Kiddo

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  287
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Τα είπες πολύ ωραία! Συμφωνώ μαζί σου!
 2. Συγνώμη κιόλας και χωρίς κάποια διάθεση αντιπαράθεσης, πιστεύω ότι γίνεσαι πολύ άδικη! Από το "κατέβασε το τάδε βιβλίο" μέχρι το "πάρε το φχψ συμπλήρωμα διατροφής" απέχουμε πολύ! Δεν θυμάμαι ποτέ τη κοπέλα να έδωσε τέτοιου είδους συμβουλές! Παρεπιπτόντως όλες εδώ μέσα έχουμε εμπειρίες με γιατρούς που μας άρεσαν και δεν άρεσαν σε άλλες κοπέλες και αντιστρόφως ανάλογα! Δεν σημαίνει κάτι αυτό για εμένα αν μου "έκανε" ένας γιατρός και τον πρότεινα πχ και δεν "έκανε" σε άλλη κοπέλα! Αλίμονο κιόλας δηλαδή! Τέλος πάντων... Καλησπέρα κιόλας!
 3. Της το εύχομαι!! Να της πάνε όλα καλά της κοπέλας!
 4. Να την επαναλάβει 2η με 5η μέρα του κύκλου της πες της! Ο δικός μου γιατρός μέχρι 4η ήθελε για τις ορμόνες αλλά έχουν υπάρξει και γιατροί που μου έχουν πει μέχρι 5η.. στην 7η μέρα δεν ξέρω πως μεταφράζεται η FSH για να σου πω περισσότερα.. δεν ξέρω τι αλλάζει δηλαδή.. αλλά στα 44 με 0,6 AMH και 6,8 FSH εμένα προσωπικά πολύ καλά μου ακούγεται!!
 5. Καλησπέρα! Εξαρτάται.. 4,3 σε ng/mL ή pmol/L ; Αν είναι σε ng/mL τότε είναι σούπερ η γυναίκα! Αν είναι σε pmol/L που σημαίνει 0,6ng/mL καλά είναι και πάλι, αλλά όχι και ότι καλύτερο.. Αν θυμάμαι καλά η @Nephele78 μας είχε 0,3 και τώρα κρατάει τα διδυμακια της! Δεν λέει τίποτα η ΑΜΗ από μόνη της..! Οι υπόλοιπες ορμόνες της πως είναι;
 6. Καλησπέρα! Σωστά τα λέει η @anoulious! @winspert 119€ συγκεκριμένα τα 180 χάπια (3μηνη θεραπεία δηλαδή) από Γερμανία! Φυσικά με δυνατότητα αποστολής στην Ελλάδα και χωρίς εκτελωνισμο λόγο Ε.Ε. Ψάξε λίγο ηλεκτρονικά και θα βρεις φαρμακεία της Γερμανίας που τα δίνουν, αν θέλεις καλύτερα κάνε ένα translate την αναζήτηση σου στα Γερμανικά ώστε να στο πετάξει αμέσως και να μην ψάχνεις με τις ώρες.. αυτό είχα κάνει εγώ και δεν θυμάμαι που το είχα βρει για να σου το στείλω..
 7. Ναι οκ θέλουμε αρκετά ωάρια (άρα και έμβρυα) για να μπορέσουμε να προσπαθήσουμε περισσότερες φορές.. αυτό όμως δεν συνεπάγεται και καλύτερη ποιότητα! Αυτό λέω.. Κάπως έτσι το σκέφτομαι και με τα σπερματοζωάρια.. ίσως μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεθεί κάποιο ποιοτικά καλό ναι, κάπως το καταλαβαίνω, αλλά όταν έχουμε να κάνουμε ήδη με δεκάδες εκατομμύρια σπερματοζωάρια η διαφορά είναι ελάχιστη και το ρίσκο της λήψης τέτοιων φαρμάκων (ορμονών) πολύ επικίνδυνο για να αξίζει.. για αυτό αναφέρω κιόλας νωρίτερα ότι στα εργαστήρια οι εμβρυολογοι δεν θα κάνουν κατακερματισμό για να επιλέξουν τα σπερματοζωάρια οπότε η όλη επιλογή γίνεται πολύ "τυχαία" για να ξέρουμε σίγουρα πως επιλέχθηκε κάποιο και ποιοτικά καλό! Αν δεν μιλήσω με κάποιο γιατρό να ξέρω σίγουρα πάντως, αυτό που περιγράφω είναι μόνο το πώς το σκέφτομαι εγώ..
 8. Δεν ξέρω αν "στέκει" επίσης αυτή η λογική.. σίγουρα ένας γιατρός μόνο της ειδικότητας αυτής μπορεί να μας λύσει την απορία..! Αλλά και στη διέγερση των ωοθηκών στις γυναίκες δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι η ποιότητα των ωαρίων είναι καλύτερη με βάση τη ποσότητα.. ότι μια γυναίκα όπου θα έχει 20 (τυχαίος αριθμός) ωάρια θα είναι καλύτερης ποιότητας κιόλας από κάποια που θα βγάλει 6 πχ ίσα ίσα που βλέπουμε πολλές φορές να ισχύει το αντίθετο σε γυναίκες που δεν έχουν καλή ανταπόκριση στις ορμόνες.. δηλαδή κακής ποιότητας ωάρια με διέγερση σε αντίθεση με φυσικό ή τροποποιημένο όπου θα πάρουν 1 ή 2 ωάρια καλύτερης ποιότητας. Φυσικά δεν λέω ότι έτσι θα λειτουργεί και στους άντρες, δε το ξέρω, απλά αναλύω πως το σκέφτομαι και καταλαβαίνω εγώ.. Η λογική δηλαδή ότι "όποιος την έχει μεγαλύτερη κάνει και το καλύτερο σεξ" έχει καταρριφθεί από όλες τις απόψεις για εμένα!
 9. Ναι εντάξει το condesyl οκ, είναι βιταμίνες, του serpafar τη λογική στο κατακερματισμό δεν μπορώ να καταλάβω.. εσάς δεν είχε θέμα με τον αριθμό σπερματοζωαρίων ο άντρας σου; Καλά δε θυμάμαι; Άρα και το σκεπτικό του να αυξηθεί ο αριθμός σπερματοζωαρίων, από τη στιγμή που δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, ώστε να βρεθούν περισσότερα με "καλό" dna που λέγαμε χθες με τη @Troia πάλι δεν βγάζει νόημα για εμένα.. Αλλά και τώρα που το σκέφτομαι, ούτως ή άλλως κατά τη διαλογή των σπερματοζωαρίων στο εμβρυολογικό εργαστήριο δεν κοιτάνε κατακερματισμό dna του σπερματοζωαρίου που θα χρησιμοποιηθεί για γονιμοποίηση μόνο μορφολογικά τα κοιτάνε.. οπότε ποια η διαφορά για αυτούς αν έχεις 60εκ. ή 80εκ.; Η εξέταση του κατακερματισμού είναι περισσότερο για να γνωρίζουν οι γιατροί (και εμείς) τη γονιμοποιητική ικανότητα του σπέρματος και κατά πόσο ένα έμβρυο θα προχωρήσει και με σωστές διαιρέσεις.. Όποτε ποίο το νόημα του serpafar σε φυσιολογικό κατά τα άλλα σπερμοδιάγραμμα αλλά με υψηλό κατακερματισμό.. οεο; Καλησπέρα κιόλας στην όμορφη παρέα!
 10. Συγνώμη αλλά εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω κάποια λογική.. θυμάμαι μάλιστα επειδή την είχα ρωτήσει τη κοπέλα, της @Katerina13 δεν είχε κάποιο θέμα με τον αριθμό σπερματοζωαρίων ο άντρας της! Ας μας πει και η ίδια όταν μπορέσει.. Εσένα @happykar είχε θέμα με τον αριθμό σπερματοζωαρίων ο άντρας σου; Μήπως όντως με αυτό το σκεπτικό το δίνουν.. δε ξέρω κιόλας.. τι να πω; Θα μπορούσε! Πάντως ναι ουσιαστικά το serpafar είναι για να αυξήσει τον αριθμό σπερματοζωαρίων, σε άντρες με κακό σπερμοδιάγραμμα έχει λογική δηλαδή σε ολιγοασθενοσπερμια πχ ολιγοσπερμια και αζωοσπερμία... Τώρα για κατακερματισμό δε μπορώ να φανταστώ αλλά έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω και εγώ..!
 11. Καλησπέρα! Το serpafar είναι ορμόνες, οιστρογόνα,τα οποία τα δίνουν στους άντρες ως θεραπεία με πολύ κακό ορμονικό προφίλ και κακό σπερμοδιάγραμμα! Πως λειτουργούν.. αυξάνοντας τα οιστρογόνα στον άντρα ο οργανισμός του για να ισορροπήσει αυτή την "ανωμαλία" στις ορμόνες ανεβάζει τα ανδρογόνα, όπως την τεστοστερόνη η οποία αυξάνει τη παραγωγή σπερματοζωαρίων στους όρχεις. Αυτά σε θεωρητικό επίπεδο καθώς σχετίζονται και FSH/LH/PRL.. Αυτά τουλάχιστον μας έχουν εξηγήσει εμάς που είμαστε σε θεραπεία serpafar & ovitrelle (για να ρυθμίσουμε την FSH) αυτό το διάστημα. Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να πάρουμε και κάτι άλλο αργότερα αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας! Με αυτά λοιπόν στο μυαλό (από ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής και ουρολόγο ανδρολόγο) τι σχέση έχει ο κατακερματισμός με το serpafar όπως το καταλαβαίνω καμία..! Αλλά επειδή δεν έχω το πτυχίο ακόμα () , θέλω πολύ να ρωτήσω τους γιατρούς που έχουμε, καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς δηλαδή..!
 12. Καλησπέρα κοπέλα μου, λυπάμαι για την τόσο καθυστερημένη απάντηση που σου δίνω αλλά μόλις έπεσα πάνω στη δημοσίευση σου.. έχουμε και εμείς αζωοσπερμία αλλά δεν έχω εμπειρία από το συγκεκριμένο νοσοκομείο, κάνω tag την @ANAMONH η οποία πιστεύω πως θα μπορούσε να σου πει περισσότερα σχετικά με την απορία σου.. Πολύ καλή επιτυχία να σου ευχηθώ εγώ στη προσπάθεια σας και σύντομα εγκυουλα!
 13. Γλυκιά μου κοπέλα.. μη σε ανησυχεί αυτό! Από αυτό έχουμε μπόλικο περίσσευμα! Είμαστε πλούσιοι σου λέω!! Για αυτό σκας; Πόση χρειάζεσαι;; Στη στέλνω!! Να μπορούσαμε να πληρώσουμε τις εξωσωματικές και με θετική ενέργεια μόνο καλά θα ήταν!
 14. Καλησπέρα!! Αίσιο; Όχι ακόμα.. αλλά δεν φτάσαμε και στο τέλος οπότε υπομονή! Έχουμε αρκετά να πούμε από ότι καταλαβαίνω.. σου στέλνω πμ να μη κουράζουμε και τα κορίτσια σε αυτό το τοπικ!
 15. Καλημέρα!! Κάποιος με φώναξε; Άκουσα το όνομα μου! Αζωοσπερμία εδώ! Μπορώ να βοηθήσω κάπου;! Ότι γνωρίζω πολύ ευχαρίστως!