Jump to content
➔ Parents.org.gr

Laky

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  948
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

Laky's Achievements

 1. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Κι εμένα 5,5 μηνών μου είχε πει η γιατρός. Θα δούμε τώρα που θα πάω τη Παρασκευή που θα είναι 5 ακριβώς τι θα πει. Πιο πολύ χαίρομαι για τα δικά σου νέα. Πολύ ταλαιπωρήθηκες κορίτσι μου. Δε σου έφτανε η τόση στέρηση είχες και το μόνιμο άγχος. Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα.
 2. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Καλησπέρα σας κορίτσια. Εγώ μόλις αδιαθετησα πρώτη φορά. Ακόμα τον θηλάζω αλλά όχι συχνά. 2,3 φορές μέσα στη μέρα. Αυτό σημαίνει πως θα μου κοπεί σιγά σιγά το γάλα; Μακάρι δηλαδή γιατί δε θέλω να πάρω χάπι. Όσο για τις τροφές σας ζηλεύω. Περιμένω κι εγώ πότε θα ξεκινήσουμε. Τη Παρασκευή έχουμε εμβόλιο κι ελπίζω να μου πει να ξεκινήσουμε σιγά σιγά. Αγανακτήσα Μ αυτό το γάλα. Εσείς πότε ξεκινήσατε; Το ΣΚ λέω να δοκιμάσω να του δώσω και λίγο κανονικό γάλα μέσα στο υποαλλεργικο να δω πως θα πάει. Να μην γίνουν όλες οι αλλαγές μαζί. Επίσης ρε κορίτσια κάθε βράδυ τον κοιμιζω χωρίς να ρευτει. Αν τον πάρει ο ύπνος δε ρευεται με τίποτα. Τι να κάνω;

 3. Διαφημίσεις

 4. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Το Humana 1 έλεγα να δώσω. Δε ξέρω. Λες να πρέπει να αλλάξουμε εταιρεία; Όχι ότι κοιμόμαστε σερί τη νύχτα. Μη φαντάζεσαι. Αλλά απ' αυτό που πέρασα 3 μήνες τώρα που ξυπνάει 2,3 φορές μου φαίνεται το τίποτα.
 5. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Εμείς πολύ καλύτερα κορίτσι μου. Έχει ηρεμήσει πολύ. Δεν έχουμε πόνους και κλάματα. Έλεγα κι εγώ να το αλλάξω σιγά σιγά μη πέσει μαζί τις τροφές και δε βγάζω άκρη τι τον ενοχλεί. Θα το προσπαθήσω τις επόμενες ημέρες. Αν κάποια πολύ φοβάμαι.
 6. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Περαστικά σας κορίτσι μου.
 7. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Κορίτσια καλημέρα. δε θυμάμαι ποια κοπέλα έδινε το Humana ha. Το δίνει ακόμη; Και μέχρι πότε;

 8. Διαφημίσεις

 9. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Λίγο νωρίς δε ξεκινάτε το φαγητό;; Ζηλεύω. Εμένα η δική μου η παιδίατρος μου είπε 5,5 μηνών ή και 6!
 10. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Κορίτσια μια ερώτηση. Τι αντιηλιακο να πάρω για το μωρό; Γιατί είδα της frezyderm που έχει για βρέφη είναι μόνο με 25 δείκτη και μου φαίνεται λίγο.Η Avent έχει με 50. Όλα τα υπόλοιπα που βρίσκω με 50 δείκτη λένε πως είναι παιδικά όχι για βρέφη.
 11. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Κι εμείς τα ίδια. Τζάμπα χάρηκα. Το χθεσινό βράδυ ήταν εφιάλτης. Κάθε μία ώρα ξυπνούσε. Σφιγγοταν και βογκουσε. Μάτι δεν έχω κλείσει.
 12. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Καλησπέρα κορίτσια. Εμένα ο μικρός μου γεννήθηκε 2.11 Δε ξέρω τι λέτε για άλματα αλλά εμείς τώρα στρώσαμε. Το παιδί κοιμάται το βράδυ και ξυπνάει δύο φορές για φαγητό. Πάντα όμως μέχρι τις 7 σηκωνόμαστε. Το κοιμιζω νωρίς όμως. Γύρω στις 20.30. Σε σχέση με το μέχρι τώρα μπορώ να πω πως έστρωσε. Στη δουλειά κι εγώ γυρίζω τον Σεπτέμβριο. Αλλά δε θέλω να τον πάω παιδικό. Ήδη άρχισα να φέρνω κοπέλα για κάποιες φορές που πρέπει να λείψω γιατί είμαι κι ολομόναχη. Θα συνεχίσελω με τη φύλαξη στο σπίτι πάντως. Εξάλλου στον παιδικό τις μισές ημέρες θα είναι άρρωστο και πάλι θα ψάχνω ποιός θα τον κρατήσει.
 13. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Καλησπέρα κορίτσια. Κι εγώ έχω σκυλάκι και το παιδί το βάζω στο πάτωμα. Δε περιορισα ποτέ το σκυλάκι μου. Κάθεται δίπλα του απλά. Έχω πάρει το παζλ για το πάτωμα και από πάνω ένα χαλί δραστηριότητων. Του βάζω και το γυμναστήριο και μια χαρά κάθεται. Το σκυλάκι μου δεν τον ενόχλησε ποτέ.

 14. Διαφημίσεις


 15. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Εγώ λέω να αρχίσεις να τη βάζεις λίγη ώρα. Το γυμναστήριο που το έχεις; Στο πάτωμα;
 16. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Καλημέρα κορίτσια. Αυτό με το στήθος και το μπουκάλι το κάνω κι εγώ. Τρομερή πατέντα! Χαχαχαχα... Ξεγελιέται κανένα λεπτό στο στήθος και μετά χώνω το μπουκάλι. Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω κατά τη διάρκεια της ημέρας που τα έχετε τα μωρά; Εγώ τον είδα στη φωλιά επάνω στον καναπέ αλλά τώρα με το ζόρι χωράει. Ασς που επάνω στον καναπέ φοβάμαι μη γυρίσει και πέσει. Λέω να βάλω το Πορτ μπεμπέ εδώ στο σαλόνι για όταν νυστάζει και κοιμάται. Αλλά τις υπόλοιπες ώρες; Όλη μέρα να τον έχω στο πάτωμα;
 17. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Καλησπέρα κορίτσια. Πήγαμε σήμερα για εμβόλιο. Είμαστε ακριβώς 4 μηνών 7.150 Τη ρώτησα για το υποαλλεργικο γάλα και μου είπε να μην ανησυχώ. Να το συνεχίσω και βλέπουμε κάποια στιγμή στο μέλλον αν θα το αλλάξουμε. Οι τροφές μου είπε θα μπουν 5.5 μηνών. Οπότε κατά το Πάσχα. Όλα ήταν μια χαρά αλλά μου είπε να μειώσω το ξένο γιατί προφανώς τρώει καλά κι από μένα κι έχει ανέβει αρκετά στη καμπύλη.
 18. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Καλημέρα κορίτσια. Εγώ προσπάθησα τις προηγούμενες ημέρες να βάλω μια μεζούρα κανονικό γάλα μέσα στο υποαλλεργικο. Το σταμάτησα αμέσως. Την πρώτη ημέρα έκλαιγε πολύ το βράδυ και χτυπούσε τα πόδια του. Θυμήθηκα τα προηγούμενα και το έκοψα αμέσως γιατί φοβήθηκα. Δεν είναι έτοιμος ο μικρός. Με το υποαλλεργικο κι έχουμε κάθε ξημερώματα σφιξιματα και αέρια. Πως θα γυρίσει στο κανονικό γάλα δε ξέρω. Επίσης κορίτσια έχω δύο κουτιά γάλα Humana ac που εμείς δε θα τα πιούμε. Τα είχα ανοίξει αλλά είναι ολόκληρα. Αν κάποια κοπέλα είναι Θεσσαλονίκη και τα πίνει το μωρό της πολύ ευχαρίστως να της τα δώσω. Βρίσκομαι στη Τούμπα. Δε τη σηκώνεις ούτε να ρευτει; Εμένα ρε κορίτσια πολλές φορές δε ρευεται όταν τον παίρνει ο ύπνος. Ειδικά το βράδυ. Συμβαίνει και σε εσάς;
×
×
 • Δημιουργία νέου...