nadiaki165

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.096
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

2 ακόλουθοι

Διάφορα

 • Location
  Πειραια

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.732 εμφανίσεις προφίλ
 1. Τώρα τι να σου πω.....καταλαβαίνεις φαντάζομαι δεν χρειάζεται...
 2. Ο Ψαθας δεν κάνει αιματολογικές.εμενα μόνο μια φορά μου είχε κάνει όταν ξεκίναγα τις διεγέρσεις ποτέ ξανά.
 3. Υιοθεσίες εδώ στην Ελλάδα τόσο εύκολα δεν υπάρχουν!μονιμη φιλοξενία πιο εύκολο!γνωστη με τεράστια περιουσία κ υιοθεσία δεν κατάφερε να κάνει!πηρε παιδί 7 χρόνων για μόνιμη φιλοξενία που σημαίνει μέχρι τα 18της που μετά αποφασίζει τι θέλει να κάνει.οποτε δεν ξέρω αυτή την στιγμή κατά ποσό είναι εφικτό όλο αυτό!κ για ποιους...
 4. Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!! Άντε όλα καλα!!!
 5. Ισχύει μόνο χοριακη!εγω σε όλες τις φορές λίγες μέρες πριν την χοριακη παντα με εποιανε αναγούλα ζαλάδα καούρα.3 διαφορετικά αποτελέσματα.ενα θετικό (παλλινδρομη) 1 θετικό (βιοχημική) κ 2 μηδενικά.δεν έχουν σημασία τα συμπτώματα είναι κ τα φάρμακα που παιζουν πολύ ρόλο.τωρα από εκεί κ πέρα μια χοριακη πρέπει να γίνεται.φανταστειτε την τελευταία φορά που πήρα αρνητικο με ρώτησε ο γιατρός μου πρώτον ποσό αρνητικό και αν είναι αξιόπιστο το κέντρο αλλιώς να πάω από το νοσοκομείο να την κάνω για να σιγουρευτεί. Οποτε μόνο χοριακη! Αυτό με το αίμα μια μέρα πριν την χοριακη σχεδόν παίζει πολύ τώρα τελευταία.το έχω ακούσει κ το έχω διαβάσει αρκετά.
 6. Εγώ πάλι θα πεταχτώ σαν το κακό σπυρί κ θα πω να πας να κανεις χοριακη αύριο το πρωί!!!κ άλλη μια κοπέλα πριν 3 μέρες εδώ στο φόρουμ είχε αίμα ποτάμι κ νόμιζε ότι αδιαθετησε για μια μέρα.πηγε έκανε χοριακη κ ήταν έγκυος κ πήγε μετά από δυο μέρες κ είχε διπλασιαστεί σούπερ!! ελα κορίτσι μου σε παρακαλώ!!
 7. Δεν είναι να τα χάσεις το θέμα αντε λες μέσα σε όλα που έχω χάσει ας χάσω αλλά 120.ειναι το θέμα ότι έλεγε έλεγε έλεγε αυτός κ μας λέει στο τέλος θα κάνουμε ότι σας προτεινανε.τοτε τι μου λες κοσμοθεωρίες αφού μου λες ότι σου είπα ότι μου είπανε!!χαχαχαχαχα
 8. Αχ όλες έχουμε μια τέτοια ιστορία!!κ εγώ είχα πάει σε έναν εξωσωματικο τότε να πάρω μια δεύτερη γνώμη πριν ξεκινήσω καν εξωσωματικές!μου είπε τα ίδια όπως ο τότε που είχα κ τον ήξερε...ζήτησε πολλά περισσότερα στο ίδιο κέντρο κ κάνοντας μόνον έναν υπέρηχο φεύγωντας η επίσκεψη ήταν 120€!το φυσάγαμε κ δεν κρύωνε!
 9. Γιατί δεν παίζει ρόλο μόνο η αμη αλλά κ η fsh όπως και η κλινική εικόνα του μέσα μας!επισης δεν είναι κ κανόνας!πολλες γυναίκες στα 35 ακόμα παιδεύονται και στα 43 πιάνουν με τον αέρα.οποτε δεν είναι απόλυτα κανόνας! Λεω εγώ τώρα παντα με το φτωχό μου μυαλό!
 10. Αλήθεια τώρα;;;; Η μια γκαστρωμένη δεν θα σχολιάσω ( @Καντι) και η άλλη που είναι επίσης γκαστρωμένη απλά δεν το ξέρει ακόμα ( @Joka) επίσης δεν θα σχολιάσω!!! Καλεεεεε μεζεψτε τα μυαλά σας μην σας χαστουκισω!!!
 11. Γενικά είναι καλό να φεύγουν κομμάτια γτ έτσι δεν μένουν στον οργανισμό κ δημιουργούνται κυστουλες!!επισης μπορεί να κρυωσες η γενικά είναι καλό να καθαρίζει ο οργανισμός από το αίμα. Συγχαρητηρια κορίτσι μου!!να έχεις καλούς διπλασιασμούς κ μια τελειομηνη υγιή εγκυμοσύνη!! Όχι δεν έχει νόημα...απλά την χαστουκίζεις για να ισιώσει!
 12. Ποτέ δεν μου έχουν πει να κάτσω 15 μέρες.τις πρώτες δυο φορές έκατσα 7 μέρες από μόνη μου την Τρίτη φορά ένα σκ μόνο κ την Τετάρτη ετυχε 3ήμερο κ το συνδύασα κ πήρα άλλες δυο μέρες αν θυμάμαι καλά.γενικα μου έχουν πει όλες τις φορές τις πρώτες 2-3 μέρες προσοχή κ μετά πίσω στην καθημερινότητα χωρίς υπερβολές όμως βάρη κ τέτοια. Βέβαια παίζει ρόλο κ η δουλειά που κανεις. Δεν έχω αλλά like ❤️
 13. Κ εμένα ένα κ ένα μου έβγαζε αν θυμάμαι καλά!αλλα πάνε παρά πολλά χρονια!! Έχω κ κληρονομικό δίδυμων βέβαια για να δούμε τι θα δούμε!!
 14. Όπως οι γριές κότες έχουν το ζουμί έτσι κ εμεις οι παλιές έχουμε ακόμα μέλλον!!ολες θα κρατήσουμε ένα παιδάκι στην αγκαλιά μας (εσυ σίγουρα..έρχεται να ξέρεις!!)!κ εάν όχι θα είμαστε εδώ να εμψυχώνουμε τις καινούριες! Κοιταγα παλιές αναρτήσεις από το 2012 που ακόμα ήμουν μια νιόπαντρη που προσπαθούσα για παιδάκι κ έλεγα ο κόσμος να χαλάσει παιδί θα έρθει! ε λοιπόν αγαπημένη μου ο κόσμος να χαλάσει παιδί θα έρθει!!!ολες μια μια θα πάρουμε σειρά κ παλιές κ καινούριες!! Γιαυτο ετοιμασου για την ΘΕΤΙΚΑΡΑ!!!!