Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

gema

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    1.073
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο gema

  1. Κοριτσια να σας ρωτησω κατι, νομιζω οτι και οδικος μου μπηκε σε μια τετοια σελιδα απο το κινητο μου που ειναι τελευταιας τεχνολογιας , χωρις να σβησει το ιστορικο, περαν του οτι τα πηρα γιατι το κινητο το παιζει και ο μικρος, περαν τουτου ο λογαριασμος παει ακομα στο πατρικο μου, ηταν λεει δωρεαν λετε να φαινεται πουθενα στο λογαριασμο και να δει τιποτα ο πατερας μου και αρχισει τις ερωτησεις σε μενα;;;χαχα!
  2. gema

    Μανούλες Αυγούστου 2013

    Καλησπερα κοριτσια!!! Ερχομαι απο την παρεα του δε θελω να αδιαθετησω!!! Εχω ημερομηνια πρωτη βδομαδα του σεπτεμβρη ,αλλα επειδη και το πρωτο το γεννησα στις 38 καθοτι 4 κιλα,πιστευω και ελπιζω να γεννησω τελη αυγουστου! Γι αυτο ηρθα στην παρεα σας!!! Ειμσι φιλη και με το Μαριαννακι!! Ο γιος μου ειναι 3,5 ετων! Εγω σαν συμπτωμα ειχα ακμη που τωρα που μπηκα στον 4 ο ισιωσε λιγο,και τωρα ξεκινησε η πεινα! Μεγαλη πεινα!!!!!!εχω παρει 2 κιλσ,και κρατιεμαι τρελλα!!!
  3. gema

    θελω και αλλο παιδακι!!!

    Καλημέρα!!!Ανοιξα τυχαία αυτό το θέμα, ετοιμάζομαι να πάω τον μικρό στον παιδικό και χαζεύω λίγο πριν τον ξυπνήσω!!Μαριαπαπ82 νομίζω οτι σε παρακολουθώ πολύ καιρό, από την πρώτη σου εγκυμοσύνη, πρέπει να έμεινες έγκυος λίγο πριν από μένα και μιλάγαμε!!!!Να σου ζήσουν τα μωράκια και με το καλό το επόμενο!!!Συγχαρητήρια και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!!Εγω προσπαθώ για δεύτερο και το σκ θα χω λογικά ωορρηξία, ψάχνομαι με τα τεστάκια και ελπίζω να μου κάτσει αυτό το μήνα γιατί αλλιώς πάω για ανεργία φουλ λόγω επαγγέλματος(καθηγήτρια ξένων γλωσσών)!! Χάρηκα πολύ με όλες σας και ειδικά με όσες έχουν 2 και 3 παιδιά! Καλήμέρα!!
  4. gema

    Χοριακή χαμηλη?Βοήθηστε..

    Μια χρά είναι οι τιμές σου!!!Καλή και τελειόμηη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!
  5. gema

    clearblue...θετικό/αρνητικό

    Καλημέρα Μαρίτσα!!Τί έγινε;;;Ελπίζω να μην ήρθε καθόλου η ακατανόμαστη!!!!Ενημέρωσε μας!!
  6. Σε ευχαριστω πολυ pani για τις ευχες! Ο,τι επιθυμεις και απο μενα!!
  7. Ευακι μου αν δεν ηταν αυξημενη η χοριακη δε θα εδειχνε τιποτα κουκλα μου!! Να μη σου φουσκωνω τα μυαλα ,αλλα παρε αλλο ενα ,αλλη μαρκα και δοκιμασε παλι!δου ευχομαι καλη επιτυχια!!!
  8. Καλησπερα κσι περαδτικα!! Επειδη και μενα ο μικρος καθε μηνα ειναι αρρωστος με αντιβιωση και ωττιτιδες η γιατρος μου προτεινε το broncho vaxon. Το οποιο το παιρνεις 10 μερες το μηνα για τρεις μηνες και βοηθαει στην προστασια του ανοσοποιητικου απο τη μολυνση ιων ειναι σαν εμβολιο απο το στομα! Εμας μας εχει βοηθησει πιστευω!! Επισης με το που μπουκωνει του δινω xozal για 5-7 μερες και ορο πρωι βραδυ! Του δινω και ενα σιροπακι με πολυβιταμθνες για ενισχυση γιατι δεν τρωει φρουτα ουτε τρωει πολυ γενικα!!αυτα! Ελπιζω να σε βοηθησα!!
  9. Ζαχίρ μου δεν τα ήξερα αυτά!!Αρα ήταν Θεού θέλημα !!!Ολα θα πάνε καλά λοιπόν!!
  10. gema

    Eimai egkuos??

    Εννοείται να πάρεις clear blue !!αλλά και το self clear που λέει και καλά από τη σύλληψη είναι καλό!Εγω αυτά τα δύο είχα κάνει!!Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!Πάντως εχω να σου πω να μην πας για χοριακή αν δε δεις θετικό τεστ, γιατί εγω το έκανα και απογοητεύτηκα πολύ!!!!!!Ελπίζω και εγω να μην αδιαθετήσω!!!ενημερωσέ μας!!!Και σήμερα μπορείς να το κάνεις γιατί αν είσαι στην καθυστέρηση όπως λες πρέπει να δείχνει!!Εμένα στον γιο μου έδειξε 3-4 μέρες πριν!!!!Και είχα χοριακή 20!!Καλά αποτελέσματα καρδούλα!!
  11. Εγω εκανα σχεδια γιατι αλλιως δε θα με προσλαβουν στο φροντιστηριο!! Γι αυτο! Αλλα την πατησα!!
  12. Α!!! Ταλαιπωρηθηκες!!!!ελπιζω η επομενη να ειναι και η τυχερη σου!!και η δικη μου και ολων μας!!! Τι θελω πολυ αλλα με ολες τις καθημερινες υποχρεωσεις γινεται πιο δυσκολο!! Και οσο περναει ο καιρος αγχωνομαι και αυτο ειναι εις βαρος μου!!!
  13. Κοριτσια καλημερα!! Να μπω και γω στην παρεα σας;ειμαι 33, εχω ενα γιο θηριο 3 ετων και ειναι ο δευτερος μηνας προσπαθειων! Στην πρωτη εγκυμοσυνη εμεινα με την πρωτη( λογω των πολλων επαφων) χαχα,τωρα ομως ο συζυξ μου το παιζει δυσκολος και τον κυνηγαω μπας και πιασουμε μια καλη μερα!!! Γιατι ειναι τοσο δυσκοκο στο δευτερο?το θελω πολυ για τον μικρο και το εχω ηδη αργησει!!! Απλα ηθελα να γεννησω καλοκαιρι λιγω επαγγελματος( καθηγητρια)! Αλλα μαλλον ουτε τωρα ειμαι! Δεν περιμενω το αλλο σκ! Δεν νιωθω κανενα συμπτωμα! Απ την πρωτη φορα εχω καταγραψει στο νου μου τα παντα ,αλλα απο τη χοριακη και μετα!και ετσι δε θυμαμαι πως ημουν!!!! Καλημεραααααα!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...