Smile89

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  4.585
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.596 εμφανίσεις προφίλ
 1. Smile89

  Μπεμπακια 2019

  Εμείς ξεκινήσαμε με φρούτακ μετά λαχανικά
 2. Εγώ της είχα βάλει κ δεν την είχε πειράξει.
 3. Σηκώνεται όρθιος μήπως?
 4. Smile89

  Μπεμπακια 2019

  Σας στέλνω την αγάπη μου!!!
 5. Smile89

  Μπεμπακια 2019

  Καλά τα δόντια έννοειται πώς τα ενοχλούν καταρχήν σκέψου τα φαγουριζουν τα ούλα!
 6. Smile89

  Μπεμπακια 2019

  Χρόνια της πολλά. Χρόνια πολλά στο Διαμαντακι μας!!! Υγεία να έχει κάντε στη ζωή της. Να έχει μια ζωή όμορφη κι ανθρώπους που την αγαπούν, πάνω από όλα υγεία. Η αδερφούλα της την προσέχει από κει που είναι. Δωστης πολλές αγκαλιές και φιλιά κι από μένα!!! Βάσω μου πόσο σε θαυμάζω κι εγώ και πολλές από δω μέσα!! Πόση δύναμη ψυχής έχεις. Πραγματικά συγκινουμε μαζί σας σήμερα άλλη μια φορά και πάντα θα σας έχω στο μυαλό μου. Περαστικά. Κι εμείς με μυξες είμαστε αλλά έχει ξερόβηχα δεν έχει βρόγχο ευτυχώς μια μέρα κάναμε 38 και τέλος. Ε και πόσο οτριβιν να βάλεις. Εμένα η γιατρός μου είπε το τομπρατεξ.
 7. Μπορεί σα σύμβουλος να είναι. Καλύτερα που έφυγες.
 8. Smile89

  Μπεμπακια 2019

  15η έως 18η είναι άλμα ανάπτυξης Πήγατε γιατρό?
 9. Τι απαράδεκτη γιατρός ρε
 10. Smile89

  Μπεμπακια 2019

  Πόσο εβδομάδων είστε? Πολλούς φυσιολογικούς όρους κ να τον βάζεις να κοιμάται στην ανάκληση
 11. Ε ναι εκτός κι αν συντρέχει λόγος. Άμα κλαίει αμέσως μη το φοβάσαι.
 12. Το λέω γιατί θα μπορούσες να αναμηξεις το δικό σου με το σανιλακ κ σιγά σιγά να αυξάνεις τις μεζούρες μήπως έτσι του έρθει καλύτερα Έκλαψε με το που έπεσε έτσι? Άλλαξε παιδίατρο. Εγώ όταν της είπα έπεσε από το καρότσι γέλασε μου είπε ότι είναι μια χαρά αλλά να μην το κάνουμε κ συνήθεια.
 13. Smile89

  Μπεμπακια 2019

  Η κόρη μου σε λίγο κλείνει τους δέκα μήνες. Από τριών μηνών η και νωρίτερα πίναμε επαντορεν λόγω πάλι παλινδρόμησης όμως ο ΕΟΦ τα απέσυρε οπότε αναγκαστηκαμε να πάμε σε αυτή τη αηδία. Το επαντορεν τουλάχιστον έχει γεύση κεράσι. Οπότε όχι δεν κάνουμε οισοφαγίτιδα ευτυχώς γιατί το εντόπισε πολύ νωρίς η γιατρός μας να ναι καλά. Εμένα μου είπε πως θα το δίνω σαράντα λεπτά πριν το γάλα. Είπε πως κανονικά δίνεται 2,5 ώρες μετά το τελευταίο γεύμα και σαράντα λεπτά πρίν το επόμενο.
 14. Είναι απλά κόκκινος η έχει και μπιμπικακια? Πάντως το χαμομήλι αντισηπτικό είναι μόνο καλό κάνει. Ναι έως το χρόνο. Δεν τη βάζω ψυγείο. Κι εμένα αργά μου φάνηκε. Συμφωνώ με την @palmoira πρέπει να έχεις γιατρό που συνεννοήσει και του έχεις εμπιστοσύνη. Τρελαίνεται για το αυγό. Εγώ βράζω το αυγό έξι λεπτά για τη σαλμονέλα. Το κόβω στη μέση το πατάω με το πιρούνι το λιώνω το βάζω σε ένα μπολακι κ βαζω 1κγ λάδι και 5-6 κγ νερό το ανακατεύω κ γίνεται κρεμούλα. Κάνε το έτσι θα δεις θα της άρεσει. Εγώ την πρώτη φορά που το κάνα απλά με λάδι μου κάνε εμετό. Έχω σπάσει το κεφάλι μου είναι ένα γάλα το οποίο είναι πολύ κοντά στο μητρικό. Να σου πω έχεις κ θηλαστρο? Το σανιλακ εμάς μας είχε κάνει δυσκοιλιότητα.