Jump to content
➔ Parents.org.gr

Laky

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  908
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Laky

 1. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Περαστικά κορίτσι μου. Εγώ πήρα algofren για το χέρι μου. Και θα ξαναπάρω τώρα. Χάρηκα πολύ με τα νέα σου. Τα πάτε περίφημα λοιπόν!
 2. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Είναι πολύ καλύτερα. Καμία σχέση με πριν Μ αυτό το γάλα. Ηρέμησε! Εντάξει κλαίει πάλι όταν θέλει να αεριστει αλλά δε συγκρίνεται. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο. Εκείνο που με προβληματίζει είναι που δε δέχεται με τίποτα τη πιπίλα και δε μπορώ να αραιωσω το στήθος ακόμη.
 3. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Υποτίθεται ότι αυτό το γάλα το πήραμε γιατί είναι ανώριμο το πεπτικό τους σύστημα. Έτσι δεν είναι; Οπότε γιατί να δίνουμε μόνιμα αυτό;
 4. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Μάλλον είναι συνηθισμένο τελικά. Οπότε δεν νομίζω ότι είναι κακό. Πίνει ξένο; Είναι κι απ' το γάλα
 5. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Εσύ δε θα του το αλλάξεις στη συνέχεια; Θα τον συνεχίσεις Μ αυτό μέχρι τον 6ο μήνα;
 6. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Αυτό δεν ήταν υποαλλεργικο; Κι εγώ ελπίζω να το πίνει κανένα μήνα ακόμη και μετά λέω σιγά σιγά να του κάνω την αλλαγή.
 7. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Εμείς δεν έχουμε συνέλθει τελείως οπότε σε καταλαβαίνω κορίτσι μου. Ελπίζω να ήταν παροδικό. Εμένα σχεδόν κάθε μέρα έχει λίγη μυξουλα. Τον ακούω που ρουθουνιζει. Του κάνω ορό σχεδόν κάθε μέρα αλλά δε τη καθαρίζω και τέλεια όπως φαίνεται. Εσένα το γάλα σου το πίνει ευχάριστα; Εμένα ο δικός μου αυτές τις ημέρες σπρώχνει τον μπιμπερο με τη γλώσσα του. Κάνουμε 20 μπες βγες μέχρι τελικά να το πιεί. Σκέφτηκα μήπως το ανακατευα με το Humana 1. Να έβαζα δηλαδή μια μεζούρα μέσα μήπως αλλάξει κάπως η γεύση και το πιεί πιο ευχάριστα αλλά φοβάμαι μη τον πιάσουν πάλι κολικοί. Εσύ θα συνεχίσεις Μ αυτό το γάλα; Ως πότε; Το συζητησες καθόλου με το γιατρό σας; Όσο για το χέρι στο στόμα και τα σάλια δεν έχει να κάνει με την ανάπτυξη του παιδιού. Ούτε πόσο γεννήθηκε ούτε πόσα κιλά είναι τώρα. Εμένα γεννήθηκε 37 εβδομάδων και 2.700.
 8. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Κι εμένα έχει λίγες μέρες που έχει πάρα πολλά σάλια και τρώει τα χέρια του. Είναι αναπτυξιακό στάδιο μην ανησυχείς.
 9. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Αν θυμάμαι καλά κι εσύ δεν έδινες humana ; Αλλά ποιο; Πράσινα μπορεί να είναι απ' το γάλα μου είπαν.
 10. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Καλημέρα κορίτσια. Κι εμάς είναι νερουλά τελείως αλλά δυστυχώς ακόμα καταπράσινα. Και παρόλο που είναι νερουλά κι ο δικός μου σφίγγεται πολύ αλλά κάνει κάθε μέρα. Πάντως ρε κορίτσια μόνο εμείς έχουμε ακόμα κολικούς; Βέβαια πολύ καλύτερα από πριν. Αλλά ακόμη έχουμε! Εμείς εξακολουθούμε να ξυπνάμε απ' το σφίξιμο γιατί θέλει να αεριστει και κλαίει. Οπότε δε δοκιμάζω να τον βάλω και στο λικνο. Προτιμώ δίπλα μου να τον χαϊδεύω και να τον κουνάω όταν γίνεται γιατί αλλιως δε θα κοιμάμαι πάλι καθόλου. Μακάρι να στρώσει το έντερακι του πια μετά το δεύτερο εμβόλιο. Τι να πω!
 11. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Το θέμα είναι πως στο δίωρο συνήθως θέλει να μπει στο στήθος. Όχι ότι πολυτρωει. Πιο πολύ για να κοιμηθεί το θέλει πιστεύω πάρα για να φάει. Προσπαθώ να δώσω το ξένο κάθε φορά στις 4 ώρες μήπως και καταφέρω να έχω ένα πρόγραμμα. Αυτή την εβδομάδα σπρώχνει με τη γλώσσα του το μπιμπερο. Δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Δεν του αρέσει; Τρέμει η ψυχή μου μήπως σταματήσει να το πίνει και αγανάκτησα να βρω ένα γάλα να μη του φέρνει τόσους κολικούς.
 12. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Καλημέρα κορίτσια. Η αλήθεια είναι πως ζοριστηκα αρκετά αυτό το διάστημα για αυτό δε προλάβαινα να γράψω. Ο μικρός είναι καλύτερα αλλά άρχισε να μου σπρώχνει το μπιμπερο με τη γλώσσα του. Το πίνουμε το γάλα μετά από 20 μπες βγες. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει. Στην αρχή το επεινε αμέσως. Ξαφνικά δε του αρέσει; Ή επειδή μεγαλώνει αποκτάει επιλογή στη γεύση; Κάηκα αν δε το πίνει σε λίγο. Μόνο με το υποαλλεργικο λίγο ηρέμησε. Εγώ κορίτσια δεν έχω επαφές οπότε δε μπορώ να σας βοηθήσω. Χαχαχαχα Βέβαια δεν έχω και καθόλου όρεξη ούτως ή άλλως. Σαν ευνουχισμεμη νιώθω. Χαχαχαχα Τώρα όσο για τον θηλασμό το παλεύω να φτάσω στο τρίωρο αλλά σπάνια το πετυχαίνω. Δε με νοιάζει τόσο πότε θα κοπεί αλλά αγχώνομαι που σ ένα μήνα θα τον αφήσω στη μάνα μου. Να μπορεί να τον ταισει τουλάχιστον στο τρίωρο. Σε 5 ώρες εξάλλου θα γυρνάω. Πρακτική θα κάνω σε νηπιαγωγείο οπότε δεν είναι πολλές οι ώρες.
 13. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Καλησπέρα κορίτσια. Είμαστε κάπως καλύτερα κι εμείς με τους κολικούς. Ξυπνάμε στο τετράωρο το βράδυ. Οπότε για εμάς είναι κι αυτό κατόρθωμα. Όχι ότι πέρασαν τελείως οι πόνοι. Αλλά σίγουρα είναι λιγότερες πιθανότητες ώρες της ταλαιπωρίας. Το υποαλλεργικο γάλα πιστεύω πως μας έκατσε καλύτερα. Εννοείται όμως ότι κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι. Ούτε για πλάκα να κοιμηθεί μόνος του σε κρεβάτι. Και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει τίποτα για τη πιπίλα. Αναγουλιαζει παρα πολύ. Προσπαθώ να τον φτάσω τουλάχιστον το τρίωρο με τον θηλασμό. Αλλά δεν έχουμε περάσει ποτέ μέχρι τώρα τις 2,5 ώρες παρόλο που μετά το θηλασμό του δίνω και συμπληρωμα. Το κακό είναι πως εμείς αντί να μειώσουμε το ξένο γάλα το αυξήσαμε για αυτό είπα άλλον ένα μήνα να θηλάσω και τέλος. Δε μπορώ. Κουράστηκα. Έχω γάλα κι ο μικρός μόλις μπει στο στήθος στην καλύτερη περίπτωση να θηλάσει 10 λεπτά. Μετά κοιμάται. Και ξανσξυπναει πεινασμένος φυσικά κι άντε πάλι. Δε πάει άλλο αυτό. Έχει γίνει 2,5 μηνών και για να μειώσω το ξένο πρέπει να τον έχω μόνιμα στο στήθος.
 14. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Εύχομαι κορίτσι μου να μην είναι τίποτα πάντως. Σίγουρα θα μειώνεται η παραγωγή αν δεν έχει εδραιωθεί. Τώρα σ εσάς δε το πιστεύω.
 15. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Εγώ το θεωρώ φυσιολογικό το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί να είναι ο θηλασμός. Αφού το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί κάποιος είναι το τι τρώει το παιδί. Κάνε όμως τις εξετάσεις που θα σου πει και μην αγχώνεσαι. Ακόμη και ξένο να χρειαστεί να συμπληρώσεις είστε πια σε ηλικία που σιγά σιγά ωριμάζει το πεπτικό τους. Που εύχομαι δηλαδή να μη χρειαστεί αν θέλεις να κάνεις αποκλειστικό θηλασμό.
 16. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Τέλεια!!! Κι ο δικός μου κοιμηθηκε πάλι 5 ώρες σερί. Δεν έχω παράπονο. Άντε μακάρι να συνεχίσουν έτσι να πάρουμε κι εμείς μια ανάσα!!!
 17. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Κοιμάται μαζί σας ή στο κρεβατάκι του; Στην άλλη κοπέλα ήθελα να το ρωτήσω βασικά αλλά δε πειράζει. Μόνο ο δικός μου κοιμάται μαζί μου στο κρεβάτι;
 18. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Κι εμένα είναι 5 κιλά ο μικρός και είναι 10 εβδομάδων. Μη στεναχωριέσαι. Θα μεγαλώσουμε κι εμείς!!!! Η μικρή είναι μια χαρά. Αυτό έχει σημασία. Αν υποσιτιζοταν θα έκλαιγε συνέχεια. Μην το σκέφτεσαι. Κάνεις τόσο αγώνα κορίτσι μου. Σε λίγο θα ξεπεταχτεί και θα τρώει και ξένο.
 19. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Το θέμα μου είναι πως θα τον αφήσω ενώ τώρα είναι μαθημενος να μπαίνει στο στήθος με τη πρώτη γκρίνια. Κάθε μία ώρα άντε μιάμιση. Πως ξαφνικά θα φάει 4 ώρες μετά; Ξέρει κάποια να με καθοδηγήσει πως να το κάνω; Να ξεκινήσω σταδιακά να τον βάζω στο στήθος όλο και πιο αργά; Υπάρχει κάποια που θηλάζει και βάζει το παιδί στο στήθος μετά τις 3 ώρες; Ή αυτό θα γίνει σταδιακά όσο μεγαλώνει από μόνο του;
 20. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Εγώ κορίτσια αποφάσισα να δώσω κάθε 4 ώρες ξένο γάλα 125ml και λογικά έτσι θα μειωθεί αυτόματα κι από το στήθος. Έχω ένα μήνα μπροστά μου να προσπαθήσω να τον βάλω σ ένα πρόγραμμα για να μπορέσω να πάω στη δουλειά. Φαντάζομαι πως κάπως έτσι θα κόψω και το θηλασμό. Αφού θα μειωθεί η ποσότητα που θα τρώει απ' το στήθος. Όσο για τον μικρό μου ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιος θα τον κρατήσει. Είμαι υπό σκέψη για το θέμα.
 21. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Όχι δεν είναι απ' αυτό σίγουρα. Γιατί και παραπάνω όταν του κάνω τα ίδια έχουμε. Εμένα η γιατρός μου έχει πει πως δε πιστεύει πως έχει αλλεργία. Αν είχε θα είχαμε κι άλλες ενδείξεις όπως όχι επαρκή αύξηση βάρους, βλέννα στα κακά ή αίμα , εξάνθημα.... Εμένα δεν έχει τίποτα απ' αυτά. Οπότε θεωρεί πως το πεπτικό του σύστημα είναι αρκετά ανώριμο ακόμη.
 22. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Κι εγώ απ' όλα αυτά δεν έχω φάει τίποτα. Ούτε κρεμμύδι βάζω στο φαγητό και κυρίως τρώω σούπες. Όσο για τα κακά κι εμένα ο καημένος τυρρανιεται παρόλο που είναι τελείως υδαρη αλλά πράσινα. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα. Και ξένο να του δώσω σε μια ώρα, μιάμιση το πολύ έχει γκρίνια και τον βάζω στο στήθος. Αυτό που δεν παίρνει καθόλου πιπιλα Μ έχει εξοντώσει. Σ ένα μήνα θα πάω στη δουλειά και θα λείπω κάποιες ώρες. Δε ξέρω τι θα κάνω. Πως θ αφήσω ένα μωρό χωρίς κανένα πρόγραμμα που κάθε μία ώρα μπαίνει στο στήθος;
 23. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Κορίτσια μου καλημέρα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έκανα 120 εχθές το βράδυ αλλά επειδή ήταν στο τρίωρο πάλι 90 ήπιε. Θα κάνω 120 πάντως από εδώ και πέρα. Εχθές τραγικό το βράδυ. Έκλαιγε πάρα πολύ. Συνήθως το μαρτύριο ξεκινάει στις 7 το απόγευμα. Κοιμηθήκαμε στις 9 μάλλον απ' το πολύ κλάμα και ξύπνησαμε στη 1. Από εκεί και μετά μέχρι το πρωί ανά μία ώρα κλάμα και ύπνος. Δε ξέρω πραγματικά πόσο θα πάει ακόμα αυτό. Ούτε πρόγραμμα έχουμε ούτε τίποτα. Μόνο στο ξένο δίνω κάθε 4 ώρες περίπου. Στο στήθος μπαίνει κάθε φορά που γκρινιάζει αφού δε παίρνει πιπίλα με τίποτα, στον ύπνο πάλι κανένα πρόγραμμα. Ακούω άλλα μωρά που με το που σαραντιζουν έχουν κάποιο πρόγραμμα. Καταλαβαίνω πως όλα τα παιδιά δεν είναι ίδια. Αλλά κι αυτό το μαρτύριο δεν το αντέχω άλλο. Σχεδόν 10 εβδομάδων και έχω αγανακτήσει Μ αυτούς τους κολικούς. Εχθές έφαγα δύο σοκολατάκια με αμύγδαλο λέτε να τον πείραξαν αυτά; Εσείς ρε κορίτσια τρώτε απ' όλα;
 24. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Κορίτσια να σας ρωτήσω λίγο. Όσες δίνετε ξένο, στο μπιμπερο πρέπει να περισσεύει γάλα; Εννοώ για να καταλάβεις ότι χόρτασε πρέπει να περισσεύει; Γιατί εγώ που του δίνω 90ml κάποιες φορές τραβάει το μπιμπερο και κλαίει όταν σταματάω. Αλλά επειδή θηλάζω κιόλας δε του έκανα παραπάνω για να θηλάσει πιο πολυ. Μήπως έπρεπε να κάνω παραπάνω;
 25. Laky

  Μανούλες Νοεμβρίου 2022

  Ελπίζω σύντομα να το ξεπεράσει η μικρή σου και να μπορέσεις κι εσύ κορίτσι μου να πάρεις μια ανάσα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...