Nikoleta...

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  679
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Δεν ξέρω αν θυμάσαι, αλλά γέννησα πριν 54 μέρες. Οπότε όλη μέρα είμαι όρθια. Όταν κλαίνε και τα 2 γίνεται χορωδία εδώ... Πολύ αϋπνία. Περιμένω πως και πως να περάσει κανένα δίμηνο ακόμα για να κοιμάμαι καλύτερα. Επίσης θέλω να φτιάξει ο καιρός και να βγαίνουμε βόλτες. Εσένα το θυμάμαι ότι δεν έτρωγε πολύ και ότι κοιμάται σερί όλη νύχτα. Πω εσύ πρέπει να είσαι πολύ κουρασμένη, αφού δεν κοιμάται. Δεν έχει τύχει ποτέ να κοιμάται σερί; Εμένα με βασανίζει με το φαγητό του, αλλά ευτυχώς με τον ύπνο τα πάμε σχετικά καλά. Την ημέρα κοιμάται 1 φορά από 2 με 2,5 ώρες συνήθως (τον ξυπνάω εγώ) και το βράδυ κοιμάται 1 το βράδυ με 11 το πρωί που τον ξυπνάω πάλι εγώ. Απλά δε θέλει στην αρχή να πάει για ύπνο με τίποτα, θέλει να συνεχίσει το παιχνίδι.
 2. Nikoleta...

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή σκίστηκε όλο το περίνεο μέχρι πίσω. Άλλαξα γυναικολόγο μετά. Είχα επαφές με τον άντρα μου μόνο με λιπαντικό και πάλι στην αρχή κάθε φορά υπέφερα. Εδώ κολπικό υπέρηχο μου έκανε ο γιατρός στην 2η εγκυμοσύνη και πονούσα. Εσύ όμως έχεις άλλο πόνο. Εγώ δεν πονούσα όταν ήμουν όρθια και είναι και πολύ νωρίς. Οπότε μπορεί να περάσει.
 3. Nikoleta...

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Καλά θα κάνεις να βγαίνεις έξω. Εγώ σκέψου πονούσα και 8 μήνες μετά την 1η γέννα, όπου έμεινα πάλι έγκυος. Αλλά είχα άλλο πόνο στο περίνεο. Οπότε περίμενε μήπως περάσει, αφού τώρα έπεσαν τα ράμματα.
 4. Nikoleta...

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Εγώ είχα πρόβλημα στην 1η γέννα επειδή μου έβγαλαν το μωρό με βεντούζα και είχα πολλά ράμματα. Αλλά ένιωθα πόνο στην τομή. Όχι έτσι όπως το περιγράφεις. Καταλαβαίνω το ψυχολογικό γιατί ήμουν χάλια. Είχα όμως πρόβλημα στην ερωτική επαφή. Τώρα στην 2η γέννα είχα πιο λίγα ράμματα. Μήπως να δώσεις λίγο χρόνο ακόμα; Αν δεις ότι δε σου περνάει πήγαινε να πάρεις και 2η γνώμη.
 5. Nikoleta...

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Εμένα ο γυναικολόγος μου είπε δε χρειάζεται να με δει και να πάω όποτε θέλω για τεστ ΠΑΠ. Εμένα πάλι το αίμα δε σταμάτησε ποτέ. Απλά κάποιες μέρες είχε λίγο ελαττωθεί. Κι εγώ αγχώθηκα και θα ρωτήσω και τον γιατρό. Η πλάκα είναι ότι πριν 16 μήνες γέννησα τον γιό μου και δε θυμάμαι πόσες μέρες είχα αίμα. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αδιαθέτησα 62 μέρες μετά τη γέννα. Κι εμένα έρχεται και φεύγει το αίμα, απλά τις τελευταίες μέρες έχω κάθε φορά στο σκούπισμα. Άσε που παθαίνω κάτι σαν σύγκαμα από κάτω από το αίμα τόσες μέρες και είμαι με αλοιφές.
 6. Nikoleta...

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω κάτι για τα λόχεια. Γέννησα 7 Φεβρουαρίου και ενώ είχε σταματήσει το πολύ αίμα, εδώ και λίγες μέρες έχω πάλι κόκκινο αίμα αρκετούτσικο. Έχει καμία που γέννησε κοντά στις 7 Φεβρουαρίου ακόμα αίμα κόκκινο;
 7. Nikoleta...

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Να σου ζήσουν τα μωράκια σου! Στον γιο μου δε θήλασα σχεδόν καθόλου και αδιαθέτησα 62 μέρες μετά τη γέννα. Τώρα που γέννησα 7 Φεβρουαρίου κάνω αντλήσεις με θήλαστρο και δίνω και λίγο ξένο δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα, αλλά που και που έχω αίμα. Ειδικά τις 2 τελευταίες μέρες.
 8. Nikoleta...

  Μπεμπακια 2019

  Καλησπέρα! Χαχα καμία βλέπω δεν αντέχει να το κάνει εκείνη. Εγώ ούτε τον ορό άντεχα να κάνω... Γενικά δεν ήξερα ότι πρέπει να το κάνεις αυτό στα αγοράκια και όταν μας το είπε η παιδίατρος μου φάνηκε παράξενο.
 9. Nikoleta...

  Μπεμπακια 2019

  Από 6 μηνών μας έλεγε να το κατεβάζουμε. Άργησε να κατέβει και να μην πονάει, γιατί στην αρχή εγώ δεν το έκανα σωστά. Και μας είπε η παιδίατρος να το κάνουμε κάθε βδομάδα μετά. Δε θυμάμαι δυστυχώς πόσο έκανε.
 10. Nikoleta...

  Μπεμπακια 2019

  Εμένα ο γιος μου είναι 16 μηνών και μας είχε πει η παιδίατρος να του το κατεβάζουμε. Δε μας είχε πει για κάποια κρέμα. Στην αρχή πονούσε, εγώ δεν άντεχα να το κάνω με τίποτα και το έκανε ο άντρας μου. Αφού άρχισε όμως να κατεβαίνει πλέον δεν πονούσε. Πάντως δεν ξέρω τι ισχύει, γιατί κι εγώ από άλλους παιδιάτρους έχω ακούσει πως πρέπει να το κατεβάζουμε και από άλλους όχι.
 11. Σ' ευχαριστώ πολύ @Dwro μην ανησυχείς κι εγώ ρώτησα την παιδίατρο γιατί είχα αγχωθεί που άλλα παιδάκια ήδη έχουν πει λεξούλες. Εμένα δε λέει καμία λέξη ακόμα. Μόνο μαμαμα, μπαμπαμπα, τατατα και άλλα τέτοια δικά του. Αν επικοινωνεί μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα.
 12. Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Ναι ευτυχώς πήγανε όλα καλά! Έτσι όπως είμαι σήμερα ήμουν μετά από 3 βδομάδες την άλλη φορά. Είμαι χαρούμενη, γιατί τώρα μπορώ να χαρώ την μικρή, ενώ την προηγούμενη φορά ούτε τον εαυτό μου δεν μπορούσα να φροντίσω. Ναι γυρίσαμε σπίτι την 2η μέρα. Ευτυχώς επειδή είναι 2ο παιδί είναι πιο εύκολα, γιατί τα ξέρουμε τα πιο πολλά. Και είσαι προετοιμασμένος ότι σε περιμένει ξενύχτι...
 13. Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Πως και πως περιμένω να πάμε σπίτι. Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Ευτυχώς είμαι πολύ καλά αυτή τη φορά. Θα έχω γρήγορη ανάρρωση. Σ' ευχαριστώ πολύ
 14. Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Αχ ναι το χρειάζομαι το κουράγιο. Θα πέσει πολύ ξενύχτι, γιατί και ο μικρός 16 μηνών ουσιαστικά μωρό είναι και αυτός.
 15. Nikoleta...

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Αφού σου είχα πει θα σου στείλω να σου πω. Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Ναι έκανα 2 ενέσεις από 2 δόσεις η καθεμία. Αλλά τις έκανα στις 30 και 31 βδομάδες επειδή τότε είχε κοντύνει ξαφνικά ο τράχηλος.