FAITH**

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  205
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

626 εμφανίσεις προφίλ
 1. @Andri M @Moomin σας ευχαριστώ πολύ.. Δυστυχώς έτυχε και σε μένα.. Κι εμείς μετραγαμε lh και μάλλον ανέβηκε απότομα και το χάσαμε.. Η απογοήτευση είναι πιο πολύ μετά από αυτό. Δε πειράζει σκεφτόμαστε θετικά και πάμε στον επόμενο στόχο που είναι η διέγερση.. Να είστε καλά κορίτσια
 2. Εγώ δε πήρα καθόλου φάρμακα.. Μόνο orgalutran έκανα και ovitrel το Σάββατο.
 3. Κορίτσια όσες έχετε κάνει φυσικό συμβαίνει να σπάσει το ωοθυλακιο πριν προλάβουν να το πάρουν? Είμαι λίγο απογοητευμένη σήμερα γιατί ήταν να κάνω ωοληψια ένα 17mm που είχα το Σάββατο και σήμερα δεν φαινόταν πουθενά.. Τώρα περιμένω να αδιαθετησω για κανονική διέγερση αλλά ήλπιζα να παίρναμε κι αυτό..
 4. Ούτως ή άλλως σε ένα στοχευουμε.. Μακάρι.. Σε ευχαριστώ πολύ!
 5. Πολύ καλό για να είναι αληθινό μου φαίνεται αλλά μακαρι να τα καταφέρουμε.. Και μακάρι να είναι καλά φυσικά.
 6. Λες βρε @Καντι μου? Μακάρι τι να πω.. Οι τιμές είναι στα πλαίσια που πρέπει?
 7. Καλησπέρα κορίτσια και καλό υπόλοιπο Κυριακής! Χθες έκανα έναν υπερηχο και ορμονολογικες. Μου βρήκε ένα δεξιά 14mm κι ένα αριστερά 13mm και βρίσκομαι στη 13η μέρα του κύκλου.. Κοιτάμε μήπως πάρουμε με φυσικό πριν την διέγερση. μιλήσαμε τηλεφωνικά οι ορμόνες είναι Ε2 122.90, prg 0.05 και lh 7.57. Μου είπε να ξεκινήσω orgalutran και πριν λίγο έκανα την πρώτη ένεση.. Θα με ξαναδεί Δευτέρα. Επειδή με τους φυσικούς δεν το έχω πως σας φαίνονται οι τιμές? Υπάρχει πιθανότητα να τα καταφέρουμε και να πάρω κανένα τώρα?
 8. Κορίτσια τι χαρτιά χρειάζονται για να περάσει δεύτερη φορά επιτροπή?
 9. Μακάρι κοριτσάκι μου ! Όλες να τα καταφέρουμε ! Ο Θεός μόνο ξέρει !
 10. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .. Κι εγώ έτσι το σκεφτόμουν .. Αν ο καρυότυπος του εμβρύου έβγαινε καθαρός τότε ίσως να έπαιζε ρόλο . Εύχομαι την επόμενη φορά να είμαι τυχερή κι εγώ και όλες σας ! Κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μάνα πρέπει να τα καταφέρει !
 11. Καλημέρα κορίτσια . Μιας και λέτε για βιταμίνη d να σας πω κι εγώ τα δικά μου .. 'Οταν ήμουν έγκυος στην 6η εβδομάδα είχαμε μετρήσει την d και ήταν 8 ! Δεν είχα καταλάβει πόση σημασία είχε και ο γιατρός μου έδωσε τις D3 fix. Στη συνέχεια παλινδρόμησε το εμβρυάκι μου και είδαμε ότι είχε χρωμοσωμική ανωμαλία . Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται η βιταμίνη ? Την μέτρησα πριν κανά μήνα πάλι και είχε ανέβει στα 19 . Τώρα παίρνω deltius σταγόνες και αμπούλες για πιο ισχυρή αγωγή . Αυτές όμως δεν κάνει να τις παίρνουμε στην εγκυμοσύνη ..
 12. Γεια σας κορίτσια ! Σήμερα πήγα στο γιατρό μου 20η μέρα του κύκλου . Το ενδομήτριο μου το είδε καλό γύρω στα 8mm (είχα ένα άγχος γι αυτό γιατί έκανα απόξεση ), είδε ότι είχα καταβολές αλλά δεν είδαμε το ωοθηλάκιο που είχαμε μετρήσει την 14η μέρα και ήταν 10 mm .. Το πλάνο ήταν μήπως πέρναμε κανένα σε φυσικό αλλά λογικά αυτό θα πρέπει να έχει σπάσει για να μην το δούμε ,σωστα? και ρωτάω μπορεί να σπάσει το ωωθηλάκιο και όταν είναι τόσο μικρό ? Με πήρε τώρα ο γιατρός μου για τις ορμονολογικές μου οι οποίες ήταν καλές . Μου είπε ότι δεν έχει νόημα να παρακολουθούμε άλλο τον κύκλο και θα ξεκινήσουμε διέγερση όταν αδιαθετήσω . Του λέω αυτό που ήταν 10mm τι έγινε ? μπορέι να έσπασε μου λέει ή μπορεί να έκανες ανωθυλοκιορηξία (πρώτη φορά το άκουγα αυτό ) . Τέλοσπάντων το θετικό ήταν ότι είδαν καταβολές . Ενώ επιτροπή περνάω σε κανα μήνα μου είπε να ξέκινησουμε και θα με καλύψει αυτός με τα φάρμακα που θα χρειαστώ .. Λέτε να είδε καλή εικόνα με τις καταβολές και γι αυτό να <βιάζεται> να με ξεκινήσει? Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να προχωρήσουμε άμεσα και να μην χάνουμε χρόνο ..
 13. Να είσαι καλά κοριτσάκι . Μια τεράστια αγκαλιά για όλες μας .. Group Hug λοιπόν ! Μαζωχτείτε !
 14. εννοείται .. πλέον με προεμφυτευτικό θα πάμε .. αν ξέρω ότι είναι καλά από πριν τα εμβρυάκια μου είμαι σίγουρη ότι θα προχωρήσουν. Ιδανικά 2 υγιής βλαστοκύστες θα ήθελα . Μακάρι να τα καταφέρουμε .. Να μιλάς στα σποράκια σου γιατί σίγουρα καταλαβαίνουν τι γίνεται μέσα σου λόγω ορμονών .. Απελευθέρωσε πολλές ενδορφίνες για να τα βοηθήσεις !!
 15. πόσο πολύ το θέλω κορίτσι μου να ξερες .. 3 εγκυμοσύνες έχω πετύχει ( άλλο που αυτή με το κενό σάκο δε τη λαμβάνω υπόψιν μου για να πληγώνομαι λιγότερο ) και έχω φτάσει μέχρι 7η - 8η βδομάδα και μετά μου παίρνουν πίσω το όνειρο .. Ο πνευματικός μου και ο γιατρός μου μου λέει ότι είμαι τυχερή γιατί ειδικά στην τελευταία θα μπορούσα να είχα προχωρήσει μέχρι 5 μήνων και μετά θα έπρεπε να μου διακόψουν την κύηση γιατί το παιδί θα έιχε θέμα . Αν το σκεφτώ έτσι πιστεύω ότι η Παναγία με προστάτεψε από περισσότερο πόνο . Πίστευω ότι θα έρθει και η ώρα μου κάποια στιγμή απλά προσεύχομαι να μην αργήσει γιατί τα ψυχικά μου αποθέματα εξαντλούνται .. Εσείς όμως που περιμένετε χοριακή να σκέφτεστε θετικά γιατί τα σποράκια σας είναι εκεί και παλεύουν .