Chris_V

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  429
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

470 εμφανίσεις προφίλ
 1. Σου έστειλα προσωπικό μνμ
 2. Εμεις είμαστε σε φάση που σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για ετ. Ξεκινα να μαζεύεις τα χαρτιά και όταν φτάσει η ώρα να μιλήσουμε πάλι για την επιτροπή. Εμεις ο πρώτος ανδρολόγος που πήγαμε δεν την είχε δει το αστέρι την κιρσοκηλη, και είχαμε το triplex όπου δεν φαινόταν. Μετα την αποβολη πήγαμε και σε έναν άλλο σωστό που την είδε και καταλάβαμε τι τρεχει. Σχετικά με την επιτροπή όμως, δεν είχα στείλει triplex και δεν είχα αναφέρει κιρσοκηλη, μόλις είδαν όμως τις εξετασεις το φοβήθηκαν και με πήραν πίσω να με ρωτήσουν αν έχουμε κοιτάξει αυτό το ενδεχόμενο. Ο γιατρός με έχει δασκαλέψει να μην πούμε τπτ και να στείλω το triplex που δεν φαίνονταν η κιρσοκηλη για να μην μας καθυστερήσουν. Όποτε να το δεις τότε πως θα χειριστείς την πληροφορία. Εμας για επέμβαση δεν μας προέτρεψε κανείς. Είπαν όλοι ότι μπορεί να μην διορθωθεί και ολοκληρωτικά το πρόβλημα και ότι θα πάρει πάνω απο 6 μήνες. Όποτε το δουλέψαμε με βιταμίνες και βελονισμό, όπου είδε διαφορά. Για γιατρούς Θεσσαλονίκη είχα μείνει πολλή ευχαριστημένη απο 2, αν χρειαστείς μου λες, εγώ τελικά έμεινα Αθήνα σε νοσοκομείο.
 3. Ηρέμησε κοριτσι μου τπτ δεν έκανες λάθος. Ίσως έχει δικαιο ότι αν παλινδρομήσει μια βλαστοκύστη δεν πρέπει να μας παίρνει από κατω, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα προχωράμε σε ετ χωρίς τις απαραίτητες εξετασεις πρώτα. Δεν καταλαβαίνει δυστυχώς κανείς ότι για εμάς ακόμη και η βλαστοκύστη είναι κομμάτι του σώματος και της ψυχής μας, κυρίως…και δεν μας είναι εύκολο, ωχ μωρε βιοχημική η μια, δεν πειραζει θα πιάσει η επόμενη. Βλέπεις είναι χιλιάρικα για αυτούς η κάθε μεταφορά….γιατί να το αργείς;;;; Θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις λιγακι τώρα πριν τις γιορτές, να κανείς κάποια ραντεβού με άλλους γιατρούς και αν βρεις κάποιον άλλον που σου ταιριάζει να μεταφέρεις τις βλαστοκυστες σου εκεί και με τη νέα χρόνια, όταν εσυ είσαι ετοιμη συνεχίζεις. Να τον είχα μπροστά μου μόνο. Τπτ δεν σέβονται μπροστά στο κέρδος τους
 4. Κοριτσι μιυ γλυκο, δεν εχω κάνει ακόμη ετ, θεωρω το μνμ σου όμως καλό σημάδι Ευχαειστω για τις πληροφορίες! Θέλω να αλλάξω δουλειά το ίδιο διάστημα με την ετ και θέλω να δω αν μπορώ να τα συνδυάσω.
 5. Εμείς είδαμε μεγάλη διαφορά και σε Εμενα και στον άντρα μου. Χρειάζεται όμως ένα τρίμηνο περίπου με συστηματικές επισκέψεις και συζήτησε το παράλληλα να πάρεις και συμπληρώματα για την ποιότητα.
 6. Ευχαριστώ κορίτσια! @LeneL, @Linoula Θα ήθελα πολύ να αλλάξω δουλειά με την νέα χρόνια, είμαστε ήδη σε συζητησεις και θα έχει οδήγηση για να πάω γραφειο, λιγακι από το ωραίο στρες κλπ και ήθελα να δω εάν υπάρχει κάτι που απαγορεύεται. Προς το παρόν δουλεύω μόνο από το σπιτι, είναι πολύ βολικό γιατί τις προσπάθειες αλλά με κούρασε η κλεισούρα και εχω διάθεση για κάτι άλλο.
 7. Καλημέρα κορίτσια! Ερωτηση προς τις εγκυουλες λίγων εβδομάδων, αλλά και περισσότερων Οδηγατε; Δουλειά πηγαίνετε κανονικά; Τι γίνεται μετά την θετική χοριακη; Πως συνεχίζουμε; Με πολλή προσοχη τα πάντα κανονικά ή σπιτι για ξεκούραση και μακριά από Covid; Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι όταν έρθει με το καλό η θετική χοριακη δεν ξέρω τι γίνεται!
 8. Τώρα ειδα το μνμ το τελευταίο. χρειαζεσαι 1 και καλό και σιγουρα θετική σκέψη και όχι κλάματα γιατί σου κάνει κακό και σιγουρα είναι ταλαιπωρημένη και η ψυχούλα σου και το σώμα σου. Βαζουμε όλη μας την θετική ενέργεια σε αυτό το 1 και περιμένεις να προχωρήσει για να το πάρεις στην κοιλιτσα σου. Για την ποιότητα κοίταξε συμπληρώματα, διατροφή γυμναστική, να δεις ένα ενδοκρινολόγο και ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει. Ρωτά το γιατρό σου και είμαστε και εμείς εδώ όλες οι μεγάλο κοπέλες να συζητάμε.
 9. Καλησπέρα κοριτσι κου και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Είχα κάνει σαλπιγγογραφια πριν την σπερματέγχυση, και όλες τις άλλες εξετασεις: Θεωρω την σπερματέγχυση εάν υπάρχει κιόλας και θέμα στο σπερμα (έχουμε και εμείς) χαμένο χρόνο. Προσωπικά όταν την έκανα νομίζω ότι ήταν για Εμενα το απαραίτητο ψυχολογικό βήμα για να το πάρω απόφαση ότι πάμε για εξωσωματική. Σήμερα δεν θα την έκανα σε καμία περίπτωση αλλά θα έπαιρνα έστω και με φυσικό κύκλο το ωάριο, αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά, για εμάς με πρόβλημα στο σπερμα και κάποιας ηλικίας… Ποσο χρόνων είσαι; Τα χαρτιά της επιτροπής τα συγκεντρώνεις εύκολα, το μόνο χρονοβόρο είναι ότι θέλουν 2 σπερμοδιαγραμματα με απόσταση 75 ημερών τουλάχιστον. Αν έχετε ήδη ένα παλιό (τελευταίων 12 μηνών) τα άλλα μόλις αδιαθετήσεις και κάνεις ορμόνες προχωράς( ειδικές εξετασεις που γίνονται την 2η μέρα του κύκλου). Εντωμεταξυ μπορείς ήδη να πάρεις το ραντεβού σου για να μην χάνεις χρόνο. Προσωπικα συγκέντρωσα τα πάντα σε 15 μέρες (είχαμε μπόλικα σπερμοδιαγραμματα) και σε 2 μήνες είχα την θετική απόφαση (Θεσσαλονίκη βέβαια που είναι γρήγοροι και εξυπηρετικοί και τα στέλνεις όλα με κουριερ) Οτι άλλο θελεις είμαστε εδώ, συζήτησε με το γιατρό σου να σου δώσει τη λίστα με τα απαιτούμενα και ξεκίνησε το να τρέχει παράλληλα. Τα κέντρα βοηθάμε πολύ με αυτό.
 10. Θα στείλεις τη γνωμάτευση (πάλι κλασσικά σφραγίδα και υπογραφή) και τις ακτινογραφίες. Θα σου τις επιστρέψουν μαζί με την απόφαση με κούριερ ή θα περάσεις να τις πάρεις εσυ από εκεί.
 11. Θεσσαλονίκη πέρασα και εγώ. Κάθε μέρα εκτός από Πέμπτη που συνεδριάζουν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο για ραντεβού, επέμενε κιόλας, θα απαντήσουν. Τη σφραγίδα του γιατρού, αυτή που έχουν όλοι. Αν το ζητήσεις στο μικροβιολογικό θα στο κάνουν, ξέρουν αυτοί.
 12. Με τα σπερμοδιαγραμματα είσαι οριακά οκ, γιατί θέλουν να είναι μέσα στο τελευταίο δωδεκάμηνο αλλά να έχει περιθώριο μέχρι την ώρα που θα συνεδριάσει η επιτροπή. Όποτε αν συνεδριάσει για εσάς Μάριο Απρίλιο θα είστε οριακα. Αν είναι Φεβρουάριο είσαι οκ. Εμείς είχαμε 2 από Νοέμβριο 21 και Μάρτιο 22 και περάσαμε Ιούλιο 22 χωρίς πρόβλημα. Ναι να πας από το εργαστήριο να πάρεις σφραγίδες και υπογραφές, με ζάλισαν Εμενα…ακόμα και για να πάρω τις ενέσεις μετά μου ζήτησαν τη χοριακη με σφραγίδα και υπογραφή, λες και αν ήμουν έγκυος θα έτρεχα για φάρμακα… Μιλησε με το γιατρό σου πως θα παρουσιάσει καλύτερα το ιστορικό σου, Εμενα τη βιοχημική δεν την έβαλε.
 13. Καλησπέρα κοριτσι και καλή αρχή. Εισαι οκ με το σπερμοδιαγραμμα του Μαΐου, χρειάζονται 2 διαφορετικά μέσα στους τελευταίους 12 μήνες που πρέπει να απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον 75 μέρες και όχι λιγότερο. Προσεχε παρά πολύ με όλες τις εξετασεις που θα στείλεις να έχεις πάρει τις πρωτότυπες από το εργαστήριο που θα έχουν σφραγίδα και υπογραφή όπως Ακριβώς τα ζητάνε μέσα και όχι εκτυπωμένες. Οτι άλλο θελεις ρωτάς, πέρασα το καλοκαίρι .
 14. Να υποθέσω βλαστοκύστη την 21η μέρα ή νωρίτερα αν πας με 3ων ημερών; Να μαθαίνω και εγώ, μην μου τα λέτε πάλι! Με το καλό!!!!
 15. Τι κάνεις κοριτσι;;;; Ετοιμάζεσαι για ετ; Δεν εχω ιδέα εγώ ωστόσο να σου απαντήσω.