Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

sissy_geo

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    125
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.885 εμφανίσεις προφίλ

sissy_geo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sissy_geo

    Περιδεση

    Γεια σου @Aria konsta. Είσαι η πρώτη που διαβάζω εδω με δεύτερη εγκυμοσύνη και θέμα στον τράχηλο! Και εγω τα ίδια και το πρώτο μου είναι μωρό ακόμα. Κάθε μέρα σκέφτομαι πώς θα τα καταφέρω. Να προχωράει απο τη μια με ασφάλεια αυτή η εγκυμοσύνη και απο την άλλη, το μωρό που ήδη είναι στη ζωή μας, να μη νοιώσει κάποια σημαντική διαφορά στην καθημερινότητά του. Εύχομαι πραγματικά να έχουμε όλα τα κορίτσια με θέμα στον τράχηλο μια ευχάριστη εγκυμοσύνη, ήρεμη και με όμορφο τέλος! Αν θες πες μου πώς σκέφτεστε με το γιατρό σου να προχωρήσετε. Εγω αποφάσισα να κάνω περίδεση. Αν και η γιατρός μου περιμένει να δει την πορεία και συζητάει και άλλες λύσεις.
  2. sissy_geo

    Περιδεση

    Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Και απ'οτι διάβασα πιο πάνω γέννησες χωρίς πρόβλημα τελειόμηνο μωράκι! Στην καθημερινότητα σου πώς ήσουν γενικά;
  3. sissy_geo

    Περιδεση

    Κορίτσια, όσες απο την παρέα μας έχετε ηδη κάνει περίδεση. Είτε τωρα, είτε σε άλλη εγκυμοσύνη. Αν θέλετε πείτε για εμάς τις υποψήφιες, κάποιες έτσι πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Αν πονούσε, αν μετά την "επέμβαση" έπρεπε να είστε σε ΑΠΟΛΥΤΗ ακινησία και για πόσο. Αν είχατε παραπάνω συσπάσεις λόγω τις περίδεσης και άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό και τα γνωρίζετε εσείς καλύτερα.
  4. sissy_geo

    Περιδεση

    Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Θα είναι δύσκολα το ξέρω. Μου φαίνεται σαν να μην πέρασε μια μέρα από την πρώτη εγκυμοσύνη. Δεν έχω την ίδια δύναμη και το ίδιο κουράγιο. Ότι είναι να γίνει όμως τώρα θα γίνει. Τώρα που είναι στην αρχή λέω πως δεν θα μείνω ξάπλα. Θα προσέχω, αλλά θα το παλέψω αλλιώς αυτή τη φορά. Θα δείξει όμως, πώς θα πάει. Χαίρομαι που τουλάχιστον θα μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, την ομορφότερη κατάληξη σε όλες. Και ΔΥΝΑΜΗ.
  5. sissy_geo

    Περιδεση

    Σ'ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά λόγια. Εχω την μαμά μου κοντά. Είναι βράχος, αλλά στεναχωριέμαι κ για αυτήν. Μη νομίζεις, είναι σαν να έζησε κ εκείνη την εγκυμοσύνη μου. Και τωρα η τυχερούλα στο καπάκι μια απο τα ίδια; Και χειρότερα.... Για βρεφικό δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Με τρώνε που με τρώνει απο τώρα οι τύψεις. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Όσο και να ελπίζω, μάλλον δεν θα ακούσω καμία ιστορία με ανεπάρκεια τραχήλου που να πήγε καλά χωρίς ξάπλα. Εσυ @Polly1που είχες αίσιο τέλος με την περίδεση, πώς ήσουν γενικά στην καθημερινότητα σου;
  6. sissy_geo

    Περιδεση

    Γεια σας κορίτσια! Δύσκολη η υπόθεση του τραχήλου. Ακόμα δυσκολότερη η δική μου όπως τα κατάφερα. Γέννησα πριν λιγότερο απο ένα χρόνο ένα αγοράκι. Δόξα τον Θεό όλα είναι καλά. Για να φτάσω στις 34 εβδομάδες όμως πέρασα ένα μαρτύριο. Ανακαλύψαμε το θέμα του τραχήλου λίγο πριν την αυχενική. Η γιατρός μου δεν ήταν υπερ της περίδεσης. Την έβγαλα ξάπλα ΑΠΟΛΥΤΑ ξάπλα μέχρι τη στιγμή που έσπασαν ξαφνικά τα νερά. Utrogestan, glopir για τις συσπάσεις και μαγνήσιο. To cocktail γνωστό. Οι μέρες περνούσαν βασσανιστικά. Αντε να φτάσουμε σε βιώσιμη εβδομάδα. Άντε λίγο ακόμα, αντε λίγο ακόμα. Ελέγχαμε συχνά πυκνά τον τράχηλο. Γεννήσαμε, το μωρό ήταν μια χαρά, αλλά μείναμε λίγε μέρες μέσα, για λόγο που δεν αφορουσε την προωρότητα. Ο εφιάλτης ο δικός μου όμως ξεκινάει τωρα. Πριν λίγες μέρες έμαθα ότι είμαι ξανά έγκυος! Απο το πουθενά ρε παιδιά! Απο το πουθενά. Αν σκεφτεί κάποιος οτι φτύσαμε αίμα για να μείνω έγκυος την πρώτη φορά. Ήρθε μια εγκυμοσύνη κεραυνός. Ενω έλεγα τέλος. Εμείς θα μείνουμε με ένα παιδάκι. Ήρθε αυτη η εγκυμοσύνη, χωρίς να είμαι έτοιμη. Χωρίς να έχουν ξεχαστεί αυτα που περασα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Είναι σαν χθες. Μονο που αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο δυσκολα τα πράγματα. Πώς θα ανταπεξέλθω με το μωρό. Σκέφτομαι την περίδεση. Αλλά διαβάζω ότι και πάλι την ξάπλα δεν την γλυτώνεις. Δεν σε σώζει με κάποιο μαγικό τρόπο. Δεν θέλω να παρεξηγηθω. Υπο άλλες συνθήκες θα πετουσα απο τη χαρά μου. Ξέρω πολύ καλά πώς είναι να προσπαθείς και να μην έρχεται. Ήμουν για χρόνια σε εκείνη τη δυσκολη πλευρά. Αλλά η εμπειρία μου ήταν μαύρη. Και της εγκυμοσύνης και του τοκετού. Δεν ξέρω. Είμαι στα χαμένα εδω και μέρες. Προσπαθώ να βρω λύσεις, να σκεφτώ πώς μπορώ να τα καταφέρω. Την πρωτη φορα τα εδωσα όλα. Είχα πει. Αυτο πρέπει να κάνεις. Ξάπλα; ξάπλα. Τωρα; Πώς θα είμαι όπως πρέπει να είμαι, με το μωράκι που ήδη έχω χωρίς να θέσω σε κίνδυνο αυτό που έρχεται. Συγνώμη για την κειμενάρα. Είμαι σε απόγνωση.
  7. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Πραγματικά παίρνω δύναμη και ας μην σας ξέρω!
  8. Είστε όλες πολύ γλυκές! Ευχαριστώ πολύ για τη δύναμη! Να χαίρεστε τα μωράκια σας!
  9. Σας ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια. Είμαι πελαγωμένη γιατί η ευθύνη να κρατάς ένα μωρό χαρούμενο, ικανοποιημένο σε όλους τομείς, φροντίδα ψυχαγωγία κτλ είναι μεγάλη. Και η άλλη ευθύνη επίσης είναι μεγάλη, το να προσπαθήσω να φέρω εις περας ακόμα μια εγκυμοσύνη, να τα δωσω όλα για όλα για να καταφέρει να γεννηθεί ένα νεο μωρό χωρίς να κινδυνέψει. Και αυτα τα δύο αυτή τη στιγμή μου φαίνεται αδύνατο να τα συνδιάσω και τα καταφέρω. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Ήταν κάτι απίστευτο και ξαφνικό. Ας γίνει το θέλημά Του.
  10. Καλησπέρα, είμαι σε σοκ! Έχω κάνει δύο εξωσωματικές. Έχω στο ιστορικό μου δυο αποβολές πρώτου τριμήνου. Έμεινα έγκυος πριν ένα χρόνο στο θαυματάκι μου πάλι με εξωσωματική, ήρθε το μωρό μου μετα κόπων και βασσάνων. Είχα μια εφιαλτική εγκυμοσύνη που δεν μπόρεσα να χαρώ ούτε μια μέρα απο αυτήν. Και μια απαίσια εμπειρία τοκετού. Και τώρα μένω έγκυος ξαφνικά! Φυσιολογικά! Απίστευτα πράγματα! Έχοντας ενα μωρό που θέλει όλη μου την προσοχή και την φροντίδα! Για γέλια και για κλάματα! Είχα πολύ κακή εγκυμοσύνη, με κοντό τράχηλο, συσπάσεις και τελικά προωρο τοκετό στις 35 εβδομάδες!!! Πώς είναι δυνατόν να τα βγάλω πέρα τωρα... Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που τα κατάφερε έτσι περίφημα όπως εγω για να μου δώσει κάποια συμβουλή. Ώστοσο ελπίζω...
  11. Καλησπέρα! Απο 1000 και πάνω βλέπεις σακο! Μην στεναχωριέσαι! Εφόσον ανεβαίνει μη φοβάσαι τιποτα! Πέραασα το ιδιο άγχος περσι ακριβώς τετοιες μερες και ήταν εφιάλτης! Τωρα το αποτέλεσμα ειναι στο στηθος μου και θηλάζει! Ανεβαινε μεν, αλλά οχι ικανοποιητικά. Είχα και λίγο αιματακι καφετί το οποίο συνεχίστηκε και σε όλο το πρώτο τρίμηνο! Άκουγα πολλά και διάφορα... Σου εύχομαι τα καλύτερα! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
  12. sissy_geo

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    @marioula1234 Είμαι πολύ καλά δόξα το Θεό! Το λιονταράκι μου έχει φουσκώσει έχει γίνει ένα λαχταριστό τσουρεκάκι! Η γιατρός μας λέει πως είναι ενα τελειόμηνο μωράκι με τα όλα του! Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο χθες, γελάμε και τρώμε πολύ! Γενικά είναι ενα πολύ χαρούμενο και ήσυχο μωράκι, αλλά οι κολικοί είναι μια πικρή ιστορία. Και διάβασα οτι οι περισσότερες το ζούμε αυτό. Εγω μόνο εχω τα θέματα μου. Είμαι μονίμως μέσα στο αγχος. Τρέμω μην αρρωστήσει... Γιατί μου είπε η γιατρός ότι τα μωρά μεχρι 6 μηνών αν αρρωστησουν νοσηλεύονται. Και δυστυχως επειδή κουβαλάω σοβαρά κατάλοιπα και φοβίες απο τις μέρες που ήταν το μωρό στη μονάδα, το άγχος μην αρρωστήσει δεν μ'αφηνει να τον χαρώ όσο θέλω. Επίσης το θέμα του θηλασμού με στεναχωρεί. Γιατί θα ήθελα πολυ να κάνω αποκλειστικό θηλασμό, αλλά λόγω προωρότητας δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε το ξένο, και έτσι κάνω μικτό θηλασμό.
  13. sissy_geo

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Γεια σας γλυκές μανουλες!!! Πόσο χαίρομαι που ξαναμπήκα! Δεν είχα αποθηκευμένο τον κωδικό μου και δεν μπορούσα να μπω τόσο καιρό! Ελπίζω να είστε όλες πολύ πολύ καλά και τα μωράκια σας καλύτερα! Ήθελα να σας χαιρετήσω! Φιλιά πολλά!!
  14. sissy_geo

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Αμαν βρε κορίτσια τι μου κάνετε Δεν εχω λόγια να σας ευχαριστήσω αλήθεια.... Αρμέγομαι η αγελαδίτσα, σας διαβάζω και κλαίω! Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειες σας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
  15. sissy_geo

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Κορίτσια μου... @tsilona @marioula1234 @Rafaelatarzan @winspert @Evangeliaa @minxri @Farmakotriftena @elpida20 αλλά και σε όοοολα τα άλλα κορίτσια της ομαδούλας μας, δεν θέλω να ξεχάσω καμία.. Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ! Και απο εμένα και τον αντρα μου και απο τον μικρούλη μας! Με κάνατε και έκλαψα αλλα απο συγκίνηση! Ήρθε ο μήνας μας κορίτσια! Κρατάτε γερά! Μέσα απο την καρδιά μου σας εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα!!! Όσο για εμάς, είμαστε πολύ καλά και σήμερα... Χαμογελάμε κιόλας... Τρώμε το γαλατάκι της μαμάς και μετράμε τις ωρες για να πάμε στο σπίτι! Σας φιλώ! Α!!!! Χαρείτε κοιλίτσες! Θα σας λείψουν πολύ!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...