Elen_2

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  57
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μάρκα αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δω γιατί είναι το μωράκι πάνω και έχω αλλάξει μαξιλαροθήκη.ειναι σαν μισοφέγγαρο σκληρό. Το μπανάκι χρησιμοποιώ. Αλλά 2 φίλες μου τα κάνουν μπάνιο σε βρύση. Οπότε φαντάζομαι δεν είναι και απαραίτητο. Κοιμάται πάνω μου, πάνω στο μπαμπά της,στο μαξιλάρι της, στο κρεβάτι μας, στον καναπέ. Παντού εκτός από το λίκνο της βασικά. Ούτε εμας κάνουν τα φορμακια 0-3. Μας κάνουν βασικά αλλά τόσο οριακά που τα πόδια της δεν τα έχει τελείως τεντωμένα. Και γεννήθηκε και 2500. Οπότε δε ξέρω σε τι μέγεθος μωρού απευθυνονται.
 2. Ναι χρησιμεύει σαν προστατευτικό και σε εμάς. Γενικά όλα όσα είπα τα χρησιμοποιώ.απλα όσο ήμουν έγκυος έλεγα να τα πάρουμε όλα,και αν κάτι λείπει τι θα κάνουμε ενώ τώρα βλέπω πως πρακτικά αυτά τα 2 ο μάρσιπος και το μαξιλάρι μου είναι απαραίτητα.
 3. Ναι αν και δε θέλω καθόλου γιατί φοβάμαι. Όταν την πάρει ο ύπνος την μεταφέρουμε αλλά ξυπναει σαν να την χτυπάει ρεύμα τις περισσότερες φορές!
 4. Ναι γι αυτό το ρώτησα γιατί είναι τελείως υποκειμενικό. Εμένα στο λικνο πχ δεν κάθεται ούτε λεπτό αν και το έχω δίπλα στο κρεβάτι και ανοιχτό σαν να κοιμόμαστε μαζί. Το μπανάκι το χρησιμοποιούμε αλλά θα μπορούσα και διαφορετικά.και την αλαξιερα αλλά και στο κρεβάτι θα την άλλαζα.
 5. Όρθια με τίποτα.αλλα όσο πιο όρθια μπορώ προσπαθώ.βεβαια άλλο 2μιση κιλά που ήταν στην αρχή,άλλο 4και που είναι τώρα. Εμάς αερίζεται και συνέχεια κορίτσια και μυρίζει άσχημα. Θα αρχίσω προβιοτικα από Δευτέρα και ελπίζω να ηρεμήσει λίγο το στομαχακι της
 6. Κορίτσια μου άκυρο αλλά μέχρι τώρα τι θα λεγατε πως πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να πάρει απ' τα πραγματακια για το μωρό; Εγώ προς το παρόν αυτά που χρησιμοποιώ συνέχεια είναι ο μάρσιπος και το μαξιλάρι θηλασμού.Χωρις τα υπόλοιπα (λικνο, ριλαξ, μπανακι, αποστηρωτης, καρότσι κτλ) σίγουρα θα μπορούσαμε. Και μένα πνίγεται η μικρή συνέχεια.μου είχε πει η παιδίατρος να την κρατάω όσο περισσότερο σε όρθια στάση γίνεται όσο θηλάζω αλλά δεν βολεύει και πολύ τώρα που βαραινει.
 7. Κορίτσια πάντως και μεις που είμαστε στις 33 μέρες ακόμα έτσι συνεχίζουμε. εμένα θηλάσει αποκλειστικά.πιπιλα για κανένα λόγο δε παιρνει. Και για αν κοιμηθεί θέλει σίγουρα αγκαλιά και αρκετή ώρα. Βέβαια τις περισσότερες μέρες ξυπνάμε 1, 3+/4 και μετά 7. Οπότε ας πούμε κοιμόμαστε λίγο.
 8. Όχι εντελώς δεν νομίζω. Μου είπε η παιδίατρος πως όσο έχει ζωηρή συμπεριφορά (φαγητό,κλάμα,τουαλέτα) να μην αγχώνομαι. Και ότι στα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά αργεί να φύγει τελειως
 9. Θηλάζεις αποκλειστικά; αν ναι αργεί λίγο να φύγει.
 10. Χαμός κ εσείς! Τι να πω φαντάζομαι σε κανένα μήνα. Δύο;; Θα ηρεμήσουν τα πράγματα λίγο!
 11. Προς το παρόν είναι η μαμά μου και με βοηθάει αλλά απ' Παρασκευή και μετά μόνη και ο θεός βοηθός
 12. Εμάς ζοριζεται και κλαίει αλλά είναι να μην τα αμολησει :p 2 φορές λέρωσε και το φορμακι απ' έξω.
 13. Κορίτσια πως τα πάτε;εμένα τις τελευταίες μέρες ένα βάσανο η μικρή.ηρεμει μόνο στο στήθος. Και όλη μέρα κάνει κακα. Και πολλά σε ποσότητα. Ο ύπνος δεν το συζητώ.
 14. Και μένα έτσι είναι ακριβώς εδώ και 2-3 μέρες.