oly75

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  148
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα κορίτσι.Πολύ περιληπτικά θα σου πω,αφού σου βρέθηκε χρόνια φλεγμονή ενδομητρίου,επειδή είχα και εγω,μη ρισκάρεις να βάλεις τη βλαστοκυστη που έχεις αν δε κάνεις θεραπεία πρώτα.Με τον Νίκα μίλησες;Ο γιατρός σου τι σου είπε;
 2. Καλησπέρα κορίτσι.Εγώ που έχω κάνει αρκετές εκχυσεις μέσα σε ένα χρόνο δε παρατήρησα κάποια καθυστέρηση.Έχω γενικά μικρό κύκλο.Αυτό που είδα ήταν ότι το αίμα ήταν κόκκινο και όχι σκούρο(συγγνώμη για την περιγραφή),έτσι μου το έλεγε και ο Νίκας,φαινόταν δηλαδή ότι η θεραπεία έπιανε.
 3. Τις πρώτες φορές που έκανα θεραπεία,γιατί έκανα αρκετές φορές με διαλείμματα,έπαιρνα τρεις,απλά η μία ήταν για τρεις μέρες την εβδομάδα.Στους τελευταίους δύο μήνες που έκανα τη θεραπεία έπαιρνα δυο μόνο.Το στομάχι μου ευτυχώς άντεξε,έτρωγα καλά πριν.Μόνο κάνα δύο φορές είχα κάτι αναγουλες,αλλά μετά ήμουν καλά.Τώρα θα δούμε πώς θα πάει.
 4. Κορίτσι καλημέρα.Απαράδεκτοι όλοι στο κέντρο σου.Αθήνα είσαι;Ποιος είναι ο γιατρός σου αν επιτρέπεται για να ξέρουμε μη πέσουμε σ αυτόν;
 5. Δε ξέρω κορίτσι.Βασικά ήμουν αρνητική από την αρχή.Αλλά και τώρα δε νομίζω ότι έχω αλλάξει γνώμη.Νομίζω ότι είναι καθαρά εγωιστικό το θέμα.Βέβαια αυτό που δε μπορώ να δεχτώ είναι να μη κάνω ποτέ παιδί.Διαβάζω περιπτώσεις στο φόρουμ που και με δανεικά δε τα έχουν καταφέρει.Είναι και το χρηματικό,για να μαζέψω αυτά τα λεφτά Θέλω πάνω από ένα χρόνο περίπου.Αν ήμουν μικρότερη θα μπορούσα να σκεφτώ αλλιώς.Γενικά είμαι πολύ μπερδεμένη.Και έμεινα και μια φορά φυσιολογικά έγκυος.Φαντάσου δηλαδή.
 6. Καλημέρα κορίτσι.Η φλεγμονή έχει υποχωρήσει αρκετά,το πόρισμα του Νίκα στην επανεξέταση αυτό έδειξε,όπως και το ότι παρατηρούνται αρκετά πινοποδια,σε σχέση με το περσινό δείγμα υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση.Βέβαια πήρα δύο μήνες αντιβιωσεις και έκανα και εκχυσεις.Φαινεται ότι η θεραπεία έπιασε.Τώρα βρε κορίτσι δε ξέρω τί θα γίνει Αρχίζω και σκέφτομαι ότι για να βρεθεί υγιές έμβρυο σ αυτή την ηλικία είναι τζακ ποτ. Σ ευχαριστώ κορίτσι.Όντως λίγοι γιατροί τα ζητάνε αυτά,αλλά ξέρω και εγώ ίσως να χρειάζονται αυτές οι εξετάσεις;Δε ξέρω βρε κορίτσι.Έχω κουραστεί τόσα χρόνια.
 7. Είχα κάνει στην τελευταία ετ,ο γυναικολόγος μου εκτος κέντρου με εβαλε να τις κανω,είχαν βγει πολύ καλές την τρίτη μέρα και μετά από τρεις μέρες πήγαν στο πάτο.Δε γνωρίζω αυτό που λες για το ενδομήτριο.Επειδή και σαυτη την ετ θα τις ξανακάνω γι αυτό ρωτάω.Η πτώση τους δείχνει αποτυχία;
 8. Κορίτσια καλησπέρα.Θα ήθελα να σας ρωτησω αν έχετε κάνει εξέταση προγεστερόνης και οιστραδιολης μετά την εμβρυομεταφορα.Πολλοί λίγοι γιατροί λένε να κάνουμε.Έχει κάνει κάποια κοπέλα και οι τιμές τους να ήταν καλές και να πήρε θετική χοριακη ή το αντίστροφο;Αν η ε2 δεν είναι υψηλή τα έμβρυα δε προχώρησαν;Στην τελευταία ετ είχα κάνει και όντως ήταν αποτυχία.Συνήθως 3η ή 5η μέρα της ετ τις κάνουν.
 9. Συλλογή εμβρύων,λέω μήπως πάρα κανένα ακόμα,τελειώνω τη θεραπεία,έμεινα λίγο πίσω λόγω κάποιων προβλημάτων που είχα με τα δόντια,είχα και μία κύστη και αν όλα πάνε καλά θα πάω σε ετ.Να σου πω την αλήθεια φοβάμαι λιγάκι,γιατί νομίζω ότι θα είναι η τελευταία μου προσπάθεια.Αν αποτύχω και μετά από τη θεραπεία του Νίκα,τί νόημα θα έχει;Τα περιθώρια ηλικιακά έχουν στενέψει.Σε δύο βδομάδες γίνομαι 44,καταλαβαίνεις.
 10. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.
 11. Κοίτα εμένα ο γιατρός μου ήθελε δύο την εβδομάδα με δύο μέρες κενό ενδιαμεσα.Άλλες φορές αν δε βόλευε έκανα μία την εβδομάδα.Θεωρούσε υπερβολικά πάνω από δύο εβδομαδιαίως να κάνω.Ο Νίκας ήθελε κι αυτός δύο κάθε βδομάδα.Είναι σχετικό το πώς το βλέπει ο κάθε γιατρός.Πιστεύω ότι μια χαρά τις έκανες μην ανησυχείς.
 12. Καλημέρα κορίτσι.Εγώ έχω πάρει τα femara αρκετές φορές μαζί με 150 μονάδες menopur ή gonal,σε φυσικό τροποποιημένο κύκλο και ο γιατρός μου μου έλεγε ότι ίσως ήταν καλύτερα να αφήσω ένα κύκλο να ξεκουραστεί λίγο ο οργανισμός μου και μετά να συνεχίσω.Βέβαια εγώ έχω πάει και στο καπάκι να κάνω συνεχόμενη διέγερση,μήπως μπορέσω και πάρω τίποτα,αλλά παρατήρησα πως μετά από ωοληψία ο κύκλος μου δεν είναι καλός.Αυτά που λένε να αφήνεις τρεις κύκλους και μετά να συνεχίζεις δε παίζει με τίποτα να το κάνω και χρόνο δεν έχω,αλλά και μετά από ένα κύκλο είμαι μια χαρά.Τώρα για τις εκχύσεις που λες έχω κάνει πάρα πολλές όπως έχω πάρει για πολύ καιρό αντιβιώσεις,λόγω φλεγμονής που βρέθηκε από την εξέταση του Νίκα.Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,δε πονάει,σου βάζουν ένα καθετήρα και μετά το φάρμακο.Ξύπνια είσαι,εγώ μερικές φορές έπαιρνα ένα παυσίπονο πιο πριν,γιατί καμιά φορά μέχρι να μπει ο καθετήρας είχα κάποιες ενοχλήσεις.Αλλά είμαι και λίγο ευαίσθητη εγώ.Δε χρειάζεται να ανησυχείς.
 13. Καλησπέρα κορίτσι.Εγώ έχω πάει.Τί ακριβώς θέλεις να μάθεις;Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη.Μου είπε πράγματα που γνώριζα και τίποτα παραπάνω.Εκεί όμως που νευρίασα πολύ ήταν όταν μου είπε αν έχω σκεφτεί τη δωρεά ωαρίων και ότι τα ποσοστά στην ηλικία μου με δικά μου ωάρια είναι 4%.Αν είναι δυνατόν,λες και εγώ δε τα ξέρω αυτά ή δεν έχω γυναικολόγο.Επίσης όταν του έστειλα τα αποτελέσματα με email ποτέ δε μου απάντησε και όταν πήρα τηλέφωνο ποτέ δε το σήκωσε.Είπα τζάμπα τα λεφτά.Τώρα μπορεί κάποιες άλλες κοπέλες να έχουν μείνει ευχαριστημένες,τί να πω.
 14. Κάντι μου καλησπέρα.Δεν ήξερα ότι ήσουν σε αναμονή χοριακής.Είχα χάσει και τα νέα σου για αρκετό καιρό.Βασικά λυπάμαι πολύ,αλλά κάνε πρώτα και τη χοριακή να δούμε τί γίνεται.Εγώ πάντως είπα δε θα ξανακάνω τεστ πριν τη χοριακή.;Έλεγα να προετοιμαστώ ψυχολογικά,γιατί δε μπορούσα την αναμονή.Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τί φταίει,έχεις κάνει τόσα πολλά.Μακάρι να σε διαψεύσει το τεστ.
 15. Κορίτσι καλημέρα.Διάβασα σ¨΄ενα μήνυμα σου ότι έχεις απορίες σχετικά με τη μέθοδο imsci.Έγώ είμαι σε κέντρο στη Θεσσαλονίκη και τη κάνουμε αυτή τη μέθοδο τα τελευταία 3 χρόνια.Ο σύζυγος έχει ολιγοασθενοσπερμία και χαμηλή μορφολογία.Επίσης μας κάνουν και εκκόλαψη εμβρύων.Σε μας εδώ δε κάνουν τη μέθοδο picsi και δε ξέρω να σου πω κάτι γι¨αυτό.Όμως όταν υπάρχει πρόβλημα με το σπέρμα είναι καλό να εφαρμόζεται μια τέτοια μέθοδος.Οποιαδήποτε απορία έχεις μη διστάσεις να ρωτήσεις.Καλή επιτυχία σου εύχομαι.