Ioio

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.543
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

609 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλημέρα, κορίτσια! Σας διαβάζω όσο προλαβαίνω και που και που πετάγομαι να πω την "αποψαρα" μου. Επειδή διάβασα κπ ότι είπαν σε λεχώνα να μη θηλάσει λόγω πληγωμένων θηλών, να έχετε υπόψη σας, ότι δεν ισχύει κατά κανόνα. Επίσης, αν σας χορηγήσουν φάρμακα, μπορείτε να ελέγξετε τη συμβατότητα με το θηλασμό στο e-lactancia, και να ζητήσετε φάρμακα συμβατά με το θηλασμό. Οι περισσότερες αντιβιωσεις είναι συμβατές ή μπορεί να αντικατασταθούν με συμβατές. Από εκεί και πέρα, καλό είναι να ψάξετε από τώρα για παιδίατρο που να είναι και σύμβουλος θηλασμού και να μη δίνει εύκολα φάρμακα, αλλά μόνο όταν είναι απαραίτητο.
 2. Μια χαρά είναι ο μπέμπης, τον Ιανουάριο, εδώ θα είμαστε και θα λέμε για τα μικρακια μας!
 3. Κοριτσάκι μου, όλα θα πάνε καλά! Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου και οταν θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά, θα τα ξεχάσεις όλα αυτά!
 4. Αν είναι, λέει..... 2,5 μήνες είναι θα περάσουν.... Στον πωπο πονάω και μπροστά χαμηλά, επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Ένα ερείπιο νιώθω...
 5. Καλησπέρα, κορίτσια!!! Τη γραμμουλα αυτήν την είχα βγάλει πολύ πολύ αχνή στην πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα δεν την βλέπω. Επισης, δεν βλέπω κάτω από την κοιλιά μου, πρώτη φορά χρησιμοποίησα καθρεφτάκι.... Στην προηγούμενη δεν είχα τέτοιο θέμα.... Περπατάω σαν πάπια πια... και πονάω παντού....
 6. Κορίτσια, έχω πάρει 8 κιλά και αναρωτιέμαι πόσα θα φτάσω, ήδη ξεπέρασα τα 70, και αν θα προλάβω να τα χάσω μέχρι το καλοκαίρι...
 7. Νόνη μου, μην αγχώνεσαι, μετά το φυσιολογικό τοκετό, τρως αμέσως. Μετά την καισαρική, πρέπει να αεριστεις για να σου δώσουν να φας. Καλό μήνα και από εμένα!
 8. 2,5 και κοριτσάκι, γενικά, βολικό παιδί, αλλά τώρα περνάει φάση με νεύρα και αναρωτιέμαι, αν είναι επειδή της έχουμε πει ότι θα αποκτήσει αδερφάκι ή έτσι και αλλιώς. Ο δικός σου, πόσο είναι;
 9. Αχ, τί γλυκούλης!!! Το σοκ του πρώτου καιρού το σκέφτομαι κι εγώ.... Σε λίγο καιρό θα συνηθίσουν και δεν θα θυμούνται πώς ήταν χωρίς τα αδερφάκια τους.
 10. Τις κλωτσιές απόλαυσε τες τώρα, στην επόμενη εγκυμοσύνη, τρέχεις με το πρώτο, δουλειές σπιτιού και μαγείρεμα κλπ. Δεν προλαβαίνεις να ευχαριστηθεις τόσο την εγκυμοσύνη.
 11. Καλημέρα, κορίτσια! Και η δική μας η μπουμπού είναι μια χαρά και μεγαλώνει! Η κοιλίτσα μου μεγαλώνει και πάει! Νομίζω είμαι πλέον τεράστια!!! Τί ωραίες οι αγορές, εμείς τα έχουμε όλα από την πρώτη και μόνο λίγα χοντρά φορμακια θα χρειαστούμε.
 12. Κορίτσια μου, καλησπέρα και από εμάς! Τί ωραία που είναι τα πρώτα ψώνια! Κορίτσια, για τις κουβέρτες, όπως τα λένε παραπάνω τα κορίτσια, τον πρώτο καιρό, αρκεί να μην έχει το μωρό τα χέρια του μέσα στην κουβέρτα και είναι μια χαρά. Απλά έτσι το σκεπάζεις, ουσιαστικά μέχρι τις μασχάλες. Εμείς τις κουβέρτες τις είχαμε για τους ημερήσιους υπνους. Το βράδυ είναι βολικό να μάθει να κοιμάται με υπνοσακο, γιατί τα επόμενα χρόνια ξεσκεπάζονται και πρέπει να έχεις το νου σου να τα σκεπάζεις. Εγώ σώθηκα με τον υπνοσακο και στη "μεγάλη" μου θα το διατηρήσω, μέχρι όσο τον δέχεται.
 13. Αχ, τί γλυκούλης!!! Κι εγώ το βράδυ σκέφτομαι, δεν θέλει να την κοιμίζει άλλος και αγχώνομαι. Βέβαια, 3-4 μήνες σε αυτήν την ηλικία είναι μεγάλο διάστημα και μπορεί να έχουν αλλάξει αυτά. Η δική μου, λίγο πριν τα δύο κοιμήθηκε σερί το βράδυ. Κορίτσια, διαβάζω τις λίστες σας. Μια μικρή παρατήρηση, πριν πάρετε πιπίλες, ρωτήστε τον παιδίατρο, οι περισσότεροι δεν τις θέλουν πριν το τρίμηνο, γιατί μπορεί να χάσει το μωρό γεύμα. Επίσης, πρέπει να ρωτήσετε γιατρό, το γυναικολόγο ή τον παιδίατρο, αν έχετε λόγο να χρησιμοποιήσετε νωρίς θηλαστρο.
 14. Ζαμια μου, όπως τα λες,με τη μικρή δεν υπάρχει καθόλου χρόνος! Ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει και τί την περιμένει. Της το έχουμε πει, αλλά δεν νομίζω να κατάλαβε ότι θα βγει από την κοιλίτσα της μαμάς. Ακόμα δεν της έχουμε πει ότι θα λείψω για να γεννήσω. Εσείς; Φιλιά!
 15. Καλή μου, zamia, πόσο χαίρομαι που σε διαβάζω! Να σου ζήσει ο μεγάλος! Με το καλό και το μικρουλι! Πότε θα έρθει; Φιλιά!