Ελένη93

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  8
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Ελένη93

 1. Καλημέρα! Εγώ στην αρχη χρησιμοποιούσα το πορτμπεμπε μέσα στο σπίτι.εξω πότε! Δεν με βόλεψε και μέσα στο σπίτι μονο τον πρώτο μήνα.. θα σου πρότεινα ανεξάρτητα την μάρκα να πάρεις ένα μικρό καρότσι! Εγώ δεν το πρόσεξα αυτό και επειδή έχουμε μικρό αυτοκίνητο δεν χωράει και κάθε φορά έχουμε πρόβλημα στις μετακινήσεις! Βέβαια είναι πολύ άνετο στην βόλτα! Το κάθισμα του αυτοκινήτου με έχει βολεψει παρά πολύ! Με αυτό την πηγαίνω παντού προς το παρών που είναι μωράκι ακόμα!
 2. Ελένη93

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Το ξέρω πρέπει να γίνει! Αλλά εγώ δεν το κάνω μόνη μου και ο αρραβωνιαστικός μου δεν τον βλέπω να ενοχλείτε!! Θα προσπαθήσω να βρω μια αφορμή να την κλειδώσουμε!! Αν κ τώρα μετά από 2 χρόνια σχεδόν δεν ξέρω..
 3. Ελένη93

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Καλησπέρα! Εγώ δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα!! όμως επειδή μένουμε πάνω κάτω και υπάρχει εσωτερική σκάλα ανοίγει την πορτα και έρχεται χωρις να ρωτήσει!! Απλά μας φωνάζει και αν μιλήσουμε κατεβαίνει! Σε αυτό δεν φταίει απόλυτα αυτή αλλά κ εμείς! Από την αρχή έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας και να κλειδώσουμε αυτή την πόρτα! Δεν το κάναμε..αλλα θα έπρεπε κ εκείνη να είναι πιο διακριτικη.. κάνω υπομονή μέχρι να ανακαινίσουμε το σπίτι και γκρεμίσουμε την σκάλα και μετά όλα θα λυθούν..Ελπίζω!! Είμαστε αρραβωνιασμένοι ακόμα και ελπίζω μετά το γάμο να γίνει η ανακαίνιση!!
 4. Ναι όντως! Πρέπει να το συζητήσω..θα δοκιμάσω και αυτά που μου λέτε! Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας!!
 5. Τώρα που το λέτε το κάνει αυτό!! Εκεί που τρώει βγαίνει το γάλα σαν ρουκέτα! Το έχει κάνει αρκετές φορές και μετά το φαγητό.αλλα εγώ σκέφτηκα ότι είναι αυτό που κάνουν όλα τα μωράκια! Το είχα πει στο γιατρό και μου είχε πει να την κρατάω αρκετή ώρα να ρευεται. Ναι αυτό θα κάνω να δω μήπως την βοηθήσει και ηρεμήσει λίγο!
 6. Αυτό ήθελα να σε ρωτήσω τι είναι γοπ..την τελευταία φορα από 4200 είχε πάει 4900 και αυτό το έκανε ένα μήνα σχεδόν.. μπορεί να το έκανε έτσι κ να έτρωγε λίγο αλλά μάλλον ήταν αρκετό.. τώρα δεν πήγαμε ακόμα για τον έλεγχο του 3ου μήνα..απλά δεν ξέρω γιατι είναι τόσο ανήσυχη. Ευτυχώς βάρος παίρνει κανονικά..απλά ανησυχώ κ εγώ για τον ίδιο λογο..κ εμένα το βράδυ κυρίως κλαίει περισσότερο αλλά δεν θέλει το μπουκάλι για να το δοκιμάσω..την ημέρα όταν το κάνει έτσι την ηρεμώ κ μετά από λίγο ξαναπροσπαθω κ την θηλάζω..όμως το βράδυ είναι δυσκολο..ελπίζω να ηρεμήσει μεγαλώνοντας λίγο ακόμα Ναι αυτό έκανα..κ η ίδια πεινούσε πιο γρήγορα και την έβαζα στο στήθος συνέχεια και όταν την έβλεπα πιο ήρεμη.. αυτήν την ανησυχία την έχει τώρα κ δύο μήνες περίπου..και δεν λέει να σταματήσει!
 7. Ευχαριστώ!! Επίσης να σου ζήσει! ακριβώς το ίδιο κάνει κ εμένα απλά δεν έχω τόσο έντονη ροή..μόνο μερικές φορές και γενικά το στήθος μου δεν είναι τόσο πρησμένο όσο στην αρχή..κ υπέθεσα ότι ίσως να μην έχω αρκετό γάλα..όμως κάποιες φορές εκεί που τρωει ήσυχα πνίγεται κ αρχίζει πάλι το ίδιο! Αλλάζουμε 6 με 7 πανες κ βάρος παίρνεις κανονικά γι'αυτό δεν την έχω πιέσει για συμπλήρωμα.
 8. Καλησπέρα! Έχω ένα μωράκι 3 μηνών και την θηλάζω αποκλειστικά μέχρι τώρα! Όμως μετά τις σαράντα ημέρες άρχισε να κλαίει πάνω στο στήθος και γενικά να είναι ανήσυχη..το είπα στο παιδίατρο και μου είπε ότι ίσως να μην έχω αρκετό γάλα και να της δίνω συμπλήρωμα! Όμως δεν θέλει καθόλου μπουκάλι.κ έτσι συνεχίζουμε το ίδιο μέχρι τώρα! Ειδικά το βράδυ τρώει πολύ λίγο και κοιμάται έτσι..και δεν ξέρω τι να κάνω! Να την πιέσω για μπουκάλι? Η να συνεχίσω έτσι κι ας είναι κουραστικό και για τους δύο.. Έχω ακούσει ότι όσο γάλα χρειάζεται το μωρό κατεβαίνει! Όμως υπάρχει περίπτωση να μην έχω τόσο? Επίσης αδιαθετησα πρόσφατα..Μήπως φταίει κ αυτό κ έχει μειωθεί η παραγωγή μου?υπάρχει κάποια κοπέλα με παρόμοια εμπειρία?