Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
Υποενότητες
-
- 14,3k
- 193,9k
- Αυπνία πάνω από το έτος
- Από Anji,,
-
- 421,8k
- 16,4k
- 4,6k
- 756
- Οδήγηση και άγχος
- Από vikoula2023,,
-
- 53
- 258,2k
-
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 266 εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια . Εγω απέβαλα την Παρασκευή με φαρμακευτική αγωγή . Μου έδωσαν ένα χάπι την Τετάρτη και την Παρασκευή έβαλα κολπικά τα υπόλοιπα . Είχα έντονες κράμπες και άρχισε η αποβολή μέσα σε μια ώρα είχαν βγει όλα . Πολλά πηγματα και μετά το σάκο . Αφού βγείτε ο σάκος σταδιακά σταματούσε η αιμορραγία . Σημερα δεν έχω καθόλου αίμα , μόνο λίγο στο σκούπισμα .Να ανησυχώ ; Εγώ έχω Θρομβωφιλια κ από τν Τετάρτη ασταμάτητα τις ενέσεις. ακουγα τόσο πολύ για αιμορραγία και τώρα που δεν έχω φοβάμαι . Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .
Last reply by Elsa2006, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 819 εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, είμαι καινούρια στο φόρουμ, το ταξίδι μου στην εξωσωματικη αρχίσε το 2018 όταν πήγα στον ενδικρινολογο μου είπε ότι η ορμόνες μου είναι σαν να ξεκινάει η εμμηνόπαυση και ότι πρέπει να βιαστώ να αποθηκεύσω ωοθήκες για να μπορέσω να γίνω και εγώ μάνα, στην Αθήνα δοκίμασα 2 γιατρούς και έκανα 5 εξωσωματικές όλες ήταν αποτυχία, καθώς είχα εξαντληθεί ψυχολογικά και οικονομικά είπα να κάνω ένα διάλειμμα 4 ετών, επειδή έχω μετακόμιση Κρήτη θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε κανέναν καλό γιατρό στην Κρήτη να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Αυτήν την φορά λέω να πάω με δωρεά ωαρίων μήπως και γίνει το θαύμα
Last reply by mpoumpouki94, -
- 15 followers
- 543 απαντήσεις
- 98,9k εμφανίσεις
@playbunny @Zina21 @Nansy29 @Φούφη Το θαύμα ολοκληρώθηκε με την γέννηση των παιδιών μας. Ας μοιραστούμε με χαρά τις εμπειρίες μας τις φοβίες και τις γνώσεις μας η μία με την άλλη Καλώς ήρθαμε στον κόσμο των διδύμων κοριτσάκια μου. Προσθέστε φυσικά στην παρέα μας όσες μανούλες ξέρετε να έχουν δίδυμα ♡
Last reply by Nansy29, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας μανούλες Ως νεα μαμα και φοβισμένη αγχώνομαι με το παραμικρό, ειμαστε μόλις 8 ημερών και όταν τρώμε μπουκάλι τις τελευταίες 3 μέρες σαν να πνίγεται ενώ με τα ίδια μπουκάλια πριν μέρες δεν είχαμε πρόβλημα ούτε έχουν και καμία τρελή ροι… έχετε κάποια συμβουλή ;
Last reply by mama16, -
- 3 followers
- 12 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτησω αν γνωρίζει καμια, για ενα μωρο 2 μηνων, πόσες πάνες πρεπει να έχει κ ποσο πρεπει να ζυγίζει η πάνα;
Last reply by Tintin, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια..νομίζω ότι έχω και εγω την ανάγκη να εκφραστώ έδω μήπως και νιώσω καλύτερα .. Ας ξεκινήσω ότι είμαι στο νοσοκομείο σχεδόν 3 μήνες σερί λόγο πρόωρων συσπάσεων και κοντό τράχηλο , μόλις σήμερα μπήκα στον μήνα μου και γενικά έχω ζοριστεί πολύ με όλα αυτά αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω ηρεμία πουθενά ούτε μέσο του άντρα μου με τον οποίο τσακωνόμαστε συχνά πυκνά και να φτάνουμε και σε κακό σημείο.. μια φορά την εβδομάδα σίγουρα θα είμαι με κλάματα και νεύρα .. νομίζω ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το σηκώσω άλλο αυτό και ο άντρας μου συνεχώς μου ρίχνει φταίξιμο πάνω μου σε όλα και με την απαίτηση ενώ φταίει να του ζητήσω και συγνώμη .. δεν ξέρω πως να βοηθήσω τον εα…
Last reply by Mariam23, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Καλημερα σας! Σας παραθέτω την εμπειρία μου, σε περίπτωση που κάποια έχει περάσει η γνωρίζει παρόμοιο περιστατικό. Είμαι 27 ετών. Στην αυχενική διαφάνεια βρέθηκε αυξημένη αυχενική 3.48mm. Αμέσως προβλήθηκα σε λήψη τροφοβλαστη όπου όλα πήγαν καλά και το μωρό μου έχει φυσιολογικό μοριακό καρυοτυπο. Πριν μια εβδομάδα(18η) πήγαμε στον εμβρυοκαρδιολογο για υπέρηχο καρδιάς, όλα καλά εκτός από μια ηχογενη εστία η οποία όμως εφόσον έχει γίνει η τροφοβλαστη δεν μας ανησυχεί. Σε 10 μερες(20η εβδομάδα) έχω τη β επιπέδου. Έχω τεράστια αγωνια. Δεν ξέρω εκεί τι να περιμένω και ο γιατρός μου δεν με καθησυχάζει. Χτες που τον επισκέφθηκα μου είπε ότι για τις δικές του μετρήσεις όλα είναι …
Last reply by Mariame, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 3,3k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια, ας μοιραστώ και εγώ τον πόνο μου λοιπόν κλείνοντας 1 μήνα στο νοσοκομείο και μπαίνοντας στον 7ο μολις πριν μια εβδομάδα ..το μωρό αναπτύσσεται κανονικά αλλά έχει κατέβει λίγο ..είμαι με φάρμακο για τις συσπάσεις στον ορο και ροη στο 60… επισης δεν κάνω πλέον τόσο μεγαλες συσπάσεις και συχνές ..σήμερα νιώθω την κοιλιά μου να σφίγγει περισσότερο και πονάω χαμηλά το να πονάω χαμηλά δεν ξέρω κατά ποσό είναι φυσιολογικό όσο περνάει ο καιρός και βαραίνει το μωρό… φοβάμαι αρκετά δεν θέλω να γεννήσω πρόωρα και αυτοί οι πόνοι δεν με αφήνουν να σκεφτώ πιο θετικά..😔έχω δεχτεί ότι θα μείνω μέχρι να γεννήσω εδώ αλλά ψάχνω παρηγοριά…
Last reply by Maraki00, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 4k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια είμαι στην 24 εβδομάδα αύριο μπαίνω στην 25η και από την τεταρτη είμαι στο νοσοκομείο με φάρμακο στον ορο γιατί έκανα πολύ μεγάλες συσπάσεις,ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι θα κάτσω εδω μέχρι να γεννήσω δηλαδή ακόμα 3 μήνες έχω φρικάρει αρκετά δυστυχώς η ψυχολογία μου δεν είναι και τόσο καλή.. κάθε μέρα φοβάμαι και πιο πολύ ξεκίνησα με ροη του όρου 30 και έχει φτάσει στο 50 με τις συσπάσεις που βλέπουν καθημερινά αγχώνομαι στεναχωριέμαι και δεν ξέρω τι θα συμβεί..
- 2 followers
- 19 απαντήσεις
- 8k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια,την Δευτέρα έκανα την β επιπέδου στην 23 εβδομαδα και δόξα τον θεό το μωρό ήταν άριστο το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι είμαι στα όρια (26mm) τραχηλικό μήκος και έχω αγχωθεί …ξεκίνησα με τραχηλικό μηκος (33mm).. τώρα ο γιατρός μου απαγόρεψε σεξουαλικες επαφες,βάρυ,περπατημα (που έτσι και αλλιώς δεν τα έκανα ολα αυτά)και να ξεκουράζομαι συνεχώς επισης μου έγραψε προγεστερονη και κολπική κρέμα.. δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι αρκετά μετά από αυτό και με έχει πάρει από κάτω .. έχει περάσει καμία κάτι παρόμοιο να με ηρεμήσει; Μόνο κακα διαβάζω στο Ίντερνετ..
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 4,2k εμφανίσεις
Γεια σας! Γενικά έχω σταθερό κύκλο.. όμως αυτή τη φορά εχω καθυστέρηση 5 ημερών. Την 4η ημέρα καθυστέρησης έκανα β-χοριακή και βγήκε αρνητική (<2.30 mIU/mL), επίσης έχω συχνοουρία. Τι με συμβουλεύετε ; Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης ; Υπάρχει περίπτωση να έχει βγει λάθος αποτέλεσμα από το διαγνωστικό ;
Last reply by vikib, -
- 2 followers
- 2 απαντήσεις
- 4,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια .. Είμαι στην 21 εβδομάδα και πήρα σήμερα αποτελέσματα εξετάσεων και το igm στον κυτταρομεγαλοϊό βγήκε θετικό 1.22IV, να σας πω ότι τον έχω περάσει προ εγκυμοσύνης και έχω αντισώματα αλλά και τον Φλεβάρη που πάλι είχα κάνει εξετάσεις ήταν στο 1.14IV και με άγχωσε το γεγονός ότι ανέβηκε εστω και αυτές τις λίγες μονάδες.. από το μικροβιολογικό μου είπαν ότι μπορεί να μην είναι τίποτα ότι μερικές φορές δειχνει παραπάνω και να το συζητήσω με τον γιατρό μου που μου είπε να μην ανησυχώ και να την επαναλάβω σε 20 μέρες .. αλλα πως να μην ανησυχώ ;; Είχε καμία παρόμοια εμπειρία;;
Ύπνος
από Κωνσταντινα Ακρ- 3 followers
- 14 απαντήσεις
- 5,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας ! Είμαι καινουρια στην ομάδα αλλά έχω απελπιστεί και ψάχνω να βρω μια λύση στο πρόβλημα μας ! εχω μια μικρούλα 17 μηνών σχεδόν και ένα νεογέννητο 1 μήνα. Η πρώτη μ κόρη δεν έχει κοιμηθεί ποτε σερί κ ας είμαι χιτλερ στο πρόγραμμα της και στην ρουτίνα της ! Έχουμε κάνει εκπαίδευση ύπνου θετική και βελτιώθηκαν πολύ τα πράγματα όμως το σερί δεν έγινε και σηκώνεται σίγουρα μια φορά μέσα στην νύχτα ωπου πίνει γαλα διαφορετικά δεν κοιμάται! απο όταν γέννησα ο ύπνος έχει γίνει ανυπόφορος , μπορεί να κάνει να κοιμηθεί 2-3 ώρες αν ξυπνήσει μέσα στην νύχτα και μόνο εάν κοιμηθούμε ξεχωριστά με τον σύζυγο δηλαδή εκείνος με την μεγάλη στο κρεβάτι μας κ εγώ σε άλλ…
Last reply by Κωνσταντινα Ακρ, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 4,9k εμφανίσεις
Κορίτσια μου καλησπέρα σας. Ξεκίνησα και εγω για πρώτη φορά αυτό τον μακρύ και επώδεινο δρόμο της εξωσωματικής όπως πολλές άλλες γυναίκες και θα ήθελα την συμβουλή σας. Το πρόβλημα μέχρι τώρα που είχα ήταν η χαμηλή ποσότητα ωαρίων, λογο ηλικίας (40 σχεδον) . Τα υπολοιπα όλα μια χαρα. Κατάφερα και εβαλα 2 εμβρυακια που ηταν αριστης ποιοτητας οπως ειπαν οι γιατροι. Ολα πηγαιναν τελεια, ειχα ολα τα συμπτώματα εγκυμοσυνης και τη 10 μερα (απο την εμβρυομεταφορα) ξαφνικα άρχισα να εχω απιστευτο αιμα οπως ακριβως αυτό της περιοδου. Πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι η μήτρα μου ηταν πολυ μεγάλη που αν ηταν περιοδος θα ηταν η μιση και οτι την αιμοραγια την προκάλεσε η Clexan. Μο…
Last reply by Neverstop, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 5,4k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια είμαι στην μέση της 17ης εβδομάδας πρώτη εγκυμοσύνη και αρχίζω και νιώθω κυριως όταν είμαι ξαπλωμένη στον καναπε και ήρεμη 3-4 φορες την μέρα την κοιλιά μου να σκληραίνει η από την μια η από την άλλη αλλά μεσα σε δευτερόλεπτα έχει γίνει πάλι όπως πριν και γενικά η κοιλιά μου Δεν είναι σκληρή πέρα από όταν νιώθω αυτό το μικρό .. λέτε να είμαι το μωρό και αντί να χαίρομαι αγχώνομαι τσάμπα ;😅
Last reply by eleonora85, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 5,7k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια .. είμαι στην 16 εβδομάδα και έφαγα ένα μελατο αυγο παρόλο που ψηνόταν για αρκετή ώρα και το ασπράδι ήταν εντάξει ... λέτε να γίνει κάτι ;;
Last reply by Elle12, -
- 0 απαντήσεις
- 5,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα!! Απόψεις-προτάσεις για διγλωσσο νηπιαγωγειο σε ανατολικα προάστια;; Ευχαριστώ!!
Last reply by Polly1, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 6,3k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια.. είμαι στην 14 εβδομάδα.. πέρα από λίγα υγρά παραπάνω και που και που κατι πονάκια δεξιά αριστερά δεν νιώθω κάτι άλλο ..εσείς τι συμπτώματα έχετε ; Πως καταλαβαίνετε ότι είναι καλά το μωράκι σας ; Εγώ αγχώνομαι και από τότε που μου είπε ο γιατρός ότι θα τα λέμε μια φορά τον μήνα μετά την αυχενική έχω τρομοκρατηθεί .. πως ξέρω ότι είναι καλά και δεν έχει συμβεί κάτι ;; Είμαι λίγο υπερβολική ώρες ώρες και τουλάχιστον δεν είμαι έτσι όλη μέρα.. αλλά όταν με πιάνει το σκέφτομαι αρκετά ..είναι καμία στην ίδια εβδομάδα με εμένα ;
- 1 follower
- 12 απαντήσεις
- 7,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια βρίσκομαι στην 11η εβδομάδα και από προχθές αισθάνομαι κάποια πονάκια χαμηλά και σαν να με χτυπάει ελαφρά κάτι από κάτω , μια κόπωση ξαφνικά επίσης και σαν να μην βολεύομαι τόσο εύκολα και στο θέμα ύπνου .. είναι να ανησυχώ ;;
Last reply by Xristina96, -
- 0 απαντήσεις
- 7,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια. Έχω γεννήσει εδώ και 17 μήνες σχεδόν και έχω ακράτεια από προσπάθεια ( στο βήχα, στο φτέρνισμα ακόμα και στο περπάτημα) και δεν μιλάω για σταγόνες αλλά για αρκετή διαρροή. Έκανα 4 μήνες κεγκελ με φυσικοθεραπευτή αλλά δεν είδα καμία αλλαγή. Πήγα σε ουρολόγο, μου έκανε κάποιες εξετάσεις και μου είπε θέλω χειρουργείο ( ταινία ακράτειας). Έχει κάποια κοπέλα αντίστοιχο θέμα, και πως το αντιμετώπισε? Βρήκε λύση έστω και χειρουργική? Ψάχνω για ένα καλό γιατρό για το θέμα αυτό. Μου είπανε και για τον Αλέξανδρο Δερπαπα ουρογυναικολογο αν τον ξέρει κάποια κοπέλα. Κοντεύω να τρελαθώ αν κάποια μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ
Last reply by Maria2015, -
- 3 απαντήσεις
- 7,9k εμφανίσεις
καλησπέρα σας κορίτσια! Είμαι νέα στο forum.Τον προηγούμενο μήνα έκανα την πρώτη εξωσωματική χωρίς δυστυχώς επιτυχία.Ο γιατρός μου ζήτησε να κάνουμε άμεσα την δεύτερη αλλά δεν ξέρω αν θα με φτάσουν οι ενέσεις..μήπως έχει καμία κοπέλα κάποιο περίσσευμα;; σας ευχαριστώ πολύ!καλή επιτυχία σε όλες!
Last reply by stathoula, -
- 3 followers
- 6 απαντήσεις
- 7,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια ας πω και εγώ τον πόνο μου λοιπόν που από την 5η εβδομάδα Κύησης μέχρι και την 9η που είμαι τώρα δεν μπορώ να χωνέψω,κάνω εμετό,δεν μπορώ να πίνω νέρο γιατί το βγάζω και πάνω από ένα γεύμα Δεν το κρατάω με τίποτα..νιώθω πολύ παράξενα ώρες ώρες γιατί δεν μπορώ να χαρώ και να ευχαριστηθώ ούτε την κατάσταση ούτε τίποτα άλλο .. δεν με βοηθάει τίποτα δεν ξέρω τι να κάνω και πως να βοηθήσω τον εαυτό μου αφού έχω εμφανή έλλειψη υγρών και τροφών έχοντας χάσει 4 κιλά …καμία συμβουλή υποστήριξης;; 😓🤢
Last reply by MumMaria, -
Θηλασμός διδύμων
από Αγάπ- 2 απαντήσεις
- 7,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες τις διδυμομανουλες, άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα καθώς δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο με σκοπο να μοιραστούμε τις γνώσεις και εμπειρίες των διδυμομαμαδων σχετικά με το θηλασμό.
Last reply by Αγάπ, -
- 3 απαντήσεις
- 8,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ αλλά σας διαβάζω καιρό. Πέρα από το Μητέρα που αλλού ξεγενναει ο σφακιανούδης?
Last reply by silvy22, -
- 3 followers
- 6 απαντήσεις
- 17,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε ολες!!! Θα ήθελα παρακαλώ γνώμη για τον γιατρό πανό Αντσακλη στο Αλεξάνδρας!!! Θέλω να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο και έχοντας μια επαφή μαζί του μου έκανε αρκετά καλή εντύπωση αλλά θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες από κοπέλες που γέννησαν μαζί του!! Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
Last reply by Aimi85, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 7,8k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα! Θα μπω κατευθείαν στο θέμα..Η τελευταία μου περίοδος ήρθε στις 24 μέρες ενώ γενικά έχω κύκλο 27-30..Αλλά το περίεργο είναι ότι κράτησε μια μέρα και με ελάχιστη ροή.. Έχει τύχει σε κάποια κοπέλα κάτι παρόμοιο?Μήπως ήρθε η ώρα για ένα ραντεβού στο γυναικολόγο?Ελπίζω να είναι κάτι τυχαίο και όχι σοβαρό...😟
Last reply by Mpoukou, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 8,7k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια .. Είμαι στην 5 εβδομάδα κ πριν μια εβδομάδα πρόσθεσα και το σίδηρο στο πρόγραμμα μου ενώ έπαιρνα ήδη (Utrogestan,φολικο,μαγνήσιο) τώρα 2-3 μερες άρχισαν τα προβλήματα η κοιλιά μου πρησμένη μόνιμα να μου έρχεται εμετός στον λαιμο να νιώθω χάλια σε σημείο να μην ξέρω τι να κάνω ενώ δεν έχω τάσεις προς εμετό πραγματικά αυτό που νιώθω δεν περιγράφεται!Σημερα μετά από πολυ σκέψη αποφάσισα να βοηθήσω τον εαυτό μου να κάνει εμετό να νιώθω καλύτερα και είδα λίγο αίμα..θα ενημερώσω αύριο τον γιατρό για ολα … έχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο ;
Last reply by mama16, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 8,9k εμφανίσεις
Κρύος ιδρώτας κορίτσια πίνω δυο μέρες utrogestan γιατί είχα έντονα πονάκια περιοδου και καφέ υγρά σταμάτησαν τα υγρά για 2 μέρες ήταν σχεδόν ανύπαρκτα και σήμερα εμφανίστηκαν πάλι εχω αγχωθεί πολύ πήρα τον γιατρό μου μου είπε να πάω για άλλη μια χοριακη αύριο και ότι τις πιο πολλές φορές είναι φυσιολογικό απλά επειδή πίνω ήδη τα utrogestan έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλόυ μας την αποβολή κρυος ιδρώτας πραγματικά!!
Last reply by minnie26, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 9,2k εμφανίσεις
Καλησπερα σας .. Πριν 3 μέρες έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο μου στην αρχή δεν μου έδειχνε αποτέλεσμα ώσπου το πέταξα γιατί το θεώρησα χαλασμένο μετά από λίγο πήγα ξανά στην τουαλέτα και είχα την περιέργεια να το κοιτάξω και βγήκε θετικό προς το προν έχω μια μέρα καθυστέρηση και καφέ υγρά 1-2 φορές την ημέρα αλλά παράξενο πόνο περίοδου λίγο πιο καυστικό και λίγο έντονο αέρα και που και λίγο διαφορετικο από τον πόνο δεξια και αριστερά στις ωοθήκες ..αύριο θα πάω για χοριακή για να προλάβω μέσο χαπιών κάποια τυχών αποβολή αλλά ανησυχώ παρά πολύ .. και φοβάμαι αρκετά ..
Last reply by Maraki00,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 753 απαντήσεις
- 346.329 εμφανίσεις
-
- 11.090 απαντήσεις
- 1.728.452 εμφανίσεις
-
- 56 απαντήσεις
- 32.608 εμφανίσεις