Ασία

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  833
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

978 εμφανίσεις προφίλ
 1. σύντομα δηλαδή!! με το καλό. Μια χαρά είναι κ η καισαρική, όλα καλά θα πάνε κ θα φτάσεις ως εκείνες τις εβδομάδες, οι ενέσεις είναι προληπτικά μήπως κ συμβεί τίποτα νωρίτερα, αλλά δεν θα συμβεί. πωπω πως πέρασε ο καιρός ρε κορίτσια, πότε το μάθαμε πως έχουμε μωράκια, πότε θα τα γεννήσουμε.... πότε θα μεγαλώσουν, πότε θα γεράσουμε... Καλά τώρα το πήγα πολύ μακρυά χαχαχαχα
 2. κι εσύ ανεμώνη? ψώνισες κι εσύ κ με άφησες μόνη κ τελευταία? νόμιζα μαζί θα τα αγοράζαμε όλα τελευταία μέρα χαχαχαχα πλάκα κάνω, καλά κάνατε κ τα αγοράσατε, με γεια σας, να τα χαρεί η μπουμπου σας!!!!Εγώ ακόμη τίποτα δεν πήρα!!!ίσα ίσα θα προλάβω εκπτώσεις χαχαχαχα
 3. Μια χαρά είναι, όπως είπε κ η μάντη με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!
 4. καλησπέρα, σε ποια εβδομάδα είσαι κ σου είπε πως είναι μεγάλο 1090 γραμμ?
 5. εμένα μου μένουν 70 μέρες αν φτάσω ως το τέλος! θα περάσουν πολύ γρήγορα.Ανυπομονώ να μπω στο μήνα μου.
 6. κάθε μήνα κάνω με δική μου πρωτοβουλία όμως, ο γιατρός δεν το θεωρεί απαραίτητο.
 7. κατάλαβα. όσες δεν έχουμε πρόβλημα με θυρεοειδή πρέπει να κάνουμε κάθε μήνα εκτός από την tsh κ άλλες εξετάσεις ώστε να είμαστε σίγουρες? εγώ μόνο tsh κάνω.
 8. υπάρχει δηλαδή σχέση ανάμεσα στο ντοπλερ κ στην καμπύλη σακχάρου? έχεις θέμα με τον θυρεοειδή?
 9. πωπω αυτό δεν θέλω να το σκέφτομαι από τώρα.σίγουρα θα πονάει πολύ!
 10. Έτσι όπως το ακούω πιστεύω πως είναι σαν τις δικές μου που δεν είναι ανησυχητικές.είχα ρωτήσει τον γιατρό κ μου είπε να μην δίνω καν σημασία. ρώτησε τον κι εσύ.
 11. καλέ για ένα δύο δάχτυλα μιλάμε?σιγά στο πράγμα,εγώ έχω ακούσει για ολόκληρο χέρι κ τρόμαξα!! Τώρα συνεχίζουν οι συσπάσεις? δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί ε? εύχομαι όλα να έρθουν με το καλό στην ώρα τους!!!
 12. αργότερα θα μας κοιτάξουν έτσι για να δουν πως πάει ο τράχηλος. Είναι νωρίς ακόμη για μας. αν νιώθεις αυτό το πέτρωμα που περιέγραψα πιο πάνω χωρίς πόνο είναι συσπάσεις κ δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Εγώ έχω κάθε μέρα κ ως τώρα δεν με πονούσαν καθόλου, τώρα ξεκίνησα σιγά σιγά να νιώθω μια μικρή δυσφορία όταν με πιάνουν, δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι.
 13. τι ακριβώς θα βάλει μέσα? δάχτυλα??κάποιο όργανο? και θα με πασπατευει για ώρα?? θα σφιξω δόντια! έχεις πολλές συσπάσεις την μέρα? γίνεται πέτρα η κοιλιά σε ένα σημείο για μισό λεπτό περίπου? έχεις κ πόνο μαζί ή απλά ένα σφίξιμο σα να μαζεύεται όλη η κοιλιά στο σημείο που γίνεται πέτρα?τι σου έχει πει ο γιατρός γι αυτό?
 14. κολπική εξέταση?εννοείς που σου βάζει το χέρι του να ελέγξει τον τράχηλο? έτσι έχω ακούσει πως κάνουν κ πονάει.
 15. Εγώ πάντως πιστεύω θα γεννήσω περίπου 10 μέρες πριν την ΠΗΤ.