Pepi88

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  310
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

296 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κανονικά όλοι πρέπει να τον μετράνε ενδοκολπικα μια στο τόσο γιατι υπάρχουν και γυναίκες που χωρίς κανένα πρόβλημα έπαθαν ζημιά από τον τράχηλο.αλλά συνήθως μετράνε μόνο όταν έχεις κάποιο ιστορικό η έχεις κάνει κάποια επέμβαση όπως εγώ .αν νιώσεις κάποια στιγμή συσπάσεις παραπάνω από το κανονικό θα πάρεις κατευθείαν τον γιατρό σου !και καλό είναι προληπτικά να παίρνεις μαγνήσιο .συζητά το με τον γιατρό σου.
 2. Και εγώ αυτό το ενοχικο έχω και άργησα μια μέρα ολόκληρη .όχι να μην αισθάνεσαι άσχημα να τον ενοχλείς για ότι περίεργο νιώθεις.
 3. Κοριτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για τις ευχές και το κουράγιο!πρώτη φορά στην ζωή μου νιώθω τόσο ανήμπορη.Η αλήθεια είναι ότι πάλι με κλάματα σηκώθηκα από την ώρα που άνοιξα τα μάτια μου.Ευτυχως έχω τον άντρα μου και την οικογένεια μου που με στηρίζουν απίστευτα.και φυσικά όλες εσάς που μου δίνεται κουράγιο και διαβάζω λίγο τα νέα σας και ξεχνιέμαι.θα παλέψω με όλη μου την δύναμή και ελπίζω να τα καταφέρω .τίποτα δεν έχει τελειώσει.απλα προετοιμάζω τον εαυτό μου για όλα τα σενάρια γιατί έτσι έχω μάθει να κάνω .εύχομαι μέσα μέσα από την καρδιά μου να μην αντιμετωπίσει καμία άλλη τέτοιο πρόβλημα .σας γλυκοφιλω όλες !
 4. Κοριτσια μόλις γύρισα δύσκολα τα πράγματα..μαύρισε η ψυχή μου..μέσα σε δύο μέρες ο τράχηλος πήγε 1,3 από 2,7 που ήταν την Κυριακή..σε ΔΥΟ μέρες το πιστεύετε;;;;μου έβαλε πεσσο και θα ξεκινήσω αντιβίωση και συνεχίζω τα τοκολυτικα για τις συσπάσεις..μου είπε ότι αν ο πεσσος δεν αντέξει τότε θα κανουμε περίδεση ..ξάπλα τώρα μόνο για κατούρημα και ντουζ θα σηκώνομαι..σε μια βδομάδα θα ξαναπάω εκτός απροόπτου..η τοποθέτηση του πεσσου δεν πονάει καθόλου μόνο μια πίεση νιώθεις .περισσότερο φοβόμουν την ιδέα .νιώθω κουρέλι ψυχολογικά και ειλικρινά δεν μπορώ από την μια στιγμή στην άλλη να συνέλθω από το σοκ
 5. Βγήκε και δυστυχώς έχω μικρόβιο .τώρα περιμένω να μπω και μετά θα έχω νέα .
 6. Ξάπλα ξάπλα και χαλάρωση .. και αν συνεχιστεί ξαναπάρε τον γιατρό μην το αφήσεις.. σκωληκοειδίτιδα πονάει χαμηλά δεξιά κατά βάση μην αγχώνεσαι.. Αχουυυ χαμός με τα αγόρια τον Μάρτιο!!!!μέχρι καλό κορίτσι μου!!
 7. Το κάνεις να ακούγεται πολύ απλό και χαίρομαι ιδιαίτερα!!ελπίζω να πάνε όλα καλά !!σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε και σε σένα όλα καλά !!!!
 8. Αχ και εσύ παθουσα!για πες την εμπειρία με την διαδικασία τοποθέτησης ..μόλις μίλησα με τον γιατρό και μου είπε να πάρω τα glopir!μου είπαν ότι ρίχνουν την πίεση και ζαλίζεσαι ισχύει ;;
 9. Δαχτυλίδι σιλικόνης που σφίγγει τον τράχηλο.δεν θα κάνουμε περίδεση θα βάλουμε αυτό . τοποθετείτε χωρίς νάρκωση κατευθείαν στο ιατρείο .αλλά αφού έχει προηγηθεί καλλιέργεια και δεν έχεις κάποιο μικρόβιο !
 10. Κορίτσια παίρνει καμία τοκολυτικα ;;μου έγραψαν από το νοσοκομείο να πάρω τα adalat αλλά δεν μπορώ να τα βρω πουθενά ...όλοι μου προτείνουν τα glopir και δεν βγάζω άκρη .. Ναι κοριτσι μου θα σου πω να έχεις μια εικόνα !αλλά πρώτα πρέπει να βγει η καλλιέργεια καθαρή αλλιώς πρώτα θεραπεία και μετά ..
 11. Αύριο που θα το κανω θα σου πω εντυπώσεις!
 12. Νομίζω ότι η περίδεση είναι πιο επίφοβη για μικρόβιο η για λοίμωξη από τα λίγα που κατάλαβα ..
 13. Και μετά νομίζω είμαι εγώ 3/11!καλέ γιατί να μην βρίσκει καρδιακό παλμό;;;;δεν θα σκέφτεσαι έτσι ...και εγώ πρόσθιο έχω και έγινε ότι έγινε χθες αλλά λέω συνεχίζουμε δυνατά .. Πεσσο θα βάλω μάλλον.αλλη διαδικασία αλλά πιο εύκολη απ' ότι μου είπαν .προς μεγάλη μου έκπληξη είμαι αρκετα ψύχραιμη!
 14. Ευχαριστώ καλή μου!εδώ ξάπλα μέχρι να βγάλω ρίζες! Μην αγχώνεσαι!έτσι μας κάνει νούμερα ο μπέμπης για να τον αγαπάμε πιο πολύ !!για μένα ξεκινάν τα δύσκολα αλλά είμαι έτοιμη για όλα !!
 15. Ευχαριστώ αγάπη μου !!γενικά προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη !