Jump to content
➔ Parents.org.gr

Butterfly 92

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  53
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

Butterfly 92's Achievements

 1. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @Xristina96 υπομονή κορίτσι μου.. Κ μακάρι όλα αυτά να έχουν αποτέλεσμα σε όλες τις γυναίκες που είμαστε σε αυτό το δρόμο..
 2. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @Xristina96 άντε να δούμε τι θα περάσουμε πάλι.. να σε ρωτήσω.. Η κοιλιά σου από τότε που ξεκίνησες έχει αλλάξει? Τι εννοώ.. Έχει πρήξιμο? Ή μόνο η δικη μ?? 😭
 3. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @[email protected] σου εύχομαι τα καλύτερα και πολλές επιτυχίες!!! @Xristina96 Ναι έτσι με αντιμετωπίζουν γιατί μέχρι τώρα ουσιαστικό πρόβλημα δεν βρέθηκε. Ναι είδαμε σάκο κ μόλις έφυγα από τον γιατρό μου ήρθε αιμα με απίστευτο πόνο. Ξαναπήρα την άλλη μερα ο σάκος ήταν εκεί με ένα αιμάτωμα κ σιγά σιγά κατέβαινε η χοριακη κ αυτό ήταν. Ειμαι πολύ μπερδεμένη με όλα αυτά. Ναι στο Ιασώ Θεσσαλίας είμαι assisting nature. Πριν ήμουν στο ιακεντρο.
 4. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @Xristina96 Όχι δεν έχω κάνει εξετάσεις για τις αντιπικτικες. Δεν το ήξερα. Utrogestan έπαιρνα στις προηγούμενες φορές. Την τελευταία φορά δεν πήρα. Έχω ενδοκρινολογο που πηγαίνω αλλά δεν μου έδωσε κάτι να πάρω. Δεν μου έχει βρει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να φτιάξουμε. Θέλω να πάω κ σε άλλο ενδοκρινολογο όμως να δω διαφορές. Ναι έχω καλά έμβρυα. Έγινε μια φορά σύλληψη μέχρι 8 εβδομάδες κ ήταν βιοχημική
 5. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @Xristina96 Ναι βλαστοκυστες 5 ημερών κ έχω κ μια των 6 ημερών
 6. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @Xristina96 τώρα τι φάρμακα παίρνω ή όταν γίνεται η εμβρυομεταφορα? Τώρα μόνο τα cyclacur και αυτά τα αυτοκόλλητα που σου είπα..Η τελευταία αποτυχημένη εμβρυομεταφορα ήταν το Δεκέμβριο όπου έπαιρνα felicin,ενέσεις prolutex, ενέσεις clexane,medrol και cyclacur.
 7. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @Xristina96 δεν θυμάμαι κατηγορία νομίζω κάτι Α έγραφε.. Τώρα ξεκίνησα πάλι από Δευτέρα 2 cyclacur πρωί 2 βράδυ και dermestril των 100 ανα 4 μέρες. Όχι δεν είχα ποτέ θέμα με το ενδομήτριο.. Κ όποτε τον ρωτάω μου λέει ότι τα αυτοκόλλητα βοηθάνε περισσότερο.. να σ πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί..
 8. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @[email protected] κ γω πολυκυστικες έχω. Υπερδιέγερση δεν έχω πάθει μέχρι στιγμής αλλά υπάρχει κίνδυνος να γίνει.. έχω κάνει εμβρυομεταφορα και κατευθείαν μετά από ωοληψια αλλά και με κατεψυγμένα. Πιστεύω με κατεψυγμένα έχει χρόνο ο οργανισμός μας να ηρεμήσει. Κ γω 30 είμαι κ ούτε εμένα μου επιτρέπει παραπάνω. Ειναι η 5η εμβρυομεταφορα που θα κάνω τώρα κ πρώτη φορά μου πρότεινε μαζί με τα cyclacur βάζω αυτοκόλλητα dermestril. Δεν ξέρω αν αυτά βοηθάνε περισσότερο σε εμάς που έχουμε πολυκυστικες ή αν είναι άλλο ένα "πείραμα".. εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι?
 9. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @Zaxaroulamak Ναι το έχω ακούσει αυτό αλλά πολλές φορές σκέφτομαι αν ήταν 3 μπορεί να είχα περισσότερες πιθανότητες αλλά πάλι λέω 1 τυχερό θέλουμε κ αρκούν και τα 2 που βάζουν..
 10. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @[email protected] κ γω στα τυφλά ξεκίνησα κ σιγά σιγά μαθαίνω αλλά μην φανταστείς.. Είναι κ θέμα τύχης.. Κ μένα 2 με αφήνει ενώ εγώ θέλω παραπάνω..
 11. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Καλημέρα κορίτσια.. Τετάρτη ξεκινάω πάλι προετοιμασία για εμβρυομεταφορα.. ψάχνω να βρω τα αυτοκόλλητα dermestril.. Μήπως περισσεύουν σε καμία? Ή ξέρετε που μπορώ να βρώ? Είναι σε έλλειψη κ έχω ψάξει παντού και τίποτα..
 12. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Η σαλπιγγογραφια γίνεται με μέθη? Εγώ 2 φορές που έκανα χωρίς μέθη έκανα..
 13. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Πολύ σωστά τα λέτε αλλά ο κόσμος δεν σκέφτεται ή απλά θέλει να σε πληγώσει. Εγώ όπου σταθώ κ όπου βρεθώ ρωτάνε γιατί δεν κάνετε ένα παιδάκι τι κάθεστε. Κ ειλικρινά τι απάντηση περιμένουν? Δεν μπορώ να καταλάβω. Εγώ έχω και το τέρας την πεθερά μου κάθε λίγο τα ίδια και τα ίδια.
 14. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @Ria_ όλες τα περάσαμε είναι μεγάλη απογοήτευση αλλά παίρνουμε δύναμη κ από τις αποτυχίες για να συνεχίσουμε.. Η κάθε μία με τον δικό της τρόπο.. πάρε τον χρόνο σου .. έχουμε Χρόνια ακόμη να προσπαθούμε,να ελπίζουμε και που θα πάει στο τέλος κάτι θα κερδίσουμε..
 15. Butterfly 92

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  @Ria ώχ θεέ μου.. λυπάμαι πολύ... Εσύ να είσαι καλά κ όλα θα γίνουν.. Κ ήμουν σίγουρη ότι θα μας έλεγες ευχάριστα νέα..
×
×
 • Δημιουργία νέου...