Sodade

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    6
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

152 εμφανίσεις προφίλ
  1. @Viv37…έχει πάρει τα μισά χρήματα, το υπόλοιπο ποσό θα τα πάρει στην εμβρυομεταφορα. Εχω μιλήσει μαζί του και εχθες με πήρε αυτός μάλιστα. Του εξήγησα ότι μας ενόχλησε που αρχικά θα ακολουθούσε καποια στοιχεία και ειπε ότι τα έχουμε και 2 μέρες πριν δεν ίσχυαν. Από εκεί και πέρα του αναγνωρίζω το μας ειπε τελικά την αλήθεια. Αλλά Θα προτιμούσαμε να μας είχε δωσει την ευκαιρία να το γνωρίζουμε πριν για να έχουμε λόγο. Εννοείτε βέβαια θα μπορούσε να μην είχε πει τίποτα και να μέναμε με την αρχική «εικόνα». Δεν εχω αποκλείσει στο να προχωρήσω. Έχουμε 4 βλαστοκυστες δεν μου έχουν πει grade. Για κάποιο λίγο γίνονται όλα… ελπίζω για καλό! Απλά στην φάση που βρεθήκαμε δεν θέλαμε να γίνει έτσι με αυτή την ενέργεια… Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️
  2. Ότι απάντηση έγραψα… ειλικρινά δεν σας απαντάω με θυμό. Αλήθεια σας το λέω. Με έχει πιάσει απλός το παράπονο τώρα… Σας ακολουθώ και μου κρατάτε παρέα παρά πολλούς μήνες. Σας Ευγνωμονώ για αυτό. Θέλω να είστε όλες καλα.
  3. @Viv37 Ειλικρινά σε ευχαριστώ που δίνεις από το χρόνο σου να ασχοληθείς μαζί μου… και όλες οι κοπέλες που μπήκαν στο κόπο να μου γράψουν. @[email protected]@[email protected]@marina_86 Απο όλες σας παίρνω από κάτι που θα με βοηθήσει. Απλα διακρίνω μια επιθετικότητα σε ότι αφορά για το τι ψάχνω, και αν πραγματικά θέλω ένα παιδάκι με αυτόν τον τρόπο. Και με πληγώνει παρά πολύ αυτο. Ισως να μην φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο που σας το έγραψα… Λογικό! Δεν σας είπα και όλο το διάλογο με τον γιατρό!Δεν έψαχνα για κλώνο. Είπαμε κάποια πράγματα στην αρχή. Και κάθε φορά που πήγαινα για υπέρηχο όλο και κατι αναιρούσε από αυτά που μου είχε ήδη πει. Δεν θέλω πια να απολογούμαι για τα αισθήματα μου. Υ. Γ. Αξίζει πραγματικά ενα βιβλίο που μου βρήκε η φίλη μου. Σας δίνω τον τίτλο «Τα παιδιά γεννιούνται στην καρδιά» Δρ. Σμαρούλα Παντελή & Λευτέρης Μορρου.
  4. Καλημέρα @marina_86 @[email protected]@[email protected]Ενώ γνώριζα από αλλά κέντρα που είχα ρωτήσει ότι χρειάζεται τουλάχιστον 3 με 6 μήνες αναμονή για να βρεθεί κοπέλα στα χρώματα μου. Αποφάσισα λοιπόν μετά από 3 χρόνια να επιλέξω τον γιατρό που μου το είχε πρώτο πει να σκεφτώ. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα σε λιγότερο από μήνα! Θεώρησα για πρώτη φορά στην ζωή μου ότι ήμουν τυχερή! Την ημέρα που πήγαμε για τα χαρτιά ήταν κ η ημέρα της ωολληψίας. Μάλιστα μου λέει ο γιατρός εκείνο το πρωί ότι το παιδάκι σου θα έχει "τα μάτια σου". Πήραμε 8 ωάρια γονιμοποιήθηκαν όλα και μείνανε 3 βλαστοκυστες 5ημ. κ 1 βλαστοκύστη 6ημ. Και σε μένα είπε ηλικία , φοιτήτρια , γαλαζοπράσινα μάτια , ανοιχτόχρωμη. Είχα ζητήσει αν γινόταν να μην είναι ελληνίδα για δικούς μου ψυχολογικούς λόγους κ για να είχα έστω μια πολύ μικρή πιθανότητα παραπάνω να ταιριάζαμε στα χρώματα. Τελικα μου απάντησαν σε μνμ ότι είναι φυσικό χρώμα μελαχρινή, γαλάζια μάτια ύψος 1.69!!! Βάρος 70!!,(εγω είμαι 1.63 50κιλα) μένει 4 χρόνια Ελλάδα έχει ένα παιδί ενός έτους, δεν είναι φοιτήτρια, και αυτό που με πλήγωσε το περισσότερο είναι ότι μου είπαν καταγωγή και δεν έχει καμία σχέση ο λαός αυτός με τα χρώματα κ χαρακτηρίστηκα. Το ξέρω ότι δεν μπορει μου μοιάζει και ότι ακόμα με το δικό dna υπήρχε αυτή η πιθανότητα. Και να πω ότι εχει με τον σύντροφο μου κοινά; Ούτε. Το θέμα μου είναι τώρα ότι έχω φτιάξει μια εικόνα της στο μυαλό… και είναι όλα αρνητικά… που βέβαια και αυτή η "εικόνα" αποκλείεται και να ισχύει. Εχω κάνει ένα κύκλο με διέγερση δεν είχα κανένα αποτέλεσμα (2ωαρια δεν προχώρησαν καν σε γονιμοποίηση). Πήγα άλλου μετά από παρότρυνση του γυναικολόγου μου. και μπήκα στην διαδικασία ωολληψιες σε φυσικό κύκλο 1ης και 2ης φάσης του κύκλου, καταφέραμε και είχαμε 5 έμβρυα 3 ημερών 8 κυττάρων εκτός από 1 που ήταν 7. Δεν τα καταφέραμε ούτε θετική χοριακη. Μετά από αυτό απλός παρακολουθούσαμε τους κύκλους μου με τον γυναικολόγο μου μέχρι να αποφασίσω πως θα πορευθώ… Και τότε έγινε το θαύμα το περασμένο Δεκέμβρη εμεινα εγκυος για πρώτη φορά στην ζωή μου!!! Το έζησα! Έστω για πολύ πολύ λίγο….. Αυτό μου έδωσε την δύναμη να δω την πραγματικότητα μου και ότι για να αποκτήσω ένα υγιές παιδάκι πρέπει να προχωρήσω με δότρια.
  5. Καλησπέρα κορίτσια είναι η πρώτη μου φορά που συμμετέχω σε φόρουμ. Είμαι απελπισμένη. Ακύρωσα την εμβρυομεταφορα μου που είχα το περασμένο Σάββατο. Είχα ζητήσει κάποιες βασικές πληροφορίες όσο αφορά την δότρια, μου είχαν πει χρώμα ματιών και μαλλιών. Θεώρησα δεδομένο να κοιτάνε για κάποια βασικά κοινά. Εγω ήθελα να μάθω το ύψος κ βάρος. Τελικα 2 μέρες πριν μου στέλνουν μνμ με τα χαρακτηριστικά σωματότυπο… και δεν έχει καμία σχέση με το πως είμαι εγώ και αυτά που μου είχαν πει αρχικά. Ειμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Δεν ξέρω τι να πιστέψω… Τι να κάνω..Εσάς πως ήταν η εμπειρία σας. Τι πληροφορίες σας δώσανε, πως εξελίχθηκε μετά; Ποναω παρά πολύ… Πιστεύω με καταλαβαίνετε…