bily

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  26
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα @pakaki!Στην πρώτη που ήταν αποτυχημένη με δύο έμβρυα 8κυτ μου πρότεινε ο γιατρός να κάνω καρυότυπο..Δεν έκανα όμως τπτ κ απλά άλλαξα γιατρό..
 2. Ευχαριστώ πολύ ❤️❤️ μακάρι να είναι η τυχερή μας φορά και να μην χρειαστεί να περάσουμε ξανά όλα αυτά που επηρεάζουν κυρίως την ψυχολογία μας.. Ευχαριστώ πάρα πολύ ❤️❤️❤️ Εύχομαι να είναι η τυχερή μας φορά και να μην χρειαστεί ξανά να περάσουμε όλη αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία.. Κοπέλα μου μην πέφτεις..Είναι ψυχοφθόρα διαδικασία και μόνο όσες το έχουμε ζήσει το ξέρουμε αλλά έχε πίστη και όλα θα γίνουν!Όπως απέκτησες το πρώτο σου παιδάκι έτσι θα έρθει κ το δεύτερο ☺️ Αγάπη μου τι ωραία νέα!!!Με το καλό μέσα από την καρδιά μου!!
 3. Κορίτσια καλησπέρα!!Σεπτέμβρη ξεκινάω με άλλον γιατρό την δεύτερή μου προσπάθεια..Ελπίζω αυτή την φορά να έχω θετικά αποτελέσματα!!!Διαβάζω όλες τις αναρτήσεις σας,συμπάσχω και εύχομαι όλες μας να γίνουμε μανούλες..Που για τους περισσοτέρους είναι αυτονόητο και για εμάς είναι αγώνας..
 4. Τέλεια νέα!!!Με το καλό ❤️❤️❤️ Αχ κορίτσι μου πως σε καταλαβαίνω για τις ενέσεις κ τα χάπια..να έχεις το άγχος σου να έχεις κ το να πάρεις χάπια αλλά μην σε δει κανείς λες κ κάνεις κάτι κακό...Εύχομαι να πάνε όλα καλά που θα πάνε σίγουρα!!!!
 5. Κοπέλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά ❤️❤️ Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!!!!
 6. Καλησπέρα!!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες..Δευτέρα πρωί θα πάρω κ εκεί ένα τηλ να πάρω ακόμη μία γνώμη γτ κάτι δεν μου αρέσει στον δικό μου..
 7. Είμαι κοντά στην Αθήνα..Διάβαζα πριν στο φόρουμ σε άλλο θέμα πολύ καλά λόγια για τον Μαστρομηνά(νομίζω έτσι τον λένε)κ λέω να κλείσω ένα ραντεβού κ εκεί..Απλά μου κακοφάνηκε γτ όταν πήγα να μιλήσω με τον τωρινό γιατρό μ γιατί απέτυχε η πρώτη προσπάθεια ουσιαστικά ήταν σαν να έλεγε πως το ήξερε πως αυτό θα γίνει..ενώ αρχικά έλεγε πως τα έμβρυα ήταν τέλεια κ δεν μου έδωσε απάντηση στο γτ απέτυχε τότε η προσπάθεια..
 8. Τέλεια!!!Περιμένουμε νέα σου λοιπόν!! Κορίτσια πάντως εγώ είμαι λίγο προβληματισμένη..Νιώθω πως ο γιατρός μου δεν μου τα λέει πολύ καλά..Δεν ξέρω..Σκέφτομαι να πάω από βδομάδα να πάρω μία δεύτεργ γνώμη..Θέλω οποια είναι ικανοποιημένη από το δικό της αν μπορεί να μου προτείνει..
 9. Κορίτσι μου με το καλό ❤️❤️ ευχαριστούμε που έγραψες αυτά τα λόγια κ μας εμψυχώνεις!!! Πολύ κρίμα...Αλλά θα θα γεμίσουμε μπαταρίες το καλοκαίρι, θα ξεκουραστούμε κ τον Σεπτέμβριο θα κάνουμε την προσπάθειά μας που θα πετύχει αυτή την φορά.. αχ κοπέλα μου..Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι..Εδώ εγώ πήρα αρνητική χοριακή κ ακόμα υπάρχουν στιγμές που κλαίω...Λυπάμαι πολύ..Εύχομαι από καρδιάς η επόμενη εμβυομεταφορά να είναι η τυχερή!!
 10. Κορίτσια μου καλησπέρα!Θα ήθελα την βοήθειά σας:Εάν ξέρει κάποια μετά από πόσες μέρες περίπου από την διακοπή των φαρμάκων από αποτυχημένη εμβρυομεταφορά έρχεται περίοδος;τα έχω κόψει ήδη 5μέρες κ ακόμη τπτ..
 11. Περνάμε όλες τα ίδια..Καταλαβαίνω ακριβώς το άγχος και την αγωνία..Ευτυχώς που υπάρχει και το φόρουμ κ η μία στηρίζει την άλλη!
 12. Θα πάνε όλα καλά!!!!Κάνε προσευχή,έχε πίστη και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά!!!Ναι θα μου τον πεις!!
 13. αχ κορίτσι μου τι τέλειααααα νέαααα!!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!Εγώ δεν ξέρω καθόλου αλλά από την στιγμή που σου το είπαν οι γιατροί είσαι!!!
 14. Τέλεια νέαααα!!!!Μακάρι να πάνε όλα τέλεια!!!!!!Πολύ ωραία νέα ❤️❤️❤️❤️ Ναι θα πάω να προσευχηθώ να πάρω λίγο δύναμη..Τώρα θα ηρεμήσω λίγο το καλοκαίρι να ξεκουραστώ κ από Σεπτέμβριο ίσως πάλι...
 15. Είμαι στο institute of life του Ιασώ..Και εγώ μην νομίζεις μόνη μου έψαξα είδα κ λίγο στο ίντερνετ κ πήγα εκεί...Τώρα μου είπανε κ για έναν Λαϊνά νομίζω..Και διάβασα πως έχει πολλές επιτυχίες..Εσύ σε ποιο πήγες;;Πήρες αποτελέσματα χοριακής;;