Kiddo

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  332
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλημέρα!! Αχχχχ με πρόλαβες!! Χρόνια Πολλά κοριτσάκι μου! Χρόνια Πολλά και σε όλα τα κορίτσια, με παιδάκια ή όχι ακόμα! Είμαστε όλες μας εν δυνάμει μανουλες ήδη! Μόνο η καρδιά και η ψυχή μας το ξέρει και μόνο αυτό μετράει άλλωστε.. θα έρθει και η ώρα που θα τα έχουμε και εμείς στην αγκαλιά μας..! Μέχρι τότε, όσες τα έχετε στην αγκαλιά σας φιλήστε τα, καμαρώστε τα! Είναι τα δικά σας θαυματακια!! Χρόνια Πολλά και να έχουμε την υγεία μας πάνω από όλα όλες μας!
 2. Καλημέρα!! Ναι ενδιαφέρομαι!! Σου έστειλα π.μ!!
 3. Αχ! Τέλεια!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είσαι Θεά!!
 4. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις αντιπηκτικες να σου πω σίγουρα κάτι γιατί δεν έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου μια για να ξέρω.. αλλά πχ οι βελονιτσες στη gonal που υπάρχουν είναι ίδιες και με αυτές που μπαίνουν στην ovitrelle ή στη Bemfola.. τώρα για άλλα φάρμακα δεν ξέρω..!
 5. Ναι μωρέ.. δεν ξέρω και εγώ.. Θα μας χρειαστούν σίγουρα σύντομα.. για παράδειγμα η ovitrelle έχει μόνο μια μέσα και εμείς από μια πένα ovitrelle πρέπει να κάνουμε 8 ενέσεις..! Για την ώρα χρησιμοποιούμε βελονιτσες από φάρμακα που μας δώρισαν.. αλλά θα τελειώσουν και αυτές κάποια στιγμή! Και αλήθεια.. πως τα ζητάμε; Βελονιτσες ινσουλίνης; Ή κάπως αλλιώς;
 6. Ναι! Σωστά! Καλά έκανες και μου το είπες να ξέρω αν δεν βρούμε τι να κάνουμε άλλο..! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις απαντήσεις σας! Ωραία!! Για να ξέρω να πάω να τις ζητήσω! Καλέ! Δεν πειράζει! Πόσο να έχουν πια από το φαρμακείο..; Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα έξοδα..!
 7. Καλησπέρα κορίτσια μου! Μέσα σε όλη αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα.. (Troia μου ) .. Να κάνω εγώ μια άσχετη ερώτηση; Τις βελονιτσες αυτές, τις μικρές, που βάζουμε στη gonal ή στη Bemfola ή και στην ovitrelle.. ίδιες είναι από ότι φαίνεται.. μπορούμε να τις βρούμε ξεχωριστά στο φαρμακείο; Μπορούμε δηλαδή να πάμε να τις ζητήσουμε; Ξέρετε;
 8. Μπράβο κοπέλα μου!! Πάει φανταστικά!! Με το καλό να έχεις μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη!
 9. Καλημέρα!! Κορίτσια!! Βάλτε και Ιουλίου μέσα στην αναζήτηση σας! Έχουν ανοίξει και για Ιούλιο για αυτό σας το λέω!!
 10. Κορίτσια μου, καλημέρα και καλό μήνα! Ήθελα απλώς να σας ευχηθώ.. Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα! Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, από το σκοτάδι στο φως, από τη στεναχώρια στην απόλυτη ευτυχία και από τις άδειες αγκαλιές στις γεμάτες για μια ζωή! Πάντα με υγεία να περάσετε όμορφα με τις οικογένειές σας και όσες έχετε τα παιδάκια σας να τα καμαρώνετε!! Τα φιλιά μου!!
 11. Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για τις gonal αν υπάρχουν ακόμα φυσικά..
 12. Δεν γράφεται κοριτσάκι μου.. δυστυχώς! Δεν είναι έτσι! Στους άντρες τουλάχιστον δείχνει αν υπάρχει πρόβλημα στα Sertoli cells τα οποία είναι υπεύθυνα για τη παραγωγή (πολλαπλασιασμό) των germ cells και ωρίμανση αυτών σε σπερματοζωάρια. Το ότι έχουμε αζωοσπερμία δεν σημαίνει αυτόματα και χαμηλά επίπεδα inhibin B αλλά το ότι είχαμε κρυψορχία προδιαθέτει για χαμηλά επίπεδα σε εμάς. Ο λόγος τώρα που θέλουμε να κάνουμε την εξέταση αυτή είναι γιατί κάνουμε θεραπεία γοναδοτροπινών. Βάση των ερευνών τουλάχιστον όσοι άντρες μετά τις 4 εβδομάδες από τη πρώτη δόση αγωνιστή ανέβασαν σε φυσιολογικά επίπεδα την inhibin B βρήκανε σπερματοζωάρια σε δείγμα, ουσιαστικά πρόκειται για δείκτη ως προς το αποτέλεσμα της θεραπείας.. Υ.Γ. ΑΜΗ μπορεί να γίνει και στον άντρα πάντως και μάλιστα υπάρχει και άλλη συγκεκριμένη εξέταση που ελέγχουν τα επίπεδα της ΑΜΗ στο σπερματικο υγρό..
 13. Όχι, δεν είναι για εμένα! Ο σύζυγος είναι να τη κάνει.. κάτω από 45€ δεν την έχω βρει ως τώρα.. λέω μήπως έχει κάποια που την έκανε σχετικά φθηνότερα να πάμε.. Είδα και εγώ στο ίντερνετ έχει και με 10€ στη Κρήτη και 30€ Κοζάνη.. έλεγα μήπως υπάρχει και στην Αττική κάπου τέτοια τιμή που να μου διέφυγε..
 14. Καλησπέρα κορίτσια μου! Να κάνω μια ερώτηση.. Υπάρχει κάποια που να έχει κάνει την εξέταση inhibin-B ή αλλιώς ανασταλτίνη-β; Και αν μπορεί να μου πει πού την έκανε και πόσο; Για Αθήνα..