Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
Σε αυτή την ενότητα, δίνεται η ευκαιρία σε γυναίκες να παρουσιάζουν τις νέες επιχειρηματικές τους ιδέες αλλά και να συζητήσουν για θέματα business.
44 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 35 απαντήσεις
- 113,5k εμφανίσεις
Γεια σας στο παρόν thread θα δημοσιεύονται Δελτία Τύπου επιμορφωτικού χαρακτήρα (συνέδρια, σεμινάρια κ.α.) που ενισχύουν την γυναικεία επιχειρηματικότητα.
Last reply by Συντονιστής Org, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 91,9k εμφανίσεις
Πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής στην γυναικεία επιχειρηματικότητα http://parentscafe.gr/showthread.php?t=862
Last reply by admin, -
- 0 απαντήσεις
- 42,9k εμφανίσεις
Καλημερα σας.Γνωριζει καποια μανουλα καποια κοπελα που να ερχεται στο χωρο μου και να ξερει απο τεχνητα με ακρυλικο?βορεια προαστοια με ενδιαφερει.
Last reply by lena320, -
- 1 απάντηση
- 47,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους! Δεν ξέρω αν εδώ είναι η κατάλληλη κατηγορία για το θέμα μου οπότε αν είναι η διαχείριση να το αλλάξει θέση... Μετά το θάνατο του πεθερού μου ο σύζυγος μου κληρονόμησε το σπίτι του σε ένα χωριό στο νομό Χανίων κοντά στο Κολυμπάρι (αν γνωρίζετε). Σκεφτόμαστε να το αξιοποιήσουμε τουριστικά (π.χ. βραχυχρόνια μίσθωση) καθώς η περιοχή είναι πολύ όμορφη και το σπίτι πνιγμένο κυριολεκτικά σε δέντρα και ελιές. Το θέμα είναι ότι το οίκημα χρειάζεται χοντρή ανακαίνιση (είναι 110 τ.μ. και υπολογίζουμε περίπου 30.000 ευρώ) προκειμένου να έρθει σε μία κατάσταση τέτοια που να μπορεί να αξιοποιηθεί τουριστικά. Και εδώ έρχεται το δίλημμά μας: αξίζει να…
Last reply by agg83, -
- 10 απαντήσεις
- 77,2k εμφανίσεις
Καλή σας μέρα, Ελπίζω να είστε όλες καλά εσείς και οι οικογένειές σας. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει εδώ κάποια κοπέλα ή εάν έχετε κάποια στον κύκλο σας ή οποία να φτιάχνει χειροποίητα προϊόντα πχ κοσμήματα, σανδάλια κτλ και να τα πουλάει μόνη της αλλά νόμιμα μέσω instagram χωρίς να έχει φυσικό κατάστημα ούτε καν eshop. Επίσης εάν υπάρχουν κοπέλες στο forum που είναι λογίστριες η δικηγόροι σίγουρα θα ξέρουν να μας ενημερώσουν. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα μιας και έχει γίνει πολύ της μόδας να πληρώνεις influencers για διαφήμιση, να κάνεις give away, να πολλαπλασιαζεις τους followers και να αυξάνεις τις πωλήσεις σου. Θα το εκτιμούσα πολύ εάν κάποια…
Last reply by Mara@, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 52,6k εμφανίσεις
Καλησπερα σας! Ειμαι 17 χρονων (σε 3 μηνες θα γινω 18) τελειωσα το σχολειο και εδοσα πανελληνιες αλλα δυστυχως περασα καπου μακρυα απο την περιοχη μου και δεν γινεται να παω. Εχω μια σχεση σχεδον ενα χρονο με την οποια ειμαστε πολυ καλα και αγαπιομαστε αρκετα (αυτος ειναι 26). Πριν 2 μηνες εμαθα οτι ειμαι εγκυος 6 εβδομαδων και απο τοτε αλλαξε ολη η ζωη μου. Γενικα δεν ειμαστε ευκαταστατη οικογενεια και ουτε το αγορι μου τοσο οικονομικα καλα. Βεβαια χαρηκαμε που θα χουμε παιδακι αν και τοσο νωρις. Τα εχω περασει ολα τα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα σχετικα με την ηλικια μου και την εγκυμοσυνη και το ποσο θα με δυσκολεψει. Δεν εχω ιδεα απο επιδοματα και ουτε με τι μπορω …
Last reply by enjoy, -
- 2 απαντήσεις
- 54,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέα στο φόρουμ και αρραβωνιαζομαι στις 30 Μαϊου, θα ήθελα να μου συστήσετε κάποιον επαγγελματία η ερασιτέχνη φωτογράφο, που θα μπορούσε να αναλάβει την φωτογραφική κάλυψη του αρραβώνα.. Είμαι στην Αττική στα Ανατολικά προάστια( Νέα Μάκρη) και ψάχνω κάτι αρκετά οικονομικό. Ευχαριστω
Last reply by Sofiats, -
- 5 απαντήσεις
- 60,4k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα. Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι παρόμοιο. Ξέρει καμία αν μπορούμε να πάρουμε ταμείο ανεργίας μετά το 6μηνο του οαεδ?
Last reply by Marimarv, -
- 1 απάντηση
- 60,3k εμφανίσεις
Γεια σας φίλοι μου, Είμαι μανούλα ενός παιδιού, άνεργη εδώ και πολύ καιρό και άκουσα ότι στην περιοχή μου έχει μεγάλη ζήτηση για καθηγήτριες αγγλικών σε παιδάκια κατ' οίκον. Εγώ έχω το proficiency, επάρκεια από το Υπουργείο, οι σπουδές μου ήταν πάνω σε μεταφράσεις αγγλικών/γαλλικών, όμως δεν έχω καθόλου διδακτική εμπειρία, ειδικά στα αγγλικά. Από που θα με συμβουλεύατε να ξεκινήσω? Έχω ήδη δύο παιδάκια τετάρτη δημοτικού, που έχουν κάνει ήδη ένα χρόνο αγγλικά και ενδιαφέρονται, δεν ξέρω τι να τους κάνω όμως και τι βιβλία. Έχει ένα φροντιστήριο στην περιοχή μου όπου ίσως θα μπορούσα να αναζητήσω εμπειρία, αλλά αμφιβάλω αν θα με δεχτούν. Ευχαριστώ πολύ …
Last reply by Stelloudia, -
- 0 απαντήσεις
- 60,3k εμφανίσεις
Κορίτσια έχει γεννήσει καμία στο μητέρα ηρακλειο Κρήτης ;
Last reply by Μαριαννα_Παπαδακη, -
Νυχια
από Μαράκι μαρακι- 0 απαντήσεις
- 62,1k εμφανίσεις
Καλημέρα.ψαχνω κοπέλα για να φτιαξω νύχια στο σπίτι.ξερει καμιά να μου συστήσει που να κάνει καλή δουλειά;μένω νέο Φάληρο.
Last reply by Μαράκι μαρακι, -
- 1 follower
- 15 απαντήσεις
- 64k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες!! Είμαι κι εγώ εν δυνάμει μανούλα (με το καλό), προσπαθώντας να συνδιάσω και μεταπτυχιακό και δουλειά. Θα ήθελα να με βοήθησετε στην έρευνα που κάνω για τη διπλωματική μου. Χρειάζεται να δείτε δύο προϊόντα και να απαντήσετε σε κάποιες ερωτησούλες. 10 λεπτάκια από το χρόνο σας!! --> Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Last reply by Konsta15, -
- 0 απαντήσεις
- 62,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα...μήπως γνωρίζετε να μου πείτε μαγαζιά Αθήνα κέντρο με είδη συσκευασίας;; κορδέλες;;.. ήλιανικη ήχονδρική.....
Last reply by ΒΙΚΥ74, -
- 2 απαντήσεις
- 63,1k εμφανίσεις
Αν σας καλούσαν να μιλήσετε σε κάποια τηλεοπτική (σοβαρή) εκπομπή για κάποιο θέμα υγείας, διατροφής, ψυχολογίας εσάς και το παιδί σας , για μια συζήτηση, θα πηγαίνατε;
Last reply by Penny..., -
- 10 απαντήσεις
- 92,6k εμφανίσεις
Γεια σε όλους!!! Επέστρεψα μετά από καιρό με μερικές απορίες... Ξέρει κανείς από e-shops? Πως δημιουργούνται, πως πουλάς από εκεί, που έχεις τα προϊόντα που πουλάς και ποιες κατηγορίες προϊόντων "πιάνουν" περισσότερο κόσμο? Φόρους, ΤΕΒΕ κλπ έχει? Με λίγα λόγια θα ήθελα να μάθω τα πάντα για ένα e-shop! Φυσικά όσοι ήδη έχουν e-shop και επιθυμούν να δώσουν τα φώτα τους, θα είναι πολύτιμη η βοήθεια τους...
Last reply by Nikos Malios, -
- 1 απάντηση
- 72,3k εμφανίσεις
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΖΩ ΣΕ ΧΩΡΙΟ (ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 2000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ.ΨΩΜΙ,ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ, ΓΛΥΚΑ,ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
Last reply by eirinich, -
καλημερα κοριτσια του φορουμ,με αφορμη την εξαιρετικη ιδεα της φιλη μας της Κατερινας 71 στην Αθηνα,αποφασισα να δραστηριοποιηθουμε και εδω στην Βορρεια Ελλαδα και να βοηθησουμε και να στηριξουμε η μια την αλλη. Ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουνε πολλες κοπελες οι οποιες ειναι χρυσοχερες και μπορουνε να φτιαξουνε τα παντα,απο γλυκα του κουταλιου,μαρμελαδες,ζυμαρικα και γενικοτερα διαφορα τροφιμα για το σπιτι. Φυσικα ολα αυτα απαιτουν καποιον χρονο αλλα πιστευω οτι ολα γινονται εαν υπαρχει καλη θεληση.Για παραδειγμοα εγω εχω 3 παιδακια τα δυο στο δημοτικο και στο γυμνασιο και δουλευω Π/Σ/Κ σε καποια ταβερνα στην κουζινα,αλλα ευχαριστως μπορω να διαθεσω οσο χρονο μπορεσω σε αυτ…
Last reply by ioannav11, -
- 2 απαντήσεις
- 85,7k εμφανίσεις
καλησπέρα! είμαι λογοθεραπεύτρια και σε συεργασία με μια συνάδελφο σκεφτόμαστε να ανοίξουμε ένα δικό μας κέντρο. αυτό που μας προβληματίζει περισσότερο είναι η περιοχή. θα ήθελα λοιπόν, να ρωτήσω τους γονείς που θα δουν αυτό το μήνυμα, τί θα ήθελαν από ένα κέντρο που θα επισκέπτονταν δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον σχετικά με την περιοχή και μόνο; για παράδειγμα άνετο πάρκινγκ, πολυσύχναστο μέρος, απομονωμένο κτλ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Last reply by BREDA, -
- 5 απαντήσεις
- 89,2k εμφανίσεις
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ (ΟΧΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Last reply by choc, -
- 23 απαντήσεις
- 91,5k εμφανίσεις
Από: ΜΥΡΤΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Email: [email protected] Σελίδα facebook: Μυρτιά ΚοινΣΕπ Προς: parentscafe.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με το παρόν θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την δημιουργία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΜΥΡΤΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Oι κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις και κατ΄επέκταση η ΜΥΡΤΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ, έχουν ως σκοπό την δημιουργία θέσεων εργασίας σύμφωνα με τον Ν.4019/2011. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, δεν μπορούμε να καθόμαστε άνεργες και κυρίως άπραγες στη λαίλαπα που έχει ξεσπάσει. Ίσως τα καταφέρουμε, ίσως όχι. Ευχαριστούμε θερμά το parentscafe.gr. Η γνωριμία μας και οι αρχικές μας συνεννο…
Last reply by manoulina, -
- 0 απαντήσεις
- 86,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα.Ειμαι αδιοριστη φιλολογος κ εδω κ λιγο καιρο σκεφτομαι τη δημιουργια ενος οικοδιδασκαλειου καθως υπαρχει καποιος οικογενεικος χωρος που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω .Δε ξερω όμως τι συνεπαγεται αυτο οικονομικα καθως πρεπει να ειναι δηλωμενος αυτος ο χωρος.Εχει ασχοληθει κανεις με κατι τετοιο για να με ενημερωσει;
Last reply by HOPE77, -
- 0 απαντήσεις
- 85,7k εμφανίσεις
αποφασίσαμε με φίλη και συνάδελφο να κάνουμε κάτι δικό μας στον τομέα της μελέτης και της κατασκευής, έχοντας πολυετή εμπειρία συνεργασίας με αρχ.γραφεία και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες εάν σας ενδιαφέρει μία ανακαίνιση, άδεια, μελέτη, ενεργειακό πιστοποιητικό ή έστω και μία συμβουλή διακόσμησης ή διαρρύθμισης για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6973744356 ή με προσωπικό μην εδώ στο φόρουμ αυτή είναι η αγγελία μας στη ΧΕ: Αρχιτέκτονες Μηχ. ΕΜΠ -12ετούς εμπειρίας- αναλαμβάνουν ανακαινίσεις (μελέτη-κατασκευή) κατοικιών-επαγγ.χώρων, οικοδομ.άδειες & άδειες μικρής κλίμακας, ενεργειακά πιστοποιητικά, τακτοποιήσεις αυθαιρ…
Last reply by eleanax, -
- 1 απάντηση
- 84,4k εμφανίσεις
Κοριτσια καλησπερα Ενδιαφερομαι για μαθηματα μανικιουρ πεντικιουρ,ονυχοπλαστικη. Οποιες εχετε παρακολουθησει μαθηματα μπορειται ν μου προτεινεται καππια σχολη Περιοχες Ανθουσα ,Γερακα κ γυρω Ευχαριστω
Last reply by Αναστασια Μ, -
- 1 απάντηση
- 79,5k εμφανίσεις
Μαθήματα βελονάκι για αρχάριες, από την ΜΥΡΤΙΑ Κοιν.Σ.Επ.!!! Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως αρχίζουμε τα μαθήματα βελονάκι /τσιγκελάκι!!!! Σε κατάστημα/γραφείο που παραχωρεί φίλος και οπαδός (!) της ΜΥΡΤΙΑ στον Κορυδαλλό θα κάνουμε το πρώτο μας σεμινάριο/workshop!!!!!!. Κερνάμε καφεδάκι λοιπόν, παρεούλα και γνώσεις πλεξίματος με το βελονάκι. Απευθυνόμαστε σε κοπέλες/κυρίες/γυναίκες/κουκλίτσες που δεν έχουν γνώση του «αθλήματος», σε αρχάριες δηλαδή που θέλουν να μάθουν, και που αγαπούν τα πλεκτά και το πλέξιμο. Στην διεύθυνση Καλλικράτους 4 (παραπλεύρως Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, κάθετη στην Δερβενακίων), στο Σχιστό Κορυδαλλού θα γίνει το πρώτο μας σεμινάριο/wor…
Last reply by Μυρτιά ΚοινΣΕπ, -
καλησπερα σε ολες ειμαι η αγγελικη και ειμαι απο κρητη τι θα μπορουσε να γινει στη κρητη
Last reply by αερινη, -
- 3 απαντήσεις
- 77k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Γράφω για λογαριασμό μιας γνωστής μου. Θέλει να μάθει : Πως μπορούν να πάρουν πιστοποίηση (άδεια άσκησης επαγγέλματος?) οι απόφοιτοι (προ του 1993) ιδιωτικών σχολών, ειδικής εκπαίδευσης? Κι αν υπάρχει κάποιος σχετικός σύλλογος όπου μπορούν ν' απευθυνθούν γι' αυτό αλλά και για άλλα θέματα που έχουν. Ευχαριστώ.
Last reply by anna_vas, -
ΠΡΟΤΑΣΗ-ΙΔΕΑ!!!! 1 2 3 4 9
από katerina71- 127 απαντήσεις
- 115,3k εμφανίσεις
ΠΡΟΤΑΣΗ-ΙΔΕΑ!!!! για δείτε εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2600209#post2600209 ΠΡΟΤΑΣΗ-ΙΔΕΑ!!!! Κορίτσια, έχω μία πρόταση. Γνωρίζω πως οι συνεταιρισμοί γυναικών δεν χρειάζονται πολλά πολλά (εννοώ ατομικό τεβε, πολύπλοκη εφορία κ.τ.λ.) είστε να μαζευτούμε να πιούμε ένα καφεδάκι και να τα πούμε? Μένω Κορυδαλλό. Δουλεύω κι έχω ένα παιδάκι. ο χρόνος μου περιορισμένος, αλλά αν μαζευτούμε πολλές κάτι μπορεί να γίνει. Τι λέτε?
Last reply by Μυρτιά ΚοινΣΕπ, -
- 0 απαντήσεις
- 57,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους/ες! Τελευταία βλέπω ότι διαφημίζονται πολύ χειροποίητα σαπουνάκια, καλλυντικά κλπ. Έχει παρακολουθήσει κάποια κοπέλα σεμινάρια για να προτείνει κάποιο; Βρήκα αρκετά σερφάροντας αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας.
Last reply by shakespeare1, -
Ψηφοφορία
από katerina71- 4 απαντήσεις
- 54,8k εμφανίσεις
Συμφωνείται με τη προτεινόμενη σύνθεση του Δ.Σ?
Last reply by katerina71, -
Επιχειρείν...(?) 1 2
από ζώπυρον- 15 απαντήσεις
- 75,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Φίλοι και συγγενείς μου είναι άνεργοι ή υπό τον φόβο (βεβαιότητα) απόλυσης ή με αποδεκατισμένα εισοδήματα κι έχουν μπει στη διαδικασία αναζήτησης (άλλου) επαγγελματικού δρόμου. Οι συζητήσεις είναι συνεχείς κι έντονες, η αβεβαιότητα μεγάλη, το ρίσκο πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο μικρό... και σας μεταφέρω τις ιδέες τους, περιμένοντας τις απόψεις σας/εμπειρίες σας. Ταυτόχρονα, όποιος μας διαβάζει, μπορεί να βρει κάποια από τις ιδέες ενδιαφέρουσα και να την υιοθετήσει ή ν' ανακαλύψει κάποια χρήσιμη πληροφορία. Λοιπόν... Σχεδόν όλοι προσανατολίζονται στη δημιουργία μιας μικρής επιχείρησης. Διαθέτουν από μηδενικά ως μικρά κεφάλαια. Φαντάζομαι ότι δεν ισχύουν πλ…
Last reply by katerina71,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 3.950 απαντήσεις
- 564.051 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 194.084 εμφανίσεις
-
- 11.130 απαντήσεις
- 2.055.685 εμφανίσεις