masra solena73

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  42
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Διάφορα

 • Biography
  38

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

594 εμφανίσεις προφίλ
 1. εγώ έχω, κάθε βράδυ σχεδόν κοιμάμαι αργά κατά τις 3-4, αλλά δεν μου έχουν πει εφόσον συμπληρώνω ύπνο το πρωί ή το μεσημέρι ότι κάνει κάτι κακό στο μωρό. Για μια βδομάδα, γύρω στη 18η εβδομάδα, κοιμόμουν μετά τις 10 το πρωί κ ανησύχησα. Προσπάθησα να σηκώνομαι νωρίς το πρωί κ να κοιμάμαι όσο γίνεται λιγότερο τη μέρα, να κουράζομαι λιγάκι, να κάνω χλιαρό ντους πριν ύπνο μαζί μ ένα ποτήρι γάλα κ ξαναγύρισα στο προηγούμενο μοτίβο. Βρήκα ανεβασμένη κάπως την tsh, πρώτη φορά στη ζωή μου, ποτέ δεν είχα θυροειδή κ ξεκίνησα χάπι κ μου είπαν ότι πιθανόν η αυπνία επηρεάστηκε από αυτή την τιμή.
 2. Η εγκυμοσύνη ξεκινάει από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου. Ουσιαστικά η εγκυμοσύνη αρχίζει να μετρά σχεδόν 2 βδομάδες πριν η γυναίκα μείνει έγκυος.Γι’ αυτό και το πρώτο πράγμα που ρωτά ο γυναικολόγος είναι πότε η γυναίκα είχε την τελευταία της περίοδο.Ο γυναικολόγος υπολογίζει με δεδομένο την πρώτη μέρα της περιόδου. Για να υπολογίσετε τον ακριβή μήνα ακολουθείτε τα παρακάτω: 1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η εβδομάδα 2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η εβδομάδα 3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η εβδομάδα (εδώ υπολογίζετε μία παραπάνω) 4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα 5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα 6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω) 7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα 8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω) 9ος μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω) Ευχαριστώ, δεν το είχα υπόψη μου αυτό καθόλου, μόνο την έναρξη γνώριζα.
 3. Το δικό σου όνομα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο θυμόμουν όταν είχα αιμορραγίες κ δεν τρελάθηκα. Με τόσα απαράδεκτα που έχω διαβάσει εδώ μέσα, να υποστηρίζουν επικίνδυνους γιατρούς, δειλίες, δουλοπρέπειες κ.α. δεν θα μπαινα καθόλου εδώ κ χρόνια.
 4. Πριν κάνω την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής είχα καθυστέρηση στην περίοδο περίπου 20 ημέρες, από άγχος. Έστρωσαν όλα στη συνέχεια. Καλά κάνεις μ τα μπάνια, καλή συνέχεια.
 5. Καμία σχέση, μην ανησυχείς, εγώ λυπάμαι αν ενοχλήθηκες που απάντησα.
 6. Σου απάντησα σ αυτό που ρώτησες. Επίσης, ξεκαθάρισα τι δεν είπα εγώ. Σ ευχαριστώ πολύ, η εγκυμοσύνη προχωρά μια χαρά. Με ταλαιπωρούν πάρα πολύ με διάφορα, αλλά το μωρό μεγαλώνει κανονικά κ λιγες μέρες μπροστά. Το φύλο μου είναι αδιάφορο τελείως τώρα.
 7. Σ ευχαριστώ, δεν είπα ποτέ ότι το ένα παρέσερνε το άλλο. Είπα, αποβολή το ένα από τα δύο δεν μεγάλωνε. Το ένα μεγάλωσε κανονικά, το άλλο το έχασα περίπου στις 50 ημέρες. Δεν ξέρω το λόγο, ή δεν ήταν υγιές το έμβρυο ή δεν μπόρεσε να τραφεί καλά στη μήτρα. Ας μην τρομάζουν χωρίς λόγο όσες έχουν δίδυμα.
 8. χρόνια πολλά, με είχες ρωτήσει για το έμβρυολαμπ, ελπίζω να μην χρειάζεσαι πλέον άλλες γνώμες δεν ήξερα να σου απαντήσω ή όχι, μη σε επηρεάσω, αλλά καταρχήν να σου πω ότι πιστεύω πως το αποτέλεσμα της εξωσωματικής βασικά το καθορίζει ο Θεός ή η τύχη, αν δεν πιστεύεις, και ένα πολύ μικρό ποσοστό οι γιατροί. Όπου κ να είσαι, κ ότι και να σου λένε οι άλλοι, εσύ δες αν νιώθεις ασφάλεια είναι καλό σημάδι κ πιθανόν σημαίνει ότι είσαι σ καλό δρόμο. Αν όχι, άλλαξε, γιατί πιθανόν είτε διαισθητικά να καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά, είτε η έλλειψη εμπιστοσύνης από μόνη της δεν σ βοηθάει. Εγώ δεν είχα καλή εμπειρία, ωοληψία πήγαν να μου κάνουν χωρίς φορείο, να βλέπω τα πάντα, τη μεγάλη βελόνα που θα χρησιμοποιούσε κ η νάρκωση τοπικά σε μια υπερυψωμένη καρέκλα που θα με δένανε για να μην πέσω, ενώ μόλις με κραυγές και κλάματα είχε φύγει η προηγούμενη που σερνόταν από τον πόνο υποβασταζόμενη-πάλι χωρίς φορείο. Αυτή πόνεσε πολύ γιατί είχε άγχος σαν εσένα, μου είπε το προσωπικό !!! Ψυχολογικό πόλεμο, αντί για υποστήριξη κ από την εμβρυολόγο που με κατηγόρησε κι από πάνω ενώ σχεδόν έκλαιγα από το σοκ που πέρασα ότι δεν ήθελα αρκετά να κάνω παιδί κ για αυτό τρόμαξα με τα παραπάνω κ δε συνέχισα την ωοληψία. Ήμουν ήδη 42 χρ και ενώ αγνόησαν που δεν είχα κάνει υστεροσκόπηση, ενώ είχα πρόβλημα στην ανατομία της μήτρας μου πουλούσε η εμβυολόγος πανάκριβες βιταμίνες-συμπληρώματα τελείως άχρηστα στην περίπτωση μου εφόσον ήδη είχα ελάχιστα κ κακής ποιότητας ωάρια, πράγμα ήδη προφανέστατο.
 9. Καλή δύναμη κ καλή επιτυχία στη συνέχεια ! Είχα την πρώτη αρνητική, τη δεύτερη βιοχημική, την τρίτη κ τέταρτη εγκυμοσύνη. Έβαζα δύο έμβρυα κ ή δεν πετύχαινα ή βιοχημική ή αποβολή το ένα από τα δύο δεν μεγάλωνε, με εξαίρεση την τέταρτη που έβαλα ένα και προχώρησε μέχρι τώρα 4ο-5ο μήνα, κανονικά.
 10. μπράβο, χαίρομαι, με το καλό όλα !!! μπράβο, με το καλό, καλή συνέχεια !!!
 11. Εσύ έκανες ότι σου είπανε, το καλύτερο και αυτό που σου έτυχε ήταν εξαιρετικά οδυνηρό, χαρά στο κουράγιο σου, λοιπόν, πρώτα απ όλα με δυο μέρες τέτοιο δύσκολο και σωματικά και ψυχολογικά τοκετό, ένα ήδη βεβαρημένο ιστορικό και ένα νεκρό έμβρυο σχεδόν απροειδοποίητα που το περιμένατε να μεγαλώσει κανονικά !!! Πολύ σκληρό αυτό που σας συνέβη. Το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι χρειάζεσαι φροντίδα να συνέλθεις, κάποιο χρόνο και να ξαναπιστέψεις στο σώμα σου. Έχω κ εγώ έναν άνδρα νεότερο και αισιόδοξο. Είναι φορές που με σπρώχνει παραπέρα και με ανακουφίζει, είναι κ άλλες που είναι βάσανο, καθώς δεν καταλαβαίνει τις παγίδες που αισθάνομαι προτού έχω αποδείξεις γι αυτές και αδυνατεί να εμβαθύνει σε αρνητικά συναισθήματα. Θέλει κατάλληλο χειρισμό, να καταλάβει περισσότερο, να μπορεί να σε στηρίξει. Αλλά χρειάζονται κι άλλοι άνθρωποι να σε στηρίξουνε, γιατί ο άντρας λίγο να ξεχειλώσει, δεν θα αλλάξει το χαρακτήρα του. Αν και μόνο για ψυχολογικούς λόγους εσύ θέλεις να πας να ρωτήσεις άλλους 20 γιατρούς, πρέπει να πας με την ευχή του. Εσύ πρέπει πριν την επόμενη προσπάθεια να έχεις και ηρεμήσει και πειστεί ότι είναι οκ να προχωρήσεις και το έχεις εξαντλησει το θέμα. Εσύ κυοφορείς, η μήτρα σου συντονίζεται με τη δική σου ηρεμία και με κανένα κοινωνικό κανόνα και βιασύνη. Είσαι τυχερή που συλλαμβάνεις, αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου να τη ζήσεις τη μητρότητα. Είσαι τυχερή που σώθηκε η ζωή σου και που δεν έφαγες μαχαίρι καισαρικής. Αν δεν κάνω λάθος θα είσαι γύρω στα 32-35, έχεις και χρόνο. Αν θέλεις την εμπειρία μου για το embryolab μπορώ να σου πω τι έζησα εγώ εκεί. Αιματολόγο χρειάζεσαι καθόλη τη διάρκεια της κύησης να σε ελέγχει κάθε μήνα, να μετρά αντιχα και να κάνει ανοσολογικό έλεγχο και δεν χρειάζεται καν να σε βλέπει, αν έχεις άυλη σου γράφει τις εξετάσεις από μακρυά. Κι εγώ γέννησα τέλος 5ου μήνα με καισαρική, ένα μωρό που με καλές όλες τις εξετάσεις ξαφνικά έμεινε χωρίς αμνιακό, με κουβαλούσαν παντού με φορεία, από κλινική σε νοσοκομείο νοσηλεία στη νοσηλεία και μου λέγανε κάθε μέρα ότι το ευχάριστο σενάριο θα ήταν το μωρό να πεθάνει, κανείς γιατρός δεν πίστευε ότι θα γεννηθεί ζωντανό. Γεννήθηκε, θήλασε, μεγάλωσε, ήρθε σπίτι κ έφυγε με τον πρώτο πνευμονοιό που κόλλησε. Βρίσκομαι σε νέα εγκυμοσύνη.
 12. Συγχαρητήρια τέλεια !!!! όλα με το καλό
 13. θέλεις να το γκουγκλάρεις να δεις ακριβώς τι κάνει; δεν αντικαθιστά την υστεροσκόπηση, σε προσανατολίζει σε περίπτωση που χρειάζεται επέμβαση τι είδους θα είναι, για να επιβεβαιώσει μια διάγνωση που έχει ήδη τεθεί με τη δισδιάστατη υπερηχογραφία, αφορά κάθε είδους διαγνώσεις παθολογίας της μήτρας. Γίνεται όπως κάθε υπέρηχος, κοστίζει μόνο τριπλάσια χρήματα 50χ3
 14. Καλώς ήρθες, καλή επιτυχία στην καινούρια σου προσπάθεια !!! το στάδιο της απόφασης κ η αρχή ήταν για μένα τα δυσκολότερα. Κι εγώ περπατούσα κ έκλαιγα όταν μου είπαν οι πιθανότητες σου είναι πια με δανεικά κι ας ήμουν 42-43χρ. Στην 1η εμβρυομεταφορά με δανεικά ένιωθα τέτοια πίεση ότι τώρα πρέπει να πετύχει οπωσδήποτε που έκλαιγα... τις επόμενες φορές που ηρέμησα, γελουσα με φίλους κ συνειδητά ειπα χαλαρά θα το δω κ αν κάτσει έκατσε, αλλιώς στην επόμενη είχα σύλληψη και τις 3 φορές, τώρα είμαι στην 3η (δεν είχαν καλή εξέλιξη οι 2 εγκυμοσύνες, η μία βιοχημική κ η άλλη γέννησα πρόωρα 24η βδομάδα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Έδωσα 5000, δημιουργήθηκαν 7 έμβρυα τρίτης μέρας, σε κάθε εμβρυομεταφορά όμως έδινα επιπλέον 8-900 ευρώ.