Hope89

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  615
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

448 εμφανίσεις προφίλ
 1. Θέλουν λέει να τα φτάσουν ίδια μέρα με το παγωμένο κ όταν πάμε για ετ να τα προχωρήσουμε μαζί γτ πιθανόν να έχουμε.κ απώλειες οπότε να μας μείνει κάτι να μεταφέρουμε. Έχω κ εγώ την ίδια απορία βέβαια, θα τη ρωτήσω την Πέμπτη που θα με πάρει να μου πει για την εξέλιξη τους..
 2. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ που μέσα στη στενοχωρια σου δίνεις σε εμένα θετική ενέργεια!! Αν προχωρήσουν κ τα 3 δεν το συζητώ, θα είμαι υπερευχαριστημενη! Για να δούμε... Θα με φάει η αγωνία μεχρι την Πέμπτη!
 3. Πολύ κρίμα βρε κορίτσι μου... Πόσο λυπαμαι... Είχαμε την ελπίδα μέχρι την τελευταία στιγμή... Να μην το βάλεις κάτω.. θα δεις ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις!! Ααα δεν θέλω να διαβαζω τέτοια... Θετική σκέψη δεν είπαμε;;; Χαχα... Stay tuned!!! Κορίτσια μου με πήραν από εμβρυολογικο.. από τα 6 τα 3 ήταν ώριμα μονο... Ευτυχώς γονιμοποιηθηκαν κ τα 3.. θα τα πάμε day 3, όσα κ αν πάνε τελοσπαντων, όπως είναι κ το παγωτακι μας κ θα τα καταψυξουμε. Τον επόμενο μήνα που θα πάμε για ετ πρώτα ο Θεός, θα τα ξεπαγωσουμε για να δούμε ποια θα πάνε βλαστοκυστες.. Απογοητεύτηκα λίγο, αλλά τι να γίνει...
 4. @Mary H @Annita tsoupanitsoupani 4 κ μια κορίτσια μου!!!Αχ....άντε να περάσουν οι μέρες να μάθουμε τα ευχάριστα!! Ευτυχώς οι γιατροί σας δειχνουν λίγο έλεος κ κάνετε νωρίς χοριακη!! Μαίρη δεν σου είπα... Σε είδα στον ύπνο μου! Είδα λέει μια ξανθιά με καρέ αδύνατη στο γνωστό σαλόνι κ ήσουν εσύ...χαχα!!! @natassaki2006 κορίτσι μου ελπίζουμε σε ευχάριστα νέα αύριο! Είσαι στη σκέψη μου..
 5. Έκανα 8 μέρες, αλλά τράβηξε περισσότερο από όσο περιμέναμε.. υποτίθεται θα πηγαίναμε για 5 μέρες ενέσεις. Γι'αυτό σου λέω, η κάθε ο περίπτωση είναι κ διαφορετική.. θα σου πει κ η @Καντι που έχει κάνει περισσότερες φορές..
 6. Γράφονται, αφου εγώ τα πήρα πριν λίγες μέρες με συνταγή. Κ εμένα δεν μου τα ειχαν γράψει κ με ρώτησε ο φαρμακοποιός γτ δεν τα γράφω, τους το είπα κ μου τα έγραψαν.. κ πάλι όμως κ με συνταγή δεν πληρώνεις μόνο το 25 τις εκατό γτ λέει αλλιώς το κοστολογεί το κράτος κ αλλιώς τα φαρμακεία.. ένα μπέρδεμα! Τα φεμαρα μαζί με γκοναλ ή κάτι αντίστοιχο τα χρησιμοποιείς στον ήπιο διεγερτικό (έτσι τον λέει ο γιατρός μου, κάποιοι άλλοι που βλέπω τον λένε τροποποιημένο) . Εγώ έκανα 150 μονάδες, εκτός τις 2 τελευταίες μέρες που έπρεπε να αυξήσουμε σε 250. Φαντάζομαι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια..
 7. Ακριβώς! Κ εμένα υποτίθεται θα μου έφταναν αυτά που είχα αλλά τελικά τράβηξε περισσότερο κ αναγκάστηκα να αγοράσω.. Οι Γκοναλ δε γράφονται.. μόνο μέσω επιτροπής τις παίρνεις.. Τώρα για τα υπόλοιπα, δεν ξέρω...
 8. Θύμισε μου, κ Θεσσαλονίκη στο γνωστό κλαμπ με τις ξανθιές είσαι;; Πάντως έχεις δίκιο να προβλατιζεσαι... Τοσο τυχαίο πια;;
 9. Τα femara συνταγογραφουνται χωρίς επιτροπή κ κοστίζουν 20 ευρώ περίπου. Χωρίς συνταγή είναι κάπου στα 45.. Τώρα οι gonal, εγώ είχα λίγο περίσσευμα από τις προηγούμενες φορές αλλά χρειάστηκα περισσότερο τελικά. Μια 300αρα κοστίζει 105 ευρώ κ μια 900αρα 290ευρω περίπου. Προβληματίστηκα κ εγώ για το αν άξιζε να τα πάρω μέσω επιτροπής, μιας κ είχα τη διπλή έγκριση οπότε μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη 2η . Αλλά για τόσες λίγες μονάδες νομίζω δεν αξίζει γτ σκέψου ότι με την έγκριση της επιτροπής θα έπαιρνα 4000 γκοναλ περίπου!! Συν όλα τα άλλα φάρμακα κ τι θα τα έκανα μετά;;
 10. Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!! Με femara κ λίγη gonal από ένα σημείο κ μετά... Μπράβο κοπέλα μου!! Είσαι έγκυος!! Καλούς διπλασιασμους να έχεις!! Όλα να πάνε καλά!!!
 11. Σε ευχαριστώ πολύ! Κ βέβαια να δοκιμάσεις! Πρώτα όμως περίμενε να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή τη φορά! Σίγουρα κάτι ξεκίνησε, τι θέμα είναι τι έγινε μετά... Αχ μακάρι.... Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!
 12. Πφφ... Τι να πω βρε κοπέλα μου... Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη όπως λένε κ τα κορίτσια αφού είναι πάνω από 5... Ο γιατρός τι σου είπε;; Αχ βρε κορίτσι μου... Δεν κάνεις μια χοριακη σήμερα να ξέρεις που βαδίζεις;; Κορίτσια μου, έκανα ωοληψια σήμερα κ πήραμε 6 ωαριακια! Ποιος θα μας το έλεγε ότι ο ήπιος διεγερτικού θα πήγαινε τόσο καλύτερα;! Τώρα περιμένουμε με αγωνία την αυριανή μέρα να δούμε τι γονιμοποίηση θα έχουμε..
 13. @maroullaki πόσο λυπάμαι βρε κορίτσι μου... Διάβαζα τις σελίδες με τέτοια αγωνία κ ήλπιζα... Πφφ... Τι να πω... Τίποτα δεν χάθηκε, το ξέρεις...Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο! Πάρε το χρόνο σου, ανασυνταξε δυνάμεις κ πάνε με φόρα!!
 14. Κ εγώ στην εγκυμοσύνη με σόδες την έβγαζα, μέχρι να γεννήσω γτ είχα πολλές καούρες...ειδικά το βράδυ!
 15. Χμμ... Κ εμενα σε εμφύτευση πάει το μυαλό μου! Να αδιαθετησεις με τόσο φάρμακο δύσκολο.. Από όσες κοπέλες έχω διαβάσει εδώ μέσα που είχαν κάτι αντίστοιχο πριν τη χοριακη, ήταν θετικό! Εύχομαι το ίδιο κ για εσενα κοπέλα μου!! Εσύ χαλαρά, ξαπλα κ θετικές σκέψεις!!