oly75

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  113
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα κορίτσι.Δεν έχουμε ξαναμιλήσει.Ενημερωτικά να σου πω ότι εγώ έχω κάνει 4 διαφορετικές βιοψιες ενδομητρίου και μόνο με την εξέταση του Νίκα βρέθηκε το αποτέλεσμα χρόνια φλεγμονή.Πήρα για 35 μέρες τριπλό σχήμα αντιβιωσεων και έκανα εκγχυσεις.Βέβαια ο Νικας ήθελε αγωγή για 2 με 3 μήνες αλλά ο γιατρός μου δε συμφωνούσε.Δεν έκανα δυστυχώς επανεξέταση και πήρα την 5η αρνητική χοριακη.Τώρα κάνω τη θεραπεία πάλι για 3 βδομάδες και θα ξανακάνω την εξέταση.Είπα μόνο όταν βγει καθαρή θα κάνω ετ.Απλά όταν κάνω διέγερση δε παίρνω αντιβιωσεις,άλλοι γιατροί δεν έχουν πρόβλημα,ο δικός μου λέει δεν κάνει.Τώρα τί να σου πω βρε κορίτσι.
 2. Καλησπέρα κορίτσι.Συγγνώμη που επεμβαίνω,βασικά είμαι και εγώ μία απ αυτές που έχουν κάνει την εξέταση,αλλά ο κ.Νικας είναι γιατρός και μάλιστα γυναικολόγος,απλά έχει κάνει εξειδίκευση σ αυτο τον τομέα,πώς να το πω,ασχολείται αποκλειστικά με το ενδομήτριο.Μη τον βγάλουμε και άσχετο τον άνθρωπο.Δεν τον υποστηρίζω και καλα,αλλά αυτά έχω μάθει.
 3. Την τιμή πρέπει να τη συζητήσεις με τον Νίκα.Το δεύτερο δείγμα είναι για το παράθυρο εμφύτευσης αν θέλεις το κάνεις.Εγώ δεν έκανα δυστυχώς επανεξέταση και απέτυχα πάλι.
 4. Καλησπέρα κορίτσι.Εγώ έχω κάνει την εξέταση του Νίκα και έδωσα δύο φορές δείγμα για να βρούμε και το παράθυρο εμφύτευσης.Μου κάνει εντύπωση όμως που ο γιατρός σου σου την πρότεινε την εξέταση αυτή,γιατί δεν τη δέχονται,μόνο ο κ.Σφακ στην Αθήνα απ¨΄οτι ξέρω την υποστηρίζει.Σ¨αυτόν είσαι;Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και την έκανα με δική μου πρωτοβουλία.Τί θέλεις να μάθεις; Καλησπέρα κορίτσι.Εμένα ο γιατρός μου μου έχει πει να κάνω τις cetrodite ή τις olgalutran την ίδια ώρα με τις menopur και τις gonal που κάνω.Πάντα έτσι τις κάνω,τώρα δε ξέρω αν ο δικός σου θέλει κάτι το διαφορετικό.
 5. Nadiaki165 λυπάμαι πολύ γι¨αυτή την εξέλιξη.Διάβασα προχθές τα νέα σου και χάρηκα και περίμενα να πάνε όλα καλά.Τώρα εντάξει δεν υπάρχουν λόγια,εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο.
 6. Καλησπέρα.Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα,αλλά απ όσο γνωρίζω και από την εμπειρία μου με τις εξωσωματικες το 1 είναι αρνητικό.Ο γιατρός σας δε σας εξήγησε;
 7. Συγχαρητήρια κορίτσι,εύχομαι να σπυ πάνε όλα καλά.
 8. Καλή επιτυχία εύχομαι,να πάρεις μια τριψήφια χοριακή.
 9. Σ ευχαριστώ κορίτσι.Παίρνω την dhea της AMS και τα ovamax που περιέχουν μελατονινη και άλλα όπως Q10 κτλ.Δίνω ένα σωρό λεφτά κάθε μήνα,αλλά τί να κάνουμε.
 10. Καλησπέρα κορίτσι και καλή αρχή.Μην αγχώνεσαι με τις βιταμίνες.Αρχικά είμαστε στο ίδιο κέντρο.Τις συνεχίζεις κανονικά μέχρι την ωοληψία.Εγώ παίρνω τις ovamax και dhea,παλιά έπαιρνα και άλλες pregnacare,profertil,fertilimax και μελατονίνη.Συγκεκριμένα τις profertil και τις pregnacare τις έπαιρνα και κατά τη διάρκεια της ετ βοηθάνε λένε.Το ξέρω γιατί μου το έχει πει πολλές φορές και όχι μόνο αυτός.Οπότε τις συνεχίζεις,βοηθάνε στην ποιότητα των ωαρίων.
 11. Κορίτσι καλησπέρα.Και εγώ που έχω πάρει 3 φορές στη ζωή μου αντισυλληπτικά λόγω κυστικών δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα,ούτε στήθος πρησμένο,ούτε ζάλη τίποτα.Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάτι.
 12. Σ¨ευχαριστώ και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα.
 13. Θα προσπαθήσω να κάνω υπομονή βρε κορίτσι δε μπορώ να κάνω και διαφορετικά.Κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρω να μαζέψω έναν αξιόλογο αριθμό και αν όλα καλά πάνε με το ενδομήτριο να πάω στην 6η ετ και εύχομαι να είναι και η τελευταία.
 14. Όχι έχω βάλει στόχο να μαζέψω όσα μπορώ,γιατί προφανώς ψάχνουμε και το υγιές έμβρυο,αλλά και για να θεραπεύσω τη φλεγμονή.Δε κάνω πολλά συνήθως 2 παίρνω από κάθε κύκλο,αλλά τί να κάνουμε.Είπαμε σαν πλάνο 3 ωοληψίες και έχω κάνει μία μέχρι στιγμής,όλο ακυρώνονται κύκλοι και δε μπορώ να προχωρήσω.Άντε να δούμε πόσο θα πάει αυτό.
 15. Ναι γονιμοποιούνται χάνουμε κανά δυο αλλά έχω κάνει 5 ετ δύο με βλαστοκύστες μία με 3 ημερών και δύο με δύο ημερών έμβρυα,εμφύτευση καμία.Τώρα μαζεύω έμβρυα 3 ημερών και θα κάνω με κατεψυγμένα έμβρυα ετ,κάτι το οποίο δεν έχω ξανακάνει,έκανα όλο σε φρέσκο κύκλο.Όταν βέβαια καταφέρω να κάνω και τις άλλες δύο ωοληψίες.Έχω ακόμα ουου...