agg83

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  99
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

388 εμφανίσεις προφίλ
 1. Οχι ρε κορίτσι.. Πολύ κρίμα.. Δεν είσαι στο μηδέν μη σκέφτεσαι έτσι. Να έχουμε την υγεία μας να ελπίζουμε.
 2. Όλα καλά θα πανε! Είναι εξαιρετικά σπάνιο αυτό που ψάχνετε! Μην ανησυχείς. Κ εγώ θα φοβόμουν με τον κορωνοιο παντως..
 3. Μην αγχώνεσαι χωρίς να έχεις οριστικό αποτέλεσμα. Θα πρεπει και οι δυό γονείς να είναι φορείς του γονιδίου και παλι είναι 25% οι πιθανοτητες να έχει το παιδί κυστική ίνωση. Ο άντρας σου γιατί νευρίασε; εκείνος σου έλεγε να πατε στο παιδων κι εσύ είπες να πας στο ιδιωτικό;
 4. Ουτε εγώ έχω κάτι τρομερό.. Πρησμένο στήθος, χαλασμενο στομάχι που νομίζω οφείλεται στο ουτροτζεσταν και βασικά ξυπνάω μες τη νυχτα κ μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ.. Δεν ξέρω αν αυτά είναι τώρα σημάδια ότι προχωράω.. Πολύ άγχος ρε κορίτσια..
 5. ευχαριστώ αυτό κατάλαβα μου είπε κι ο γιατρός μου. άρα δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε την ακριβή εξ αρχής έτσι;
 6. Ναι κι εγώ έκανα αυτό που πιάνει το 60% αλλά αναρωτιέμαι αν χρειάζεται να κάνω και για το 99%. Κι εγώ μαζί με το πρώτο υπέρηχο το έκανα. Όλα θα πάνε καλά!
 7. Κορίτσια αιματολογικές προγενετικο για κυστική ίνωση κάνατε; ποιό πακετο σας είπαν;
 8. ξέρω ότι ο Θανόπουλος στην Κηφισιά έχει σχεδόν από όλα τα προϊόντα χωρίς γλουτένη και φαντάζομαι θα έχει και eshop..
 9. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο. Κουτουλάω από τις 10 κ 4,5,6 ξεκινάω να στριφογυριζω.. Μάλλον ορμονικό θα είναι..
 10. Έχω κάτι στομαχικα, όχι ακριβώς αναγούλα, αλλά ακριβώς επειδή είμαι πολύ πολύ επιφυλακτική με την έκβαση δεν δίνω σημασία.. Η ζάλη είναι το πιο έντονο αλλά κι αυτό το αποδίδω στην προγεστερόνη που παιρνω από το στόμα. Εσείς πώς τα πάτε; έχετε τίποτα;
 11. Καλημέρα! Μια από τα ίδια!! Άγχος που δεν περναει η ώρα. Είχα παει στο αρχικό ραντεβού 5 εβδ κ 6 ημερών, είδε σάκο και λεκιθικο και αυριο 7 εβδ κ 6 ημερών παω για να δούμε τι θα δουμε.. Κι εγώ έχω το στήθος ποτε πολύ, ποτε λιγότερο, στην αρχή είχα και πονους αλλά τώρα είμαι καλυτερα. Είναι 3-4 μέρες που το πρωι με πιανει πολύ έντονη ζαλάδα σε σημείο να μη μπορώ να σταθώ. Κρατάει καμία ωρα και μετά περνάει. Να είναι από τα ουτροτζεσταν; μπορεί, αλλά δεν τα ξεκίνησα τώρα, τα παίρνω σχεδόν 1 μήνα. Εσείς έχετε ζαλάδες; Πάντως πολυ άγχος κοριτσια. Ειδικά εγώ που είχα παλλιμδρομη πριν 2 χρόνια (από εξωσωματική) και τώρα η συλληψη έγινε φυσιολογικά κι εντελώς απρόσμενα..
 12. Κι εγώ αυτό θέλω αν και είμαι αργότερα από σένα. Πολυ πολυ νωρίς, Οκτώβριο του 21. Σου ευχομαι ειλικρινά ο, τι καλύτερο!
 13. Ευχαριστώ πολύ! επίσης!!! Γενικά δεν έχω κάτι ιδιαίτερο, στήθος αρκετά πρησμένο, υπνηλία το βράδυ και πολύ πρωινό ξύπνημα που όλη μέρα είμαι ζαμπον.. αλλά δεν ξέρω αν αυτά είναι από την εγκυμοσύνη.. Είχα πόνους περιόδου που εδώ και 2-3 μέρες έχουν φύγει και δυσκοιλιότητα. Αυτά! Εσύ; έχεις πάει γιατρό; Να σου πω δεν μου έφυγε και τελείως το άγχος, θα ήθελα να ακούσουμε και καρδιά εχθές αλλά είναι νωρίς λέει ο γιατρός ακόμη. Οπότε θα πάω στην 8η μια και καλή!
 14. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Οι σπιτικοι υπέρηχοι ξέρεις ότι είναι αξιόπιστοι ή θα σου προσθετουν παραπάνω άγχος; νομίζω είναι πολυ φυσιολογικό να πονάνε κάποιες κοπέλες!