Anania

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  271
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

294 εμφανίσεις προφίλ
 1. Πατριωτάκια είμαστε έτσι η ήπειρος δυνατά!!!!!!!!!!!!!!!
 2. Πωπω πολύ συγκινητικό όλο αυτό που έγραψες η Παναγία μαζί σου μ κορίτσι μου με το καλό να γεννήσεις και να έχεις πάντα χαρές στο σπίτι σου.
 3. Συμφωνώ κανονικά έπρεπε να υπάρχουν σύμβουλοι εξωσωματικών άτομα με εμπειρία σαν εσάς!!!
 4. μπράβο σου κοπέλα μου πολύ καλή επιτυχία, μια χαρά τα πήγες!!!! σε ποιό γιατρό είσαι αν επιτρέπεται?
 5. Δεν πειράζει φραουλιτσα το κεφάλι ψηλά θα τα καταφέρουμε όλες μας που θα πάει. Ξέρεις πόσες φορές έχω πέσει και κανα σηκώθηκα μέσα σε όλη αυτήν την διαδικασία;; Άπειρες!!
 6. Χίλια ευρώ είχα πληρώσει και γω για prp μου είχε κάνει υποτίθεται και καλύτερη τιμή. Η μαμά μου που έκανε prp στο γόνατο πληρωσε 100 ευρώ. Ότι θέλουν χρεώνουν αλλά αφού σας το κάνουν δωρεάν μου κάνει εντύπωση. Μου κέντρισες το ενδιαφέρον τώρα.
 7. Όχι την απώθησε μάλιστα ενώ όλοι της λέγανε εξωσωματική και την βοήθησε και έμεινε μόνη της και την ξεγεννησε πίνει νερό στο όνομα του μάλιστα μου είπε ότι και μια φίλη της με σοβαρό θέμα υγείας τα κατάφερε μαζί του.
 8. Μπράβο μακάρι να πάνε όλα καλά πολύ επιστημονική προσέγγιση Καο έχω ακουσει πολύ καλά λόγια για τον γιατρό σου από συνάδελφο μου. Με το καλό με ένα μωράκι χριστουγεννιάτικο.
 9. Καλησπέρα καλό μήνα με υγεία να έχουμε και χαρές στα σπίτια μας. Μια από τα ίδια τι να κάνουμε γιατροί και πάλι γιατροί.
 10. Αβοκάντο πρέπει να τρώμε πριν την ετ;; Η γενικά;;; Να πάρω άμα είναι εμένα ώριμο δεν με χάλαγε το έτρωγα έχω ακουσει και συνταγές για τοστ αβοκάντο.
 11. Εγώ κορίτσια τρωω τα πάντα και γλυκά δεν τρωω πολλά λόγω ακμής ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν θα ψοφήσω και στην πείνα. Έκοψα το τσιγάρο, πίνω ελάχιστα πλέον δεν ξενυχτάω Ε δεν θα ψοφήσω και στην πείνα έλεος.
 12. Ε ναι πες καμία προσφορά δεν βάζετε ο Πάντ έχει πάρει σβαρα όλες τις επαρχίες και κάνει και προσφορές βλέπω που ανεβάζει μια ψυχολόγος που έχει στο κέντρο!! Προσφορά στις 3 ωοληψ δωρο ένας προεμφυτευτικος και μια εξάδα κοκα κολα!!! Στις 5 δωρο ένα αρνί για το Πάσχα και μισή ετ. Το αφεντικό τρελάθηκε. Στο έμβυογ σκέψου δεν ακούνε καν για καλύτερη τιμή Τόσο κάνει σου λέει. Στο τέλος θα κάνουμε ληστείες για να πληρώσουμε.
 13. Καντην χριστουγεννιάτικη πες στον σφακ δωρο την θέλω.
 14. Εγώ έτρωγα τις 3 πρώτες μέρες αβοκάντο και ανανά μετά τα σιχάθηκα και χτύπησα κάτι μακαρονάδες και κάτι Μπίσκοτα δεν φτάνει που καθόμουν ξαπλωμένη έτρωγα και όλα αυτά τα φρούτα λέω θα κόψω φλέβα.
 15. Για τα φάρμακα;; Εγώ πάντως όταν έπαιρνα φάρμακα έτρωγα τα πάντα και δεν πήρα γραμμάριο έχασα κιόλας μην σου πω. Από το άγχος μάλλον καλά είμαι αδύνατη αλλά εγώ στον ενάμιση χρόνο στο γεν έχασα και 10 κιλά με τόση αντιβίωση δεν είχα και όρεξη να φάω. Εγώ πιστεύω ότι η καλή ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για αυτό πολλές κοπέλες πετυχαίνουν με την πρώτη εξωσωματική γιατί είναι ανέμελες ακόμη.