Vasiliki84

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  22
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ναι το ξέρω!!! Γ αυτό είπαμε τώρα να πάρουμε βιταμίνες για καλύτερη ποιότητα ωαρίων και του σπέρματος.Σιγουρα είναι μια λύση αλλά πολλά τα λεφτά και πάλι κάνεις δεν σου εγγυάται όταν θα παν όλα καλά πολλές κοπέλες εχουν κάνει και πάλι δεν είχαν αποτέλεσμα!!
 2. Ναι ναι!!!!! Έχουμε πάει σε ειδικό για τον κατακερματισμό τον οποίο δεν τον αποδέχονται όλοι πήραμε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο μικρόβιο δεν έχει ούτε κιρσοκήλη!!! Τώρα είπαμε να κάνουμε άλλη μια γιατι νομίζω δεν αξίζει να πάμε με ένα μέτριο Έμβρυο! Τώρα θα ξαναρχίσει βιταμίνες και κόψιμο το κάπνισμα!ίσως πάρουμε πιο καλά έμβρυα!Εσείς πετύχατε η στον αγώνα;
 3. @Lena3 η αλήθεια είναι με έχει πάρει από κάτω!!αλλά πιστεύω με τις μέρες θα φτιάξω! Έχουμε κάνει τις βασικές σκέφτομαι να κάνω υστεροσκοπηση τώρα να δω μήπως έχει κάτι η μήτρα!
 4. Σ'ευχαριστω κορίτσι μου!!!! Και εγώ πάντως έτσι το σκέφτομαι!!!! Έχουμε θέμα με το σπέρμα έχει περίπου 10.000.000 και κίνηση 37% συνολική καρυότυπο κάναμε βγήκε καλός έχουμε κάνει και κατακερματισμό σπέρματος Ειχε βγει 26% ήταν ανεβασμένος.στην αρχή είχα δύο ΑΑ και τα έβαλα δεν έγινε κάτι τώρα είπα να βάλω ένα και να έχω δύο για μετά αλλά το ένα δεν άντεξε πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει όντως υπάρχουν και τέτοιες βλαστοκυστες που δίνουν εγκυμοσύνη αλλά με την ψυχολογία να πάω δεν ξέρω!!!
 5. Καλησπέρα κορίτσια και καλή επιτυχία σε όλες!!! Μετά από την τρίτη εμβρυομεταφορα με αρνητικό αποτέλεσμα μου έχει μείνει στην κατάψυξη μια βλαστοκυστη 1ΒΑ πιστεύετε αξίζει να την βάλω; Είχα 5 έβαλα στις αρχή δύο πολύ καλές ΑΑ δεν πέτυχε μετά βγάλαμε άλλες δύο η μία δεν άντεξε μετέφερα μια 1ΑΒ πάλι δεν έγινε κάτι και μου έμεινε μια 1ΒΑ. Είμαι 37 και καταλήξαμε σε εξωσωματική λόγω σπέρματος αλλά δυσκολατα πράγματα.
 6. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!Εγώ σήμερα πήρα την τρίτη αρνητική χοριακη!!! Δυστυχώς για πολλές δεν είναι τόσο εύκολο αλλά θα παλέψουμε!!! Πάρε το χρόνο σου και όταν ξανα προσπαθήσεις θα είναι όλα καλύτερα θα δείτε και τι έφταιξε τι μπορείς να αλλάξεις!!δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα οπότε δεν ξέρω!Σίγουρα όμως υπάρχουν και αξιόλογοι γιατροί
 7. Εγώ λέω να μην το κάνεις!!!πολλά τεστ δεν δείχνουν και μπορεί να στεναχωρεθεις άδικα!!!!!!
 8. Εγω να σου πω είμαι αρνητική νιώθω σαν μην έχω κανενα!αν ήταν καλής ποιότητας ίσως να ήταν καλύτερα! Το θέμα είναι ότι ο γιατρός άλλαξε κεντρο οπότε είναι λίγο δύσκολο και η μεταφορά κοστίζει!! Θα μιλήσω και μαζί του και θα δώ!!!
 9. Εγώ κορίτσια πήρα την χοριακη μου αρνητικό!Τώρα σκέφτομαι αν αξίζει να μεταφέρω την τελευταία έχω μια πρώιμη 1ΒΑ.Δεν ξέρω σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω ξανά από την αρχή!
 10. Ναι δίκιο έχεις!!!!θεωρώ είναι το πιο ψυχοφθόρο κομμάτι της εξωσωματικής!!!! Η αναμονή!!!!!! Από την Δευτέρα που θα κάνεις τον υπέρηχο πιστεύω θα ηρεμήσεις και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους
 11. Με το καλό!!όλα θα πάνε τέλεια μόλις το δεις θα φύγει και το άγχος!!!!
 12. Νομίζω είναι καλή αν ανεβαίνει 60 με 70 % Δεν υπάρχει θέμα!!! Λογικά αν πας για υπέρηχο θα δείτε και σάκο αφού είναι πάνω από 1.000.
 13. Εύχομαι η πρώτη να είναι και η τυχερή σου μην έχεις καθόλου άγχος η διαδικασία είναι απλή!!!Μια συμβουλή θα σου δώσω μην μπεις στο τριπακι να κάνεις τεστ νωρίτερα η χοριακη να πας όταν σου πει ο γιατρός σου!!
 14. Ναι κορίτσι μου!!έχεις απόλυτο δίκιο είναι οι γιατροί καμιά φορά μας φουσκώνουν τα μυαλά όταν δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα!!!το μόνο που εύχομαι είναι τουλάχιστον να είναι καλό το τελευταίο! γιατί υποτίθεται θα είχα δύο και τελικά το ένα από την απόψυξη καταστράφηκε!στη τελική ότι είναι γραφτό θα γίνει!!
 15. Εννοείς να μη πιάσει καμία βλαστοκυστη; Ναι αυτό διαβάζω τώρα!!θα δω μήπως πάω και κάνω κάποιες έξτρα εξετάσεις!