Minnie7

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  24
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

553 εμφανίσεις προφίλ
 1. Χαρίζονται 2 ενέσεις menopur των 600 μονάδων που λήγουν 8/21.Περιοχή Αθήνα.
 2. Χαρίζονται 2 ενέσεις menopur των 600 μονάδων που λήγουν 8/21.Περιοχή Αθήνα.
 3. Χαρίζεται 1 ovitrelle που λήγει το 2022 και μια πένα gonal που ανοίχτηκε την Κυριακή με 600 μονάδες μέσα (σε συσκευασία που λήγει τέλος Ιουνίου)
 4. Χαρίζεται 1 ovitrelle που λήγει το 2022 και μια πένα gonal που ανοίχτηκε την Κυριακή με 600 μονάδες μέσα (σε συσκευασία που λήγει τέλος Ιουνίου).
 5. Έχω κάνει προσπάθεια εκεί και δε θα τον πρότεινα. Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες πες μου να σου στείλω προσωπικό μήνυμα.
 6. Ο συγκεκριμένος (πριν από κάποια χρόνια τουλάχιστον) σε ξεκινούσε διέγερση χωρις υπέρηχο ή /και αιματολογικες εξετάσεις. Την 5η μέρα έκανες οιστραδιολη και με βαση τα αποτελέσματα σου έδινε οδηγίες για τα φάρμακα και ο πρώτος υπέρηχος γινόταν 8η μέρα. Δεν ξέρω αν ακολουθεί το ίδιο σύστημα και τώρα αλλά φαντάζομαι μπορείς να ρωτήσεις αφού έχεις ραντεβού για να δεις αν σε καλύπτει.
 7. Κι εγώ δε θα πρότεινα το συγκεκριμένο γιατρό.
 8. Καλωσήλθες , λοιπόν! Στο δεξί μέρος της οθόνης , αριστερά από εκεί που είναι το προφίλ σου έχει ένα εικονίδιο φακέλου αλληλογραφίας (messages).Πατάς go to inbox και διαβάζεις τα μηνύματα.
 9. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Έχω προσωπική εμπειρία από το κέντρο που αναφέρεις. Σου έχω στείλει π.μ.
 10. Λοιπόν έβαλα το dvd, παίζει κανονικά, όχι οτι καταλαβαίνω κι εγώ πολλά από αυτά που βλέπω.
 11. Dvd πήρα αλλά δεν το έβαλα να δω αν παίζει να σου πω την αλήθεια γιατί μου είπε ότι όλα τα έβλεπε καλά. Βέβαια επειδή εγινε χωρίς μεθη και δεν κράτησε πολύ (max 3 λεπτά) δεν ξέρω αν μπορεί να δείξει με λεπτομέρεια όσα δείχνει μια υστεροσκόπηση που γίνεται με μέθη. Βέβαια εγώ ειχα κανει ούτως ή άλλως επεμβατική υστεροσκοπηση ένα χρόνο πριν σε δημόσιο νοσοκομείο.
 12. Το Κέντρο είναι η Κρυογονία, που είναι επίσης εξειδικευμένο κέντρο για εξετάσεις σπέρματος και λειτουργεί και ως τράπεζα. Άλλωστε η βιολόγος της έχει γράψει πολλά papers με το Λυμπερόπουλο-πρέπει να είχαν συνεργασία στο παρελθόν. Επίσης, δε μου είπε ότι δε δέχεται τα αποτελέσματα του πρώτου. Επέμενε όμως το επαναληπτικό να το κάνουμε εκεί κάνοντας μάλιστα και οξείδωση και καλλιέργεια σύνολο 330€. Μπράβο σου που ενώ σου είπαν να κάνεις εκεί εσύ πήγες εκεί που ήθελες. Εμάς ο γιατρός επέμενε να τα κάνουμε εκεί. Απλώς θεώρησα καλό να ακούγονται όλες οι εμπειρίες, ώστε αν κάποια κοπέλα βρεθεί αντιμέτωπη με αντίστοιχη κατάσταση να απαιτήσει να πάει αλλού όπως έκανες εσύ και να μην κάνει κάτι που δε θέλει επειδή επιμένει ο γιατρός, ο οποίος ξαναλέω δεν ήταν ο δικός σου.
 13. Εγώ πάντως από το κέντρο που ήσουν αλλά με άλλο γιατρό έχω διαφορετική εμπειρία όσον αφορά τις εξετάσεις. Εμείς έπρεπε να κάνουμε ούτως ή άλλως επαναληπτικό κατακερματισμό γιατί είχε περάσει ένα τρίμηνο μετά τη λήψη συμπληρωμάτων που μας σύστησε ο ουρολόγος, κι ενώ είχαμε συνεργασία με εξειδικευμένο κέντρο σπέρματος, που μας έκανε και καλύτερες τιμές, ο γιατρός επέμενε να κάνουμε εκεί το πακέτο (dfi, οξείδωση και καλλιέργεια -που επίσης είχαμε ξανακάνει-)-σύνολο 330€ χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να κόψουμε κάτι από τα 3. Επίσης, μου πρότεινε να κάνω δωρεάν office υστεροσκόπηση χωρίς μέθη, η οποία κράτησε max 3 λεπτά, την οποία όντως έκανα αλλά ο μικροβιακός έλεγχος ενδομητρίου από το δείγμα που πήραν κόστισε 220€. Σύνολο λοιπόν δώσαμε 550€ χωρίς καν να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της εξωσωματικής.
 14. Υπάρχει ένα διαγνωστικό cu medicus στην πανόρμου που βγάζει τη χοριακή σε μιάμιση με 2 ώρες. Ενδεχομένως να μπορεί να βγάζει και τις άλλες ορμόνες αυθημερόν, αν θέλεις πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.