Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Nikoleta...

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    683
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

Nikoleta...'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nikoleta...

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Χάθηκα γιατί τα έχω δει όλα με τα 2 μικρά. Δεν έχω χρόνο ούτε να κάνω μπάνιο.... Εγώ τον ξεκίνησα από 1η Οκτωβρίου. Δε δουλεύω, αλλά τον πήγαμε αναγκαστικά γιατί ήταν όλη μέρα μέσα στο σπίτι ο κακομοίρης. Δεν είχα χρόνο να τον βγάλω έξω γιατί έχω και την μικρή που είναι 8 μηνών και δεν κάθεται πουθενά τώρα. Καλά εγώ να δεις που κολλάει ο μικρός και κολλάει μετά την μικρή που είναι 8 μηνών. Δεν κοιμόμαστε αν είναι άρρωστα. Άσε που έπαθε και ωτίτιδα και θέλει 10 μέρες αντιβίωση. Την Κυριακή τον πήρε η πεθερά μου και χτύπησε στις κούνιες, τον πήγε νοσοκομείο και έκανε 2 ράμματα πίσω στο κεφάλι.... Καλά αυτό για την αλλαγή πάνας νόμιζα μόνο το δικό μου τα κάνει αυτά. Όταν κάνει κακά πάει και κρύβεται πίσω από τον καναπέ και δε θέλει να τον αλλάξω με τίποτα. Κοπανιέται. Στον άντρα μου όμως δεν κοπανιέται τόσο. Και γενικά δε θέλει κι εμένα να ντυθεί, να ξεντυθεί και τίποτα γενικά. Κρίμα να κάνεις τα χαρτιά για όλους τους άλλους και να μην κάνεις για το δικό σου. Δεν πειράζει την επόμενη σχολική χρονιά. Κι εμείς τελευταία στιγμή αποφασίσαμε τον Σεπτέμβριο να τον στείλουμε και αναγκαστικά καταλήξαμε σε ιδιωτικό.
  2. Nikoleta...

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Εγώ ήμουν έγκυος όταν κόλλησαν οι γονείς μου, η γιαγιά μου και οι αδερφές μου και στο τσακ την γλίτωσα και δεν κόλλησα. Δεν πρόλαβαν να μου το μεταδώσουν. Δεν έχετε αντισώματα; Εμένα δε λέει καμία λέξη. Αφού λέει εσένα λίγες μην ανησυχείς. Ναι κάποια παιδάκια καθυστερούν πολύ να μιλήσουν. Το μικρό καλά είναι, αλλά πολύ κούραση. Και το πρόβλημα ξεκινάει από τον μεγάλο που είναι δύσκολος στο φαγητό και πρέπει να τον ταΐζω εγώ και αργεί να φάει. Τώρα έχει αρχίσει και η μικρή αλεσμένα και γίνεται ένας χαμός.
  3. Nikoleta...

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Ευτυχώς έχω βοήθεια. Αλλά και πάλι είμαι όλη μέρα όρθια. Η μικρή είναι 6 μηνών τώρα. Εντάξει άμα λέει κάποιες λεξούλες εσένα δεν πειράζει.Εμένα δε λέει καμία λέξη ο μικρός. Ευτυχώς δείχνει. Αλλά μερικές φορές κλείνει τα αυτιά του και αυτό με ανησύχησε επειδή το έψαξα στο ίντερνετ ότι είναι σημάδι αυτισμού μαζί με κάποια άλλα. Τον πήγαμε σε παιδονευρολόγο και μας είπε ότι φαίνεται να είναι μέσα στο φάσμα του αυτισμού. Έτσι μας πρότεινε λογοθεραπεία και εργοθεραπεία για να τον βοηθήσουμε.
  4. Nikoleta...

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Τι κάνετε κορίτσια; Χάθηκα γιατί δεν έχω ειλικρινά καθόλου χρόνο. Δεν ξέρω πως θα αντέξω είμαι όλη μέρα όρθια. Είχα και τρεχάματα με τον μικρό γιατί κάνει κάτι περίεργα και δε μιλάει ακόμα και ανησυχήσαμε. Θα ξεκινήσει λογοθεραπεία και εργοθεραπεία.
  5. Nikoleta...

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Δεν ξέρω αν θυμάσαι, αλλά γέννησα πριν 54 μέρες. Οπότε όλη μέρα είμαι όρθια. Όταν κλαίνε και τα 2 γίνεται χορωδία εδώ... Πολύ αϋπνία. Περιμένω πως και πως να περάσει κανένα δίμηνο ακόμα για να κοιμάμαι καλύτερα. Επίσης θέλω να φτιάξει ο καιρός και να βγαίνουμε βόλτες. Εσένα το θυμάμαι ότι δεν έτρωγε πολύ και ότι κοιμάται σερί όλη νύχτα. Πω εσύ πρέπει να είσαι πολύ κουρασμένη, αφού δεν κοιμάται. Δεν έχει τύχει ποτέ να κοιμάται σερί; Εμένα με βασανίζει με το φαγητό του, αλλά ευτυχώς με τον ύπνο τα πάμε σχετικά καλά. Την ημέρα κοιμάται 1 φορά από 2 με 2,5 ώρες συνήθως (τον ξυπνάω εγώ) και το βράδυ κοιμάται 1 το βράδυ με 11 το πρωί που τον ξυπνάω πάλι εγώ. Απλά δε θέλει στην αρχή να πάει για ύπνο με τίποτα, θέλει να συνεχίσει το παιχνίδι.
  6. Nikoleta...

    ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

    Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή σκίστηκε όλο το περίνεο μέχρι πίσω. Άλλαξα γυναικολόγο μετά. Είχα επαφές με τον άντρα μου μόνο με λιπαντικό και πάλι στην αρχή κάθε φορά υπέφερα. Εδώ κολπικό υπέρηχο μου έκανε ο γιατρός στην 2η εγκυμοσύνη και πονούσα. Εσύ όμως έχεις άλλο πόνο. Εγώ δεν πονούσα όταν ήμουν όρθια και είναι και πολύ νωρίς. Οπότε μπορεί να περάσει.
  7. Nikoleta...

    ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

    Καλά θα κάνεις να βγαίνεις έξω. Εγώ σκέψου πονούσα και 8 μήνες μετά την 1η γέννα, όπου έμεινα πάλι έγκυος. Αλλά είχα άλλο πόνο στο περίνεο. Οπότε περίμενε μήπως περάσει, αφού τώρα έπεσαν τα ράμματα.
  8. Nikoleta...

    ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

    Εγώ είχα πρόβλημα στην 1η γέννα επειδή μου έβγαλαν το μωρό με βεντούζα και είχα πολλά ράμματα. Αλλά ένιωθα πόνο στην τομή. Όχι έτσι όπως το περιγράφεις. Καταλαβαίνω το ψυχολογικό γιατί ήμουν χάλια. Είχα όμως πρόβλημα στην ερωτική επαφή. Τώρα στην 2η γέννα είχα πιο λίγα ράμματα. Μήπως να δώσεις λίγο χρόνο ακόμα; Αν δεις ότι δε σου περνάει πήγαινε να πάρεις και 2η γνώμη.
  9. Nikoleta...

    ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

    Εμένα ο γυναικολόγος μου είπε δε χρειάζεται να με δει και να πάω όποτε θέλω για τεστ ΠΑΠ. Εμένα πάλι το αίμα δε σταμάτησε ποτέ. Απλά κάποιες μέρες είχε λίγο ελαττωθεί. Κι εγώ αγχώθηκα και θα ρωτήσω και τον γιατρό. Η πλάκα είναι ότι πριν 16 μήνες γέννησα τον γιό μου και δε θυμάμαι πόσες μέρες είχα αίμα. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αδιαθέτησα 62 μέρες μετά τη γέννα. Κι εμένα έρχεται και φεύγει το αίμα, απλά τις τελευταίες μέρες έχω κάθε φορά στο σκούπισμα. Άσε που παθαίνω κάτι σαν σύγκαμα από κάτω από το αίμα τόσες μέρες και είμαι με αλοιφές.
  10. Nikoleta...

    ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

    Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω κάτι για τα λόχεια. Γέννησα 7 Φεβρουαρίου και ενώ είχε σταματήσει το πολύ αίμα, εδώ και λίγες μέρες έχω πάλι κόκκινο αίμα αρκετούτσικο. Έχει καμία που γέννησε κοντά στις 7 Φεβρουαρίου ακόμα αίμα κόκκινο;
  11. Nikoleta...

    ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

    Να σου ζήσουν τα μωράκια σου! Στον γιο μου δε θήλασα σχεδόν καθόλου και αδιαθέτησα 62 μέρες μετά τη γέννα. Τώρα που γέννησα 7 Φεβρουαρίου κάνω αντλήσεις με θήλαστρο και δίνω και λίγο ξένο δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα, αλλά που και που έχω αίμα. Ειδικά τις 2 τελευταίες μέρες.
  12. Nikoleta...

    Μπεμπακια 2019

    Καλησπέρα! Χαχα καμία βλέπω δεν αντέχει να το κάνει εκείνη. Εγώ ούτε τον ορό άντεχα να κάνω... Γενικά δεν ήξερα ότι πρέπει να το κάνεις αυτό στα αγοράκια και όταν μας το είπε η παιδίατρος μου φάνηκε παράξενο.
  13. Nikoleta...

    Μπεμπακια 2019

    Από 6 μηνών μας έλεγε να το κατεβάζουμε. Άργησε να κατέβει και να μην πονάει, γιατί στην αρχή εγώ δεν το έκανα σωστά. Και μας είπε η παιδίατρος να το κάνουμε κάθε βδομάδα μετά. Δε θυμάμαι δυστυχώς πόσο έκανε.
  14. Nikoleta...

    Μπεμπακια 2019

    Εμένα ο γιος μου είναι 16 μηνών και μας είχε πει η παιδίατρος να του το κατεβάζουμε. Δε μας είχε πει για κάποια κρέμα. Στην αρχή πονούσε, εγώ δεν άντεχα να το κάνω με τίποτα και το έκανε ο άντρας μου. Αφού άρχισε όμως να κατεβαίνει πλέον δεν πονούσε. Πάντως δεν ξέρω τι ισχύει, γιατί κι εγώ από άλλους παιδιάτρους έχω ακούσει πως πρέπει να το κατεβάζουμε και από άλλους όχι.
  15. Nikoleta...

    Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

    Σ' ευχαριστώ πολύ @Dwro μην ανησυχείς κι εγώ ρώτησα την παιδίατρο γιατί είχα αγχωθεί που άλλα παιδάκια ήδη έχουν πει λεξούλες. Εμένα δε λέει καμία λέξη ακόμα. Μόνο μαμαμα, μπαμπαμπα, τατατα και άλλα τέτοια δικά του. Αν επικοινωνεί μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...