koukou84

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  30
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

2 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σε ευχαριστώ πολυυυ! Μακάρι να πάνε μέχρι τέλους όλα καλά. Μου πήραν 25 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 22. Και από αυτά σήμερα με ενημέρωσαν ότι έχω 16 βλαστοκυστες να με περιμένουν στην κατάψυξη!Τρελάθηκα!! Για αυτό σου λέω μην απελπίζεσαι γιατί και εγώ δεν σου κρύβω ότι πήγα με πολύ φόβο για το τι θα γίνει. Φαντάσου ότι κάθε μήνα με τεστ ωορηξιας δεν την έβρισκα σχεδόν ποτε! Μια τεμπελα ωοθηκη και άλλη μια πολυκυστικη έχω!
 2. Καλημεραααα! Εγώ μετά τις 2 μη ανταποκρίσεις στα σερπαφαρ δεν έδωσα άλλη ευκαιρία σε σπερματεγχυση και ξεκινήσαμε για εξωσωματική. Έκανα την ωοληψια ανήμερα των Θεοφανείων και έμβρυο μεταφορά θα κάνω μάλλον στον επόμενο κύκλο.
 3. Στην ουσία δηλαδή δεν ωριμάζουν για να σπάσουν; (Εάν το λέω και σωστά με απλά λόγια) το κουφό βέβαια είναι ότι και οι ενέσεις δεν τους κάνουν κάτι. Προσπάθησε με τον αντρουλη σου μπορεί να είναι τυχερή φορά και να βγει κάτι καλό στο τέλος. εννοειται πάρε και δεύτερη γνώμη για να δεις τι γίνεται. Θα σου πω βέβαια να μην απογοητεύεσαι(δύσκολο το ξέρω). Εγώ δεν έκανα καλο ωάριο με τα σερπαφαρ ούτε καν του μήνα! Τζούφιο το ατιμο. Πήγα σε εξωσωματική και πήραμε 25 ωάρια από τα οποία γονιμοποιήθηκαν τα 22!!!!!! Οπότε υπάρχουν λύσεις κοριτσάκι μου.
 4. Ο γιατρός τι είπε για αυτό; Εάν προσπαθήσεις φυσιολογικά με τον αντρουλη σου;;;;Δηλαδή μπορεί να σπάςουν σήμερα ή αύριο;
 5. Καλημερα κοριτσάρα μου! Αδειάζεις από τα αρνητικά του 2019 και μπαίνεις δυνατά στο 2020! Πάμε όλες μαζί για το 2020!!!θα τα καταφέρουμε με ψηλά το κεφάλι και δύναμη!
 6. Ποτε δεν ξέρεις!!! Μην προτρέχεις.... μπορεί να είναι και η τυχερή σου!!!
 7. Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δωράκι μια θετική χοριακη!!!!! Εγώ πήρα ήδη τις gonal και περιμένω να δω ποτε θα αδιαθετησω για να ξεκινήσω. Κανονικά περιμένω 18-19/12 όποτε κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη λόγω των ημερών μην και πέσει ωοληψια πάνω στις αργίες,όποτε θα πάμε από τον κύκλο του Γενάρη. Ειπαμε με το γιατρό μου να μιλήσουμε όταν αδιαθετησω να δούμε τις μέρες και ανάλογα να προχωρήσουμε. Να σου πω την αλήθεια τόσο καιρό προσπαθώ και περιμένω δεν μου είναι και τίποτα να περιμένω ένα μήνα ακόμα.
 8. Κορίτσι μου μην απογοητεύεσαι! Σε καταλαβαίνω σε εμένα βέβαια δεν ταίριαξαν τα σερπαφαρ. Τον Σεπτέμβριο που πήγαινα για σπερματεγχυση ακυρώθηκε γιατί δεν έκανα ωάριο!! Αυτό που κατάλαβα είναι τελικά ότι δεν ταιριάζουν όλα τα σκευάσματα σε όλες(και εγώ βέβαια τότε έπεσα στα πατώματα γιατί σκεφτόμουν οκ δεν μου έδωσε ωάρια το σκεύασμα μα να μην κάνω και εγώ το καθιερωμένο του κύκλου;;)Όποτε για να μην χάνω άλλο χρόνο και εγώ πάω για εξωσωματική. Έχω στο ενεργητικό μου βέβαια άλλες 2 προσπάθειες σπερματεγχυσης. Η πρώτη ήταν θετική αλλά δυστυχώς κατέληξε βιοχημική και η 2η πάλι αναβλήθηκε επειδή ανακαλύψαμε στη μήτρα πολύποδα που έπρεπε να αφαιρεθεί με υστεροσκοπηση. Υπάρχουν λύσεις όποτε μην απογοητεύεσαι. Το 2020 που θα πάει θα μας φέρει αυτό που επιθυμούμε..!!!
 9. Καλημερα και καλη εβδομάδα! Όχι σε ιδιωτικό έκανα και τη σπερματεγχυση και την εξωσωματική εκεί θα την κάνω. Εάν θέλεις να πας επιτροπή πρέπει να έχετε 2 σπερμοδιαγραμματα σε απόσταση 75 ημερών όποτε ξεκινήστε με αυτό. Νομιζω ότι ίδια είναι η διαδικασία είτε ιδιωτικά πας είτε σε δημόσιο για την επιτροπή φαρμάκων. Βέβαια για σιγουριά ρωτα και στο νοσοκομείο που είσαι να σε κατατοπίσουν.
 10. Καλημερααα! Όχι η 2η θα ήταν. Η πρώτη το Μάρτιο ήταν θετική μεν αλλά κατέληξε σε βιοχημική κύηση δυστυχώς. Εγώ λόγω της μιας ωοθηκης που είναι πολυκυστικη έχω θέμα με ωορρηξία ή κάνω χάλια ποιοτικα ωάριο ή μπορεί να μην κάνω και καθόλου. Όποτε αφού δεν με βοηθάει κάποιο ήπιο χάπι ειπαμε να πάμε σε εξωσωματική. Ευχομαι να κάνω βέβαια ωάρια. Τώρα μαζεύουμε εξετάσεις για να περάσω επιτροπή. Όπως το κόβω και εγώ από το νέο χρόνο θα ξεκινήσω.
 11. Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί και εγώ;;; Αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Αφηνουμε πίσω την αποτυχία και παμε παρακατω. Και εγώ για σπερματεγχυση πήγαινα αλλά δυστυχώς δεν έκανα ούτε ένα ωάριο με το σερπαφαρ . Έπαθα ένα μεγάλο σοκ,απογοητεύτηκα παρά πολύ να σου πω την αλήθεια αλλά πρέπει να πάω παρακάτω. Όποτε μπαίνω στη διαδικασία εξωσωματικής.
 12. Καλησπέρα Αγγελίνα!! Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου μια πολύ καλη χοριακη να έχεις. Η μέθοδος η συγκεκριμένη έχει μικρές πιθανότητες θετικής έκβασης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πετυχαίνει. Εμένα η 1η μου πέτυχε(Κατέληξε βιοχημική βέβαια) ενώ εγώ πήγαινα απλά έτσι να ξεκινήσω κάτι πιο χαλαρό σε σχέση με εξωσωματική. Και εμείς είμαστε με ένα παρά πολύ καλό σπερμα εγώ έχω θεμα με πολυκυστικες και δεν κάνω ωορρηξία. Σκέψου ότι και με σερπαφαρ ένα ωάριο έκανα στην 1η μου προσπάθεια και αυτό το μήνα πήγαινα για 2η σπερματεγχυση αλλά δεν έκανα κανένα ωάριο.Δεν λειτούργησε σε μένα καθόλου το φάρμακο. Ο γιατρός μου εξήγησε ότι μάλλον και την 1η φορά δεν λειτούργησε απλά ήταν το ωάριο που θα κατέβαινε ούτως ή άλλως. Όποτε και εγώ ξεκινάω διαδικασιεσ εξωσωματικής.
 13. Κοριτσια μου καλησπέρα!! Πρώτη φορά γράφω στο θέμα αυτό. Έχω στο ιστορικό μου 2 λαπαροσκοπησεις(ινομυωματα,πολυποδακια)μια επιτυχημένη σπερματεγχυση αλλά με βιοχημική κατάληξη, μια υστεροσκοπηση για πολύποδα εντός μήτρας. Εξετάσεις παρά εξετάσεις ω εξετάσεις και εγώ και ο σύζυγος μου. Μετά από ξεκούραση σωματική και ψυχική μπήκαμε σε διαδικασία 2ης σπερματεγχυσης. Ξεκίνησα τα serpa και σήμερα στον υπέρηχο ούτε ένα ωάριο. Τίποτα.( Να σημειωθεί ότι είμαι 35χρονων).επισης κι 2 μηνεσ που προσπάθησα να παρακολουθηςω την ωορρηξία μου τζιφοσ!τσαμπα τα τεστ πήγαιναν.Συζητήσαμε με το γιατρο μου να πάμε για εξωσωματική.Η απορία μου λοιπόν είναι έχει τύχει σε καμία να μην τη βοήθησε το σερπα και μετά σε εξωσωματική να παρήγαγε ωάρια;; Έχω πολλά να μάθω και να επεξεργαστώ. Από τις λίγες σελίδες που διάβασα θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο για το πως στηρίζετε η μια την άλλη. Τελικά είναι πιο εύκολο να τα συζητάς με άγνωστες μεν αλλά που περνάνε το ίδιο δε.
 14. Δεν ήξερα ότι περνάς επιτροπή και για σπερματεγχυση νόμιζα μόνο για εξωσωματική! ευχομαι όλες να περάσουμε ένα ήρεμο και χαλαρό υπόλοιπο καλοκαιριού. Το έχουμε ανάγκη!!
 15. Κοριτσαρες μου καλημερα!!!τι κάνετε;;εγώ έκανα την υστεροσκόπηση και απαλλάχτηκα και από τον πολύποδα. Τελικά πολύποδας ήταν που μάλλον έγινε μεγαλουτσικος από την αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχα. Τον έθρεψε για τα καλά!!! Τώρα πάμε για 2 κύκλους μόνοι μας και από Σεπτέμβρη βλέπουμε πως θα συνεχίσουμε. Εσείς τι κάνετε;;