουν; Άλλη μια προσπάθεια έμεινε στη μέση εξαιτίας αυτού....
 11. Λογική η απορία σου. Από ό.τι έχω καταλάβει εξαρτάται από την τακτική του καθενός. Άλλοι σκέφτονται ότι αν φτάσουν σε βλαστοκύστη σημαίνει ότι έχουν διανύσει ένα σημαντικό διάστημα που δείχνει την δυναμική τους, άλλοι ότι στη μήτρα φυσιολογικά αναπτύσσονται τα 3ης ημέρας πιο κοντά στη φυσική σύλληψη. Επιτυχίες έχουν φέρει και οι δύο μέθοδοι. Στατιστικά δεν ξέρω. Ακολουθώ κι εγώ την τακτική του γιατρού μου και βλέπουμε. Ήδη έχω καταγράψει την 1η αποτυχία με αρίστης ποιότητας έμβρυα 5ης ημέρας. Με οριακό βέβαια ενδομήτριο. Ποιος ξέρει τι ακριβώς φταίει!! Με κουράζουν αυτές οι σκέψεις...
 12. Καλημέρα κορίτσια! Αισιόδοξα νέα με χοριακές ανεβασμένες και εγκυμοσύνες σε εξέλιξη!!!! Τέτοια πάντα!! Μετά από μία εβδομάδα νιώθω καλύτερα. Στον επόμενο κύκλο θα προχωρήσουμε στη μεταφορά των άλλων δύο κατεψυγμένων...μέτριων...αλλά θα τους δώσουμε την ευκαιρία τους! Αποτοξίνωση και ηρεμία μέχρι τότε.
 13. Σάββατο κι ακόμη η περίοδος! Τόσο πολύ αργεί μετά τη διακοπή των φαρμάκων; Τετάρτη έκανα την χοριακή.
 14. Πολύ στενόχωρα νέα... η αποβολή είναι ό.τι πιο επώδυνο μετά τον θάνατο του παιδιού σου. Δεν χρειάζεται να το βιώσει κανείς για να το καταλάβει...αλλά σίγουρα ο πόνος δεν μπορεί να ξεχαστεί παρά μόνο με το χρόνο. Ο χρόνος είναι γιατρός. Πενθούμε η κάθε μία τη δική της απώλεια. Όταν βρούμε τη δύναμη και πάλι θα παλέψουμε ξανά. Τα περί Θεού...το θέλημά Του κανείς δεν μπορεί να το ερμηνεύσει. Όσο κι αν τα βάλουμε μαζί Του ποιός ξέρει αν το καλό είναι το χ ή το ψ για εμάς; Αποδέχομαι την πραγματικότητα προσωπικά. Προσπαθώ να αλλάξω όσα μπορώ. Για τα άλλα... Συγχαρητήρια και μοιράζομαι τη χαρά με εσάς που είστε έγκυες και εύχομαι με το μωράκι σας στην αγκαλιά. Υγιέστατοι κι αυτό κι εσείς!!!! Μας δίνετε ελπίδα. Οι φόβοι μας πολλοί, αλλά η επιτυχία σας μας βοηθά να αισιοδοξούμε. Φιλιά σε όλες!!!!!
 15. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να τα περνάμε όλα αυτά...θα γίνουν όλα στην ώρα τους optimist. Θα αναθαρρήσουμε κι εμείς και θα προχωρήσουμε. Καλή δύναμη σε όλες!!!