Chrussa1982

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  814
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Chrussa1982

 1. Αυτό ακριβώς κορίτσι μου. Βέβαια δεν έχει θέμα να κάνει το οτιδήποτε από εξετάσεις και ευτυχώς η διατροφή μας είναι καλή δηλ σαλάτα κάθε μέρα 2 ειδών φρούτα ημερησίως το τοστ στη δουλειά είναι με τυρί χαμηλών λιπαρών και γαλοπουλα και τρώμε πολύ αυγά και ψάρι και κοτόπουλο. Το αγκάθι μου είναι ότι καπνίζει πολύ πίνει ένα μπουκάλι κόκα κόλα ημερησίως και τρώει και γλυκά. Στον Λυμπερόπουλο που λένε τα κορίτσια πήγατε εσείς? Κορίτσι μου το ξέρω ότι με μια προσπάθεια λίγες πετυχαίνουν. Και εδώ μέσα είσαστε πολλά κορίτσια που δεν το βάλατε κάτω με την πρώτη αποτυχία και συνεχίζεται και επιμένετε και έχετε τον θαυμασμό μου όλες!!! Νιώθω πολύ λίγη και πολύ δειλή απέναντι σε εσάς!!! Δεν ξέρω αν έχω την υπομονή να κάνω έστω και έναν με δύο τροποποιημένους γιατί πολύ φοβάμαι ότι πάλι τα ωάρια μου θα με προδώσουν. Ωστόσο παίρνω τις βιταμινουλες μου έχω το βιβλίο που μου πρότεινε η @Troia Ευαγγέλιο και προσπαθώ να βελτιώθω. Ίσως αν είχα το ψυχικό σθένος να το τολμούσα. Με πιέζουν και στη δουλειά πολύ δεν θα είμαι ήρεμη να πηγαίνω κάθε μήνα για ωοληψια.
 2. Θα το κανονίσω άμεσα δεδομένου ότι θέλουμε από Σεπτέμβρη να ξεκινήσουμε οπότε αν κάτι προκειψει να υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο βελτίωσης. Τα δικά μου ειναι τσεκαρισμενα όσα δηλ μου ζήτησε ο εξωσωματιστης μόνο υστεροσκοπηση δεν έχω κάνει την οποία όμως θα κάνω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Γιατί ναι μεν τα νεανικά ωάρια είναι σαφώς καλύτερα από τα δικά μου αλλά αν το έδαφος δεν είναι καλό που θα φωλιάσουν τα μελλοντικά μωράκια μου?
 3. Διατροφή και περπάτημα το έχουμε ήδη ευτυχώς!!! Με το τσιγάρο δεν παίζει περίπτωση να τον πείσω όση μουρμούρα κ αν κάνω χαχαχαχα. Κορίτσια να ρωτήσω κάτι;; Κοίταζα προχτές το χαρτί που υπογράψαμε για την εμβρυομεταφορα και έλεγε ότι στο σπέρμα που έδωσε ο άντρας μου την ημέρα της ωοληψιας είχε ανώμαλες μορφές 98%. Πόσο μπορεί να επηρρεαζει στην γονιμοποίηση?
 4. καλημέρα!!! Εμείς δεν έχουμε ιδιαίτερο θέμα με το σπέρμα και έχει και καλή κινητικότητα αλλά τρώγομαι να κάνει και κατάτμηση γιατί δεν σου κρύβω ότι πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως φταίει και το σπέρμα όχι μόνο το κλουβιο μου αυγό που δεν τα καταφέραμε. Εμείς θα πάμε με δανεικά και θέλω όσο μπορώ να τα έχω τσεκαρει όλα.
 5. Αν η δουλειά είναι δική σου θαρρώ υπάρχει μεγαλύτερο θέμα να λείψεις. Αλλά δυστυχώς το ζόρι της δουλειάς επιβαρύνει κ άλλο την ήδη αγχωμενη μας ψυχούλα. Καλέ μόνο τόσο είναι το επίδομα?? Είχα την εντύπωση ότι δίνουν περισσότερα.
 6. Εμένα μου την είπε κιόλας η αφεντικινα ότι δεν τη ρώτησα για να κάνω εξωσωματική. Απλά πήγαινα κατά τις 10 στο Ιασώ (ο γιατρός μου δεν πήγαινε πιο νωρίς δυστυχώς) για υπέρηχο και αίμα και έφτανα 11 στο γραφείο με την ψυχή στο στόμα. Όχι εσύ που έκανες ταξίδι ολόκληρο!!! Τώρα σκέφτομαι πως θα της μπουμπουνησω ότι θα ξαναπροσπαθήσω χαχαχαχα. Να σου πω όμως κάτι; Προτιμώ να ζητήσω άδεια άνευ αποδοχών παρά αυτό το άγχος που τράβηξα.
 7. Σίγουρα ότι παίρνουμε επηρρεαζει έχεις δίκιο. Ακόμα να πέσει η κοιλίτσα που απέκτησα από την διέγερση. Όσο για το άγχος και τη δουλειά εμένα προσωπικά με διέλυσαν στο γραφείο με αποτέλεσμα να είμαι στη τσίτα καθόλη την διάρκεια της διέγερσης.
 8. Καλημέρα και από εμένα. Θα σου πρότεινα χωρίς όμως να το έχω κάνει η ίδια να κάνεις μια προσπάθεια με τα femara. Ίσως καταφέρεις να βγάλεις κανένα ωαριακι παραπάνω. Σίγουρα όμως τα όρια και τις αντοχές σου τα ξέρεις εσύ. Μπράβο σου που το κυνηγάς με φυσικούς κύκλους πάντως. Και εγώ ήμουν πολύ μπερδεμένη και απογοητευμένη με την αποτυχία και παρόλο που μου πρότεινε φυσικούς ο γιατρός δεν έχω την υπομονή η το ψυχικό σθένος να το παλέψω. Η οβιτρελ επηρρεαζει σε μεγάλο βαθμό και δεν θες να την κάνεις?
 9. Καλημέρα!!!! Τι θρίλερ είναι και αυτό? Πιστεύω ότι αν είχε σταματήσει θα σου το έλεγαν. Δε νομίζω να μην το είδαν καθόλου. Μήπως να έπαιρνες τώρα ένα τηλέφωνο εσύ μήπως μάθεις κάτι?
 10. Εμένα μου είπε εξαρχής να κάνω 450 μονάδες menopur την ημέρα. Κάθε συσκευασία έχει 1200 μονάδες οπότε μου έγραψε 3 συσκευασίες και έκανα 8 μέρες. Από την 5ημέρα ξεκίνησα και orgalutran παράλληλα. Πρώτα είδε τις εξετάσεις μου και μετά μου έκανε κολπικό υπέρηχο να δει τι παίζει στις ωοθήκες από καταβολές ωαρίων. Είχα 2 οπότε μου έδωσε την μέγιστη δόση. Να φανταστείς πήγα προς το τέλος του κύκλου μου και 1 βδομάδα μετά αδιαθετησα και ξεκίνησα.
 11. Ναι τις πανάκριβες δίνει η επιτροπή κοριτσάρα μου. Εγώ που πήγα ιδιωτικά πλήρωσα 315 ευρώ την κάθε menopur και χρειάστηκα 3 να φανταστείς!!! Από εκεί και έπειτα θα σου συνταγογραφήσει ο γιατρός την ovitrelle που θα κάνεις πριν την ωοληψια και σίγουρα τα υπόλοιπα φάρμακα της διέγερσης. Εμένα μου έγραψε και τις prolutex και τις ivor και την κρέμα vasclor τα είχα όλα αγορασμενα και τακτοποιημένα και ανυπομονούσα να ξεκινήσω
 12. Μάλλον το κορίτσι εννοεί όλα τα ενέσιμα έτσι.
 13. Κορίτσι μου εγώ που έκανα διέγερση ιδιωτικά πήρα τις menopur καθώς και τα υπόλοιπα συνταγογραφημενα ενεσακια από το φαρμακείο της γειτονιάς μου. Έχεις υπόψην σου ότι είναι ακριβά ε? Μόνο τις orgalutran δεν έβρισκα τις παρήγγειλα όμως και μου τις έφερε σε 2 μέρες. Τι φάρμακα σου έδωσε? Μου έχουν περισσέψει 4 orgalutran με χαρά μου να σου τις χαρίσω αν είναι στο πρωτόκολλο που θα ακολουθήσεις. Να την κάνεις να είσαι έτοιμη με το καλό να υποδεχτεις την βλαστοκυστουλα που σε περιμένει. Ανάλογα τον γιατρό και το πρωτόκολλο που ακολουθεί. Εμένα με είχε με ενέσιμα τόσο στη διέγερση όσο και μετά την ετ. Κάποιοι γιατροί πχ δίνουν προγεστερόνη σε χάπια η σε κολπική αλοιφή η και συνδυαστικά. Για τα φάρμακα θα σε καθοδηγήσει ο γιατρός μη σε ανησυχεί αυτό.
 14. Λυπάμαι κορίτσι μου ξέρω πως νιώθεις το πέρασα κ εγώ πριν 10 μέρες..εμείς από Σεπτέμβρη θα ξανακάνουμε προσπάθεια και σκέφτομαι έντονα να κάνω μια υστεροσκοπηση έτσι να δω πως είμαι από μέσα..ελπίζω ο γιατρός να μη μου ζητήσει κανένα τρελό πόσο γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ οικονομικά. Συζητά το με τον γιατρό σου ο δικός μου δεν το θεωρεί απαραίτητο ωστόσο νιώθω ότι πρέπει να κάνω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο η να διορθώσω το οποίο πρόβλημα υπάρχει.
 15. Είσαι ολίγον έγκυος κορίτσι μου!!! Εννοείται δεν έχει χαθεί τίποτα και θα δεις ότι θα ανέβει κανονικά. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!
 16. Φυσικά και είναι δύσκολος ο δρόμος μας..εμένα προσωπικά με αγχωσε τρελα όλο αυτό που και Αθήνα είμαι και παιδάκι δεν έχω να το αφήνω πίσω μου .θέλει κουράγιο και πίστη. Αχ μου θύμισες τσουκου τσουκου πήγαινε κ το δικό μου. Φαντάσου υπογράψαμε να το βάλουμε 3,ης μέρας με 4 κύτταρα μόνο και την ώρα της ετ πήγε στα 6.και ο εμβρυολογος μας έλεγε τα καλύτερα. Οπότε γιατί να μην προχωρήσει και το δικό σου? Εγώ πάλι είμαι μια έτσι μια αλλιώς. Με πείραξε πολύ η αποτυχία παρα πολύ όμως. Όσο είμαι στη δουλειά ξεχνιέμαι μόλις μπω σπίτι δεν αντέχω.
 17. Δεν ξέρεις πόσο δε καταλαβαίνω. Αν θυμάσαι και το δικό μου εμβρυακι άργησε πολύ να πάρει μπρος. Μην στεναχωριέσαι ίσως αύριο να είναι καλύτερες οι διαιρέσεις του.
 18. Εμένα ο γιατρός μου είχε πει 3 μέρες καναπέ κρεββάτι χαλαρά και μετά κανονικά στις δραστηριότητες μου χωρίς όμως υπερβολές. Δεν σήκωνα βάρη δεν έσκυβα αλλά στη δουλειά επειδή περπατάω πολύ μόλις γυρνούσα σπίτι καθόμουν στα αυγά μου χαχαχαχα. Ένα χαλαρό μαγείρεμα έκανα τα υπόλοιπα τα είχε αναλάβει ο σύζυγός. Δεν θα σου πω να κάτσεις και τεζα στο κρεββάτι κάνε χαλαρά πράγματα χωρίς όμως να κουράζεσαι.
 19. Καλημέρα!!! Όλα να πάνε καλά εύχομαι κορίτσι μου!!! Η περίοδος της αναμονής είναι το πιο ζορικο κομμάτι της διαδικασίας. Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς περισσότερο και να χαϊδεύεις την κοιλίτσα σου. Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά
 20. Έτσι είναι..σε αυτήν τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος καρδιοχτύπι και αγωνία είναι οι μόνιμοι σύντροφοι μας χαχαχαχα. Σύντομα το αδερφάκι λοιπόν!!!
 21. Μπράβο κοπέλα μου!! Εύχομαι να γίνει μια άριστη βλαστοκυστη και όλα να πάνε κατά ευχήν!!
 22. Και εμένα για 3 μηνο μου είπε μετά τη δεύτερη δόση. Το μόνο που αν θέλετε με προβληματίζει είναι ότι θα πάει πίσω η προσπάθεια κοντά στις γιορτές και με αγχωνει κάπως η σκέψη. Θα τον ρωτήσω όμως επειδή δεν θα κάνω διέγερση μήπως δεν χρειάζεται να περιμένω τόσο.
 23. Βρε καλά σου λέει το τατακι μας. Μόνο αιματολογικές να εμπιστεύεσαι. Από την άλλη σε νιώθω απόλυτα γιατί και εμένα ανεβασμένη ήταν η fsh και ένα εγκεφαλικό το έπαθα. Εν τω μεταξύ εδώ και 3 μέρες που έχω καθαρίσει από περίοδο ο άντρας μου με έχει ξετιναξει ήταν και έναν μήνα σχεδόν στην στέρηση. Αλλά δεν πολύ έχω όρεξη ρε γαμωτο καινδεν ξέρω τι μου φταίει.
 24. Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου.
 25. Μια χαρά θα είναι το μωράκι σου θα το δεις!!! Έχεις όλη μας τη θετική ενέργεια!!!