φωφικο

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  28
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Διάφορα

 • Location
  Γλυφάδα
 1. Καλημέρα, Καλή Χρονιά!!!Τελική τιμή 2800 ευρώ(συμπεριλαμβάνονται στην τιμή τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014!!!)
 2. Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!!
 3. Καλημέρα, νέα τιμή 3000 ευρώ!!!
 4. φωφικο

  Σχολή Οδηγών- Βοήθεια!!!

  Καλημέρα, καμία βοήθεια;;;;
 5. Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό σημείο, αλλά αναζητώ σχολή οδηγών στα Νότια Προάστεια που να μπορώ να κάνω επανεξέταση για δίπλωμα μηχανής Α (υπάρχει δίπλωμα αυτοκινήτου), χωρίς να είναι απαραίτητο να πληρώσω 150ευρώ χωρίς καμία δικαιολογία!!!!
 6. Ψάχνω το "Ζητήστε και θα σας Δοθεί" Εσθήρ κα Τζέρι Χικς
 7. Παραδίδω κατ'οίκον μαθήματα βιολογίας σε όλες τις τάξεις σε πολύ συμφέρουσες τιμές!!!Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση.Είμαι και μητέρα οπότε ξέρω και αγάπω να συναναστρέφομαι με παιδιά.
 8. Καλημέρα, πουλάω ένα Ford Fiesta 5θυρο του 2005, 150.000χλμ, βενζινοκίνητο, προσεγμένο (βάζω τα παιδιά μου μέσα), με τα service του, τις αλλάγες σε λάστιχα κανονικά. Τιμή 3200 ευρώ.
 9. φωφικο

  ΠΡΟΤΑΣΗ-ΙΔΕΑ!!!!

  Επανέρχομαι, μόλις μίλησα με την φίλη μου και μου είπε οτι μπορεί οικειοθελώς να υπογράψει ως λογίστρια, αλλά της είναι λίγο δύσκολο να αναλάβει το τρέξιμο το πρωινό σε εφορίες και λοιπά, αφού είναι στη δουλειά το πρωί.
 10. φωφικο

  ΠΡΟΤΑΣΗ-ΙΔΕΑ!!!!

  Καλημέρα κορίτσια εδώ είμαι και εγώ. Χάθηκα γιατί ο υπολογοστής μου τα έφτυσε!!! Ναι έχω στο μυαλό μου μία φίλη λογίστρια ιδιωτική υπάλληλο που πιθανώς θα θέλει να αναλάβει. Την ρωτάω σήμερα και ενημερώνω.Για Σάββατο δεν έχω πρόβλημα αν είναι κοντά σε μετρό. Υπάρχει καφέ και έξω απο το μετρό Ελληνικού αλλά χωρίς παιδότοπο. Στο Μετρο Mall θα βόλευε;
 11. Καλησπέρα, ψάχνω το βιβλίο "Η γιαγιά μου η Ευτυχία" της Ρέας Μανέλη. Ευχαριστώ
 12. φωφικο

  Πάρτυ Γενεθλίων

  Αχ! σε ευχαριστώ, γιατί πολύ έχω προβληματιστεί. Μάλλον σε κατ'οικον διασκέδαση με διασκεδαστή την μαμά θα καταλήξω!Να είστε καλά!!!