Lena3

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  97
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

236 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπέρα κοριτσια! Είμαι η Λένα και είμαι αισίως στην 11η βδομάδα...συγκρατημένη αισιοδοξη!! Από συμπτώματα έχω μόνο πεινα,κούραση,και όπως θα δείτε από την ώρα αϋπνίες!!
 2. Αχ αστα..καμμένη και εγώ...μία αποβολή στην 13 βδομάδα και μία στην 10η...Τώρα είμαι στην 7η και νομίζω ότι θα σταματήσω να φοβάμαι κατά τον 8ο μηνα..
 3. Στη δικιά μου περίπτωση που λόγω ηλικίας θα μπορούσα να επιλέξω αν θέλω ένα ή περισσότερα, αποφασίσαμε εμείς ότι θέλουμε 1, γιατί έχουμε ήδη ένα παιδάκι και θέλαμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες για δίδυμα..
 4. Σε 10 μέρες....!! Καλά αποτελέσματα!!
 5. Είναι μεγάλη η αγωνία...είναι αναπόφευκτο να σκέφτεσαι μόνο αυτό όλες τις μέρες..και εγώ που τώρα περιμένω για υπέρηχο πάλι την ίδια αγωνία έχω...ααααχχχ υπομονή!! Και εγώ μόνο προγεστερόνη και βιταμίνες...τα άλλα χαπάκια σας είπαν γιατί τα παίρνετε; Καλή επιτυχία και σε σένα!! Κορίτσια εμένα μου είπαν το αντίθετο...δηλαδή να μην κάτσω ξάπλα για να αιματώνεται η μήτρα λέει. Οπότε συνέχισα κανονικά τις δραστηριότητες μου (βέβαια είχα ήδη μια ήπια καθημερινότητα)
 6. Ναι δεν έκανα τίποτα για την εμρυομεταφορά, ούτε κάποια ένεση, ούτε ορμόνες. Πήγα την 10η μέρα μετά την περίοδο για εξετάση αίματος/υπέρηχο και μετά πάλι την 12η και την 14η. Την 14η μέρα διαπίστωσαν ότι έχω ωορηξία και μου έκλεισαν ραντεβού ακριβώς 6 μέρες μετά (γιατί είχα βλαστοκύστη 6 ημερών) για εμβρυομεταφορά. Μετά την ΕΤ άρχισα την προγεστερόνη που την παίρνω ακόμα..
 7. Εγώ έκανα μεταφορά με κατεψυγμένο τον Νοέμβριο. Ζήτησα τα λιγότερα φάρμακα και δεν πήρα τίποτα..πήγα περίπου 3 φορές για υπέρηχο και αίματος, και όταν το ενδομήτριο ήταν έτοιμο, μου έκαναν τη μεταφορά. Αν το ενδομήτριο δεν παχαίνει από μόνο του, ίσως να χρειάζεται ενίσχυση με φάρμακα..
 8. Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική..υπομονή και ελπίδα!!
 9. Ρώτα ο γιατρό σου...στην πρώτη μου εγκυμοσύνη όταν είχα λίγο αίμα προς το τέλος (34 βδομάδα), μου είχαν πει ότι πρέπει να είμαι ξαπλωμένη και όχι καθιστή, αλλά ήταν θέμα τραχήλου..στη δικιά σου περίπτωση μπορεί να μην παίζει ρόλο..
 10. Κατάλαβα...υπομονή και όλα θα πάνε καλά! Εγώ από όλη την προσπάθεια των τελευταίων ετών θα πω ότι πρέπει να πέρνουμε και δεύτερη και τρίτη γνώμη...καμιά φορά εμπιστευόμαστε γιατρούς μόνο επειδή είναι πολύ φιλικοί και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα, αλλά δυστυχώς δε θα πρεπε να είναι αυτό το μόνο κριτήριο..
 11. Να ρωτήσω κάτι; Στο δημόσιο γίνονται εξωσωματικές; Και αν ναι έχει μεγάλη αναμονή; Κουράγιο σε όλες κορίτσια μου...εγώ είμαι στο εξωτερικό και είναι δωρεάν οι 5 πρώτες προσπάθειες..
 12. Να πάνε όλα καλά!! Το αιματάκι ίσως να ειναι απο τον πλακούντα..μπορεί να χρειαστεί να κάτσεις λίγο ξαπλωμένη! Εγώ τελείωσα με τις χοριακές και την άλλη βδομάδα πάω για υπέρηχο...βήμα-βήμα..
 13. Κορίτσια πήρα και εγώ τη δεύτερη χοριακή μου στην 24 μερα μετα την ΕΤ και μου είπαν ένα τεράστιο νούμερο.. ελπίζω να μην είναι προβληματικό..και να πάνε όλα καλά στον υπέρηχο...
 14. Πολυ ψηλο νουμερο για τις μερες που λες!! Εχεις βαλει 2 εμβρυα; Άντε με το καλό!!
 15. Κουραγιο και υπομονη...είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που ζούμε/ζήσαμε/θα ζήσουμε, και θέλει θετική σκέψη! Δεν έγινε αυτή τη φορά, αλλά θα γίνει την επόμενη...