oly75

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  92
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα κορίτσι,εγώ κάνω το πρωτόκολλο femara,menopur+gonal.Σε φυσικό τροποποιημένο κύκλο,είναι χάπια όπως η κλομιφαίνη,αλλά πολύ καλύτερα.
 2. Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα.Ας είναι δύο τα εμβρυακια,θα μαζέψω όσα μπορώ,αν χρειαστεί και τέταρτη ωοληψια θα την κάνω,εδώ που φτάσαμε,ούτως ή άλλως έχει γίνει ρουτίνα το χειρουργείο αυτό πλέον για μένα,είναι η 10η που έκανα.Ένα υγιές έμβρυο θέλω και ένα καθαρό ενδομήτριο,πού θα πάει.
 3. Κορίτσι κάνω ήπιες διεγέρσεις.Δεν έχει νόημα να παίρνω πολλές μονάδες τα ωοθυλάκια είναι σε αριθμό ίδια.Θετική χοριακή δεν είχα ποτέ,μία φυσιολογική σύλληψη είχα πριν 3 χρόνια η οποία ήταν εξωμήτρια,τέτοια τύχη.Έχουμε βάλει όλων των ειδών τα έμβρυα.Δε γίνεται εμφύτευση.Λένε τα καλύτερα για τις βλαστοκύστες,αλλά αν είναι να επιτευχθεί εγκυμοσύνη ότι και να βάλεις θα πετύχει.
 4. Ναι την έκανα τον Φεβρουάριο,είχε δείξει χρόνια φλεγμονή,έκανα θεραπεία και πλύσεις,αλλά δεν έκανα επανεξέταση.Αρνητική χοριακη πήρα στην προσπάθεια που έκανα τον Μάιο.Έχω βάλει δύο φορές έμβρυα δύο ημερών,μία τριών ημερών και δύο φορές βλαστοκυστες.Τώρα μαζεύω τριών ημερών.Αν άλλαξα κάτι δε θα το έλεγα,παίρνω 5 μέρες φεμαρα και 150 μονάδες μενοπουρ,απλά το παίρνω μισό με γκοναλ,μόνο αυτό.Και ξεκίνησα και dhea..Πάντως ο αριθμός παραμένει ο ίδιος.
 5. Μόλις τελείωσα τον ένα από τους 3 κύκλος που θα κάνω συνολικά.Έχω στην κατάψυξη 2 εμβρυακια τρίτης μέρας,το ένα μέτριο 5 κυττάρων και το άλλο καλό 8 κυττάρων.Στεναχωρήθηκα λίγο για το μέτριο,αλλά έχει ο Θεός.Καλά που είναι δύο.Και εγώ έχω μέλλον,γιατί πρέπει να κάνω πάλι τη θεραπεία για την εξέταση του Νίκα και επανεξέταση.Αν δε βγει καθαρη δε προχωράω σε ετ.Προσπαθώ να μαζέψω έμβρυα μήπως φανώ τυχερή και βρω το υγιές.Τώρα αν χρειαστεί και 4η ωοληψια βλέπουμε.
 6. Γεια σου κορίτσι,τί κάνεις;Καλά είμαι και εγώ,στον αγώνα όπως πάντα,να δούμε πότε θα τελειώσει όλο αυτό.Εσύ πώς τα πας;
 7. Καλή επιτυχία κορίτσι,μη φοβάσαι,δεν είναι τίποτα.Εντάξει όπως και να χει το άγχος δε φεύγει,αλλά σαν διαδικασία δεν είναι κάτι το τρομερό.Τουλάχιστον για μένα που έχω κάνει τόσες προσπάθειες.Περισσότερο η αναμονή της χοριακης ειναι το δυσκολο κομμάτι.Προσπάθησε να βρεις ενα καλό γιατρό που να μπορείς να εμπιστευτείς.
 8. Καλημέρα κορίτσια,αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλες τις κοπέλες που είναι σε αναμονή χοριακής,να πάρουν θετικά αποτελέσματα.Μη ψάχνετε για συμπτώματα.Έχω κάνει 5 ετ και όλες είχαν διαφορετικά συμπτώματα και ήταν αρνητικές.Όχι τη μία το στήθος ξεπρήστηκε,όχι την άλλη έχω πόνους περιόδου και κράμπες,έψαχνα κάθε φορά να βρω κάτι.Και μάλιστα στην 4η ετ δεν είχα καθόλου συμπτώματα και είπα τα κατάφερα,αλλά δυστυχώς έπεσα από τα ΄σύννεφα όταν πήρα το αρνητικό για άλλη μία φορά.Συμφωνώ μαζί σας η αναμονή κατά τη διάρκεια της ετ είναι το χειρότερο στάδιο της εξωσωματικής.Αφού έχω πει πολλές φορές μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ όλες αυτές τις μέρες και να ξυπνήσω και να πάρω το αποτέλεσμα.Υπομονή κορίτσια και αισιοδοξία.Τα έχουν καταφέρει και κοπέλες με αρκετό αίμα,τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.Καταλαβαίνω το πόνο σας,έχω περάσει τόσες πολλές δύσκολες καταστάσεις και προσπαθώ να μη χάνω την ελπίδα μου.Καλή επιτυχία σε όλες σας.
 9. Συγχαρητήρια κορίτσι,πολύ ευχάριστα νέα.Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.
 10. Καλή επιτυχία σου εύχομαι,με μια θετική χοριακη.
 11. Καλησπέρα κορίτσι.Ωορρηξία έχεις όταν έχεις τη χαμηλότερη θερμοκρασία και μετά αφού γίνει η ωορρηξία η θερμοκρασία ανεβαίνει και μόλις πέσει μετά από μέρες σου έρχεται περίοδος.
 12. Κορίτσι καλησπέρα.Λυπάμαι πολύ για το αρνητικό αποτέλεσμα που πήρες.Είσαι όμως μικρή και πιστεύω θα τα καταφέρεις.Από τη στιγμή που έχεις κάνει ένα σωρό εξετάσεις και δεν έχεις βρει κάτι,νομίζω ότι πρέπει να κάνεις την εξέταση του Νίκα,να ψάξεις για φλεγμονή στο ενδομήτριο.Οι γιατροί δε τη δέχονται αυτή την εξέταση,όμως νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμη.Εγώ την έκανα παρόλο που ο γιατρός μου δεν τη πιστεύει.Αλλά μετά από τόσες αποτυχίες δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσω οτιδήποτε.Φυσικά βρέθηκε χρόνια φλεγμονή και ακόμα δε ξέρω αν υποχώρησε μετά τη θεραπεία που έκανα.Έχω δρόμο μπροστά μου.Κοίτα δεν αποκλείω και το θέμα που λες με το γενετικό υλικό,αλλά είσαι μικρή και δε νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο.Και εμείς έχουμε παρόμοιο θέμα με το σπέρμα,αλλά κάνουμε τη μέθοδο IMSI,μας έχουν πει ότι είναι για τέτοια θέματα.Τώρα όσον αφορά τους άντρες δε μπορούν να καταλάβουν και ο δικός μου δε θα αισθανθεί ποτέ όπως εγώ,δε γίνεται.Η γνώμη μου είναι ότι επειδή είσαι μικρή να προσπαθήσεις να βρεις ,αν γίνεται φυσικά ,ποιο είναι το πρόβλημα και να αφήσεις στην άκρη τα δανεικά,έχεις χρόνο μπροστά σου.Βέβαια εσύ ξέρεις τις αντοχές σου.Να ξέρεις πάντως ότι για όλα υπάρχει ένας λόγος και τίποτα δεν είναι τυχαίο,γιατί και μένα κάποιοι γιατροί μου έλεγαν ήταν τυχαίο γεγονός το εξωμήτριο που είχα.Όχι.Σου εύχομαι καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσεις.
 13. Κορίτσια καλησπέρα.Επαναφέρω το θέμα με τα φάρμακα μήπως υπάρχει κάποια κοπέλα που τα έχει καταφέρει και δε τα χρειάζεται.Τελικά θα κάνω 3 ήπιες διεγερσεις για συλλογή εμβρύων σαν αρχή και βλέπουμε.Σίγουρα θα αγοράσω,γιατί θα χρειαστούν αρκετά.Πόσα φάρμακα θα πάρω ακόμα;Έλα ντε,όπως το βλέπω θα είναι η τελευταία προσπάθεια αυτή,δεν αντέχω άλλο.
 14. Ναι για 4 προσπάθειες δικαιούσαι να πάρεις φάρμακα από τον εοπυυ.
 15. Τις έχω πάρει και τις 4 προσπάθειες από τον Εοπυυ,διαφορετικά δε θα έψαχνα να βρω.