Ασία

Members
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  33
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

About Ασία

  Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

  87 εμφανίσεις προφίλ
  1. Υπάρχει και το Θωμίνα σαν επιλογή (που δεν μου αρέσει να πω την αλήθεια)
  2. (Χαχαχα πολύ επίκαιρη η φράση σου) Πάμε λίγο μέσα Ζ Ο Β
  3. Ιατρε ξανά ωορρηξία Χ Η Μ
  4. Ζωγραφιά από νερομπογιες Φ Ε Θ
  5. @Ungry girl Εγώ λέω να κάνεις και υπέρηχο για να είσαι σίγουρη. Έτσι μου είχε πει κι εμένα ο γυναικολόγος μου. Είχα κάνει εξετάσεις αίματος και ήταν οκ αλλά με έστειλε σε Ενδοκρινολογο για υπέρηχο. Εφόσον μπήκες στην διαδικασία των εξετάσεων να τις κάνεις όλες.
  6. Εύχομαι να έγινε η γονιμοποίηση και σε λίγους μήνες να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα υγιές μωρό! Εγώ δεν έχω εμπειρία αλλά μια γνωστή της μαμάς μου έμεινε έγκυος δύο φορές με αυτή τη μέθοδο,με την πρώτη στο πρώτο παιδί και με την δεύτερη στο δεύτερο παιδί.τα παιδιά της έχουν 1,5 χρόνο διαφορά.Να κάνω κι εγώ την απορία μου? Η διαδικασία αυτή είναι εντελώς ανώδυνη και μοιάζει με το τεστ παπ?
  7. Αφού πλέον ζήτησε μόνη της εγγόνι σημαίνει πως θα χαρεί πολύ όταν μάθει τα ευχάριστα! Και που ξέρεις?ίσως το μωρό να περίμενε την έγκριση της γιαγιάς του για να έρθει και τώρα που ήρθε η έγκριση να είναι στον δρόμο..χαχαχα Να τον τσεκάρεις τον γιατρό,αν νιώθεις άνετα μαζί του και φαίνεται έμπιστος να συνεχίσεις σ αυτόν,αφού λένε πως είναι καλός.
  8. Χαχαχαχα...σωστή σε βρίσκω,να μετατρέψουμε την αρνητική ενέργεια τους σε θετική και θα τα καταφέρουμε!!Είναι και η δική σου περίεργη? Εγώ σου είπα πότε πρέπει να τις κάνεις για να ξέρεις και πότε να πας στον γιατρό.βολεύει δηλαδή να τον επισκεφτείς λίγες μέρες πριν σου έρθει περίοδος ώστε να μην χάσεις ένα μήνα και περιμένεις μέχρι τον επόμενο κύκλο για τις εξετάσεις. Πρώτη φορά πηγαίνεις σε αυτόν τον γιατρό?(επειδή είπες ελπίζω να είναι καλός)
  9. Φυσικά και μπορείς να την φωνάζεις Σοφία,ας είναι διαφορετικό όνομα.Εγώ θα την φώναζα Κλειώ,που επίσης είναι διαφορετικό όνομα.
  10. Καλησπέρα,κι εγώ το ίδιο εύχομαι!!Τις εξετάσεις για τις ορμόνες πρέπει να τις κάνεις 2η-3η μέρα του κύκλου σου,θα στα πει και ο γυναικολόγος,και μετά ξανά μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία σου. Εύχομαι τα καλύτερα!
  11. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Άρα μπορείς να κάνεις αναγνώριση λίγο πριν γεννήσεις χωρίς να αναγκαστείς να κάνεις γάμο και το παιδί όταν με το καλό θα γεννηθεί θα είναι μεν παιδί εκτός γάμου,αλλά θα είναι αναγνωρισμένο από τον πατέρα του. Όσο για τους γονείς θα φαίνεται πως είναι ανύπαντροι και ο καθένας έχει παιδί,δηλαδή μονογονεϊκη οικογένεια.σωστά κατάλαβα?
  12. Δηλαδή χάλια λες Κ Ο Ε
  13. @CME2205 καλησπέρα!Πόσο συμφωνώ μαζί σου! Εγώ από μικρή ήθελα να υιοθετήσω παιδί,σκεφτόμουν πως αφού κάνω το δικό μου θα ήθελα να υιοθετήσω κι ένα ακόμη κυρίως για να κάνω μια τόσο καλή πράξη,να προσφέρω οικογένεια σε ένα παιδί που δεν έχει..θαυμάζω τον κόσμο που έχει υιοθετήσει και ιδίως εκείνους που πρώτα έκαναν τα βιολογικά τους παιδιά και έπειτα υιοθέτησαν,γιατί δεν το έκαναν ως λύση ανάγκης.Δυστυχώς ο άντρας μου είναι κατά και χρησιμοποιεί την λέξη εξωσωματική λες και είναι καραμέλα. Εγώ να πω την αλήθεια μου μόνο εγωισμό βλέπω πίσω απο μιά τέτοια απόφαση... @Ungry girl μου καλησπέρα! Είναι πολύ θετικό που η εξέταση του άντρα σου είναι καλή! Εύχομαι να μην προλάβεις να κάνεις καμία εξέταση εσύ,να σε προλάβει ένα θετικό τεστακι!!! Εμείς έχουμε κάνει σπερμοδιάγραμμα που έδειξε πολύ χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων,τα υπόλοιπα σε γενικές γραμμές ήταν καλά και εγώ έχω ελέγξει ορμόνες,στην αρχή δεν ήταν τέλειες αλλά μετά από αρκετούς ελέγχουν φάνηκαν οκ. Έχω εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών(όχι το σύνδρομο) και έχω περίοδο κάθε 35-40-45-50 μέρες. Πολύ συχνά μου εμφανίζεται κύστη στις ωοθήκες με αποτέλεσμα να μην κάνω συχνά ωορρηξία και όποτε κάνω δεν ξέρω αν είναι καλής ποιότητας..Ο ένας ο γιατρός μου έλεγε ότι μια χαρά κάνω ωορρηξία και ο άλλος πως ίσως να μην κάνω ποτέ καλής ποιότητας..σαλπιγγογραφία δεν έχω κάνει ακόμη.Ο ένας μου έλεγε να κάνω και ο άλλος λέει πως αποκλείει να έχω πρόβλημα..Δεν βγάζεις άκρη. Δηλαδή εμείς είμαστε πάρ τον έναν και χτυπά τον άλλον όπως κατάλαβες...
  14. Με ενδιαφέρει το ζήτημα.Μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ πόσο κόστισε όλη αυτή η ιστορία?