Kiddo

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  150
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλημέρα κορίτσια μου!! Έχω, δυστυχώς έχω, που να μην είχα! Έχω μιλήσει με τη @nina21 και σε π.μ. αλλά ότι άλλο θέλει και μπορώ να βοηθήσω φυσικά να το κάνω! Και όποια άλλη χρειάζεται κάποια πληροφορία ίσως για το σπέρμα και θα μπορούσα να απαντήσω εννοείτε και θα το κάνω!
 2. Καλησπέρα! Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ο γιατρός μου ότι μπορεί να έβλεπα δέκατα για μια δύο μέρες μετά την υστεροσκοπηση αλλά δεν είχα προσέξει αν είχα καθόλου για να σου απαντήσω.. Δε ρωτάς το γιατρό σου όμως να είσαι και σίγουρη;
 3. Εμείς θέλαμε ραντεβού μαζί του, αυτός μας έκλεισε ραντεβού για να τον δούμε σε ιδιωτικό κέντρο εξωσωματικής όπου δεν ειμασταν αλλά πήγαμε μόνο για το ραντεβού μας μαζί του. Εκεί μας είπε ότι βοηθάει στο συγκεκριμένο κέντρο όταν τον χρειάζονται.
 4. Αναφέρομαι σε ουρολόγο δημόσιου νοσοκομείου, καθηγητή.. τώρα νόμιμο παράνομο δεν μπορώ να ξέρω, ενημερώθηκα ότι δεν είναι, αλλά δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση και να ήταν με το συγκεκριμένο γιατρό..
 5. Καλησπέρα και από μένα και sorry που πετάγομαι σαν σφήνα στη συζήτηση. Αν και δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο γιατρό στον οποίο αναφέρεστε, έτυχε να έχω προσωπική παρόμοια εμπειρία με γιατρό δημόσιου (μεγάλο όνομα) ο οποίος μας εξέτασε εκτός νοσοκομείου σε ιδιωτικό κέντρο, το οποίο όπως μας είπε συνεργάζεται. Και λεφτά μας πήρε για το ραντεβού χωρίς απόδειξη φυσικά! Μέσα στο 2020 έτσι; Να προσθέσω ακόμα πως δεν ειμασταν κάν στο συγκεκριμένο κέντρο αν και προσπάθησε να μας πείσει να κάνουμε εκεί την εξωσωματική... Νόμιμο τώρα.. τι να πω.. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια άραγε; Για το όνομα γιατρού και το κέντρο εξωσωματικής σε πμ για ευνόητους λόγους!
 6. Καλημέρα κορίτσια! Δίκιο έχεις, δεν είναι σωστό και σίγουρα δεν είναι όλοι ίδιοι αλλά ένα ήταν το παράδειγμα που ανέφερα.. βλέπεις επειδή αναγκάζομαι να παίρνω ταξί συχνά, δυστυχώς όλοι ως τώρα το ίδιο σκεπτικό έχουν, για αυτό και το γενίκευσα. Όμως ότι δεν θα έπρεπε ισχύει και σίγουρα καλώς ή κακώς υπάρχουν πολλοί σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους που έχουν παρόμοια 'πιστεύω'..
 7. Θέλεις να μου στείλεις πμ; Και εμείς με αζωοσπερμία είμαστε..
 8. Άρα δεν μπορεί να σου πει και πολλά για την αζωοσπερμία.. ή πιο σωστά δεν είναι της ειδικότητας του για να σου πει! Για την αζωοσπερμία σε ουρολόγο ανδρολόγο με ειδίκευση στην υπογονιμότητα μόνο!
 9. Τι γιατρός είναι αυτός που θα δείτε αύριο;
 10. Μπα! Ούτε! Πολύ φοβάμαι ότι αυτοί για να "πιστέψουν" στο κορωνοιο θα πρέπει πρώτα να νοσηλευτούν, δυστυχώς, για να το καταλάβουν...
 11. Sorry που πετάγομαι, αλλά αυτοί είναι οι χειρότεροι! Δεν είναι ότι απλά δεν πιστεύουν στο κορωνοιο αλλά προσπαθούν να πείσουν και εσένα ότι έχουν δίκιο και ότι όλο αυτό είναι μια συνομωσία! Πρώτοι και καλύτεροι οι ταξιτζήδες.. εκ των οποίων μάλιστα ένας για να μου τη βγεί από πάνω, με ρωταγε αν έχω έστω έναν γνωστό που να νόσησε και πως αυτός δεν έχει γνωρίσει ούτε έναν που να έχει νοσήσει.. παρόλο που κάνει αυτό το επάγγελμα και μιλάει με κόσμο κάθε μέρα! Η δική μου απάντηση; -"Στο Θεό πιστεύετε;" -"Φυσικά!" -"Γιατί; Τον έχετε δει ποτέ;" Σταμάτησε να μου λέει για την υπόλοιπη διαδρομή τις θεωρίες του.. Άντε που πλάκωσε και η QAnon στην Ελλάδα!!
 12. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος σου αλλά πραγματικά μακάρι όλα να σου πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις και ότι και αν κάνεις να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί αυτό έχει μόνο σημασία! Σου στέλνω θετική ενέργεια!! Υ.Γ. το ίδιο έχω ακούσει και εγώ για την έμβρυομεταφορά μετά από διέγερση, προσωπικά έχω σκοπό να αφήσω τον οργανισμό να ξεκουραστεί.. όμως ένα ένα όλα θα γίνουν! Πρώτα ποιοτικά ωαριακια, καλές διαιρέσεις και τέλος ένα πολύ καλό θετικό αποτέλεσμα! Στα εύχομαι! Θα περιμένω τα νέα σου λοιπόν!!
 13. Ναι; Λογικό μου φαίνεται βέβαια αλλά δεν τα γνωρίζω ακόμα κιόλας.. επειδή ανέφερες πάχος ενδομητρίου αναρωτήθηκα.. όλα καλά θα πάνε πάντως, θα δείς! Σε έχω στη σκέψη μου να ξέρεις και περιμένω σύντομα ευχάριστα νέα από σένα!
 14. Στο εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε κατ'ευχήν! Στον ίδιο κύκλο θα κάνεις και την έμβρυομεταφορά;