Anna-Vangelis

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  427
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μια χαρά μου ακούγεται, στην Ελλάδα μη φανταστείς ότι είναι πιο οικονομικά. Και δικαιούσαι μόνο για 2 προσπάθειες τα φάρμακα της ωοληψίας.
 2. Α αυτό τώρα το είδα. Να ξες ότι υπάρχει επίδομα εξωσωματικής ύψους 2000 ευρώ. Έμενα και δούλευα Αγγλία μέχρι πριν 2 χρόνια όταν τα έψαχνα για Κύπρο λόγω του ότι είναι το πατρικό μου στο νησί, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι έκτοτε, αλλά δες το πριν αποκλείσεις κάτι. Ίσως με τις αλλαγές που έγιναν στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη να έχουν συμπεριληφθεί και κάποιες εξετάσεις για την προετοιμασία της εξωσωματικής.
 3. Ναι, ναι, αυτό εννοώ! Τώρα διάβασα όμως ότι δεν είναι καλό για τα ισχία, όπως και ο μάρσιπος πχ αλλά υπάρχει κάτι αντίστοιχο σταθερό, σαν τραπεζάκι, μάλλον είναι αυτό που λες εσύ. Και το δικό μου μωρό βαριέται εύκολα, αλλά κι αυτά τα 15΄ αν μείνει απασχολημένο, κάποιες φορές είναι σωτήριο
 4. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά αν κάτι πάει λάθος στα εργαστήρια από λάθος κέντρου, δεν είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να το χρεωθεί ο πελάτης; Σε οποιοδήποτε κέντρο. Διευκρίνισέ το όμως, γιατί μου φάνηκε κι εμένα υπερβολικά καλό, σχεδόν ουτοπικό αυτό που μου είπαν από τη γραμματειακή τους υποστήριξη. Καλή σου επιτυχία! Στη Θεσσαλονίκη, στο Embryolab με τον Χριστοφορίδη.
 5. Στο Embryolab με τον Χριστοφορίδη. Νομίζω πως ο ίδιος δεν αναλαμβάνει πια νέους ασθενείς, αλλά και οι συνεργάτες του που πέτυχα στους υπερήχους ήταν πολύ αξιόλογοι.
 6. @VASIOULA αυτό δεν μπορώ να σου το απαντήσω γιατί απευθύνθηκα σε κέντρο εγώ και έμεινα ευχαριστημένη. Κατα τη γνώμη μου, εφόσον ρωτάς και έχεις και ενδοιασμούς, πάρε μια γνώμη και από κάποιο κέντρο. Η 1η επίσκεψη είναι συνήθως δωρεάν οπότε ίσως σου λυθούν ορισμένες απορίες και καταλάβεις καλύτερα πώς προτιμάς να συνεχίσεις.
 7. Α, μάλιστα! Το όνομά σου είναι σύνηθες στη μεγαλόνησο, σόρρυ Εγώ στο Embryolab, στη Θεσσαλονίκη με τον Χριστοφορίδη.
 8. @Andri M καλησπέρα, Άντρη! Από Κύπρο είσαι; Πού έκανες την προσπάθεια; Είχα ψάξει για κέντρα στην Κύπρο άσχετα αν κατέληξα Ελλάδα τελικά. Θυμάμαι όμως ότι υπήρχε (και ακόμα θα υπάρχει) κλινική/γιατρός στη Λεμεσό που δίνει εγγύηση για το αποτέλεσμα της εξωσωματικής και σου επιστρέφει τα χρήματα σε περίπτωση αποτυχίας. Μου έκανε εντύπωση (too good to be true??? ) αλλά δεν το μελέτησα περισσότερο γιατί δεν με βόλεψε την περίοδο εκείνη.
 9. Καλή επιτυχία να έχεις! Τα έχω φρέσκα, αν χρειαστείς βοήθεια και άλλες πληροφορίες, στείλε μου
 10. Πάει σε όποιον είναι ανώριμος. Το πιστεύω ακράδαντα. Οι ηλίθιοι δεν πρέπει να αναπαράγονται και έχω δικαίωμα να εκφέρω τη γνώμη μου χωρίς να τη φιλτράρω εφόσον και ο οποιοσδήποτε θεωρεί δικαίωμά του να εκφέρει άποψη για το αν θα κάνω 2ο παιδί λες και ζήτησα τη γνώμη του.
 11. Κάποιες δεν αξίζουν ούτε 1 πάντως και δεν ρώτησε κανείς τη γνώμη κανενός για το αν θα κάνει 2ο ή 10ο παιδί. Προξέξτε το λίγο με το μπούλιγκ, μεγαλώνετε παιδιά.
 12. Κατάλαβα, παντρεύτηκα κι έχασα πολλά προνόμια
 13. Ευχαριστώ πολύ! Τα εισοδηματικά κριτήρια είναι το οικογενειακό εισόδημα; Δηλ. το συνολικό ή επειδή είμαι άνεργη αυτόματα το δικαιούμαι;
 14. Anna-Vangelis

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Το τόνισα εγώ με bold στην παράθεση για να το ξεχωρίσω. Δεν ξέρω τί πρέπει να κάνει κάποιος άνθρωπος για να φτάσουμε στο σημείο σκεφτόμαστε ότι 'ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεκόψουμε το παιδί από τη γιαγιά'. Όσο άσχημες κι αν είναι οι δικές μας σχέσεις με την πεθερά, το θεωρώ πολύ λάθος, άδικο και κρίμα. Θα σου άρεζε αύριο-μεθαύριο να θέλει να ξεκόψει ο γαμπρός ή η νύφη σου το παιδί της από σένα τη γιαγιά; Τί θα έπρεπε να κάνεις άραγε για να το αξίζεις; Και σου το λέω εγώ που δεν έχω και ΤΙΣ σχέσεις με την πεθερά μου, αλλά από σεβασμό και μόνο στον άντρα μου ποτέ δε θα έφτανα στο σημείο να της πω ' τι δεν καταλαβαίνεις κυρά μου'. Συγνώμη, αλλά στην προκειμένη κι ξέροντας μόνο το κομμάτι ιστορίας που περιγράφεις, σε βρίσκω αδικαιολόγητα επιθετική.