V_baby

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  265
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

292 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπέρα!!! Και εμένα είχε ίκτερο και μάλιστα πολύ. Είχε φτάσει στο 21,7 και τον κράτησαν 5 μέρες. Είχε βέβαια και τη crp ανεβασμένη και φοβήθηκαν για λοίμωξη οπότε πήρε και αντιβίωση! Μόλις πήγε 13,6 και μετά 14,5 βγήκαμε. Εγώ βέβαια είχα βγει νωρίτερα και το μωρό 4 μέρες αργότερα. Εσας είναι πολύ λίγο. Μπορεί και να βγήκατε ηδη!
 2. Να σου ζησει!!! Πολλές ευχές για το μωρό σας, να είναι πάντα υγιές και καλότυχο!!! Να σας ζήσει!!! Να είναι γερό και τυχερό!!! Να σας ζήσει!!!! Εύχομαι τα καλύτερα για το μωρό σας, είναι γερό και ευλογημένο. Να σας ζήσει!!!! Να είναι υγιής και ευλογημένη!!!!
 3. Άστα να πάνε!!!! Έτσι μου είπαν και οι μαίες. Συνήθως έτσι συμβαίνει γιατί φρακαρεις από τα φάρμακα. Θα δούμε!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Εσείς όλα καλά;;; Χρόνια του πολλά εκατοχρονος!!! Να είναι πάντα γερός και τυχερός!!! Να σας ζήσει!!! Να είναι καλότυχος, γερός και ευτυχισμένος!!!
 4. Τίποτα ακόμα. Εκεί που είχα πόνους και έλεγα είμαστε κοντά, σταμάτησαν και έχω απλά τραχηλικη βλέννη. Χωρίς πόνους. Πολύ λίγα πονάκια και συσπάσεις. Και έτσι γυρίσαμε ουσιαστικά πάλι στα ίδια. Η διαστολή βέβαια ήταν χθες στο 3+κάτι. Θα δούμε!!!
 5. Να σου ζήσει το αγοράκι σου!!! Να είναι γερό, τυχερό και ευτυχισμένο στη ζωή του!!! Με το καλό και στις υπόλοιπες...
 6. Εδώ που είμαι εγώ σήμερα έχουμε δροσιά και αέρα!! Και εγώ πήγα για nst και έχω 3 διαστολή. Συσπάσεις βέβαια δεν κατέγραψε πολλές το μηχάνημα αλλά κάνω κατά τη διάρκεια της μέρας. Πιστεύω πως σύντομα θα έρθει ο μπέμπης, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!! Θα πάω αύριο και εγώ για υπέρηχο να δούμε πόσα γραμμάρια είναι, γιατί κατά τ'αλλα είναι χαμηλά το μωρό.
 7. Καλησπέρα!!! Νομίζω ως προς την καισαρική ότι όχι δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάπου ιδιαίτερα. Εκτός και αν δεν έχεις καθόλου βοήθεια, δλδ ο άντρας σου θα δουλευει και δεν μπορεί να είναι μαζί σου κλπ και θες ουσιαστικά κάποια σαν αποκλειστική τύπου μαζί σου. Αλλά η μαία βοηθάει όπως και να έχει στον θηλασμό. Αν θέλεις να θηλάσεις μπορεί να σε καθοδηγήσει και να πάτε όσο πιο καλά γίνεται από την αρχή. Βέβαια μπορείς να δεις πως πάει ο θηλασμός τις πρώτες μερες και αν δεις οτι δυσκολεύεσαι καλεις καποια να έρθει στο σπίτι. Πολύ συχνά και εμένα, 2-3 φορές συνήθως μέσα στη μέρα. Έχει πολύ πλάκα. Αλλά μετά νευριάζει και κουνιέται. Αυτό καλό είναι, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
 8. Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Εύχομαι να είναι γερός, τυχερός και όλα τα καλά!!! Πολύ χαίρομαι που ήταν εύκολος ο τοκετός...
 9. Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Να είναι γερό, τυχερό και χαρούμενο στη ζωή του!!! Εύχομαι τα καλύτερα και με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!
 10. Καλησπέρα κορίτσια!!! Σας χαιρετώ!!! Μπαίνω και εγώ και σας διαβάζω, αλλά η αλήθεια είναι πως εμένα προσωπικά με βολεύει καλύτερα η ομάδα στο messenger γιατί στέλνεις πιο άμεσα μήνυμα και μπορείς να πεις και κάποια πράγματα που δεν μπορείς εδώ. Είμαι και πολυλογου και θα έπρεπε να στέλνω κατεβατα εδώ για να μπορέσω να απαντησω. Χαχαχαχ.. Ωστόσο, χαίρομαι που η ομαδουλα συνεχίζει και από εδώ. Αν δείτε και η ομάδα του Ιουνίου νομιζω έχει κάνει το ίδιο και δεν γράφουν τόσο συχνα, όπως και άλλες ομάδες πιο παλιές. Εγώ, πάντως, χαίρομαι που συνεχίζει να υπάρχει και εδώ η ομαδα και ο,τι βολεύει την καθεμια!!! Τώρα για το messenger που είπατε παραπάνω, νομίζω ότι κανείς δεν πίεσε κανέναν, απλά αναφέρθηκε ότι όποιος δεν θέλει να κάνει facebook μπορεί να κάνει messenger εφόσον το επιθυμεί για να επικοινωνήσει. Αν δεν θέλει να κάνει, είναι δικαιωμα του και βασικά επειδή δίνεις κάποια στοιχεία σου ο άλλος μπορεί να μην θέλει να τα δώσει και να θέλει να μιλάει ανώνυμα από εδώ. Είναι απολύτως σεβαστό αυτό νομίζω από όλες!!! Λοιπόν, χαίρομαι για όλες σας που πάνε όλα καλά!!! Εγώ κορίτσια για την ιστορία, κατάφερα και έφτασα στην 36η μετά από πολύ αγώνα και θα μπω και στην 37η πρώτα ο Θεος. Ο μπέμπης βγαίνει μικρός και έτσι μου είπε ο γιατρός να προσπαθήσω να το παρατείνω λίγο ακόμα για να πάρει κανένα γραμμαριακι και να μπει και στην 37η για να είναι ευχαριστημένοι και οι παιδίατροι. Εχω ξεκινησει τη σταδιακή μείωση των φαρμάκων και αύριο τέλος τα φάρμακα!!! Μόνο σίδερο!!! Επιτέλους από την 25η εβδομάδα που μου έλεγαν ότι μπορεί να γεννήσω πρόωρα έχω εδώ και πάνω από μια εβδομαδα και αναπνέω ελεύθερα χωρίς άγχος. Το έβαλα και εγώ πείσμα και τα κατάφερα!!! Την τρίτη έχω πάλι καρδιοτοκογραφο και εξεταση με τον γιατρό και από εκεί και έπειτα θα ξεκινήσω και εγώ κανονικά τις δουλειές μου όλες και περπάτημα μέχρι να έρθει ο μπέμπης!!! Καλή μας συνέχεια λοιπόν!! Θα συνεχίσω να μπαίνω να σας διαβάζω!!!
 11. Καλησπέρα!!! Και εγώ έχω πολυκυστικες ωοθήκες και έχω και εγώ έντονη τριχοφυία. Αλλά όταν είχα κάνει ορμονολογικες δεν ειχα υψηλά ανδρογόνα, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Μου είχε πει η γυναικολόγος μου να μην πάρω καθόλου φάρμακα γιατί εμένα δεν με επηρέασε κάπου πέρα από τον κύκλο της περιόδου. Δλδ οι πολυκυστικες έχουν κάποιες επιδράσεις όπως είναι η τριχοφυία, η ακμή, η παχυσαρκία και προβλήματα με τον κύκλο. Όσες κοπέλες που ήξερα είχαν πολυκυστικες έπαιρναν αντισυλληπτικά. Εμένα η γυναικολόγος μου μου είπε να μην πάρω και επιβαρύνω τον οργανισμό μου καθώς ήμουν και μικρή. Μου είπε μόνο αν σε ενοχλεί ο κύκλος τότε έλα να το ξανασυζητήσουμε. Όταν ξεκίνησα σεξουαλικές επαφές αυτό άρχισε να εξαλείφεται τελείως και έτσι δεν χρειαστηκε να πάρω ποτε. Όμως όταν θέλαμε να προσπαθήσουμε για παιδί, φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσα να μείνω έγκυος. Έτσι πριν προσπαθήσω πήγα για έναν προγεννητικό έλεγχο και εκεί ρωτησα τη γυναικολόγο η οποία ήταν καθησυχαστικη και μου είπε να αποβαλω το άγχος γιατί με βάση τα στοιχεία που έβλεπε μπορούσα να μείνω κανονικα. Μου είπε πως οι σάλπιγγες παιζουν έναν από τους καθοριστικοτερους ρόλους και εμένα ήταν παραπάνω από καλές! Έτσι μου έφυγε και εμένα το άγχος και έμεινα έγκυος στους 5 μήνες όπου είχα μια παλινδρομη και μετά από δύο μήνες προσπαθειών (ουσιαστικά μετά από 5, γιατι αφησαμε 3 μήνες να περάσουν) τη δεύτερη φορά όπου και είμαι στο μήνα μου και περιμένω το παιδάκι μου!!! Νομίζω πως αν σε προβληματίζει κάτι μπορείς να το συζητήσεις με τον γυναικολόγο σου και αν δει κάτι ανησυχητικό θα δείτε για το πώς θες να συνεχισεις. Πάντως οι περισσότεροι γιατροί σου λενε μετά από 6 μήνες η' 1 χρόνο προσπαθειών να τους επισκεφτείς για περαιτέρω έλεγχο. Μην αγχώνεσαι. Πολυκυστικες έχουν πολλές γυναίκες και μια χαρά πιάνουν παιδάκια. Για τα ανδρογόνα, δυστυχώς, δεν ξέρω.
 12. Καλημέρα κοριτσια!!! Είμαστε απαρτία σήμερα;;; Θα σας κάνω αίτημα κορίτσια. Εγώ είμαι vivi gkigki.
 13. Δεν ξέρω. Εμάς μας ρώτησαν αν το γνωρίζουμε ότι χρεωνεται και είπαμε ναι τη δεύτερη φορά, οπότε μας το χρεωσαν. Την πρώτη μας τη χάρισαν. Και μια φίλη μου που είχε πάει πριν από εμένα της το χρεωσαν επισης. Κόβουν και κανονικα αποδειξη. Τώρα δεν ξέρω τι ισχυει.
 14. Καλημέρα!!! Ναι αυτό το παραπεμπτικό το πας και το θεωρείς κανονικά και πληρώνεις και το ποσό. Τώρα δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό σ'εσας! Μακάρι να μην πληρώσετε τίποτα!!! Αχ οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε!!! Χαχαχαχ... Τα βασικά τα έχουμε τελειωσει. Σχεδόν όλα δλδ. Κάτι λεπτομερείς είναι μόνο και φυσικά το να στήσουμε την κούνια...
 15. Μακάρι!!! Βασικά την πρώτη φορά πήγε ο άντρας μου να το θεωρήσει και του είπαν κανονικά ότι κοστίζει 14 ευρώ αλλά δεν πειράζει φύγε σήμερα. Και την επόμενη φορά που πήγαμε μας ρώτησαν αν γνωρίζουμε ότι χρεώνεται και είπαμε ναι. Έκανε 14€. Με απόδειξη κανονικά. Ίσως κάνουν και λίγο τα στραβά μάτια. Δεν ξερω!