Ria_

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  907
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.264 εμφανίσεις προφίλ
 1. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ίσως μου βγενει και εμένα μια υπερβολή δε ξέρω από φόβο ίσως μην κάνω κάτι λάθος ,το καλό είναι ότι δουλεύω και από το σπίτι οπότε θα περιοριστω σε αυτό και λέω να μη κάνω πολλά πολλά. Μας έχουν καλέσει και σε ένα παιδικό πάρτυ αλλά αυτό λέω να το αποφύγω λόγο ιώσεων που κυκλοφορούν κατά κύριο λόγο. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ,όπως είπα και πριν νομίζω ότι όλα ξεκινάνε από το φόβο μου αφού και ο άντρας μου πριν μου λέει τι δε θα ξαναβγείς από το σπίτι ? Λέω δεν είπα αυτό απλά φοβάμαι νομίζω στην αρχή τουλάχιστον...
 2. Καλησπέρα κορίτσια να ρωτήσω κάτι ,βέβαια θα μιλήσω και με το γιατρό αλλά τι προσεχατε τις ημέρες μετά την έμβρυομεταφορα,εισασταν ξάπλα συνέχεια? Γιατί σήμερα είπα τη μαμά μου να έρθει το σκου το επόμενο που θα είναι οι πρώτες μέρες να είναι εδώ μαζί μου τα απογεύματα γιατί ο άντρας μου θα είναι δουλειά μέχρι αργά και ναι μεν συμφώνησε λέει εντάξει αν χρειαστεί αλλά με είπε και λίγο υπερβολική με το τρόπο της
 3. Καλησπέρα κορίτσια μου ,αχ τη άλλο θα με βρει δε ξέρω όλο κάτι τυχενει ελπίζω να μη συμβεί τίποτα μέχρι τη Παρασκευή που θα γίνει η έμβρυομεταφορα. Με έχει πιάσει λίγο βήχας σήμερα ,πέρα από κοβιντ που μακρυά από εμάς υπαρχει περίπτωση αν υπάρχει ένα απλό κρύωμα να ακυρωθεί ? Τώρα θα ξεκινήσω ζεστά τσάγια ,πήρα και μια trachican και ο θεός βοηθός
 4. Ναι νομίζω είναι και στο χέρι αυτουνού που θα σου τη κάνει . Εγώ το πέρασα δύο φορές γιατί η πρώτη μου είπε ενώ ξεκινήσαμε και πονούσα πολύ ότι δε μπορώ να σου τη κάνω τελικά γιατί κάπως είναι πίσω η μητρα έχεις κ παραπάνω κιλά και και... Και μετά πήγα στη Θεσσαλονίκη σε μια που μου σύστησαν η οποία μου λέει γεμάτη απορία γιατί δε μπόρεσαν να σου τη κάνουν ,δεν είναι τίποτα πίσω και επίσης δε πόνεσα κιόλας ελάχιστα σα πόνο περιόδου.
 5. Εγώ έχω ΔΜΣ 40 κοντά είμαι 110 κιλά συγκεκριμένα και ήδη έχω χάσει πάρα πολλά . Επίσης αν αποτύχει που μακάρι όχι ,πιστεύω θα σκέφτομαι και θα λέω αν είχα βάλει δύο μήπως είχε πετύχει? Ναι φυσικά ,μα για αυτό γράφουμε και εδώ να λεμε τις γνώμες μας πέρα από τα ιατρικά δεδομένα ή από εμπειρια. σε ευχαριστώ πολύ πολύ !!!
 6. Καλημέρα κορίτσια ,την άλλη Παρασκευή η έμβρυομεταφορα. Όλα καλά ενδομήτριο 8.2 μου είπε ,Δευτέρα θα ξαναμιλήσουμε μου είπε και στο τηλ. Έκανα και εξετάσεις αίματος. Μου είπε λόγο των κιλών μου προτείνει να βάλουμε 1 ,εσύ τι λες μου λέει ? Λέω δεν έχω θέμα και για 2 εκτός αν κρίνετε ότι υπάρχει πρόβλημα . Λέει είσαι μικρή ηλικίακα , η διαφορά στις πιθανότητες είναι 10%, γιατί του είπα ότι για αυτό ήθελα δύο. Λέει αν χτυπά ξύλο δεν πετύχει θα βάλουμε 2 την επόμενη αλλά άστο θα ξανά μιλήσουμε κ δευτερα.
 7. Καλησπέρα κορίτσια,έχω ξεκινήσει προετοιμασία για έμβρυομεταφορα. Ήθελα να ρωτήσω προσέχετε κάτι συγκεκριμένο στη διατροφή σας ?
 8. Κορίτσια εμείς τώρα γυρνάμε από το γιατρό ,όλα καλά τα είδε οπότε μπορούμε να ξεκινήσουμε ! Ξεκινάω από σήμερα χάπια για καταστολή των ωοθηκών θα με ξαναδεί την αλλη Τετάρτη και λογικά την μεθεπόμενη εβδομάδα θα κάνουμε την έμβρυομεταφορα!!! Δε το πιστεύω ότι φτάνει αυτή η ώρα ...!!!
 9. Καλημέρα κορίτσια ,εγώ τελικά αδιαθετησα σήμερα Και αύριο ραντεβού με το γιατρό για να με δει και να ξεκινήσουμε προετοιμασία έμβρυομεταφορας!
 10. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️ Αλήθεια κάνει η Οικονομοπούλου ιντερνετικά ? Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω !!!!
 11. Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου ,αμήν!!! Ναι έχω είμαι πάνω στον άντρα μου ,πηγές σε κάποια αιματολογο Θεσσαλονίκη γιατί δε ξέρω κάποιο ,θα ψάξω βέβαια και αν έχουμε στη πόλη μου . Επίσης τη μικρή δόση που επερνες εσύ τη ζήτησες από τον εξωσωματικο ή σου έδωσε ούτος σι άλλος ? Αχ ακούω συχνά λόγια για αυτήν από εδώ αλλά δυστυχώς όχι μένω στη Βόρεια Ελλάδα οπότε ..Σε ευχαριστω πολύ πάντως!
 12. Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου αμην! Καλησπέρα κοριτσι μου ,σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και για την ευχή σου αμήν ,ανυπομονώ πρώτη φορά να αδιαθετησω τόσο πολύ για να ξεκινήσουμε επιτέλους ! Πωπω καλά και εγώ θα το είχα άγχος αν είχα κάτι στο κοντινό μου περιβάλλον εδώ το σκέφτομαι και χωρίς να έχω απλά επειδή το ακούω. Να σε ρωτήσω κάποια πράγματα και ελπίζω να μη σε κουράζω . Τον έλεγχο στο γράφει ο γυναικολόγος ή πηγαίνεις σε κάποιο συγκεκριμένο γιατρό ? Αν γράφονται φυσικά δε ξέρω κιόλας . Επίσης επειδή έχουμε και τον ίδιο εξωσωματικο ,εσύ του το ζήτησες για ασφάλεια ή ούτος σι άλλος σου δίνει από μόνος του?
 13. Όχι δεν έχω καποιο λόγο θεωρώ που να δείχνει κάτι τετοιο...απλά επειδή γενικά το ακούω,το σκέφτηκα μήπως πρέπει να κάνω πριν την έμβρυομεταφορα αν χρειάζεται για αυτό . Ο γιατρός δε μου μίλησε για αντιπηκτικες ,τα μόνο που έχω αγοράσει προς το παρόν είναι prolutex ενέσεις, προγεστερόνη χάπια και κάτι χάπια σαν τα ciclacur αν τα λέω σωστά απλα άλλη μάρκα . Φαντάζομαι αν χρειάζεται και άλλα θα μου τα πει εκεί κοντά .. βρισκω πράγματα να αγχωθω πάντως χαχα
 14. Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ? Να ρωτήσω κάτι γιατί καπως μου καρφώθηκε μια σκέψη τώρα. Είναι ας το πούμε υποχρεωτικός ο έλεγχος της θρομβοφιλιας ή δε συνησταται αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος ?