bily

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  23
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Τέλεια νέα!!!Με το καλό ❤️❤️❤️ Αχ κορίτσι μου πως σε καταλαβαίνω για τις ενέσεις κ τα χάπια..να έχεις το άγχος σου να έχεις κ το να πάρεις χάπια αλλά μην σε δει κανείς λες κ κάνεις κάτι κακό...Εύχομαι να πάνε όλα καλά που θα πάνε σίγουρα!!!!
 2. Κοπέλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά ❤️❤️ Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!!!!
 3. Καλησπέρα!!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες..Δευτέρα πρωί θα πάρω κ εκεί ένα τηλ να πάρω ακόμη μία γνώμη γτ κάτι δεν μου αρέσει στον δικό μου..
 4. Είμαι κοντά στην Αθήνα..Διάβαζα πριν στο φόρουμ σε άλλο θέμα πολύ καλά λόγια για τον Μαστρομηνά(νομίζω έτσι τον λένε)κ λέω να κλείσω ένα ραντεβού κ εκεί..Απλά μου κακοφάνηκε γτ όταν πήγα να μιλήσω με τον τωρινό γιατρό μ γιατί απέτυχε η πρώτη προσπάθεια ουσιαστικά ήταν σαν να έλεγε πως το ήξερε πως αυτό θα γίνει..ενώ αρχικά έλεγε πως τα έμβρυα ήταν τέλεια κ δεν μου έδωσε απάντηση στο γτ απέτυχε τότε η προσπάθεια..
 5. Τέλεια!!!Περιμένουμε νέα σου λοιπόν!! Κορίτσια πάντως εγώ είμαι λίγο προβληματισμένη..Νιώθω πως ο γιατρός μου δεν μου τα λέει πολύ καλά..Δεν ξέρω..Σκέφτομαι να πάω από βδομάδα να πάρω μία δεύτεργ γνώμη..Θέλω οποια είναι ικανοποιημένη από το δικό της αν μπορεί να μου προτείνει..
 6. Κορίτσι μου με το καλό ❤️❤️ ευχαριστούμε που έγραψες αυτά τα λόγια κ μας εμψυχώνεις!!! Πολύ κρίμα...Αλλά θα θα γεμίσουμε μπαταρίες το καλοκαίρι, θα ξεκουραστούμε κ τον Σεπτέμβριο θα κάνουμε την προσπάθειά μας που θα πετύχει αυτή την φορά.. αχ κοπέλα μου..Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι..Εδώ εγώ πήρα αρνητική χοριακή κ ακόμα υπάρχουν στιγμές που κλαίω...Λυπάμαι πολύ..Εύχομαι από καρδιάς η επόμενη εμβυομεταφορά να είναι η τυχερή!!
 7. Κορίτσια μου καλησπέρα!Θα ήθελα την βοήθειά σας:Εάν ξέρει κάποια μετά από πόσες μέρες περίπου από την διακοπή των φαρμάκων από αποτυχημένη εμβρυομεταφορά έρχεται περίοδος;τα έχω κόψει ήδη 5μέρες κ ακόμη τπτ..
 8. Περνάμε όλες τα ίδια..Καταλαβαίνω ακριβώς το άγχος και την αγωνία..Ευτυχώς που υπάρχει και το φόρουμ κ η μία στηρίζει την άλλη!
 9. Θα πάνε όλα καλά!!!!Κάνε προσευχή,έχε πίστη και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά!!!Ναι θα μου τον πεις!!
 10. αχ κορίτσι μου τι τέλειααααα νέαααα!!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!Εγώ δεν ξέρω καθόλου αλλά από την στιγμή που σου το είπαν οι γιατροί είσαι!!!
 11. Τέλεια νέαααα!!!!Μακάρι να πάνε όλα τέλεια!!!!!!Πολύ ωραία νέα ❤️❤️❤️❤️ Ναι θα πάω να προσευχηθώ να πάρω λίγο δύναμη..Τώρα θα ηρεμήσω λίγο το καλοκαίρι να ξεκουραστώ κ από Σεπτέμβριο ίσως πάλι...
 12. Είμαι στο institute of life του Ιασώ..Και εγώ μην νομίζεις μόνη μου έψαξα είδα κ λίγο στο ίντερνετ κ πήγα εκεί...Τώρα μου είπανε κ για έναν Λαϊνά νομίζω..Και διάβασα πως έχει πολλές επιτυχίες..Εσύ σε ποιο πήγες;;Πήρες αποτελέσματα χοριακής;;
 13. Και εγώ θα πάω Πέμπτη να συζητήσουμε θα κάνω ακόμη μία προσπάθεια και αμ δω πως δεν τότε μάλλον θα τον αλλάξω..Στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια μέσα από την καρδιά μου για αύριο!!!Είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα τέλεια!!!!Περιμένουμε αμέσως το αποτέλεσμα!!❤️❤️❤️
 14. Είναι η πρώτη μου φορά για αυτό μάλλον είναι τόσο δύσκολο..Το δυσάρεστο είναι πως όχι δεν έχω έτοιμα άλλα εμβρυάκια οπότε πάλι από την αρχή...Πρέπει εν τω μεταξύ να δείχνεις εντάξει και μέσα σου είσαι χάλια..Όμως πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου κ να κοιτάξεις μπροστά..Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι δεν πήγε καλά..Οι προυποθέσεις ήταν άριστες..Και δεν βρίσκω απάντηση σε αυτό το γιατί.. Δυστυχώς όπως ήρθαν τα πράγματα δεν γίνεται κάτι άλλο..Σκέφτομαι να πάω κ στην Αγία Ειρήνη να προσευχηθώ..
 15. Πίστευα πως όλα πήγαιναν καλά..Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες του γιατρού μου,μου είχε πει πως τα έμβρυα ήταν τέλεια αλλά δυστυχώς..Είναι πολύ δύσκολη η μέρα σήμερα αλλά θα μαζέψω τα κομμάτια μου και θα προχωρήσω..Δεν γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο..