agg83

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  109
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

522 εμφανίσεις προφίλ
 1. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κατασκευαστικές επιχειρήσεις που "βάζουν" το κεφάλαιο της ανακαίνισης το αποσβένουν από τα έσοδα των ενοικίων κι έπειτα τα ενοίκια τα εισπράτετε εσείς
 2. Γεια σου.. Νομίζω ότι οι ροζ εγκυμοσύνες που αρχίζουν και τελειώνουν ομαλά χωρίς άγχος είναι λίγο μύθος. Κάθε γυναίκα έχει λόγους να φοβάται ή να ανησυχεί σε διάφορα στάδια. Είναι κομμάτι της διαδικασίας. Κι εγώ έχω περάσει πολλά και τώρα στον 6ο βρίσκομαι σε μια πολύ δύσκολη φάση. Από την μια οι ορμόνες, από την άλλη οι ψυχολογικές και σωματικές αλλαγές αλλάζουν τόσο την διάθεση που δεν το καταλαβαίνουμε.. Μην αποκλείσεις τον ειδικό γιατί αφενός και μόνο η συζήτηση μπορεί να είναι σωτήρια, αλλά ακόμη κι αν κρίνει ότι χρειάζεται αγωγή υπάρχει λύση. Ναι το ιντερνετ είναι ο χειρότερος συμβουλος και μόνο ο γιατρός σου μπορεί να εκφέρει άποψη για την δική σου εγκυμοσύνη γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική! Το ότι δεν κοιμάσαι καλά το βράδυ είναι κλασικό σύμπτωμα πρωτου τριμήνου. Κι αυτό από μόνο του είναι πολύ στρεσογονο.
 3. Καλό θα ήταν όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει εκείνος ένα θέμα εμείς να μένουμε σιωπηλοί κι υποστηρικτικοί σε οποιαδήποτε απόφαση του. Το τι θα κάναμε εμείς μικρή σημασία έχει και δεν βοηθάει. Βρίσκομαι σε αντιστοιχο πολύ σοβαρό δίλημμα και ομολογώ ότι βρήκα το μήνυμα σου ενοχλητικό. Άλλο να φανταζόμαστε τι ΘΑ κάναμε εμείς, άλλο να συμβαίνει στ αλήθεια. Δεν σκοπεύω να μπώ σε αντιπαράθεση.
 4. Μπορείς να τηλεφωνήσεις σε κάποια από τις εξειδικευμένες τηλεφωνικές γραμμές που είναι για γυναίκες, μητέρες κλπ. Όπως το 15900. Ψάξε και στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές τέτοιες. Μην το αμελήσεις όμως η άσκηση βίας (λεκτικής, ψυχολογικής, σωματικής) δεν είναι απλή υπόθεση και πρέπει να βρεις την δύναμη να προστατεύσεις τον εαυτό σου και το παιδί σου.
 5. Δεν θέλω να σε μπερδεψω αλλά επειδή έχω κι εγώ υψηλή πιθανοτητα προεκλαμψιας κ στην αρχή οι γυναικολόγοι μου έλεγαν να κόψω τελείως το αλάτι επισκέφθηκα καρδιολογο που μου είπε ότι το αλάτι παίζει ρόλο στην ιδιοπαθη υπέρταση δηλαδή στην υπέρταση που έχουν οι ηλικιωμένοι. Θα σου προτεινα λοιπόν να μιλήσεις με καρδιολογο γιατί συχνά οι άλλες ειδικότητες δημιουργουν επιπλέον άγχος στην εγκυμοσύνη χωρίς να χρειάζεται. Το αλάτι θα πρεπει να το προσέχουμε έτσι κι αλλιώς για κατακρατησεις κλπ.
 6. Κι εμένα για τους ίδιους λόγους στην αρχή μου είχαν πει να το παιρνω μεσημέρι με φαγητό αλλά ο αιματολογος μου είπε να το παιρνω καλυτερα το βράδυ με φαγητό.. Κι εμένα επειδή αυξήθηκε ο κίνδυνος προεκλαμψιας από 80 μου το έκανε 160..
 7. Κι όμως δεν έχει καθόλου σχέση τι πίεση έχεις τώρα.. Φυσικά αν είχες τώρα υπέρταση εννοείται ότι θα έπρεπε να ρυθμιστεί. Όμως η προεκλαμψία δημιουργεί από μόνη της υπέρταση που δεν έχει καμία σχέση με την ιδιοπαθή (αυτή δηλ. που έχει όλος ο κόσμος). Ναι νομίζω με σωστή παρακολούθηση θα πάνε όλα όπως πρέπει!
 8. Κι εμένα αυτά τα ποσοστά ήταν άσχημα. Της προεκλαμψίας 1/4!!! Έπαιρνα έτσι κι αλλιώς σαλοσπίρ μου αύξησαν την δόση και θα το παρακολουθούμε. Εγώ έχω κληρονομικότητα στην προεκλαμψία αλλά εντάξει προσπαθώ να το βλέπω αισιόδοξα ..
 9. Δεν φαίνεται στο υπέρηχο δυστυχώς. Εμένα το είχε βρει κατά τυχη όταν για άσχετο λόγο επιχείρησε να βάλει ένα καθετηρακι και δεν μπορούσε. Δεν το ξέρεις ότι είναι σίγουρα από χειρουργείο, μπορεί να είναι και ανατομικο αλλά μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι το βρήκες!
 10. Παρεμβαίνω για να σας πω ότι αυτό με τον στενό τράχηλο που οφείλεται είτε σε ανατομία, είτε σε συμφύσεις ισχύει. Ήμουν μια τέτοια περίπτωση και μετά από αυτό το μικρό χειρουργείο πέτυχε η εγκυμοσύνη. Θα έλεγα να δείχνουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς μας! Κάτι παραπάνω θα ξέρουν
 11. Οχι ρε κορίτσι.. Πολύ κρίμα.. Δεν είσαι στο μηδέν μη σκέφτεσαι έτσι. Να έχουμε την υγεία μας να ελπίζουμε.
 12. Όλα καλά θα πανε! Είναι εξαιρετικά σπάνιο αυτό που ψάχνετε! Μην ανησυχείς. Κ εγώ θα φοβόμουν με τον κορωνοιο παντως..
 13. Μην αγχώνεσαι χωρίς να έχεις οριστικό αποτέλεσμα. Θα πρεπει και οι δυό γονείς να είναι φορείς του γονιδίου και παλι είναι 25% οι πιθανοτητες να έχει το παιδί κυστική ίνωση. Ο άντρας σου γιατί νευρίασε; εκείνος σου έλεγε να πατε στο παιδων κι εσύ είπες να πας στο ιδιωτικό;
 14. Ουτε εγώ έχω κάτι τρομερό.. Πρησμένο στήθος, χαλασμενο στομάχι που νομίζω οφείλεται στο ουτροτζεσταν και βασικά ξυπνάω μες τη νυχτα κ μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ.. Δεν ξέρω αν αυτά είναι τώρα σημάδια ότι προχωράω.. Πολύ άγχος ρε κορίτσια..
 15. ευχαριστώ αυτό κατάλαβα μου είπε κι ο γιατρός μου. άρα δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε την ακριβή εξ αρχής έτσι;