Eva92

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  101
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

162 εμφανίσεις προφίλ
 1. Η χειρότερη ένεση από όλες όσες έχω κάνει μακράν !! Υπομονή!! Τις πρώτες φορές είναι δύσκολο μετά θα το συνηθίσεις και θα το βρεις.. εμένα μου την κάνει ο άντρας μου και την κάνει καθετα. Μια φορά για αλλαγή είπαμε λίγο πλαγιά να τη κάνουμε και έγινε τεράστια μελάνια....
 2. Κι εγώ έχω αυτό το θέμα έτσι είναι η βελόνα τους δυστυχώς... Επίσης το υγρό με τσούζει
 3. Τι να σου πω... Εν τέλει καλό σου έκανε... Τώρα ότι μου είπαν θα κάνω...
 4. Ο εξωσωματιστης μου έκοψε το σαλοσπιρ αλλά μου είπε αντιπικτικες θα συνεχίσω ώστε να φύγει το αιματωμα, θέλουμε να μην μείνει μέσα αλλά να ρέει για να φύγει... Αυτό μου είπε...
 5. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ! Μου δίνεις κουράγιο !!
 6. Απο θυσία σε θυσία πάμε... Αλλά χαλάλι αυτό που λες... Σε ευχαριστώ πολύ! Παίρνω θάρρος που όταν ακούω ότι όλα θα πάνε καλά ! Φοβάμαι πολύ ! Όταν βλέπεις και ξαναβλεπεις αίμα ποτάμι είναι πράγματι πολύ αγχωτικό... Όταν το πρωτοείδα προχτές ήμουν σίγουρη ότι είχα αποβάλλει γιατί είχα και πηγματα... Πήγαμε νοσοκομείο βραδιάτικα και ακούσαμε καρδούλες για πρώτη φορά και ηρέμησα λίγο... Αλλά έχω πολύ άγχος ακόμα... Αν το έχει περάσει καμία πείτε μου εμπειρίες κορίτσια... Πόσο καιρό έκανε να φύγει ? Πήγαν όλα καλά ?
 7. Από τη στιγμή που είχατε μια φορά εγκυμοσύνη θα ξαναεχετε το πιστεύω πολύ !!! Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη που πιστεύω θα την έχεις ! Βάση υπερυχου έχω 6/6/2022 αλλά ο γιατρός δεν μου έχει πει... Είμαι πολύ νωρίς ακόμα 6 εβδ+3 ημερών. Τα δίδυμα γεννιούνται και νωρίτερα οπότε μπορεί αν όλα πάνε καλά να γεννήσω και Μάιο. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να είσαι καλά ! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας !! Μανουλες θέλουμε να γίνουμε η να ξαναγινουμε τόσο δύσκολο πρέπει να είναι ???
 8. @νικηαντωνια81 λυπάμαι πολύ κορίτσι... Είναι πολύ άδικο.... Δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα... Όμως για να σας ανεβάσω θέλω να σας πω γιατί βλέπω που μιλάτε για το σπέρμα, ότι εμείς με 1% φυσιολογικές μορφές, 12 εκ αριθμός και 18% κινητικότητα πιάσαμε δίδυμα με τη πρώτη φορά... Τώρα βέβαια έχω ένα μεγάλο αιμάτωμα και είμαι ξάπλα και τρέμει το φυλλοκαρδι μου αλλά θέλω να πω ότι τα καταφέραμε με αυτό σπέρμα! Είναι πολύ και θέμα τύχης ! Μη το βάζετε κάτω... Εύχομαι να γίνει σύντομα !
 9. Εγώ είχα κάνει στις 9 ημέρες από μεταφορά βλαστοκυστεων και μια χαρά έδειξε... Ο γιατρός μου είναι άλλος μου είχε πει να κάνω στις 10.
 10. Ευχαριστουμε πολύ ! Εγώ βρίσκω και για αύριο και σε λίγες ημέρες άμεσα έχει δηλαδή ! Θα βρεις μην αγχώνεσαι!
 11. Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια με βοηθήσατε πολύ γιατί δεν είχα ιδέα ! Μια ερώτηση ακόμα, που βρίσκω το τηλέφωνο του εοππυ? Το κεντρικό τηλέφωνο και εκεί αναφέρω για ποιο λόγο θέλω να κλείσω ραντεβού??
 12. Σε ευχαριστώ πολύ! Και μετά κλείνω κάποιο ραντεβού για να πάω στην επιτροπή? Τους παίρνω τηλέφωνο? Θα με ενημερώσουν αυτοί τι άλλο χρειάζεται? Συγνώμη αν σε ζαλίζω
 13. Κορίτσια καλησπέρα ! Μια ερώτηση οποία μπορεί να με βοηθήσει, από το κέντρο μας δίνουν ένα χαρτί που λέει ότι καναμε εμβρυομεταφορα και αυτό το καταθέτουμε στην επιτροπή για να πάρουμε 350€ πίσω ? Ποια είναι η διαδικασία για να το κάνω και επίσης τι χρονικό περιθώριο έχουμε για αυτό ? Σας ευχαριστώ πολύ!
 14. Καλησπέρα και από μένα, να σου πω ότι εγώ που είμαι 29 και μου πήραν 15 ώριμα ωάρια και από αυτά τα 7 βάλαμε στην κατάψυξη τελικά ως βλαστοκυστες 5 ημερων! Από τα γονιμοποιημένα να περιμένεις τα μισά να γίνουν βλαστοκυστες.... Καλύτερα να τα αφήσετε να γίνουν βλαστοκυστες για να τα ξεδιαλεξετε. Θα μείνουν τα πιο δυνατά έτσι... 3 βάζουν έμβρυα τριών ημερών έχω ακούσει όχι βλαστοκυστες. Μην ανησυχείς νομίζω όλα θα σου πάνε τέλεια !!
 15. Πραγματικά... Δεν είναι λίγα τα λεφτά !! 60+60 πάνε τα 120€ μόνο για τα pcr μέχρι τώρα !!