image.png

Ασία

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  162
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

300 εμφανίσεις προφίλ
 1. Το τεστ έγινε σκούρο ένα απόγευμα, οπότε εγώ είχα επαφή το βράδυ της ίδιας μέρας και το επόμενο βράδυ. Πιστεύω πως ήταν αρκετές γιατί έστω και μια επαφή αρκεί, αν είναι να συμβεί θα συμβεί.. Να σας ζήσει το μπεμπακι!προσπαθούσατε καιρό πριν χρησιμοποιήσεις τεστ ωορρηξίας?και δηλαδή αυτούς τους 3 μήνες(πριν μείνεις έγκυος) ήξερες ακριβώς πότε γίνεται η ωορρηξία και είχατε επαφές Όταν έπρεπε και παρόλα αυτά δεν έμενες έγκυος?
 2. Καλησπέρα..μου ήρθε περίοδος εμένα 14 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας. Αυτό τι σημαίνει? Πως σε μένα από την ωορρηξία ως την περίοδο μεσολαβούν 13 μέρες πάντα? Κορίτσια χρησιμοποίησα πρώτη φορά τα τεστ ωορρηξίας τον προηγούμενο μήνα και είχα αρκετές ελπίδες γι αυτή τη φορά αλλά τελικά τίποτα πάλι..συνήθως με τεστ ωορρηξίας πόσο προσπαθεί ένα ζευγάρι που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μέχρι να πετύχει εγκυμοσύνη? Έχει κάποια από σας προσωπική εμπειρία?
 3. Περίμενα το τεστ ωορρηξίας για να ανακοινώσω ημερομηνία, γι αυτό λείπω από το πινακακι...Τελικά περιμένω καθυστέρηση από τις 22 Γενάρη και μετά.
 4. Μου δίνεις θάρρος τώρα. προσπαθούσατε καιρό για εγκυμοσύνη? Εσύ δηλαδή δεν χρησιμοποίησες καθόλου τεστ ωορρηξίας αφού δεν ήξερες ακριβώς πότε έγινε η ωορρηξία. Σωστά?
 5. Καλημέρα!!!αυτό που με απασχολεί με τη σταγόνα είναι το εξής:την είδα 9/1 το μεσημέρι. Η ωορρηξία έγινε 9/1? Γιατί θετικό τεστ είχα δει 7/1 το απόγευμα, άρα υπολόγισα πως ωορρηξία έκανα στις 8/1. Γίνεται να μου ήρθε η σταγόνα μια μέρα μετά την ωορρηξία? Η μήπως έκανα ωορρηξία 9/1, δύο μέρες μετά το θετικό τεστ? Γιατί επαφές είχα 7/1 και 8/1 βραδια. Δεν είχα 9/1. Σίγουρα? Είναι ο πρώτος μήνας που χρησιμοποίησα τα τεστ ωορρηξίας και ήθελα να έχω επαφές όλες τις μέρες που "έπρεπε". Δεν ήθελα να χάσω την ημέρα της ωορρηξίας..ξέρω ότι το σπέρμα μπορεί να ζήσει και τόσο πολύ αλλά θα ένιωθα πιο σίγουρη αν είχα επαφή και την ημέρα της ωορρηξίας. Καταλαβαίνεις..
 6. Καλημέρα!θυμάσαι μήπως πότε ακριβώς είδες το αιματακι αυτό?Εγώ το είδα δύο μέρες μετά το θετικό τεστ και φοβάμαι μην έγινε εκείνη τη μέρα η ωορρηξία, γιατί εκείνη τη μέρα δεν είχα επαφή, είχα τις δύο προηγούμενες μέρες.
 7. Α δεν την διάβασα την ιστορία της..Βασικά σίγουρα κανέναν μήνα από αυτούς δεν έκανε ωορρηξία, εφόσον δεν της ερχόταν περίοδος.Μπορεί να έχουμε περίοδο χωρίς ωορρηξία. Ωορρηξία όμως χωρίς περίοδο δεν γίνεται.Έτσι μου έχει πει ο γιατρός μου.
 8. Δεν ισχύει αυτό από ότι μου έχει πει ο γιατρός μου.Μπορεί να μας έρθει περίοδος χωρίς να έχουμε κάνει ωορρηξία.
 9. Είδες λίγο αίμα μετά από την τελευταία ωορρηξία ή παλιότερα σου είχε συμβεί να δεις αίμα?Εγώ σε αυτή την ωορρηξία ήμουν τελείως στεγνή,λίγες μέρες πριν την ωορρηξία όμως είχα περισσότερα υγρά από το φυσιολογικό.Αφού αν δεν είχα κάνει τεστ ωορρηξίας θα νόμιζα πως έσπασε το αυγουλάκι κανα δύο μέρες νωρίτερα.Εσύ αν θυμάμαι καλά είχες εκμεταλλευτεί την ωορρηξία σου έχοντας επαφή την ημέρα του θετικού τεστ, την επόμενη και την παραεπόμενη, σωστά?
 10. Σε μερικούς κύκλους δεν πονάει καθόλου, σε άλλους ξεκινάει λίγες μέρες πριν και μερικές φορές ξεκινάει αμέσως μετά την ωορρηξία... Δεν έχω στάνταρ, γι αυτό και δεν το θεωρώ κάτι.Σήμερα είδα στο σκούπισμα μισή σταγόνα αίμα,από χθεσινή ωορρηξία δεν είναι λογικά?
 11. Γεια σου μάντη μου!!μια χαρά πήγαν. Είχαμε χθες και προχθές.νομίζω ήταν αρκετές. (Θετικό τεστ ωορρηξίας είδα 7/1 το απόγευμα, ενώ 7/1 το μεσημέρι ήταν ακόμη αχνη η δεύτερη γραμμή) Σήμερα δεν μπορώ επαφή επειδή πονάω αρκετά χαμηλά αριστερά και από κάτω, φαντάσου πως δεν πήγα στην δουλειά για να μην πονάω και κουραστώ...ξεκίνησε και το στήθος μου να πονάει σήμερα. Λες να πειράζει που σήμερα δεν θα έχει επαφουλα το πρόγραμμα??Εσύ τι κάνεις? Πως είσαι? Έχεις κανένα ύποπτο σύμπτωμα Τώρα που είσαι στην αναμονή?
 12. Να σου στείλω φωτο από τα τελευταία τεστ μου να τα συγκρίνεις με τα δικά σου θετικά?
 13. Υπάρχει καμία κοπέλα που όσο περνάνε οι μέρες η δεύτερη γραμμή στα τεστ ωορρηξίας να παραμένει αχνη, να μην γίνεται ποτέ έντονη όσο η πρώτη και μετά να εξαφανίζεται??δηλαδή τα θετικά τεστ να μην είναι έντονα, να είναι απλά αχνά. Είναι ο πρώτος μήνας που τα δοκιμάζω και εδώ και 3 μέρες έχω συνέχεια αχνη τη δεύτερη γραμμή. Εν τω μεταξύ έχω και υγρά και έντονο πόνο σήμερα από τα αριστερά.τέτοιο πόνο που θα ήμουν σίγουρη πως σήμερα είναι η μέρα ωορρηξίας.Όμως το τεστ βγήκε και σήμερα αχνό...
 14. Ναι κι εμένα μου έχει τύχει μετά από έντονη επαφή.Είναι πολύ νωρίς για εμφύτευση, όχι λίγο... @Μάντη από την ωορρηξία σου που έγινε προχθές(ή έστω χθες) θα είναι το αίμα και ίσως απλά άργησε να φανεί, τι να πω.. μην σε ανησυχεί πάντως.
 15. Ίσως αίμα ωορρηξίας, συμβαίνει λίγες φορές, σπάνια. Αλλά εσένα έγινε η ωορρηξία προχθές λογικά ή έστω χθες.