oly75

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  133
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ειλικρινά κορίτσι λυπάμαι πολύ για όλο αυτό που περνάς.Πριν λίγο διάβασα το μήνυμά σου και έπαθα σοκ.Δε περίμενα τέτοια εξέλιξη.Δεν υπάρχουν λόγια.Ώρες ώρες αναρρωτιέμαι γιατί πρέπει να περνάμε τόσες δύσκολες καταστάσεις,τα κορίτσια λένε πώς όλα για κάποιο λόγο γίνονται,αλλά πολλές φορές λέω φτάνει πια,πόσα ακόμα θα αντέξουμε;Εύχομαι ο Θεός να σου δώσει δύναμη και κουράγιο.
 2. Μην αγχώνεσαι,εγώ επειδή έπαιρνα αντισυλληπτικά τα ωοθυλακια άργησαν να ξεκινησουν,μου συνέχισαν τα φεμαρα,σήμερα 6η μέρα και βλέπουμε.Παίρνω 150 μονάδες,να δούμε στον επόμενο υπέρηχο. Έπαιρνα τριπλό σχήμα αντιβιωσεων για 21 μέρες και έκανα και εκχυσεις,τώρα θα το ξανακάνω το σχήμα αυτό
 3. Χαθήκαμε όντως.Με την εξέταση του Νίκα βρήκα τη φλεγμονή,έκανα θεραπεία δεν έφυγε,ξαναεκανα τώρα και έδωσα πάλι δείγμα και ευτυχώς βελτιώθηκε πολύ μου είπε ο Νικας θα κάνω για σιγουριά δύο μήνες θεραπεία με αντιβιωσεις και πλύσεις και κατευθείαν ετ.Ακόμα συλλεγω έμβρυα.Επίσης ο Νικας μου είπε ότι με κατεψυγμένα 3 ημερών θα τα βάλω με λήψη τεσσάρων ημερών προγεστερόνης,είχα κάνει και για το παράθυρο και έδειξε ότι είναι λίγο αργά σε μένα.Θα μιλήσουμε κορίτσι.
 4. Δε ξέρω αν εμφυτεύεται κατευθείαν ή όχι,σου είπα γιατρός δεν είμαι,αλλά υπάρχει κάποιος λόγος γι¨αυτό.Οι ειδικοί,όπως ο Νίκας λέει ότι 90 τοις εκατό ευθύνεται φλεγμονή,το έχω διαβάσει κιόλας.Τώρα δε ξέρω τί άλλο να σου πω.
 5. Δηλαδή μία μέρα έχεις πάρει ενέσεις ή δύο;Είναι πολύ νωρίς βρε κορίτσι.Στον υπέρηχο όταν θα κάνεις θα ρωτάς να μάθεις τί μέγεθος έχουν τα ωοθυλάκια.Μην αγχώνεσαι κάνω ακριβώς το ίδιο στις τελευταίες 6 διεγέρσεις. Κορίτσι απ¨΄οτι ξέρω πινοπόδια υπάρχουν στο ενδομήτριο όχι στη σάλπιγγα.Δεν είμαι και γιατρός βέβαια,με όλα αυτά που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια που κάνω εξωσωματικές.Το έμβρυο εμφυτεύτηκε κανονικά και κάτι δε πήγε καλά και το οδήγησε στη σάλπιγγα.Αν οι σάλπιγγες είναι καλές συνήθως κάποιο μικρόβιο ή φλεγμονή μπορεί να το οδήγησε εκεί.Δεν είναι τυχαίο γεγονός.Τα πράγματα κορίτσι δεν είναι απλά και ο γιατρός σου και γιατρός μου δεν έχει γνώμη ούτε για το παράθυρο,σε μένα είχε πει ότι είναι διαφορετικό σε κάθε κύκλο,έλεος πια,τόσο χαζές είμαστε;Εγώ ασχολούμαι με το θέμα μόνο με ειδικούς και όχι μ¨αυτούς που δε τα πιστεύουν αυτά.
 6. Έχω την απορία βρε κορίτσι,πώς δηλαδή θα σου πει κάποιος ποιο είναι το παράθυρο εμφύτευσης,ποιά μέρα δηλαδή πρέπει να βάλεις τα έμβρυα αν δε κάνεις βιοψία ενδομητρίου και εξετάσουν να δουν πότε υπάρχουν τα πινοπόδια;Δε νομίζω να το ξέρει κάποιος αυτό χωρίς την απαραίτητη εξέταση.
 7. Καλησπέρα κορίτσι.Επειδή κάνω συνέχεια ήπιες διεγέρσεις με femara και 150 μονάδες φάρμακα,ξέρω ότι τα femara ρίχνουν τα οιστρογόνα και κρατάνε την ε2 χαμηλή.Τα ωοθυλάκια σου τί μέγεθος έχουν,έκανες τον πρώτο υπέρηχο;Πόσες μέρες τα πήρες,πέντε;Μόλις τα σταματήσεις θα αρχίσει σιγά σιγά να ανεβαίνει.Απλά δε ξέρω πόσες μονάδες παίρνεις και ποιά μέρα της διέγερσης είσαι.
 8. Καλημέρα κορίτσι.Εγώ μπορώ να σου πω από τη δική μου εμπειρία,ότι η φλεγμονή δεν επηρρεάζει την αύξηση ή μείωση του ενδομητρίου.Το δικό μου πάντα μεγάλωνε και ήταν και τριζωνικό όπως λένε όταν κάνουν τον υπέρηχο,αλλά τελικά είχε φλεγμονή.Και από φίλες μου που είχαν φλεγμονή δεν άκουσα κάτι σχετικά με το πάχος του αν είχαν πρόβλημα.Κάθε γυναίκα όμως είναι διαφορετική από τις άλλες.Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες το ίδιο.
 9. Κορίτσι σου εύχομαι το τεστάκι να σε διαψεύσει και αύριο να μας ανακοινώσεις μία θετική χοριακή.Καλή επιτυχία.
 10. Kαλημέρα κορίτσι.Η σαλπιγγογραφία έπρεπε ήδη να έχει γίνει και μιας και είχες εξωμήτριο πρέπει να κάνεις να δεις πώς είναι η σάλπιγγα,με το χειρουργείο έβγαλες κάποια;Ο γιατρός στο κέντρο μου είχε πει να κάνω για να δούμε πώς είναι η μία σάλπιγγα που έχω,οι υδροσάλπιγγες εμποδίζουν στην εξωσωματική,δεν είναι τίποτα,δε σου είπε να την κάνεις;Με την υστεροσκόπηση νομίζω δε μπορείς να δεις αν οι σάλπιγγες έχουν πρόβλημα,μπορείς όμως να κάνεις βιοψία ενδομητρίου.Σε μένα η φλεγμονή δε φάνηκε με την υστεροσκόπηση ήθελε προφανώς ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.Εξαρτάται αν η φλεγμονή είναι χρόνια ή ήπια για τις αντιβιώσεις.Αν έχεις πρόβλημα με το στομάχι είναι δύσκολο.Αλλά στο κέντρο δίνουν μια απλή αντιβίωση,εγώ πήρα τριπλό σχήμα και για αρκετό καιρό.Ο γυναικολόγος μου συνεργάζεται με τον Νίκα και μου έδωσε τις κατάλληλες γι¨αυτό που βρέθηκε στην εξέταση. Καλή επιτυχία κορίτσι,σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.
 11. Τί εννοείς για εμφύτευση σε σάλπιγγα που έχει φλεγμονή;Είχες φλεγμονή στη σάλπιγγα;Ή ήταν υδροσαλπιγγα;Γιατί οι δικές μου οι σάλπιγγες ήταν μια χαρά.Όσο για τα ωάρια κανείς δε ξέρει αν είναι καλά.Τα λίγα έμβρυα είναι καλής ποιότητας,αλλά δε ξέρουμε αν είναι και υγιής.Ο γιατρός στο κέντρο δε συμφωνεί με την εξέταση του Νίκα,μου είχε πει ότι ένα πολύ καλό έμβρυο μπορεί να εμφυτευτει και σε ενα προβληματικό ενδομήτριο.Οι απόψεις διίστανται Εγώ δε το πιστεύω αυτό.Αλλά δεν είμαι γιατρός.Ο Νικας ήταν ξεκάθαρος ότι το εξωμητριο δεν είναι τυχαίο γεγονός,συνήθως υπάρχει μικρόβιο στη μήτρα.Βέβαια σε μένα είχε και το αποτέλεσμα της εξέτασης.Τί να σου πω βρε κορίτσι,υπάρχουν πολλά ερωτήματα και απορίες που δε θα απαντηθούν ποτέ.Πάντως πάρα πολλά λεφτά σου ζήτησαν,στην Αθήνα είναι πιο φτηνά.Τί να πω.
 12. Καταλαβαίνω και συμφωνώ ότι πονάει περισσότερο.Καλά έκανες και δε το είπες σε κανέναν και εγώ το ίδιο θα έκανα.Μπορεί όμως η επόμενη φορά να είναι και η τυχερή.Φαντάζομαι πόσα λεφτά θα σου ζήτησαν,είναι και το οικονομικό μεγάλο πρόβλημα.Σου εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα.
 13. Τον ίδιο γιατρό έχουμε κορίτσι.Δε θα μπορεί να σου δώσει εξήγηση.Το θεωρεί τυχαίο γεγονός το εξωμητριο,αλλά δε σου είπε τί έφταιξε με τα δανεικά;Αποτυγχανουμε με τα δικά μας ωάρια,αλλά και με τα δανεικά;Ε όχι δε το δέχομαι.
 14. Από Θεσσαλονίκη είσαι;Ναι είμαι στο ίδιο.Κοίτα δε λέω οτι με εξωσωματική δε μπορείς να έχεις εξωμητριο,συμβαίνει.Σαλπιγγογραφια πρέπει να κάνεις,εγώ έκανα δύο φορές,δεν πόνεσα.Όχι φλεγμονή στο ενδομήτριο δε μπορείς να δεις μ αυτή την εξέταση,μόνο με βιοψία ενδομητρίου.Εγώ έχω κάνει συνολικά 5 βιοψιες ενδομητρίου,ακόμα και με την υστεροσκοπηση που έκανα δε βρέθηκε.Αναγκάστηκα να κάνω την εξέταση του Νίκα και εκεί το ανακαλύψαμε.Πολλοί γιατροί δε την υποστηρίζουν,όμως εγώ την πιστεύω.Ο Νικας μου είπε ότι υπήρχε χρόνια και σίγουρα το εξωμητριο οφειλόταν σ αυτή τη φλεγμονή.Έχω διαβάσει και σχετικά άρθρα γι αυτό το θέμα.Ποιόν γιατρό έχεις;Σίγουρα μπορεί να είναι και αυτό που λες με τη δοτρια,αλλά δε τα ψάχνουν καλά στο κέντρο;Δε ξέρω και πολλά για τα δανεικά.Η αιματολογος μου πριν δύο χρόνια όταν είχε δει τις εξετάσεις που είχα κάνει,μου είχε πει εγώ πιστεύω ότι δεν έγινε καλή εμφύτευση γι αυτό είχες το εξωμητριο.Και όντως μετά άρχισα να συνδέω ένα ένα τα κομμάτια.Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που περνάμε και εγώ είμαι 43.5 δεν είμαι μικρή,τα έμβρυα με το σταγονόμετρο τα μαζεύω.Αν τα καταφέρω αυτή τη φορά θα χρωστάω τα πάντα στον Νίκα και τον προσωπικό μου γυναικολόγο.Χωρίς αυτούς όλο το ίδιο αποτέλεσμα θα έπαιρνα.Με βοήθησαν πάρα πολύ.
 15. Καλησπέρα κορίτσι.Λυπάμαι ειλικρινά για όλο αυτό που πέρασες,ξέρω πόσο δύσκολο είναι.Έχω περάσει εξωμήτρια κύηση και έχασα τη δεξιά σάλπιγγα,βέβαια στη σαλπιγγογραφία δε φαινόταν κάποιο πρόβλημα.Εσύ αναφέρεις ότι μπορεί να μη λειτουργούσε σωστά η σάλπιγγα,έκανες κάποια εξέταση ή απλά το σκέφτεσαι;Πάντως απ¨οτι γνωρίζω τα ΄φαρμακα δε προκαλούν εξωμήτρια κύηση.Εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις βιοψία ενδομητρίου μη τυχόν υπάρχει μικρόβιο στη μήτρα.Το εξωμήτριο δεν είναι τυχαίο γεγονός,έτσι μου έλεγαν εμένα και μετά από πολλές αποτυχίες το έψαξα πολύ κάνοντας βιοψία και βρέθηκε χρόνια φλεγμονή.Μετά από θεραπείες είμαι σε καλό δρόμο,θέλω λίγο ακόμα.Πάντως όταν το ωάριο είναι πολύ καλό δεν υπάρχει πρόβλημα με το σπέρμα,αυτό μου έχουν πει.Ιδίως σε σένα που είναι δανεικά τα ωάρια.Ψάξτο λίγο σε παρακαλώ με το ενδομήτριο,είναι πολύ σημαντικό.Καλή επιτυχία εύχομαι.