Anna0909

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  40
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Κορίτσια μου τι μου κάθεται? Εγώ σήμερα δεν έκανα καθόλου εμετό το πρωί, αισθανόμουν καλύτερα και έφαγα μιλάμε σαν να μην υπάρχει αύριο, τωρα το απόγευμα έκανα εμετό κανονικά αλλά η κοιλιά μου είναι πολύ πρησμένο. Από το φαγητό? Από τα utrogestan αν και εγω βαζω τρία κολπικα ,από την ορμόνες? 2σεισ έχετε η είχατε πότε φουσκομα; 9 και 2 σήμερα
 2. Και εγώ τα είχα αυτά πριν μερικές μέρες και εγώ άλλαξα μήνα, εγώ μπήκα στο τρίτο 9ε2η σήμερα. Τώρα έχω λίγο πρησμένο την κοιλιά αλλά λίγο έντερο μάλλον. Μου είχαν πει όταν αλλάζω μήνα θα τα έχω αυτά. Ποτε θα πας στον γιατρό;
 3. Σε ποια ευδομαδα είσαι? Είμαι και εγω από εξωσωματική και παίρνω και εγω σαλοσπιρ ,ο γιατρός θα ξέρει καλύτερα, εγω όταν είχα καφέ στην προηγούμενη εγκυμοσύνης πριν την αποβολή μου είπε άμα δω κάτι σε αίμα να κόψω κατευθείαν το σαλοσπιρ,υπέρηχο μετά την αιμορραγία έκανες?
 4. Κορίτσια μου καλημέρα, σας παρακολουθώ και χαίρομαι που πάτε όλες καλά . Εγώ σήμερα ειμαι 9 Ε ακριβός έχω 2-3 μερ2σ που έχω πονακια χαμηλά, τραβήγματα και τσιμπήματα όχι πολύ δυνατά αλλά τα αισθάνομαι, τι λέτε τα είχε άλλη κοπέλα. Το στηθοσ που μια πρησμένο μια ξεφουσκώνει λίγο. Τελευταία υπέρηχο είχα 8ε2η και όλα καλά με το μωράκι μου αλλά ανησυχώ λίγο για το πονακια.
 5. Μπράβο, τι ωραία νέα. Κορίτσια μου καλησπέρα, σήμερα είμαι 7ε5ε κουράστηκα λίγο είναι η αλήθεια, αλλά φορά αισθάνομαι ένα βάρος χαμηλά και λίγο σαν τσιμπήματα, είναι φυσιολογικό???
 6. Σήμερα αισθάνομαι λίγο καλύτερα από συμπτωματα και τα έχω παίξει, με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάω για υπέρηχο, πως θα αντέξω ΆΛΛΕΣ 10 μέρες. Είναι φυσιολογικό κάποιες μέρες να είμαστε λίγο καλύτερα και κάποιες χάλια. Τι φόβος είναι αυτό....το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι δεν πονάω και δεν έχω αίμα η καφέ καθόλου, αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα είχα κατι;;;; Τα ίδια και τα ίδια λέω, αλλά όταν τα λέω στους δικούς μου φωνάζουν δεν πας καλά μου λένε. Αχ τι τραβάμε για να γίνουμε μανούλες....ας είναι καλά τα παιδάκια μας και χαλάλι όλα.
 7. Κορίτσια μου τι κάνετε?Διαβάζω όλα τα νέα σας και χαίρομαι που όλες πάρε καλά. Εγώ πολύ άγχος , ίσα ένα πολύ κακο όνειρο το μεσημέρι και χάλασε τελείως η ψυχολογία μου. Σήμερα μπήκα στην έβδομη ευδομαδα, πέρα από μια απεσια γεύση στο στόμα ,εμετούς και πρησμένο στηθοσ δεν έχω κάτι άλλο, αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα το καταλάβαινα??? Έχω τόση πολύ ανασφάλεια που μου φαίνεται χρειάζομαι βοήθεια.
 8. Αχ και εγω έχω χασιμοτο, σε πια ευδομαδα είσαι? Θα πάω και εγω να ελέγξω TSH ,επειδή εινσι από εξωσωματική πριν την εμβρυμεταφορα ήταν 1. Πες μου τα νεα σου.
 9. Κορίτσια ερώτηση...Εγώ είμαι 6ε5μ σήμερα, τωρα πια θυμάται το στηθοσ σας εινσι συνέχεια πρησμένο το ίδιο??? Εμένα σήμερα είναι πρησμένο αλλά δεν πονάει όπως προχθές , όταν έκανα μπάνιο προχθές πονούσα πολύ, σήμερα όταν έκανα μπάνιο στη πονούσε σχεδόν καθόλου αλλά πρησμένο είναι.
 10. Η φούρια 23 και ο άντρας μου 39 , για να δούμε αλλά να πω και κάτι άλλο...Και να έχει το παιδάκια μου κάτι που δεν το εύχομαι σε κανένα εγω έκτρωση δεν κάνω οπότε πιστή στον θεό και στην Παναγία και προχωράμε.
 11. Μπράβο πολύ χάρηκα, εγω ακόμα είμαι πολύ μικρή ίσα ίσα μια καρδούλα είδα, περιμένω πως και πως να ξαναπάω σε 2 εβδομάδες να δω πως είναι. Θα πάω 8 και κάτι να δούμε κάτι, μετά 10η ευδομαδα και στην 12 με αναλαμβάνει ο κρατικός μηχανισμός πάω μέσο ασφαλείας να κάνω τα υπόλοιπα.
 12. Μπράβο κορίτσι μου, χάρηκα πολύ για σένα, επειδή 9/9 θα γίνω και εγώ 37 οπότε έχουμε την ίδια ηλικία, για πες ο γιατρός σου είναι υπέρ της αμνιο??? Να πω και κάτι άλλο που δεν το είχα αναφέρει μέχρι τώρα εγώ είμαι έγκυος με δωρεά ωαρίων, και η δοτρια μου είναι 23 σε αυτήν την περίπτωση πια ηλικία μετρά???
 13. Γιατί τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται???Εγώ αν και 36 δεν θέλω να κάνω??? Τα υπόλοιπα κορίτσια τι σκέφτεσαι???
 14. Όλα μια χαρά θα είναι κορίτσι μου , να ρωτήσω κάθε πότε κάνετε υπέρηχο? Εγώ έκανα 6 ευδομαδα ποτά να ξαναπώ??? Δεν έχω γιατρό πάω σε κέντρο για τη εδώ μέσω γιατρού την 11 με 12 ευδομαδα σου κάνουν, άστα να πάνε.