Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
Υποενότητες
-
- 15,4k
- 194,1k
- Επιδόματα κύησης
- Από alex280108,,
-
- 439k
- 16,4k
- 4,8k
- 773
- 55
- 258,2k
-
- 4 απαντήσεις
- 240 εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια και αγόρια! Χριστός Ανέστη! Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου. Είναι ο τρίτος μήνας προσπάθειας για εγκυμοσύνη αλλά Τζιφός. Τον πρώτο μήνα πολύ χαλαρά... 1-2 επαφές τις γόνιμες μέρες, του επόμενους δύο μήνες πολύ πιο συστηματικά. Τώρα περιμένω περίοδο 25/4. Αλλά έκανα σήμερα τεστ και βγήκε ξεκάθαρα αρνητικό και δεν έχω κάποιο σύμπτωμα περίεργο οπότε φαντάζομαι θα αδιαθετησω ξανά.... Εσείς προσπαθείτε; Έχετε ήδη μωράκι; Σας ήρθε εύκολα; Θα με βοηθούσε η ιστορία σας
Last reply by katekatekate, -
Διαφημίσεις
-
- 4 followers
- 168 απαντήσεις
- 125,9k εμφανίσεις
Καλημέρα! Έφτιαξα αυτή την ομάδα για όλες τις μελλοντικές διδυμομανουλες για να μοιραζόμαστε άγχη, εμπειρίες, συμβουλές και ότι άλλο προκύψει! Να συστηθώ λοιπόν... Είμαι η Σίσσυ, ετών 40... Εχω ένα γιο από την 3η μου εξωσωματική που κοντεύει τα 4 και με την 5η προσπάθεια μας ήρθε σαν δώρο η δίδυμη κύηση!
Last reply by Μπισκοτακι27, -
- 10 followers
- 1,1k απαντήσεις
- 93,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα συναγωνιστριες Από προχθές ξεκίνησα cyclacur 2 το πρωί 2 το βράδυ ώστε να αναπτυχθεί το ενδομητριο και να προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορα την Δευτέρα που μας έρχεται θα περνω 2 πρωί 2 μεσημέρι και 2 βράδυ και Παρασκευή 4-10 κάνω υπέροχο και κάποιες εξετάσεις για να δούμε αν είναι όλα οκ ,έχετε κάποιο tip για αυτές τις μέρες...έχω κατά αγχωθεί μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί τα χρόνια περνάνε. Οποία γνωρίζει κάτι θα ήθελα την άποψη της ευχαριστώ
Last reply by kate82, -
Καθυστέρηση 1 2
από Emmy30- 1 follower
- 18 απαντήσεις
- 5,8k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα Έχω καθυστέρηση περιόδου 4 ημέρες Δεν προσπαθούμε για παιδάκι και όταν βρισκόμαστε χρησιμοποιούμε προφυλακτικό Έχω αγχωθεί η αλήθεια είναι Έκανα ένα τεστ και βγήκε αρνητικό Μπορεί να έκανε λάθος το τεστ και να υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος? Συνήθως δεν έχω καθυστέρηση μόνο 1 2 φορές 2 μερες μόνο
Last reply by Xristina96, -
- 2 followers
- 25 απαντήσεις
- 15,3k εμφανίσεις
Κορίτσια καμία συμβουλή; Είμαι στην 6η εβδομάδα και από προχθές έχω καφέ βλέννη ..όχι πολλά πράγματα και ούτε κάθε μέρα …μίλησα με τον γιατρό και εκτός απ τα ουτροτζεσταν πρωι βράδυ,μου είπε να κάνω για 7 μέρες ενέσεις prolutex …είχε καμία παρόμοια εμπειρία ;;;
Last reply by Myrtoulita, -
- 0 απαντήσεις
- 3,7k εμφανίσεις
Αν έχει κάποιος περισσευούμενα σκευάσματα androferti και θέλει να τα δώσει θα ήμουν ευγνώμων 🙏🏻
Last reply by DimMan, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 4k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα!! Είμαι νέα μαμά μιας μπεμπουλας και θέλω τα φώτα σας!! Μόλις μπήκαμε στις 40 μέρες και θέλω να μου πει μια έμπειρη μανούλα πως απασχολούσατε τα παιδάκια σας ανά μήνα, παιχνίδια δραστηριότητες κτλ! Ετσι να έχω ένα μπούσουλα γιατί δεν έχω ιδέα!!
Last reply by Spring_girl, -
- 5 followers
- 23 απαντήσεις
- 17,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια.ηθελα γνώμες για καλό γυναικολόγο που έχετε για εξωσωματική όπως επίσης κ αξιόπιστο κέντρο εξωσωματικής από εμπειρία σας. Είμαι σε διαδικασία να ψάχνω γιατι είμαι από επαρχία .ευχαριστώ 😘
Last reply by karlajo, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 5,9k εμφανίσεις
Καλημέρα Έχω μια μικρούλα 17 μηνων Από λεξούλες λέμε μόνο έλα και κάνει και την κίνηση με το χέρι Που και που μπορεί να πει μπαμπά η πως κάνει το παπάκι αλλά νομίζω τυχαίνει Γενικά περπατάει προσπαθεί να σκαρφαλώσει κάνει παλαμάκια και χαιρετάει Έχει καλή βλεματικη επαφή πιστεύω Αλλά συχνά δεν γυρνει στο όνομα της Έχω αγχωθεί
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 6k εμφανίσεις
Καλησπέρα έχω μια μικρούλα 17 μηνων Γενικά επειδή δεν δουλεύω δεν την έχω αφήσει πολλές φορές αντε το πολύ 5 στο σύνολο παντού την παρνουμε μαζί Την Κυριακή είχαμε πει να πάμε μια εκδρομή στην Θεσσαλονίκη και σκεφτήκαμε να πάμε οι 2 μας σαν ζευγάρι γιατί έχουμε αρκετό καιρό να κάνουμε κάτι τέτοιο Γενικά δεν κάνουμε πράγματα μόνοι μας Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολλές τύψεις που ίσως δεν την πάρουμε μαζί και όλο με κάνει να νιώθω περίεργα ότι δεν είμαι καλή
Last reply by linaa, -
ΑΠΟΒΟΛΗ
από Eirini_dr.- 1 follower
- 10 απαντήσεις
- 6,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα …θα ήθελα να ρωτήσω μετά την αποβολή σε πόσες μέρες σας ήρθε περίοδος… είχα την δεύτερη αποβολή μου 12/11 μετά από αιμοραγια και πολλούς πόνους …έπεσε μόνο του ..το αίμα μου τελείωσε στις 17/11… στην πρώτη έκανα απόξεση και δεν μου άργησε πολύ να έρθει περίοδος …ωστόσο ο γιατρός μου μου είπε να περιμένω αυτή τη φορά να αδιαθετήσω κι να πάμε για κάποιες εξετάσεις και εγώ και ο άντρας μου … πόσες μέρες περίπου κάνει να έρθει;; Φταίει η ψυχολογία μου που είναι στο μηδέν ή άργησε και σε εσάς;
Last reply by Eirini_dr., -
- 3 απαντήσεις
- 6,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια μου! Με το αγόρι μου ξεκινήσαμε να έχουμε ελεύθερες επαφές.. πρώτη μέρα τελευταίας περιόδου ήταν 1/12 ...κ ξεκινήσαμε να έχουμε ελεύθερη επαφή 6,7 κ σήμερα 🙂 ..στην εφαρμογή που έχω μου βγάζει για γόνιμη ημέρα την 11/12... Θα συνεχίσουμε τις επαφές κ ελπίζω να τα καταφέρουμε..... Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κ το καλό ακόμη κ τώρα;; Εννοώ πριν την ωορρηξία ;;
Last reply by *Vasoula, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 6,6k εμφανίσεις
Καλημέρα μανούλες και μπαμπάδες προτείνεται μου βιβλιαράκια για μωράκι 17 μηνων
Last reply by Spring_girl, -
- 2 followers
- 6 απαντήσεις
- 6,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα μαμάδες και μπαμπάδες Βάζετε τηλεόραση στα μωράκια σας και αν ναι πόση ώρα?
Last reply by Elle12, -
Απασχόληση
από Emmy30- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 7k εμφανίσεις
Καλημέρα μαμάδες και μπαμπάδες πως απασχολείται τα μωράκια σας στο σπίτι? Η δικιά μου μικρούλα είναι 16 μηνων
Last reply by ChristyLM, -
- 1 follower
- 10 απαντήσεις
- 8k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα … χρειάζομαι λίγη βοήθεια … σήμερα ήταν ο πρώτος υπέρηχος στον γυναικολόγο ..τελευταία περίοδος 7/9 ..ξεκινήσαμε επαφές από 15 .. μετά την απόξεση λόγω παλινδρόμης ο κύκλος μου ήταν πολύ άστατος … έμεινα εγκυος και όπου και αν το υπολόγιζα μου έβγαζε ότι είμαι 7 εβδομάδων…σήμερα λοιπόν πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είμαι 5 1/2 εβδομάδων…λόγω ότι δεν εχψ σταθερό κύκλο και δεν μπορούμε να υποκογισουμε ακριβώς …ωστόσο οι χοριακες είναι 130,300,770 ..να ανησυχήσω; Να προετοιμαστώ για κάτι; Συγγνώμη για το σεντόνι ..αλλά εχω αγχωθεί παρά πολύ ❤️
Last reply by Malntalia, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 9k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια!!! Υπάρχουν κορίτσια που είναι προς εμβρυομεταφορα ,να μαζευτούμε να ταλεμε???
Last reply by Maraki S., -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 11,1k εμφανίσεις
Γεια σε όλες!!! Θα ήθελα να βρω γυναικολόγο στην Αθήνα που να έχει εμπειρία σε Vbac και να επιδιώκει να γίνεται. Έχετε καποιον να προτείνετε;
Last reply by LinaK, -
Εμβόλιο mmr
από Emmy30- 4 απαντήσεις
- 10,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα έχω μια μπεμπούλα 14 μηνων σε λίγο καιρό θα κάνουμε το εμβόλιο mmr Θα ήθελα τις εμπειρίες σας Το έχετε κάνει και αν ναι είχε κάποια παρενέργεια? Η είδατε διάφορες στα μωράκια σας
Last reply by Mariam23, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 10,2k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια είμαι παντρεμένη σχεδόν 2 χρόνια και με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε 8 χρόνια μαζί έχουμε και μια κορούλα 15 μηνών Με απασχολεί πολύ καιρό τώρα το ότι δεν κάνουμε τίποτα οι 2 μας κάθε φορά που του το αναφέρω δεν αλλάζει κάτι και δεν καταλήγουμε πουθενά Γενικά είναι υπέροχος άνθρωπος και πατέρας αλλά από τότε που γέννησα νιώθω ότι είμαι μόνο μαμά και τίποτα άλλο δεν βγαίνει συχνά μόνος του με φίλους αλλά κάποιες φορές πάει να δει μπάλα εγώ από την άλλη μια φορά έχει τύχει τέλος πάντων Είχα καιρό που του έλεγα να βγούμε να δούμε μια ταινία που ήθελα πολύ και το μωρό να το αφήσουμε στην μαμά μου αλλά τελικά δεν πήγαμε γιατί δεν ήθελε δεν έδωσε…
Last reply by vikib, -
- 2 followers
- 22 απαντήσεις
- 26,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια είμαι νέα μανούλα και έχω μια κορούλα 12 μηνων εδώ και σχεδόν 2 εβδομαδές της έχω κόψει τα αλεσμενα και προσπαθούμε να αρχίσουμε κομματια. Δείχνει ενδιαφέρον την αφήνω να πιάσει μόνη της τα κομμάτια και να τα βάλει στο στόμα να τα επεξεργαστεί Δαγκώνει μασουλάνε λίγο αλλά μετά τα βγάζει Γενικά έχω δει ότι θέλει να είναι πολύ ζουμερές οι τροφές της Οι μανούλες που έκαναν μεταβαση τα μωράκια το έκαναν αυτό?
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 10,4k εμφανίσεις
Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιον μήνα έδειξαν τα μωράκια σας με το δάχτυλο Εμένα είναι 14 μηνων και έχει δείξει μια φορά αρκετό καιρό πριν ο γιατρός με έχει αγχώσει λίγο διότι μου είπε ότι μέχρι 15 μηνων έχουμε περιθώριο
Last reply by Tintin, -
- 2 followers
- 119 απαντήσεις
- 67k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Μετά από πάρα πολύ καιρό κατάφερα να εγγραφω στο φόρουμ. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Έκανα εξωσωματική, πήγε καλά, είμαι έγκυος στην 21η εβδομάδα. Όλα πήγαιναν άψογα μέχρι 2 εβδομάδες πριν που στη 19η εβδομάδα φάνηκε ότι το.μωρο έχει σοβαρή υπολειπομενη ανάπτυξη (IUGR) λόγω των αυξημένων μητριαιων αντιστάσεων που έχω. Ο πλακουντας δεν αιματωνεται καλά, με αποτέλεσμα να μην τρέφεται καλά το μωρό. Αυτή τη στιγμή ζυγίζει 250 γραμμάρια ενώ θα έπρεπε να είναι 400. Κατά τα άλλα το μωρό έχει άριστο βιοφυσικό προφίλ. Το θέμα είναι ότι σε λίγο το πιθανότερο είναι να αρχίσουν να πειράζονται τα όργανα του. Παλεύουμε με νύχια και με δόντια να φτάσει έστω τις 28 εβδομ…
Last reply by mama16, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 12,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Είμαι στην 28η και εβδομάδα και νιωθω σαν να με κλωτσαει το μωρό στον τράχηλο και στον πρωκτό... έχει πάρει θέση με το κεφάλι προς τα κάτω...να αγχώνομαι;
Last reply by vikib, -
- 10 απαντήσεις
- 13,1k εμφανίσεις
Συγγενικό μου πρόσωπο, μανιώδης καπνίστρια στο παρελθόν, ανέβαλλε συνεχώς τη μητρότητα. Έφτασε λοιπόν σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να κάνει παιδί με τον σύζυγό της ούτε με τη βοήθεια της Ιατρικής λόγω ηλικίας και κακού τρόπου ζωής. Έχουν κάνει αίτηση υιοθεσίας ηλεκτρονικά. Το συζητήσαμε πριν από 2 μήνες. Μεγάλη η λίστα αναμονής και δεν υπάρχουν μωρά προς υιοθεσία, ούτε ιδιωτική. Λογικό το βρίσκω. Οι άνθρωποι σήμερα είναι πιο ενημερωμένοι σε θέματα αντισύλληψης, αλλά και να μην είναι, οι αμβλώσεις είναι δικαίωμα της γυναίκας σε αντίθεση με όσα γινόταν ματαπολεμικά που τα ζευγάρια υιοθετούσαν ακόμα και με 4-5 βιολογικά παιδιά. Μια κοινωνική λειτουργός τούς πρότεινε την υι…
Last reply by Maira98, -
- 6 απαντήσεις
- 19,2k εμφανίσεις
Καλημέρα σας, Ειμαι 3 μηνων εγκυος.. Πριν Δυο μηνες επιασα δουλεια σε νεο εργοδοτη ο οποιος ειναι ιδιοτροπος αρκετα.. πρεπει να του πω οτι ειμαι εγκυος γιατι δεν αντεχω αλλο να το κρυβω καταλαβαινω και τη θεση του οτι ειμαι καινουργια και οτι ακομα δεν ηρθα και θα φυγω τον μαιο αν ολα πανε καλα αλλα αυτα συμβαινουν... Φοβαμαι πολυ να το πω αλλα δεν αντεχω αλλο να το κρυβω.. και το αστειο ειναι οτι δεν μαρεσει σαν δουλεια και ουτωσ η αλλωσ θα εφευγα απλα δεν μπορω να το ξεστομισω. Δωστε μου δυναμη !
Last reply by EFI KARA, -
- 0 απαντήσεις
- 18,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!Μετά από χρόνια ο παιδίατρος μας κλείνει τα ιατρεία του για προσωπικούς του λόγους...Θα ήθελα να μου προτείνετε καλό παιδίατρο στα δυτικά προάστια.Να είναι καθησυχαστικος και προσιτός με τα παιδιά.
Last reply by Αθηνά 31, -
- 5 απαντήσεις
- 19,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα μανούλες.Επανερχομαι μετά από καιρό μια και τα μικρά μου δεν είναι πια μωρά και με 2 νήπια και δουλειά καταλαβαίνετε ότι δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Ο μικρός μου,3,5 χρόνων σήμερα ξεκίνησε πριν 1 μήνα λογοθεραπεια μιας και δεν έλεγε πολλά.Προσφατα η λογοθεραπευτρια τον διέγνωσε με απραξία του λόγου.Οπως είναι φυσικό έψαξα γι αυτό στο ίντερνετ και αγχώθηκα. Λέει πολλές μικρές λέξεις καθαρά.Καποιες τρισυλλαβες(κυρίως χρώματα ,ονοματα και ζωακια).Κάνει προτάσεις μικρές και σπάνια μεγαλύτερες.Απο αυθόρμητο λόγο λίγα πράγματα. Σίγουρα θα κάνει καιρό λογοθεραπεια. Το Σεπτέμβριο θα πάει μικρά νήπια.Ειχε κάποια μανούλα παιδάκι με τέτοιο θέμα και πως…
Last reply by linaa, -
- 6 απαντήσεις
- 19,9k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια . Εγω απέβαλα την Παρασκευή με φαρμακευτική αγωγή . Μου έδωσαν ένα χάπι την Τετάρτη και την Παρασκευή έβαλα κολπικά τα υπόλοιπα . Είχα έντονες κράμπες και άρχισε η αποβολή μέσα σε μια ώρα είχαν βγει όλα . Πολλά πηγματα και μετά το σάκο . Αφού βγείτε ο σάκος σταδιακά σταματούσε η αιμορραγία . Σημερα δεν έχω καθόλου αίμα , μόνο λίγο στο σκούπισμα .Να ανησυχώ ; Εγώ έχω Θρομβωφιλια κ από τν Τετάρτη ασταμάτητα τις ενέσεις. ακουγα τόσο πολύ για αιμορραγία και τώρα που δεν έχω φοβάμαι . Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .
Last reply by Elsa2006, -
- 0 απαντήσεις
- 19,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, είμαι καινούρια στο φόρουμ, το ταξίδι μου στην εξωσωματικη αρχίσε το 2018 όταν πήγα στον ενδικρινολογο μου είπε ότι η ορμόνες μου είναι σαν να ξεκινάει η εμμηνόπαυση και ότι πρέπει να βιαστώ να αποθηκεύσω ωοθήκες για να μπορέσω να γίνω και εγώ μάνα, στην Αθήνα δοκίμασα 2 γιατρούς και έκανα 5 εξωσωματικές όλες ήταν αποτυχία, καθώς είχα εξαντληθεί ψυχολογικά και οικονομικά είπα να κάνω ένα διάλειμμα 4 ετών, επειδή έχω μετακόμιση Κρήτη θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε κανέναν καλό γιατρό στην Κρήτη να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Αυτήν την φορά λέω να πάω με δωρεά ωαρίων μήπως και γίνει το θαύμα
Last reply by mpoumpouki94,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 12.869 απαντήσεις
- 1.299.053 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.279.564 εμφανίσεις
-
- 135 απαντήσεις
- 155.273 εμφανίσεις