Leapos

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  153
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Εγώ τις έκανα μετά την θετική χοριακή, επειδή είχα καφέ υγρά. Οπότε γίνονται και μετά. Συγχαρητήρια! Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος!
 2. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Κι εγώ την μπουμπού μου, την απέκτησα με εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων, μετά από την αποτυχία της 1ης με φρέσκα!
 3. @MELINASP @Rafaelatarzan @[email protected] @anna5190 @Nansy29 @Giotitsa Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, το ενδιαφέρον και την στήριξή σας! Ότι καλύτερο εύχομαι σε όλες μας! Όταν με το καλό περάσει το 3μηνο, θα χαρώ! Προς το παρόν είμαστε συγκρατημένοι!
 4. Κορίτσια, έχω ευχάριστα! Είμαι έγκυος! Χθες ήταν 32η μέρα του κύκλου. Μετά την απόξεση του Φεβρουαρίου, δεν ήταν σταθερός ο κύκλος μου, τη μια μου ήρθε στις 29 και την άλλη στις 27 μέρες. Πήγα στο νοσοκομείο, έκανα χοριακή και βγήκε 657! Το απόγευμα πήγα στο γιατρό μου και είδαμε το σποράκι! Μετά τις απανωτές αποτυχίες είμαι πολύ επιφυλακτική! Χαίρομαι, όμως απ'την άλλη φοβάμαι κιόλας.. Είχα 2 αποβολές σε 3 μήνες. Ελπίζω να είμαι τυχερή αυτή τη φορά!
 5. Γεια σας κορίτσια. Μπορεί κάποια να μου πει το τηλέφωνο της επιτροπής Θεσσαλονίκης; Δεν το βρίσκω..
 6. Στις 2 πρώτες εμβρυομεταφορές δεν έκανα. Στην 3η με έστειλε να κάνω προγεστερόνη. Ήταν λίγο πάνω από το κατώτερο όριο, όμως δε μου είπε να πάρω κάτι
 7. Ο γυναικολόγος μπορεί να την γράψει. Είναι 0% συμμετοχή. Ούτε καν 13.5, που διάβασα παραπάνω, δεν πληρώνεις. Ο άνδρας μου πήγε σε απλό μικροβιολογικό και εγώ στη euromedica.
 8. Τα ακίνητα δεν ειναι νεκρά; καλά θα κάνεις που θα το ψάξεις. Χωρίς να ειμαι ειδική νομίζω πως ήταν μέγα σφάλμα της κλινικής.
 9. Μα εφόσον είδαν ότι και στο φρέσκο δεν υπήρχαν σπερματοζωάρια, γιατί δεν κατέψυξαν τα ωάριά σου; Αχ τι να πω, δώσε προσοχή στα επόμενα βήματά σου.
 10. Θα ελεγα ότι αρκετές ευκαιρίες του έδωσες.. συνήθως μετά τη 2η αποτυχία σε στέλνουν και για αλλες εξετάσεις. Εγώ βέβαια πήγα μετά την 1η προσπάθεια και βρήκαμε την θρομβοφιλία. Αφού έκανα και υστεροσκόπηση, στην 2η εμβρυομεταφορά έμεινα έγκυος, σε συνδυασμό με ινοχεπ. Όπωσδήποτε καρυότυπο να κάνεις. Εγώ παρόλο που έχω ένα παιδί, τώρα, μετά την παλινδρόμηση, πήγα να κάνω και καρυότυπο, παρόλο που μου είπε πως δεν το θεωρεί απαραίτητο.
 11. Πραγματικά είναι κρίμα. Μόνο με το κατεψυγμένο έπρεπε να προσπαθήσετε; Είναι λάθος της κλινικής αυτό. Δε μπορούσαν νωρίτερα να δούνε αν είναι εντάξει το σπέρμα για να προχωρήσουν στην ωοληψία; αν έβλεπαν ότι δεν είναι εντάξει, ας ζητούσαν κι άλλο σπέρμα..
 12. Κορίτσια να σας ρωτήσω.. Ο σύζυγος έκανε σπερμοδιάγραμμα και βγήκε 90% φυσιολογικές μορφές. Το 2014 είχε κάνει και έδειξε 5% φυσιολογικές. Έχουν γίνει σε διαφορετικά εργαστήρια. Λογικά έχουν άλλο πρότυπο ανάλυσης. Όμως έχετε ξανακούσει 90% φυσιολογικά; Στο 1ο εργαστήριο έλεγε >4% ότι είναι φυσιολογικές οι τιμές και σε αυτό λέει >30%. Το κάναμε για την επιτροπή, θα δεχθούν ένα τέτοιο σπερμοδιάγραμμα;
 13. Όχι. Μια φορά το κάνεις. Αν εχεις μετάλλαξη στο αίμα, θα την εχεις πάντα.
 14. Έγώ είχα πληρώσει 650... σε κέντρο γονιδιακού ελέγχου, για πλήρη έλεγχο θρομβοφιλίας. Ο καρυότυπος πλέον είναι δωρεάν. 0 συμμετοχή, μπορεί να συνταγογραφηθεί.
 15. Οχι για τον υπέρηχο ρωτάω. Στη σαλπιγγογραφία μου έβαλαν σφραγίδα στη γνωμάτευση. Το ίδιο και στον υπέρηχο, όμως δε μου έβαλαν στο χαρτί με τις εκτυπωμένες γωτογραφίες του υπερήχου.