Anania

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  139
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

179 εμφανίσεις προφίλ
 1. Δήμητρα οποίος σου πει ότι δεν υπάρχουν εκνευρισμόι και παρεξηγήσεις μέσα σε αυτήν την διαδικασία της εξωσωματικής θα σου πει ψέμματα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και ο άντρας σου έχει κουράστει με όλα αυτά λογικό είναι είμαστε εξουθενωμένοι όλοι ψυχικά και σωματικά αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Προχωράμε εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αυτό το κομμάτι πρέπει να είναι ένα μέρος της ζωής μας η προσπάθεια δλδ για παιδί. Πρέπει να κάνουμε και αλλά πράγματα για να περνάμε καλά καη να σκεφτόμαστε ότι η ζωή δεν τελειώνει ακόμη καη να μην τα καταφέρουμε εμείς κάνουνε ότι μπορούμε και παραπάνω. Κάνε το επίσημο τεστ αύριο και θα δεις αλλά να πας και σε άλλο κέντρο πήγαινε στον σφακιανουδη να πάρεις μι γνώμη είναι καλός άνθρωπος και επιστήμονας.
 2. Γεια σας κορίτσια τι να πω διαβάζω αυτά που γράφετε και λέω ότι όλο αυτό το πράγμα είναι πολύ δύσκολο! Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο μόνο με δανεικά πλέον. Τώρα σκέφτομαι να πάω και άλλου να πάρω γνώμες και μετά λέω και άντε το αποφάσισα για τα δανεικά ποιο κέντρο δλδ έχει καλό δίκτυο με δοτριες;; Γιατί το γενεσσις πολύ αμφιβάλλω ότι ασχολούνται ιδιαίτερα . Δεν ξέρω τι να πω. Χαμένα τα χω και και γω τελείως. Έβγαλα κοκκινίλες σε όλο το πρόσωπο από την στενοχώρια. Κουράγιο κορίτσι και γω την Τετάρτη πήρα το τέταρτο αρνητικό μου και είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα . Εγώ είναι Αθήνα ο τσιριγωτης λένε ότι έχει αποτελέσματα γενικώς και επιτυχίες πολλές. Εγώ ήμουν στο γενεσσις με τον σφακιανουδη που είναι πολύ καλός γιατρός και άνθρωπος ανεξάρτητα από την δίκη μου απότυχια τώρα το κέντρο είναι κάπως. Αυτά εύχομαι ότι καλύτερο.
 3. Μπάβοοοοοοοοοοοοοοο να σαι καλά κορίτσι μου οτι καλύτερο ειλικρινά να πάνε όλα τέλεια να σαι πάντα καλά να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και με το καλό, μας δίνεις και μας ελπίδα.
 4. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου να σαι καλά κορίτσι μου σου εύχομαι οτι καλύτερο! εσύ τον μαστρομηνά είχες δλδ ή κάποιον άλλο από εκεί?
 5. Καλή καλή επιτυχία περιμένουμε τα ευχάριστα!!!!!!!!!!!
 6. Ναι κατάλαβα είπα να ευθυμήσουμε και λίγο!!!!
 7. Εξωτικά;; Λες να μας βρει καμία εξωτική πάθηση;;; Τουλάχιστον θα λέω ότι δεν έμεινα έγκυος λόγω μιας εξωτικής πάθησης
 8. Ναι μωρε πλάκα κάνω!!! Σε ευχαριστώ πολυ
 9. συμφωνώ και γω οτι οι συνεχόμενες ωοληψίες δημιουργούν πρόβλημα από προσωπική εμπειρία
 10. αχ κάντι μου σε καταλαβαίνω αλλά είναι σύνηθες εγώ σκέψου το έχω ζήσει αυτό 10 φορές, έχεις τις βλαστοκύστες σου μην μασάς. Κανένα καλό αιματολόγο / ενδοκρινολόγο ξέρετε κορίτσια?
 11. αυτός ο Αναγνώστου δεν μου γεμίζει το μάτι από την φωτογραφία έτσι για να ευθυμήσουμε και λιγο!!!!!!!!!!!χαχαχα
 12. μπράβο καλοστέριωτα να είναι.
 13. @dimitra19Εγώ έχω κάνει σαλπιγγογραφία πρόσεχε που θα πάς να πάς στο μητέρα και σε μεγάλες μονάδες εγώ κόντεψα να πεθάνω είχα πάει στην διάγνωση που ήτανε μέτοχος ο νονός του άντρα μου (μεγαλογυναικολογος στο ιασω), σκέψου νοσηλέύτηκα 3 μέρες στο ιασω με ενδοφλέβια γιατί ήτανε βουλωμένη η μια σάλπιγγα και την ζόρισε, υστεροσκόπηση στο Ιατρικό και στο Γένεσις και τις δύο φορές με τον Σφακ. Για τον Τσιριγώτη δεν έχω εμπειρία προσωπική αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικώς, εγώ έκλεισα ήδη ραντεβού μαζί του.
 14. χίλια ευχαριστώ κορίτσι μου