Ria_

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  580
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

704 εμφανίσεις προφίλ
 1. Όχι οι ορμονολογικες ήταν όλες μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια μόνο μια τιμή αντί πχ να ήταν 3.5 ήταν 3.55 που μου είπε ότι πάλι είναι φυσιολογικό. Μου είπε και αυτός ότι είναι καλές... Σε ευχαριστώ πολύ η αλήθεια είναι στην αρχή είχα πανικοβληθεί αλλά τώρα κάπως έχω ηρεμήσει και ότι είναι να κάνω και πρέπει θα το κάνω. Τελευταία περίοδος κανονική εννοώ να αδιαθετησω από μόνη μου στης 30 μέρες ήταν τον Ιανουάριο μετά από εκεί και πέρα έχω αδιαθετησει 2 φορές και τις δύο με duphaston .
 2. Καλημέρα , το είδε στον υπέρυχο ότι έχω πολυκιστικες και έκανα ορμονολογικες που κάνουμε 2η μέρα του κύκλου οι οποίες βγηκαν κάλες όλα μέσα στα όρια και επίσης έκανα καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης και μου βγήκε αντίσταση στην ινσουλίνη. Το σπερμοδιαγραμμα εμάς μου είπε είναι καλό μπορεί να δώσει εγκυμοσύνη απλά μας έδωσε βιταμίνες γιατί έχει συγκολλήσεις και γλειοτητα αυξημένη. Θα το ψάξω για τη σαλπιγγογραφια ναι να την κάνω αν είναι εδώ εμείς δεν έχουμε κάποιο κέντρο οπότε θα ρωτήσω τι και οως. και εμένα ο γιατρός μου είπε αυτό να το κάνουμε για 3-6 μήνες το πολύ . Μακάρι να έχουμε αποτελέσμα μέσα σε αυτούς τους μήνες.. αλλιώς θα δούμε πως θα προχωρήσουμε μετά μου είπε .Πωπω καταλάβα , εύχομαι να το πετύχεις από τη πρώτη κιόλας προσπάθεια !
 3. Ναι εννοείται αυτό είναι το σημαντικό και προχωράμε ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρουμε! Εγώ με τόσα υγρά που έχω γενικά αν πάρω και αυτό πάει χαχαχαχ...αλλά θα προσπαθήσω αν πείσω τον άντρα μου. Η ώρα η καλή κορίτσι μου ,με το καλό ο γάμος σας. Να είστε πάντα ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και γεροι και σύντομα να γεμίσει το σπίτι σας από παιδικές φωνουλες. Σου εύχομαι σύντομα να τα καταφέρετε και να πάνε όλα τέλεια!!!
 4. Μάλιστα κατάλαβα , ναι όταν πάω για το ραντεβού μας θα το συζητήσω μαζί του. Σπερματεγχυση ακόμα δε θα κάνουμε μου είπε για λίγο καιρό να προσπαθούμε με πρόκληση ωορηξιας. Σπερμοδιαγραμμα έχουμε κάνει μας το ζήτησε.
 5. Ναι ναι μου το είπε αυτό ότι θα πρέπει μέρα παρά μέρα να πηγαίνω.Σε ευχάριστω πάρα πολύ
 6. Ναι κατάλαβα φυσικά πως το εννοείς, και εγώ δε ξέρω όλα καινούργια και πρωτόγνωρα μου φαίνονται ..
 7. Όταν πρώτο πήγα μου είπε να κάνω κάποια στιγμή γτ δεν έχει νόημα αν είναι κλειστές η κάτι ,θα προσπαθούμε άδικα. Όταν τελείωσα τις ορμονολογικες και ότι μου ζήτησε ,με ρώτησε πάλι αν κάναμε το είχε ξεχάσει λέω όχι μου είπατε να το κάνω κάποια στιγμή . Αυτό και δε μου είπε κάτι,πρόκληση ξεκινάμε γτ δε κάνω ωορηξια αλλά δε μου είπε ότι είναι απαραίτητο τώρα. Έγραψα και πιο πάνω το ακριβώς συζητήσαμε ,έχω αλλάξει ήδη μια φορά γτ ο προηγούμενος δε μου βρήκες της πολυκιστικες και μου έδωσε glucophage χωρίς εξετάσεις τα οποία φυσικά δε τα πήρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτόν με έχει ηρεμήσει αλλά ναι όσο για αυτό δεν ήξερα ότι είναι απαραίτητη και δεν επέμενα και εγώ η αλήθεια...
 8. Ναι αυτό είναι αλήθεια έχει το θεματακι του αλλά δεν είναι τόσο χάλια όσο το πρώτο..Ανακουφιστηκα εν μέρει γτ μετά το δικό μου θέμα θα ήταν άλλο ένα... Αλλά με ανακούφισε που μου είπε ότι μπορεί να δώσει εγκυμοσύνη.
 9. Α μάλιστα κατάλαβα , ελπίζω να το πείσω γτ ήδη περνει βιταμίνες περνει και κάτι αλλά για ένα θέμα που έχει και σαν άντρας καταλαβαίνεις γκρινιάζει Είδα που μου απάντησες και στο άλλο θέμα. Υπάρχει περίπτωση να πάθεις κάτι αν δεν έχεις κάνει ή απλά το λέμε γτ είναι ορμόνες ? Να καταλάβω προσπαθώ σόρρυ ..
 10. Σα κάπου να το έχω διαβάσει αυτό τώρα που το λες .Δηλαδή να το ξεκινάει πχ όταν αδιαθετω μέχρι και όταν θα τελειώσει η ωορηξια?
 11. Εννοείται κάθε ταλαιπωρία αξίζει μπροστά σε αυτό το θαυμα. Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι...Όχι δεν έχω κάνει σαλπιγγογραφια ,μου είπε ο γιατρός δε βιαζόμαστε αλλά κάποια στιγμή καλό είναι να κάνουμε μια.
 12. Ναι είπαμε να το δοκιμάσουμε για κάποιους μήνες έτσι να δούμε...Και εγώ πιο πολύ γέρνω προς την ένεση απλά με δυσκόλεψε το ότι μου είπε θέλει επαφή στις 24 και 36 ώρες. Βέβαια όλα μου είναι άγνωστα δε ξέρω αν έχεις κάποιο περιθώριο συν-πλην γιατί ίσως να είναι από πρακτικής άποψης δύσκολο . Δε το συζητήσαμε αναλυτικά ακόμα όταν αδιαθετησω θα μου εξηγήσει καλύτερα μου είπε ..
 13. Όχι δε νομίζω να οφείλεται στις βιταμίνες τώρα τις ξεκινήσαμε της fertilix τόσο καιρό επερνε τα pregnacare for him . Το κάναμε σε άλλο εργαστήριο δε ξέρω αν παίζει ρόλο ,εξαρχής μου είχε πει ότι κάτι δε του άρεσε στα νούμερα του πρώτου εργαστήριου, με ένα μήνα σχεδόν διάφορα το κάναμε. Πόσο όμορφο αυτό που του είπες ναι έχεις απόλυτο δίκιο ...!
 14. Καλημέρα είναι χάπι ,θα το ξεκινήσω 2η με 7η μέρα λογικά μου είπε αλλά ακόμα πόσα δε μου είπε όταν αδιαθετησω θα το πάρω τηλ και μετά μου είπε αν θέλω όταν έχουμε ωαρια ετοιμα να σπάσουν ή να κανουμε μια ένεση ή όχι ότι θέλω εγώ. Έχουν τη τάση οι πολυκιστικες να κάνουν πολλά ? Δε το ήξερα δε μου ανέφερε κάτι τέτοιο . Σε ευχαριστώ πολύ!!
 15. Καλησπέρα κορίτσια ,δε ξέρω αν γράφω στο σωστό ποστ. Έχω πολυκιστικες ωοθήκες το ανακάλυψα πρόσφατα γτ μεχρι τότε είχα σταθερό κύκλο και ξαφνικά χάλασε. Επειδή είμαστε στη φάση προσπάθειας για μωρό ο γυναικολόγος μου ,μου πρότεινε να ξεκινήσουμε αρχικά για 3-6 μήνες με πρόκληση ωορηξιας με femara. Έχει κανει κάποια από εσάς,είχε αποτέλεσμα.?