Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
Υποενότητες
-
- 15k
- 194,1k
- 429,7k
- 16,4k
- 4,8k
- Από Dafni_12,,
-
- 769
- 53
- 258,2k
-
- 4 followers
- 161 απαντήσεις
- 13,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα συναγωνιστριες Από προχθές ξεκίνησα cyclacur 2 το πρωί 2 το βράδυ ώστε να αναπτυχθεί το ενδομητριο και να προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορα την Δευτέρα που μας έρχεται θα περνω 2 πρωί 2 μεσημέρι και 2 βράδυ και Παρασκευή 4-10 κάνω υπέροχο και κάποιες εξετάσεις για να δούμε αν είναι όλα οκ ,έχετε κάποιο tip για αυτές τις μέρες...έχω κατά αγχωθεί μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί τα χρόνια περνάνε. Οποία γνωρίζει κάτι θα ήθελα την άποψη της ευχαριστώ
Last reply by Lila86, -
Διαφημίσεις
-
- 2 followers
- 10 απαντήσεις
- 175 εμφανίσεις
Κορίτσια καμία συμβουλή; Είμαι στην 6η εβδομάδα και από προχθές έχω καφέ βλέννη ..όχι πολλά πράγματα και ούτε κάθε μέρα …μίλησα με τον γιατρό και εκτός απ τα ουτροτζεσταν πρωι βράδυ,μου είπε να κάνω για 7 μέρες ενέσεις prolutex …είχε καμία παρόμοια εμπειρία ;;;
Last reply by Eirini_dr., -
- 1 follower
- 10 απαντήσεις
- 722 εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα … χρειάζομαι λίγη βοήθεια … σήμερα ήταν ο πρώτος υπέρηχος στον γυναικολόγο ..τελευταία περίοδος 7/9 ..ξεκινήσαμε επαφές από 15 .. μετά την απόξεση λόγω παλινδρόμης ο κύκλος μου ήταν πολύ άστατος … έμεινα εγκυος και όπου και αν το υπολόγιζα μου έβγαζε ότι είμαι 7 εβδομάδων…σήμερα λοιπόν πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είμαι 5 1/2 εβδομάδων…λόγω ότι δεν εχψ σταθερό κύκλο και δεν μπορούμε να υποκογισουμε ακριβώς …ωστόσο οι χοριακες είναι 130,300,770 ..να ανησυχήσω; Να προετοιμαστώ για κάτι; Συγγνώμη για το σεντόνι ..αλλά εχω αγχωθεί παρά πολύ ❤️
Last reply by Malntalia, -
- 3 followers
- 162 απαντήσεις
- 85,3k εμφανίσεις
Καλημέρα! Έφτιαξα αυτή την ομάδα για όλες τις μελλοντικές διδυμομανουλες για να μοιραζόμαστε άγχη, εμπειρίες, συμβουλές και ότι άλλο προκύψει! Να συστηθώ λοιπόν... Είμαι η Σίσσυ, ετών 40... Εχω ένα γιο από την 3η μου εξωσωματική που κοντεύει τα 4 και με την 5η προσπάθεια μας ήρθε σαν δώρο η δίδυμη κύηση!
Last reply by Alex@, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια!!! Υπάρχουν κορίτσια που είναι προς εμβρυομεταφορα ,να μαζευτούμε να ταλεμε???
Last reply by Maraki S., -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 3,9k εμφανίσεις
Γεια σε όλες!!! Θα ήθελα να βρω γυναικολόγο στην Αθήνα που να έχει εμπειρία σε Vbac και να επιδιώκει να γίνεται. Έχετε καποιον να προτείνετε;
Last reply by LinaK, -
Εμβόλιο mmr
από Emmy30- 4 απαντήσεις
- 2,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα έχω μια μπεμπούλα 14 μηνων σε λίγο καιρό θα κάνουμε το εμβόλιο mmr Θα ήθελα τις εμπειρίες σας Το έχετε κάνει και αν ναι είχε κάποια παρενέργεια? Η είδατε διάφορες στα μωράκια σας
Last reply by Mariam23, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 3,1k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια είμαι παντρεμένη σχεδόν 2 χρόνια και με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε 8 χρόνια μαζί έχουμε και μια κορούλα 15 μηνών Με απασχολεί πολύ καιρό τώρα το ότι δεν κάνουμε τίποτα οι 2 μας κάθε φορά που του το αναφέρω δεν αλλάζει κάτι και δεν καταλήγουμε πουθενά Γενικά είναι υπέροχος άνθρωπος και πατέρας αλλά από τότε που γέννησα νιώθω ότι είμαι μόνο μαμά και τίποτα άλλο δεν βγαίνει συχνά μόνος του με φίλους αλλά κάποιες φορές πάει να δει μπάλα εγώ από την άλλη μια φορά έχει τύχει τέλος πάντων Είχα καιρό που του έλεγα να βγούμε να δούμε μια ταινία που ήθελα πολύ και το μωρό να το αφήσουμε στην μαμά μου αλλά τελικά δεν πήγαμε γιατί δεν ήθελε δεν έδωσε…
Last reply by vikib, -
- 4 followers
- 4 απαντήσεις
- 3k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια.ηθελα γνώμες για καλό γυναικολόγο που έχετε για εξωσωματική όπως επίσης κ αξιόπιστο κέντρο εξωσωματικής από εμπειρία σας. Είμαι σε διαδικασία να ψάχνω γιατι είμαι από επαρχία .ευχαριστώ 😘
Last reply by Ρούλα87, -
- 2 followers
- 22 απαντήσεις
- 11,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια είμαι νέα μανούλα και έχω μια κορούλα 12 μηνων εδώ και σχεδόν 2 εβδομαδές της έχω κόψει τα αλεσμενα και προσπαθούμε να αρχίσουμε κομματια. Δείχνει ενδιαφέρον την αφήνω να πιάσει μόνη της τα κομμάτια και να τα βάλει στο στόμα να τα επεξεργαστεί Δαγκώνει μασουλάνε λίγο αλλά μετά τα βγάζει Γενικά έχω δει ότι θέλει να είναι πολύ ζουμερές οι τροφές της Οι μανούλες που έκαναν μεταβαση τα μωράκια το έκαναν αυτό?
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 3,4k εμφανίσεις
Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιον μήνα έδειξαν τα μωράκια σας με το δάχτυλο Εμένα είναι 14 μηνων και έχει δείξει μια φορά αρκετό καιρό πριν ο γιατρός με έχει αγχώσει λίγο διότι μου είπε ότι μέχρι 15 μηνων έχουμε περιθώριο
Last reply by Tintin, -
- 3 followers
- 119 απαντήσεις
- 47,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Μετά από πάρα πολύ καιρό κατάφερα να εγγραφω στο φόρουμ. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Έκανα εξωσωματική, πήγε καλά, είμαι έγκυος στην 21η εβδομάδα. Όλα πήγαιναν άψογα μέχρι 2 εβδομάδες πριν που στη 19η εβδομάδα φάνηκε ότι το.μωρο έχει σοβαρή υπολειπομενη ανάπτυξη (IUGR) λόγω των αυξημένων μητριαιων αντιστάσεων που έχω. Ο πλακουντας δεν αιματωνεται καλά, με αποτέλεσμα να μην τρέφεται καλά το μωρό. Αυτή τη στιγμή ζυγίζει 250 γραμμάρια ενώ θα έπρεπε να είναι 400. Κατά τα άλλα το μωρό έχει άριστο βιοφυσικό προφίλ. Το θέμα είναι ότι σε λίγο το πιθανότερο είναι να αρχίσουν να πειράζονται τα όργανα του. Παλεύουμε με νύχια και με δόντια να φτάσει έστω τις 28 εβδομ…
Last reply by mama16, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 5,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Είμαι στην 28η και εβδομάδα και νιωθω σαν να με κλωτσαει το μωρό στον τράχηλο και στον πρωκτό... έχει πάρει θέση με το κεφάλι προς τα κάτω...να αγχώνομαι;
Last reply by vikib, -
- 10 απαντήσεις
- 5,8k εμφανίσεις
Συγγενικό μου πρόσωπο, μανιώδης καπνίστρια στο παρελθόν, ανέβαλλε συνεχώς τη μητρότητα. Έφτασε λοιπόν σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να κάνει παιδί με τον σύζυγό της ούτε με τη βοήθεια της Ιατρικής λόγω ηλικίας και κακού τρόπου ζωής. Έχουν κάνει αίτηση υιοθεσίας ηλεκτρονικά. Το συζητήσαμε πριν από 2 μήνες. Μεγάλη η λίστα αναμονής και δεν υπάρχουν μωρά προς υιοθεσία, ούτε ιδιωτική. Λογικό το βρίσκω. Οι άνθρωποι σήμερα είναι πιο ενημερωμένοι σε θέματα αντισύλληψης, αλλά και να μην είναι, οι αμβλώσεις είναι δικαίωμα της γυναίκας σε αντίθεση με όσα γινόταν ματαπολεμικά που τα ζευγάρια υιοθετούσαν ακόμα και με 4-5 βιολογικά παιδιά. Μια κοινωνική λειτουργός τούς πρότεινε την υι…
Last reply by Maira98, -
- 6 απαντήσεις
- 12,1k εμφανίσεις
Καλημέρα σας, Ειμαι 3 μηνων εγκυος.. Πριν Δυο μηνες επιασα δουλεια σε νεο εργοδοτη ο οποιος ειναι ιδιοτροπος αρκετα.. πρεπει να του πω οτι ειμαι εγκυος γιατι δεν αντεχω αλλο να το κρυβω καταλαβαινω και τη θεση του οτι ειμαι καινουργια και οτι ακομα δεν ηρθα και θα φυγω τον μαιο αν ολα πανε καλα αλλα αυτα συμβαινουν... Φοβαμαι πολυ να το πω αλλα δεν αντεχω αλλο να το κρυβω.. και το αστειο ειναι οτι δεν μαρεσει σαν δουλεια και ουτωσ η αλλωσ θα εφευγα απλα δεν μπορω να το ξεστομισω. Δωστε μου δυναμη !
Last reply by EFI KARA, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 11,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!Μετά από χρόνια ο παιδίατρος μας κλείνει τα ιατρεία του για προσωπικούς του λόγους...Θα ήθελα να μου προτείνετε καλό παιδίατρο στα δυτικά προάστια.Να είναι καθησυχαστικος και προσιτός με τα παιδιά.
Last reply by Αθηνά 31, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 12,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα μανούλες.Επανερχομαι μετά από καιρό μια και τα μικρά μου δεν είναι πια μωρά και με 2 νήπια και δουλειά καταλαβαίνετε ότι δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Ο μικρός μου,3,5 χρόνων σήμερα ξεκίνησε πριν 1 μήνα λογοθεραπεια μιας και δεν έλεγε πολλά.Προσφατα η λογοθεραπευτρια τον διέγνωσε με απραξία του λόγου.Οπως είναι φυσικό έψαξα γι αυτό στο ίντερνετ και αγχώθηκα. Λέει πολλές μικρές λέξεις καθαρά.Καποιες τρισυλλαβες(κυρίως χρώματα ,ονοματα και ζωακια).Κάνει προτάσεις μικρές και σπάνια μεγαλύτερες.Απο αυθόρμητο λόγο λίγα πράγματα. Σίγουρα θα κάνει καιρό λογοθεραπεια. Το Σεπτέμβριο θα πάει μικρά νήπια.Ειχε κάποια μανούλα παιδάκι με τέτοιο θέμα και πως…
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 12,9k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια . Εγω απέβαλα την Παρασκευή με φαρμακευτική αγωγή . Μου έδωσαν ένα χάπι την Τετάρτη και την Παρασκευή έβαλα κολπικά τα υπόλοιπα . Είχα έντονες κράμπες και άρχισε η αποβολή μέσα σε μια ώρα είχαν βγει όλα . Πολλά πηγματα και μετά το σάκο . Αφού βγείτε ο σάκος σταδιακά σταματούσε η αιμορραγία . Σημερα δεν έχω καθόλου αίμα , μόνο λίγο στο σκούπισμα .Να ανησυχώ ; Εγώ έχω Θρομβωφιλια κ από τν Τετάρτη ασταμάτητα τις ενέσεις. ακουγα τόσο πολύ για αιμορραγία και τώρα που δεν έχω φοβάμαι . Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .
Last reply by Elsa2006, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 12,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, είμαι καινούρια στο φόρουμ, το ταξίδι μου στην εξωσωματικη αρχίσε το 2018 όταν πήγα στον ενδικρινολογο μου είπε ότι η ορμόνες μου είναι σαν να ξεκινάει η εμμηνόπαυση και ότι πρέπει να βιαστώ να αποθηκεύσω ωοθήκες για να μπορέσω να γίνω και εγώ μάνα, στην Αθήνα δοκίμασα 2 γιατρούς και έκανα 5 εξωσωματικές όλες ήταν αποτυχία, καθώς είχα εξαντληθεί ψυχολογικά και οικονομικά είπα να κάνω ένα διάλειμμα 4 ετών, επειδή έχω μετακόμιση Κρήτη θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε κανέναν καλό γιατρό στην Κρήτη να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Αυτήν την φορά λέω να πάω με δωρεά ωαρίων μήπως και γίνει το θαύμα
Last reply by mpoumpouki94, -
- 11 followers
- 543 απαντήσεις
- 124,4k εμφανίσεις
@playbunny @Zina21 @Nansy29 @Φούφη Το θαύμα ολοκληρώθηκε με την γέννηση των παιδιών μας. Ας μοιραστούμε με χαρά τις εμπειρίες μας τις φοβίες και τις γνώσεις μας η μία με την άλλη Καλώς ήρθαμε στον κόσμο των διδύμων κοριτσάκια μου. Προσθέστε φυσικά στην παρέα μας όσες μανούλες ξέρετε να έχουν δίδυμα ♡
Last reply by Nansy29, -
- 2 απαντήσεις
- 13,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας μανούλες Ως νεα μαμα και φοβισμένη αγχώνομαι με το παραμικρό, ειμαστε μόλις 8 ημερών και όταν τρώμε μπουκάλι τις τελευταίες 3 μέρες σαν να πνίγεται ενώ με τα ίδια μπουκάλια πριν μέρες δεν είχαμε πρόβλημα ούτε έχουν και καμία τρελή ροι… έχετε κάποια συμβουλή ;
Last reply by mama16, -
- 2 followers
- 12 απαντήσεις
- 15,1k εμφανίσεις
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτησω αν γνωρίζει καμια, για ενα μωρο 2 μηνων, πόσες πάνες πρεπει να έχει κ ποσο πρεπει να ζυγίζει η πάνα;
Last reply by Tintin, -
- 6 απαντήσεις
- 14,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια..νομίζω ότι έχω και εγω την ανάγκη να εκφραστώ έδω μήπως και νιώσω καλύτερα .. Ας ξεκινήσω ότι είμαι στο νοσοκομείο σχεδόν 3 μήνες σερί λόγο πρόωρων συσπάσεων και κοντό τράχηλο , μόλις σήμερα μπήκα στον μήνα μου και γενικά έχω ζοριστεί πολύ με όλα αυτά αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω ηρεμία πουθενά ούτε μέσο του άντρα μου με τον οποίο τσακωνόμαστε συχνά πυκνά και να φτάνουμε και σε κακό σημείο.. μια φορά την εβδομάδα σίγουρα θα είμαι με κλάματα και νεύρα .. νομίζω ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το σηκώσω άλλο αυτό και ο άντρας μου συνεχώς μου ρίχνει φταίξιμο πάνω μου σε όλα και με την απαίτηση ενώ φταίει να του ζητήσω και συγνώμη .. δεν ξέρω πως να βοηθήσω τον εα…
Last reply by Mariam23, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 14,2k εμφανίσεις
Καλημερα σας! Σας παραθέτω την εμπειρία μου, σε περίπτωση που κάποια έχει περάσει η γνωρίζει παρόμοιο περιστατικό. Είμαι 27 ετών. Στην αυχενική διαφάνεια βρέθηκε αυξημένη αυχενική 3.48mm. Αμέσως προβλήθηκα σε λήψη τροφοβλαστη όπου όλα πήγαν καλά και το μωρό μου έχει φυσιολογικό μοριακό καρυοτυπο. Πριν μια εβδομάδα(18η) πήγαμε στον εμβρυοκαρδιολογο για υπέρηχο καρδιάς, όλα καλά εκτός από μια ηχογενη εστία η οποία όμως εφόσον έχει γίνει η τροφοβλαστη δεν μας ανησυχεί. Σε 10 μερες(20η εβδομάδα) έχω τη β επιπέδου. Έχω τεράστια αγωνια. Δεν ξέρω εκεί τι να περιμένω και ο γιατρός μου δεν με καθησυχάζει. Χτες που τον επισκέφθηκα μου είπε ότι για τις δικές του μετρήσεις όλα είναι …
Last reply by Mariame, -
- 0 απαντήσεις
- 14,7k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια, ας μοιραστώ και εγώ τον πόνο μου λοιπόν κλείνοντας 1 μήνα στο νοσοκομείο και μπαίνοντας στον 7ο μολις πριν μια εβδομάδα ..το μωρό αναπτύσσεται κανονικά αλλά έχει κατέβει λίγο ..είμαι με φάρμακο για τις συσπάσεις στον ορο και ροη στο 60… επισης δεν κάνω πλέον τόσο μεγαλες συσπάσεις και συχνές ..σήμερα νιώθω την κοιλιά μου να σφίγγει περισσότερο και πονάω χαμηλά το να πονάω χαμηλά δεν ξέρω κατά ποσό είναι φυσιολογικό όσο περνάει ο καιρός και βαραίνει το μωρό… φοβάμαι αρκετά δεν θέλω να γεννήσω πρόωρα και αυτοί οι πόνοι δεν με αφήνουν να σκεφτώ πιο θετικά..😔έχω δεχτεί ότι θα μείνω μέχρι να γεννήσω εδώ αλλά ψάχνω παρηγοριά…
Last reply by Maraki00, -
- 3 απαντήσεις
- 15,6k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια είμαι στην 24 εβδομάδα αύριο μπαίνω στην 25η και από την τεταρτη είμαι στο νοσοκομείο με φάρμακο στον ορο γιατί έκανα πολύ μεγάλες συσπάσεις,ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι θα κάτσω εδω μέχρι να γεννήσω δηλαδή ακόμα 3 μήνες έχω φρικάρει αρκετά δυστυχώς η ψυχολογία μου δεν είναι και τόσο καλή.. κάθε μέρα φοβάμαι και πιο πολύ ξεκίνησα με ροη του όρου 30 και έχει φτάσει στο 50 με τις συσπάσεις που βλέπουν καθημερινά αγχώνομαι στεναχωριέμαι και δεν ξέρω τι θα συμβεί..
- 1 follower
- 19 απαντήσεις
- 30,7k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια,την Δευτέρα έκανα την β επιπέδου στην 23 εβδομαδα και δόξα τον θεό το μωρό ήταν άριστο το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι είμαι στα όρια (26mm) τραχηλικό μήκος και έχω αγχωθεί …ξεκίνησα με τραχηλικό μηκος (33mm).. τώρα ο γιατρός μου απαγόρεψε σεξουαλικες επαφες,βάρυ,περπατημα (που έτσι και αλλιώς δεν τα έκανα ολα αυτά)και να ξεκουράζομαι συνεχώς επισης μου έγραψε προγεστερονη και κολπική κρέμα.. δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι αρκετά μετά από αυτό και με έχει πάρει από κάτω .. έχει περάσει καμία κάτι παρόμοιο να με ηρεμήσει; Μόνο κακα διαβάζω στο Ίντερνετ..
Last reply by linaa, -
- 3 απαντήσεις
- 15,7k εμφανίσεις
Γεια σας! Γενικά έχω σταθερό κύκλο.. όμως αυτή τη φορά εχω καθυστέρηση 5 ημερών. Την 4η ημέρα καθυστέρησης έκανα β-χοριακή και βγήκε αρνητική (<2.30 mIU/mL), επίσης έχω συχνοουρία. Τι με συμβουλεύετε ; Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης ; Υπάρχει περίπτωση να έχει βγει λάθος αποτέλεσμα από το διαγνωστικό ;
Last reply by vikib, -
- 2 απαντήσεις
- 15,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια .. Είμαι στην 21 εβδομάδα και πήρα σήμερα αποτελέσματα εξετάσεων και το igm στον κυτταρομεγαλοϊό βγήκε θετικό 1.22IV, να σας πω ότι τον έχω περάσει προ εγκυμοσύνης και έχω αντισώματα αλλά και τον Φλεβάρη που πάλι είχα κάνει εξετάσεις ήταν στο 1.14IV και με άγχωσε το γεγονός ότι ανέβηκε εστω και αυτές τις λίγες μονάδες.. από το μικροβιολογικό μου είπαν ότι μπορεί να μην είναι τίποτα ότι μερικές φορές δειχνει παραπάνω και να το συζητήσω με τον γιατρό μου που μου είπε να μην ανησυχώ και να την επαναλάβω σε 20 μέρες .. αλλα πως να μην ανησυχώ ;; Είχε καμία παρόμοια εμπειρία;;
Ύπνος
από Κωνσταντινα Ακρ- 1 follower
- 14 απαντήσεις
- 17k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας ! Είμαι καινουρια στην ομάδα αλλά έχω απελπιστεί και ψάχνω να βρω μια λύση στο πρόβλημα μας ! εχω μια μικρούλα 17 μηνών σχεδόν και ένα νεογέννητο 1 μήνα. Η πρώτη μ κόρη δεν έχει κοιμηθεί ποτε σερί κ ας είμαι χιτλερ στο πρόγραμμα της και στην ρουτίνα της ! Έχουμε κάνει εκπαίδευση ύπνου θετική και βελτιώθηκαν πολύ τα πράγματα όμως το σερί δεν έγινε και σηκώνεται σίγουρα μια φορά μέσα στην νύχτα ωπου πίνει γαλα διαφορετικά δεν κοιμάται! απο όταν γέννησα ο ύπνος έχει γίνει ανυπόφορος , μπορεί να κάνει να κοιμηθεί 2-3 ώρες αν ξυπνήσει μέσα στην νύχτα και μόνο εάν κοιμηθούμε ξεχωριστά με τον σύζυγο δηλαδή εκείνος με την μεγάλη στο κρεβάτι μας κ εγώ σε άλλ…
Last reply by Κωνσταντινα Ακρ,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 5.134 απαντήσεις
- 745.335 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 33.103 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 110.660 εμφανίσεις