Pinez

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  9
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μία χαρά είναι! Να μην αγχώνεσαι καθόλου, αφού ο γιατρός είναι ευχαριστημένος δεν υπάρχει λόγος να μην είσαι εσύ!! Θα κάνεις υπομονή να βγούνε και τα υπόλοιπα και βλέπεις βήμα βήμα. Κορίτσια δυστυχώς εγώ έχω καταλάβει ότι η εγκυμοσύνη θα είναι ένα διαρκές άγχος, και ότι κάτι θα μας προβληματίζει. Εγώ το έχω πάρει απόφαση πλέον.
 2. Γειά σου!!! Καλώς ήρθες!!! Εννοείται να φας ίσα ίσα πρέπει να έχεις φάει καλό πρωινό! Στις περισσότερες εξετάσεις δεν έχει σχέση το φαγητό! Μην αγχώνεσαι καθόλου γι αυτό. Κατα τα άλλα καμία άλλη προετοιμασία! Καλή επιτυχία! Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι. Εμένα μου έκλεισαν αυχενική για την τρίτη που μας έρχεται που θα είμαι 11+3 και σκέφτομαι μήπως είναι λίγο νωρίς? Το είπα στη μαία και μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα αλλά δεν θέλω να πάω και να γίνει κάνα λάθος. Εσείς τι λέτε? Μήπως είμαι υπερβολική?
 3. Το ωραία!!!! Εμένα αυτά τα καλά νέα μου αρέσουν τόσο πολύ. Είχα και εγω μια εγκυμοσύνη που έληξε άδικα οπότε σε καταλαβαίνω!!! 1/1 ε?? Θα είναι πρωτοχρονιάτικο δώρο!!!
 4. Γειά σου καλησπέρα. Εγώ έκανα στην αρχή κυστική ινωση, για στίγμα μεσογειακής αναιμίας, και για δρεπάνο κυτταρικής αναιμιας, hiv, ηπατίτιδες κλπ και έδωσα επίχρισμα κολπικό για μυκοπλασμα, και γενικά κάθε μήνα γενική και καλλιέργεια ούρων, έλεγχο για τόξοπλασμα και κυτταρομεγαλοιο, θυρεοειδικα, Γενική αίματος, σίδηρο φεριττινη, και βιοχημικό έλεγχο (ζάχαρο, ουρια, κρεατινινη, ουρικο οξύ, τρανσαμινασες νομίζω). Στο εξωτερικό είναι όντως διαφορετικά, θέλει υπομονή! Ειδικά εμείς στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει διαφορετικά και μας φαίνεται βουνό!!!
 5. Κορίτσια και εγώ στο Ιασω θα πάω την Τρίτη!!! Εύχομαι όλα να μας πάνε τέλεια!!! Για το φύλο δεν γνωρίσω, σε κάποιες περιπτώσεις ξέρω ότι το λένε σε κάποιες άλλες μπορεί να μη φαίνεται!!! Μακάρι να το δούμε!!!!
 6. Εγω έκανα το 99% των μεταλλάξεων κυστικής και έχω μια πολύ σπάνια μετάλλαξη μπορεί και άνευ σημασίας, βέβαια εξετασυηκε και ο άντρας μου και περιμένουμε. Πάντως για τα συμπτώματα που λέτε ειχα εμετούς, έτρωγα φαγητά που μου άρεσαν και τα έβγαζα, και τελικά κατέληξα να τρώω μόνο σούπες και βραστά λαχανικά. Έχω χάσει και 2 κιλά. Και επίσης τρομερή δυσπεψία παίρνω μαλοξ τα πιο δύσκολα βραδιά. Όταν σηκώνομαι από την καρέκλα ή κρεβάτι ζαλίζομαι και αν ανέβω μια σκάλα λαχανιαζω. Νομίζω ότι έχει υποθει πιο πάνω είναι φυσιολογικό!!! Κοιλιά που λέτε δεν βλέπω καμία διαφορά είμαι 10 εβδ. Και καρδιά άκουσα στις 8! Ελπίζω όλα να πάνε καλά για όλες γτ έχουμε πολύ δρόμο! Εσείς δουλεύετε κορίτσια?
 7. Κορίτσια τι κάνετε? Εγώ πήρα τα αποτελέσματα της κυστικής ινωσης και τελικά είμαι φορέας σε μια μετάλλαξη του γονιδίου και πρέπει να εξεταστεί και ο σύζυγος. Φυσικά έχουμε αγχωθεί πάρα πολύ. Εσείς πως τα πάτε?
 8. Pinez

  Νοσοκομείο Έλενα

  Γεια σας κορίτσια. Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσες γνωρίσουν τι παίζει με το νοσοκομείο Έλενα, καθώς έχω έναν πολύ καλό γιατρό, όμως πληροφορήθηκα ότι δεν κάνουν επισκληριδειο. Και ποιες είναι οι εναλλακτικές τελικά? Ή φυσιολογικός με όλους τους πόνους ή καισαρική με ραχιαια? Νομίζω είναι πολύ δεσμευτικό όλο αυτό. Μήπως γέννησε κάποια πρόσφατα να μας πει τι επικρατεί?
 9. Γειά σας κορίτσια!! Είμαι 8 εβδ και 5 ημ. Όλα καλά ευτυχώς έχουμε ακούσει την καρδούλα του μωρού. Εμένα με παρακολουθεί ένας γιατρός στο Έλενα αλλά ενημερώθηκα από πολλούς ότι δεν κάνουν επισκληριδειο. Τώρα έκλεισα και ένα ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με γιατρό του Ιασω. Έχω πονοκεφαλιασει. Αυχενική διαφάνεια εσείς που θα κάνετε?