Anania

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  294
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

387 εμφανίσεις προφίλ
 • DadJ

 • Joka

 • Helga

 • Moana

 • Happyoula

 1. Να κανείς αυτό που νομίζεις ότι είναι καλύτερο για εσένα. Δλδ οι εξετάσεις σου είναι καλές;; Για αυτό σου είπε να πας με δικά σου;;
 2. Εάν προκύψει κατακερματισμός κανονικλα πρέπει να πάς σε ουρολόγο ανδρολόγο ο οποίος σου προτείνει περεταίρω εξετάσεις δλδ βιταμίνες κτλ και αυτός σου προτείνει ποιές βιταμίνες θα πάρεις δεν χρειάζονται όλοι τις ίδιες εμένα ο σύζυγος ας πούμε είχε έλλειψη μαγγανίου, τώρα τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω απο που προέκυψε και τι αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις αλλά και για ποιό λόγο να το διακινδυνεύουμε.
 3. Εμένα πάντως η ξαδέρφη μου που είναι καθηγήτρια γυναικολογίας και ειδικεύεται στην εξωσωματική μου είπε ότι έμβρυα με κατακερματισμένο σπερμα δεν τα θεωρεί καλά ανεξάρτητα αν εγ Άι βλαστοκυστες και τι βαθμολογία έχουν το θεωρεί παρά πολύ σημαντικό και εμένα ο σύζυγος έχει 33% κατακερματισμό. Κανένας άλλος γιατρός δεν μου το έχει πει όλοι λένε Ε δεν πειράζει κτλ.
 4. Κορίτσια καλή χρόνια με υγεία σε όλες μας και το 2020 να φέρει σε όλες μας επιτυχίες και στις εγκυμονούσες υγιέστατα μωράκια. Είχα καιρό να μπω και γω είχα άδειες και ξεκουράστηκα! Καλή αρχή σε Όσες πάμε για νέες προσπάθειες.
 5. Καλή αρχή αυτή η φορά να είναι γ τυχερή σου
 6. Ο σύζυγος;; seprafar; Δίνουν και στους άντρες;; Θα ρωτήσω! Ο νικάς σας έδωσε αγωγή μακροχρόνια στον σύζυγο δλδ για ένα μήνα;; Γιατί δεν του βρήκανε κανένα μικρόβιο έκανε όλες τις εξετάσεις.
 7. Ο ουρολόγος μου είπε ότι αρχικά θα χειροτερεύσει το σπερμα αν πάρει ένα μήνα αντιβίωση μελλοντικά θα βελτιωθεί όμως έτσι μου είπε και θα μιλήσουμε την Δευτέρα για πιο αναλυτικά.
 8. Πολύ σωστό κλήρος ήτανε δύσκολος κλήρος.
 9. Κορίτσια μου τι κάνετε;; Σας διαβάζω και χαίρομαι με τα ευχάριστα παίρνω κουράγιο συμπάσχω και με τα κορίτσια με τα δυσάρεστα θα έρθει και για μας η μέρα που θα πάει. Εγώ έχω μπλέξει σε κυκεώνα εξετάσεων ευτυχώς τελειώσαμε πιστεύω και τελικά δεν βρέθηκε κάτι εκτός απο τον κατακερματισμό του συζύγου. Θα κάνω υστεροσκοπηση με την ξαδέρφη μου αρχές Γενάρη και από Φλεβάρη βλέπουμε αν τα βρει όλα καλά μήπως προχωρήσουμε άμα μου κάτσει και κανένα φρέσκο δεδομένη της βελτίωσης του σπέρματος του άντρα μου. @Καντι ως πιο έμπειρη η ξαδέρφη μου πρότεινε να πάρει αντιβίωση ο σύζυγος παρότι δεν βρέθηκε κανένα μικρόβιο στις καλλιέργειες ο ουρολόγος διαφωνεί και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω;; Θα ρωτήσω και τον παχυδ εσένα ο σύζυγος έχει πάρει αντιβίωση;; Εγώ σήμερα πάλι σε μαιευτήριο ήμουν αγάπη μου γέννησε μια φίλη μου πλέον το έχω ξεπεράσει τελείως αυτό παλιά σκέψου γεννουσανε οι φίλες μου και δεν πήγαινα εύκολα ζοριζομουν τώρα λέω ο θεός είναι μεγάλος θα δώσει και για μένα αλλά και να μην δώσει έχει ο θεός. Πάντως βρε κορίτσια μου μόνο εγώ δυσκολεύομαι όλες οι φίλες μου συνομήλικες γεννάνε αβέρτα τι να πω;;
 10. Περίεργο πολύ μου ακούγεται αυτό που λες τι να πω να το συζητήσεις πάντως προφανώς και πρέπει να πάρεις κάποια απάντηση.
 11. Να είσαι ήρεμη μην σκέφτεσαι το μετά καθόλου να σκέφτεσαι ότι θα πετύχει είναι πολύ σημαντικό εγώ πάντα αυτήν την βλακεία κάνω σκέφτομαι τι θα κάνω μετά. Όλα θα πάνε καλά είναι Χριστούγεννα η καλύτερη περίοδος αφού και γω μετάνιωσα έπρεπε να κάνω μεταφορά αλλά δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά αλλιώς βουρ.
 12. Συγχαρητήρια μπράβο σούπερ να σαι πάντα καλά και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη. Ποσό καλή είσαι σκέφτεσαι να μας βοηθήσεις ακόμη και τώρα που έχεις την χαρά σου μπράβο σου. Θα πιω και χυμό παντζάρι τι να κάνω θα σε ακούσω. Πριν την ωοληψια η μετά;;!
 13. Μπράβο μπράβο μπράβο μεγάλη χαρά μας εδωσες και κουράγιο όλα να πάνε τέλεια το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δωρο.
 14. Εμένα μου πρότειναν τελικά pcr ενδομητρίου όχι κολπικού μου είπανε ότι αυτό έχει νόημα αφού εκεί γίνεται η εμφύτευση λέει. Η κατάτμηση θέλει βιταμίνες εμένα αυτό μου είπανε.
 15. Μπράβο κορίτσι μου με το καλό ολα να πάνε σούπερ πολύ ευχάριστα νέα μας είπες σήμερα.