Ria_

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  705
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

908 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπέρα κορίτσι μου ,αν μπορείς ενημέρωσε με πως πήγε πως σου φάνηκε . Θα πάμε και εμείς τον άλλο μήνα για ενημερωση , από γνωστή που έκαναν εκεί μια εξωσωματική αν και δε πέτυχε η πρώτη μου είπε τα καλύτερα αλλά κάθε γνώμη παραπάνω είναι δεκτή
 2. Καλημέρα κορίτσι μου ,μάλιστα κατάλαβα και σε ευχαριστώ πολύ . εμενα επερνε για 3 μήνες της fertilfix γιατί στα πρώτα σπερμοδιαγραμματτα που κάναμε είχε αυξημένη γλειοτητα μετά όταν της σταματήσαμε νομίζω τον Αύγουστο Σεπτεμβρίο εκεί ,δεν ξανακάναμε επαναληπτικο μέχρι τώρα. Ναι και εγώ προσπαθώ να τον πείσω να πάμε και να μη πάρει αυτές που μας είπε ο γυναικολόγος αλλά δε το πιέζω νομίζω και αυτουνου όπως και εμένα μας ήρθε ξαφνικό όλο αυτό ,οπότε προσπαθώ να του δώσω λίγο χρόνο αλλά παράλληλα εγώ ψάχνω . Μάλιστα κατάλαβα , ναι ξέρω είναι μεγάλο το κόστος αλλά δεν ήξερα ποσο να υπολογίζω και σε ευχαριστώ πολύ που μου τα έγραψες αναλυτικά. Έχουμε χρόνο μέχρι να φτάσουμε εκεί αν βέβαια πρώτα έχει αποτέλεσμα η θεραπεία απλά θέλω να έχουμε ένα πλάνο γιατί όπως και στους περισσότερους είναι δύσκολα τα πράγματα. Να ρωτήσω κάτι ακόμα ? Ο γυναικολόγος μου ,μου πρότεινε αν θέλουμε να δούμε και εμβρυολογο στο κέντρο που συνεργάζεται. Έχει νόημα να γίνει αυτό τώρα ? Δηλαδή θα μπορούσε και αυτός να μας προτείνει κάποια πράγματα πέρα από τον ανδρολογο? Επίσης μου σύστησαν κάποιον κύριο Ζουπο ανδρολογο στη Θεσσαλονίκη αν τον έχει κάποια ακουστα.
 3. Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ αρχικά ,όχι δε θα προχωρήσουμε ακόμα απλά κάνω μια διερευνηση για ένα έχω ένα πλάνο και ο γιατρός μου ,που κάνει εξωσωματικές μου είπε με αυτό το ποσοστό όχι ,έχουμε 66% κατακερματισμό ναι . Απογοητεύτηκα πολύ η αλήθεια εγώ είμαι μικρή είμαι 30 αλλά ο άντρας μου 46 και με αγχωσε κάπως το θέμα χρόνου .μου είπε ένα χρόνο κάνουμε θεραπεία το πολύ για να δούμε αν θα πέσει ιδανικα το θέλουμε κοντά στο 30 μου είπε και τότε να προχωρήσουμε . Ότι έχει δει περιπτώσεις να πέφτει. Του μίλησα για ανδρολογο ότι θέλουμε να πάμε μου λέει να πας αν θέλετε αλλά νομίζω θα χάσατε χρήματα γιατί και αυτός τις ίδιες βιταμίνες που σου έδωσα θα καταλήξει πιστεύω. Μας είπε να πάρουμε της spermotred αν το λέω σωστά έχετε ακούσει για αυτές ?. Εσείς πόσο κατακερματισμό είχατε???
 4. Καλησπέρα κορίτσια , επειδή απ' ότι φαίνεται η εξωσωματική τελικά για εμάς είναι μονόδρομος αφού πρώτα επισκεφτούμε έναν ανδρολογο αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του γυναικολόγου μου , έχω και εγώ πολυκυστικες και κάνω ανωωρηκτικους κύκλους αλλά το θέμα μας τώρα είναι ο κατακερματισμός και ότι δε θα τα καταφέρουμε φυσιολογικά μας ειπε. Στο περίπου εννοείται γιατί δεν έχω ιδέα ούτε άτομο στο περιβαλλον μου ,περίπου τη κόστος να υπολογίζω ?
 5. Καλησπέρα, προσπαθούμε εδώ και 1.5 χρόνο για παιδάκι κάποια στιγμή ανακάλυψαμε ότι έχω πολυκυστικες καναμε θεραπείες πρόκλησης ωορηξιας με καλό σπέρμοδιαγραμμα. Κάναμε τώρα μια εξέταση για κατακερματισμό και μας είπαν ότι είναι πολύ χάλια βγηκε 65% . Ήθελα να ρωτήσω όσα κορίτσια έχουν αντίστοιχη εμπειρία γνωρίζουν κάποιο γιατρό Θεσσαλονίκη και γενικά εκεί τριγύρω ειδικό ανδρολογο που μπορούμε να απευθυνθούμε?
 6. Κατάλαβα ,σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ήσουν πολύ κατατοπιστική. Όχι δε μου το είπε το εργαστήριο τη δεύτερη φορά ο γυναικολόγος μου το είπε γιατί θα κάναμε την εξέταση σε ένα κέντρο που συνεργάζεται στη Θεσσαλονίκη . Όχι εννοείται και εγώ είμαι αυτής της άποψης ότι καλό είναι πάει σε ανδρολογο ναι φυσικά αν θέλεις στείλε μου μήνυμα και εγώ θα τα ψάξω όσο μπορώ , τη πρώτη φορά μας έδωσε βιταμίνες αλλά τώρα που θεωρείται πιο σοβαρό όχι θέλω να πάμε σε γιατρό αποκλειστικά για εκείνον. Πελαγωσα η αλήθεια γιατί ο γιατρός μου κατευθείαν μου είπε όχι φυσιολογικά και τώρα έτσι όπως είναι ούτε και με εξωσωματική και έπαθα ένα σοκ λέω αυτό ήταν τελείωσε δε θα κάνουμε ποτέ παιδί , αλλά λίγο τώρα ηρέμησα και προσπαθώ να το πιάσω αλλιώς να δούμε τη θα κάνουμε
 7. Καλησπέρα κορίτσι μου και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου πράγματικα . Όχι δεν είναι κιρσοκήλη , δε ξέρω και ακριβώς πώς λέγεται , είναι δίπλα στα γεννητικά όργανα είχε πεταχτεί ένα σαν εξόγκωμα και μας είπαν ότι είναι κήλη το έντερο που βγενει να στο πω απλά και βάλαμε πλέγμα . Όταν ρωτήσαμε αν επηρεάζει και μπορεί να τη κάνει μας είπαν να περάσει ένας μήνας και μετά από το εργαστήριο που θα τη κάναμε ,τελικά τη κάναμε σε άλλο αλλά ο γιατρός μου που το ρώτησα μου είπε ότι μπορούμε να τη κάνουμε . Εντωμεταξυ τρομάρα μου ήμουν και σίγουρη ότι δεν θα έχει κάτι γιατί πίστευα ότι μάλλον τον Αύγουστο μου έτυχε βιοχημική . Ο γυναικολόγος μου ,μου είπε να περάσω να μου δώσει τα αποτελέσματα και να μας πει εκείνος τη αγωγή θα ακολουθήσουμε αλλά ναι και εγώ σκέφτομαι καλύτερα να πάει δε κάποιον εξειδικευμένο όπως λες και εσύ είμαι από Καβάλα δεν ξέρω κανέναν η αλήθεια ,έστω και Θεσσαλονίκη.
 8. Καλησπέρα κορίτσια ,δε ξέρω αν γράφω σωστά αυτή τη στιγμή έχω πελαγωσει ίσως είναι το πρώτο σοκ ή άγνοια δε ξέρω. Οποία έχει ανάλογη εμπειρία να με βοηθήσει αν ξέρει . Έχω πολυκυστικες εγώ προσπαθούμε 1.5 χρόνο κάναμε και 4 μήνες πρόκληση ωορηξιας χωρίς αποτέλεσμα, σπερμοδιαγραμμα ο άντρας μου όχι τέλειο αλλά καλό που μπορεί να δώσει εγκυμοσύνη όπως ξέραμε . Κάναμε τώρα κατακερματισμό που μας ζήτησε ο γιατρός και του έκαναν και σπερμοδιαγραμμα . Πριν ένα μήνα να σημειώσω είχε κάνει εγχείρηση κήλης . Μου είπε το σπερμοδιαγραμμα χάλια ,αλλά μπορεί να οφείλεται και στην εγχείρηση . Αλλά ο κατακερματισμός επειδή αφορά το DNA δεν οφείλεται εκεί το αποτέλεσμα ούτε επηρεάζεται. Το αποτέλεσμα είναι στο κατακερματισμό 66%. Μου είπε ότι φυσική σύλληψη με τίποτα και σε αυτή τη φάση ούτε και με εξωσωματική πολύ δύσκολα θα δώσει. Μου είπε να κάνει θεραπεία και έλεγχο στο 3μηνο. Τον ρώτησα αν διορθώνεται και μου λέει έχω δει και ναι αλλά έχω δει και όχι ,έχω δει να περνει και 1 χρόνο είναι αναλογα. Έχει τύχει σε κάποια κάτι αντίστοιχο και να είχατε τελικά θετικη έκβαση και εγκυμοσύνη?
 9. Καλημέρα ,ναι τη σαλπιγγογραφια κανονησα να τι κάνω αρχές του χρόνου και ο άντρας μου το κατακερματισμό μου είπε ότι απλά θέλει να αποκλείσει την υπάρξει προβλήματος στο Dna του σπέρματος και θα τη κάνουμε στο κέντρο που συνεργάζεται στη Θεσσαλονίκη , το οποίο έτυχε δε το πρότεινε αυτός . Ναι καταλαβαίνω τη λες και φυσικά είναι πολύ άσχημο αυτό και φάνηκε ότι τ έκανε για τα χρήματα ασχετα αν μπορεί να είχε δίκιο ή όχι τελικά και εννοείται καλά έκανε που το παλέψες φυσιολογικά.Η αλήθεια είναι ότι είναι πάντα δίπλα μου αν το χρειαστώ μου εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά μου μπενει και αυτή η αμφιβολία και θα σου πω γιατί . Όταν μου είπε να προσπαθήσουμε με φάρμακα εξωσωματικής του είχα πει να συνεννοηθούμε να κλείσω ραντεβού να υπάρχει γιατί έχει αναμονή και μου είχε πει καλά από το τηλ αυτό. Όταν πήγα από κοντά μετά από κανένα μήνα το πολύ μου είπε δε γίνεται γιατί πρέπει να κλείσω το ραντεβού και να στείλω εξετάσεις νομίζω στο είπα. Εγώ πήρα προχτές να ρωτήσω πως γίνεται σα να μην ξέρω και η κοπέλα μου λέει κλείνεις το ραντεβού και στην αναμονή κάνεις της εξετάσεις σου μέχρι να έρθει το ραντεβού. Από τη μια λέω γιατί να μου πει ψέμματα επίτηδες από την άλλη μήπως όντως ήταν έτσι λόγω covid και άλλαξε δε ξέρω....Η αλήθεια είναι ότι εγώ του ζήτησα άλλη μια φορά με femara τη δέχτηκε αλλά μου είπε μετά ότι δεν έχει νόημα άλλο γιατί μια φορά δε του άρεσε και μια τιμή στη 12η μέρα της lh νομίζω ήταν ανεβασμένη και μου είπε ότι με τις μονάδες από τα φάρμακα εξωσωματικής έστω και με χαμηλές μπορεί να το ελέγχει κάπως ενώ με το femara δε γίνεται αυτό .
 10. Εγώ όχι δεν έχω κάποιο άλλο θέμα πέραν των πολυκυστικων και αντίσταση στην ινσουλίνη , ο άντρας μου ήταν καλό το σπέρμα μας ειπε απλά είχε λίγη αυξημένη γλειοτητα και πήρε βιταμίνες 3 μήνες. Εμείς ξεκινήσαμε να προσπαθούμε πέρσυ τον Αύγουστο και κάπου στον Φεβρουάριο ανακάλυψα αυτό το θέμα . Και μετά με διάφορες εξετάσεις και τέτοια ξεκίνησα από Ιούνιο αν δε κάνω λάθος τα femara. Γενικά σε κάθε υπέρυχο μου έλεγε κιόλας απορώ γτ δε μένεις έγκυος γιατί όλα φαίνονται πολύ φυσιολογικα και ιδανικά . Και μένα η αλήθεια από τη μια μου φαίνεται περίεργο που τόσο γρήγορα θέλει να πάμε σε κάτι ποιο δυνατό από την άλλη λέω μήπως έχει δίκιο... Δε ξέρω γενικά από εκεί που ήμουν σίγουρη και τον εμπιστεύομουν έχω μια αμφιβολία ξαφνικά . Τώρα μου ζήτησε σαλπιγγογραφια και ο άντρας μου να κάνει εξέταση για κατακερματισμό
 11. Μάλιστα σε ευχαριστώ πολύ ,εμένα πάντως έτσι μου ανέφερε ότι το συστήνουν μέχρι 6 μήνες αλλά εφόσον στους 3 δεν δώσει αποτέλεσμα κάνουμε πιο δραστικά πράγματα και εγώ απλά του ζήτησα άλλη μια φορά που και αυτή πάλι δεν είχε αποτέλεσμα.
 12. Εχω και εγώ πολυκυστικες που το ανακάλυψα πέρσυ όταν άρχισα να μην αδιαθετω και να κάνω μεγάλες καθυστερήσεις και αποφάσισα να το ψάξω γιατί είχαμε ξεκινάει προσπάθειες για μωρό. Εγώ πήρα 4 μήνες femara και πάντα έκανα 1 ή 2 ωάρια με καλό ενδομήτριο πάντα και καλές εξετασεις εκτός από μια φορά αν δε κάνω λαθος που ήταν ανεβασμένη η lh μου είπε και με ένα μήνα κενό ενδιάμεσα που το απίστευτο έκανα και μόνη μου ωάριο σε μηνα που δεν είχα ξεκινήσει με καλές εξετασεις. Σε ρώτησα γιατί μου έκανε εντύπωση γιατί εμένα μου είπε τα συστήνουν το πολύ 3-6 μηνες αν και στους 3 αν δεν αποδώσουν σταματάμε . Τώρα μου πρότεινε να κάνουμε με φάρμακα εξωσωματικής με χαμηλές μονάδες αλλά με φυσική προσπαθεια και έχω αγχωθεί η αλήθεια. Τον εμπιστεύομαι η αλήθεια αλλά ο συγκεκριμένος κάνει και εξωσωματικές και με φοβίζει μήπως με τρόπο μου το πάει προς τα εκεί. Μη παρεξηγηθω δεν έχω θέμα να κάνω εξωσωματική απλά εννοώ αν δε χρειάζεται
 13. Καλησπέρα κορίτσι μου ... Το περνεις συνεχόμενα τόσους μήνες και κάνεις κάθε μήνα ωορηξια? Αν επιτρέπεται για ποιο λόγο δε κάνεις ωορηξιες?
 14. Καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου , μίλησα τελικά και μάλιστα μου έκανε εντύπωση όλοι μου έλεγαν για μεγάλη αναμονή μπορεί και πάνω από 3 μηνες τελικά με ρώτησαν αν θέλω Ιανουαρίου ή Φεβρουάριο, ευτυχώς .
 15. Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ αυτό είχα βρει αλλά λέει δεν υπάρχει. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου θα καλέσω αύριο .