Marybabies

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  45
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Τι μπουκάλι το δέχεται. Μάλλον η ροή είναι μεγάλη. Η αλήθεια είναι πως έχει βελτιωθεί τώρα σιγά σιγά. Σήμερα στο νοσοκ. που τη ζυγισανε μου είπαν να της δίνω συμπλήρωμα όταν το θελει, όχι κάθε φορά.
 2. Στην αρχή τρώει κανονικά αλλά προς το τέλος δεν θέλει. Αυτό είναι το θέμα.
 3. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η παιδίατρος μας είπε να την βάζω στο στήθος πρώτα πεινασμένη και μέρα να δίνω λίγο συμπλήρωμα. Θέλει υπομονή. Διάφορα μπιμπερο avene, chicco,nuk.
 4. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι από χθες θηλάζω χωρίς άντληση. Τρώει στην αρχή αλλά μετά κάνει λες και δεν ξέρει να φάει. Στο τέλος δίνω σχεδόν κάθε φορά συμπληρωμα.
 5. Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά. Γέννησα εδώ και μια βδομάδα ένα κοριτσάκι και ενώ θηλαζαμε τις πρώτες μέρες κανονικά, την τρίτη μέρα ανέβασε ίκτερο και μπήκαμε στη λάμπα. Εγώ έβγαζα γάλα για να βλέπω τι τρώει και από χθες η νεογνόλόγος μου είπε να τη θηλάζω σιγά σιγά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι μάλλον συνηθισε το μπιμπερο και στα μισά του θηλασμού κλαίει. Έχετε παρόμοια εμπειρία.
 6. Ευχαριστώ κορίτσι μου. Κι εμείς καλά είμαστε τώρα. Σήμερα μας είπαν ότι ήταν η τελευταία φορά που την μέτρησαν. Θα πάμε Κυριακή για να δούμε βάρος επειδή αρχίζουμε πάλι στήθος και φοβάμαι για το τι τρωει.
 7. Καλησπέρα κοπέλα μου. Σήμερα βλέπω το μην σου. Ναι βγήκαμε χθες το πρωί και είμαστε σπίτι. Μετρήθηκαμε κιόλας και αύριο θα μας ξανά μετρήσουν. Άσε ξέρεις φαντάζομαι πως ένιωθα όταν πήγα τι πρωί στην μονάδα νεογνών για να δώσω το γάλα μου και μου λένε θα την πάρεις! Ήταν λες και έπαιρνα το μεγαλύτερο δώρο. Ρινακι είναι λογικό. Από τη μια η γέννα, η κούραση, η αϋπνία, τι περιμένεις; Κάνε υπομονή και θα στρώσουν τα πράγματα. Κι εγώ σε αυτή τη φάση είμαι. Να χαίρεσαι το μωράκι σου.
 8. Εγώ να δεις κλάμα. Ελπίζω ότι όντως αύριο θα είναι καλύτερα και θα τελειώσει. Σε ευχαριστώ. Καλό βράδυ.
 9. Κοριτσια είμαι πολύ στενοχωρημένη. Ενώ είχαμε ντυθεί για να βγουμε από το νοσοκομείο, η μικρουλα μου ανέβασε ίκτερο και μείναμε μέσα άλλο ένα βράδυ. Το χειρότερο είναι ότι τη βλέπω καθε λίγο μέσα σε μια λάμπα. Είναι πολύ οδυνηρό. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα και να την πάρουμε σπίτι.
 10. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Επίσης.
 11. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά αλλά χαλάλι της, έχω την κουκλίτσα μου δίπλα μου και τα άλλα δύο μου κάθε μέρα να λάμπουν από ευτυχία. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά αλλά χαλάλι της, έχω την κουκλίτσα μου δίπλα μου και τα άλλα δύο μου κάθε μέρα να λάμπουν από ευτυχία. Και ευχαριστώ και εσένα Ρινακι.
 12. Κοριτσια καλησπέρα. Γεννησαμε κι εμείς μετά από έναν τοκετό με πρόκληση όπως σας είχα πει. Δυσκολευτηκαμε αρκετά αλλά τα καταφέραμε με μια κούκλα μπουμπου. Δόξα τω Θεώ.
 13. Άντε Ρινακι μπράβο να τον χαίρεσαι τον μπεμπακο σου. Καλή ανατροφή. Άντε να παίρνουμε κι εμείς αύριο σειρά. Πολλά φιλια! Κορίτσια καλησπέρα σε όλες. Μέλλουσες και νυν μανουλες. Και του χρόνου, Καλή Παναγία, χρόνια πολλά στις εορταζουσες και η χάρη της να δώσει να γεννησουμε με το καλό γερά μωράκια
 14. Marybabies

  Β χοριακη !

  Καλησπέρα Κατερίνα. Καλύτερα να κάνεις ότι σου λέει ο γιατρός σου. Όχι ότι θα πειράξει αν τα πάρεις αλλά πήγαινε με τις οδηγίες του. Σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι.
 15. Σε ευχαριστώ κούκλα μου.