Jump to content
➔ Parents.org.gr

marmaki

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  146
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο marmaki

 1. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Συγχαρητήριαααααααααααα @Αγάπκαι @silvy22!!! Με το καλό να έχετε καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες και @kateriiina25 και @EvgeniaCher να ακολουθήσετε στο δρόμο που χάραξαν σήμερα τα κορίτσια
 2. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Καλημέρα! Υπάρχει ένας λογαριασμός στο ινσταγκραμ no_baby_news που γράφουν κοπέλες όταν δίνουν ή όταν ζητάνε ενέσεις, για στείλε εκεί!
 3. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Εγώ είχα πάει στο Ρέα (για νότια προάστια ίσως αν σε βολεύει) Κυριακή και πήρε τηλ ο γιατρός μου (ο οποίος δεν συνεργάζεται με το Ρέα) για να μάθει τα αποτελέσματα κι εκείνος επικοινώνησε μετά μαζί μου για τις σχετικές οδηγίες
 4. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Να σου ζήσει @κοτοπουλάκι, γερός και να τον χαίρεσαι!! Καλή επιτυχία @Αγάπκαι @silvy22 σήμερα!! Να στεριώσουν καλά τα σποράκια σας μέσα σας
 5. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ήμουν κι εγώ ανάμεσα στους δυο, εγώ κατέληξα στον Σφακ (κι ένας λόγος ήταν το οικονομικό) αλλά ο Κούρτης θεωρώ ότι σου παρέχει πιο άμεση επικοινωνία μέσω της πολύ καλής/φιλικής του μαίας Στεφανίας, θα αφιερώσει αρκετό χρόνο στην κάθε ασθενή ενώ ο Σφακ έχει τόσες πολλές κοπέλες που δεν νομίζω ότι μπορεί να αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο.
 6. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Πόσες περιπτώσεις έχουμε δει να έχουν αρνητικά τεστ ακόμα και την ημέρα της χοριακής και θετική χοριακή; Άρα γιατί δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες;; Υπομονή 3 μερούλες να δεις την χοριακή. Κι εγώ σαν εσένα θέλω να προετοιμάζομαι για το χειρότερο για να είμαι έτοιμη αν έρθει και να κ**λοχαρώ αν έρθει το καλό αλλά το παρακάνεις βρε εσύ!
 7. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Καλημέρα! 800iu την ημέρα μου έχει πει ο ενδοκρινολόγος να παίρνω! Παίρνω 2 καψουλες των 400 (συνήθως παίρνω της lanes, έχω πάρει και solgar και power health)
 8. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Καλή επιτυχία @Ria_ και @νικηαντωνια81!! @Angot μήπως είναι πολύυυυυυυυυυ νωρίς για να απογοητεύεσαι; Κι άντε να απογοητευτείς, αλλά όχι και να σταματήσεις τα χάπια τόσες πολλές μέρες πριν την χοριακή!
 9. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Τον Φεβρουάριο είχα fsh 26 κι είχα απογοητευτεί τρελά. Μετά είδα τον Ιούλιο fsh 19 και δεν έκανα διέγερση λόγω υψηλής fsh αλλά πήρα μόνο femara (κλομιφαινη). Δεν πήγε καλά ούτε ο φυσικός κύκλος. Και τους επόμενους μήνες ειχε πεσει στο 10-13 η fsh μου κι έκανα διέγερση. Άρα πέφτει η fsh. Δεν ξέρω αν έχει βοηθήσει η βιταμίνη Ε που μου έχει πει ο ενδοκρινολόγος να παίρνω για να επιβραδύνουμε τη γήρανση των οωθηκών. Μην απογοητεύεσαι!
 10. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Όπου θες πας να κάνεις το τεστ, μπορείς να πας και σε κάποιο ικα για δωρεάν, σε φαρμακείο αν είναι rapid, σε διαγνωστικό κτλ Αν κάνεις μέθη τότε συνήθως θέλουν pcr ενώ αν δεν κάνεις μέθη τότε είναι οκ με το rapid. Καλή επιτυχία! Ευχαριστώ πολύ!
 11. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Κορίτσια διαβάζω ότι αρκετές ενώ με βραχύ πρωτόκολλο δεν τα πηγαίνατε τόσο καλά, αλλάξατε σε μακρύ και τα πήγατε περίφημα. Άρα με δοκιμή καθορίζουν οι γιατροί τι πρωτόκολλο επιλέγουν για εμάς ξεκινώντας με το βραχύ κι αν δεν πάμε καλά μας προτείνουν είτε φυσικούς είτε μακρύ; Να επηρεάζει η ΑΜΗ στην επιλογή του φυσικού ή μακρύ όταν δεν πετύχει το βραχύ; Δεν έχω δει να ξεκινά εξ αρχής κάποια κοπέλα με μακρύ. Όπως και το ποια ένεση διέγερσης κάνουμε δεν έχω καταλάβει πως το διαλέγουν οι γιατροί. Όταν επισκεπτόμουν γιατρούς για γνώμες ο καθένας μου πρότεινε και άλλη ένεση κι άλλη δοσολογία. Να προτιμάει ένας γιατρός συγκεκριμένες ενέσεις; Νομίζω πως όχι αφού ο ίδιος γιατρός μπορεί να προτείνει διαφορετικές ενέσεις σε διαφορετικές κοπέλες.
 12. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Καλημέρα κορίτσια, μια συμφοιτήτρια μου συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα κι έχουν φτιάξει το Miscarriage Support Tool, δεν το έχω πολυψάξει αλλά ίσως να βοηθήσει κάποιες κοπέλες. Λέγεται Tommy's. (Together, for every baby)
 13. Διάβασα χτες ιστορία από ένα κέντρο εξωσωματικής που γυναίκα 39 χρονών κατέψυξε πέρσι τα ωάρια της και τα χρησιμοποίησε τώρα (με τον άντρα της) και μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος. Όπως δεν πετυχαίνει μια εξωσωματική με την πρώτη, μπορεί να μην μείνει κάποια έγκυος με τα ωάρια που έχει καταψύξει. Αλλά πετυχαίνουν και αρκετές εξωσωματικές με την πρώτη. Ελπίδες υπάρχουν πολλές, αν δεν υπήρχαν δεν θα το κάναμε, χαχα! Τι ηλικία έχεις; Καλή επιτυχία να έχεις!!
 14. marmaki

  Κατάψυξη ωαριων

  1η φορά το ακούω αυτό. Το διάβασες, άκουσες κάπου αυτό; Δεν νομίζω να ισχύει, γιατί να ισχύει;
 15. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Καλημέρα! Μου έχει αναφέρει τον συγκεκριμένο γιατρό μια κοπέλα που έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων και ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένη
 16. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Α οκ, ευχαριστώ! Από τα 2 το ένα ήταν ώριμο και το καταψύξαμε, κάνω κατάψυξη ωαρίων εγώ
 17. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Άρα μπορεί να σπάσει ένα από τα τρία και δεν σπάνε όλα μαζί,ε; Τον προηγούμενο μήνα είχα 3 και τράβηξε ο γιατρός μόνο δυο, ρώτησα αν έσπασε το 3ο και δεν το προλάβαμε και μου είπε ότι σπάνε όλα μαζί κι έτσι θεώρησα ότι θα είδε ότι ήταν άδειο όταν πήγε να το τραβήξει και γι αυτό δεν το τράβηξε. Μιλήσαμε μετά από 2-3 ημέρες κι έτσι πιστεύω ότι δεν θυμόταν ότι είχα 3 αρχικά και τι έγινε αυτό το 3ο
 18. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Καλημέρα! Εγώ αυτή την εξέταση την έκανα στη βιοιατρική στην Κηφισίας στους Αμπελόκηπους και κόστισε 180 ευρώ
 19. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Χαχα! 9η ημέρα σήμερα απτη 2η ωοληψία, 33η περιόδου
 20. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Έλα εγώ αδιαθέτησα, και στα δικά σου! Χαχα
 21. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Στον Σφακ είμαι κι αυτή τη φορά δεν μου είπαν μετά από πόσες μέρες να περιμένω να αδιαθετήσω
 22. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Κι εγώ ακόμα τίποτα από περίοδο και περίμενα μήνυμα σου να μας πεις ότι αδιαθέτησες επιτέλους! Και η εφαρμογή στο κινητό μου βγάζει ειδοποίηση κάθε μέρα να με ρωτάει αν αδιαθέτησα, μια φίλη με ρώτησε μήπως υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης, ναι μετά από 2 ωοληψίες στον ίδιο κύκλο χαχαχα! Μπράβο για τα δελφινάκια σου!!
 23. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Στην εμβρυομεταφορά δεν θα είμαστε μαζί όμως, εγώ κάνω κατάψυξη ωαρίων. Αν χρειαστεί η εμβρυομεταφορά θα γίνει σε λίγα χρονάκια, χεχε! Έχω μαζέψει 6 ωάρια με 3 ωοληψίες (4-1-1) και θα συνεχίσω με τουλάχιστον άλλη μια ωοληψία. Καλή σου επιτυχία!! Με το καλό τουλάχιστον ένα απτα 3 δελφινάκια να γίνουν τα παιδάκια σου!!
 24. marmaki

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Κι εγώ μαζί σου, μετά από ωοληψία 2ης φάσης τώρα είμαι στην 29η ημέρα του κύκλου ενώ τελευταία είχα κύκλο περίπου 25 ημερών
 25. marmaki

  Κέντρο και κόστος κατάψυξης ωαρίων

  Εκτός από τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου, έκανες υπέρηχο με τον γυναικολόγο να δείτε τις καταβολές σου; Δηλαδή αν έπαιρνες ορμόνες πόσα πιθανόν ωάρια θα είχες, αυτό είναι το "καταβολές" που λένε.
×
×
 • Δημιουργία νέου...