CATHRINE

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  158
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. κοπέλα μου θερμά συγχαρητήρια επιτέλους ο αγώνας σας έπιασε τόπο. Πολύ χάρηκα , Με το καλό να υποδεχτείτε το μωρό σας! Την ευλογία της Παναγίας μας να έχεις!
 2. Καλησπέρα σας κορίτσια ..δεν ξέρω να ανοίξω άλλο θέμα προσπαθώ τόση ώρα με το κινητό αλλά δεν . Τώρα δεν ξέρω πώς έγινε αυτό αλλά θέλω να ενημερώσω ότι έχω κάποια φάρμακα meriofert kai ceteotide κι αν κάποια κοπέλα είναι για διέγερση για Ιούνιο η έστω Ιούλιο και τα χρειάζεται είμαι Θεσσαλονίκη ας μου στείλει πμ . Να της τα δώσω.
 3. Συγχαρητηρια κοπέλα μου με το καλό και ολα να πανε κατ ευχην. Ο επιμένων νικά
 4. Καλημέρα , η Ε2 =89 μου φαίνεται λίγο υψηλή και μήπως υπάρχει πιθανότητα για κυστικό , εάν ναι ίσως γι ΄'αυτό και η fsh ''κατέβηκε΄΄ πρώτα κάνε έναν υπέρηχο να δεις τι γίνεται συζήτα με τον γιατρό σου και μετά αποφασίζεις. Θα δεις πως θα πάει και κατά την 8η ημέρα δεν είχες να χάσεις τίποτα Μακάρι να είναι το ένα ΄΄καλό ΄΄όλου του χρόνου . Στο εύχομαι .!
 5. Kαλημέρα Αγγελίνα και καλή επιτυχία σου εύχομαι.. Δεν έτυχε να ακούσω οτι βάζουν και έμβρυα 2ης ημέρας ,,,τώρα από σένα το μαθαίνω, Ξέρω για 5ης και 3ης ,, . Για να καταλάβω 2ης ημέρας θεωρείται πως σήμερα αν κάνουμε ωοληψία και αύριο μας ενημερώσουν ότι γονιμοποιήθηκε είναι 1 ημέρα , Την επόμενη αν προχωρήσει το έμβρυο θα είναι 2ης και τότε γίνεται και η εμβρυομεταφορά την ιδια ημέρα ? Αλλά αν κάνουμε ωοληψία την 10η-11η του κύκλου και μεταφέρουμε 12η-13η νωρίς δεν είναι ?
 6. Ναι θέλουν ιατρική βεβαίωση ότι χρησιμοποιήθηκαν τα προηγούμενα...αλλιώς δεν στα δίνουν
 7. Δεν νομίζω να περιμένει κανένας γιατρός πότε θα πέσει η fsh σε μια γυναίκα όταν συνήθως οι κύκλοι έχουν λίγο αυξημένες τιμές ( αναβάλλουν όταν συνήθως είναι χαμηλές -φυσιολογικές σε μικρότερες ηλικιακά γυναίκες και κάτι επηρεάζει σε αυτό το κύκλο) ,, καλή επιτυχία σου εύχομαι όλα να κυλίσουν ομαλά , θα περιμένουμε την εξέλιξη σου .
 8. Καλημέρα. ''θεωρείτε ''καλή μια fsh κάτω των 10 λογικά ... Προσωπικά πλέον δεν εχω κάτω απο 10 και προχωράω με ότι εχω . Ποτέ δεν ξέρεις
 9. Καλημέρα κορίτσια , όποια είναι σε διέγερση με gonal χαρίζω μία ανοιχτή έχουν μείνει 400 μονάδες για άμεση χρήση μέσα στις επόμενες 10 ημέρες. Περιοχή Θεσσαλονίκη. Στείλτε μου πμ.
 10. Ναι έτσι που το θέτεις τώρα έχεις δίκαιο. Ωοθυλάκιο 19 χιλ 9η ΕΡΑ σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και αυτό είναιλόγω των αυξημένων οιστρογόνων το οποίο επιβεβαιώνεται εφόσον δεν προχώρησε.. Και εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές 3η μέρα ναι είναι 14 χιλ. Η 4η -6 η ερα μέρα 16 Χιλ. Και 8η γη μέρα είχα 20 χιλ. κάνω vitrail την ίδια νύχτα 10η ημέρα πάω για ωοληψιαί και είχε σκάσει. Λάθος του γιατρού που το προχωρήσαμε φαινόταν ότι δεν πήγαινε καλά. Αλλά ήταν η πρώτη μου αποτυχημένη ωοληψια μαζί του τοτε. Εννοείται και τα άλλα τις άλλες φορές Δεν προχωρήσαν γιατί ήταν ανώμαλα. Φαίνεται από την αρχή ο καλός ο κύκλος.
 11. Αααα και ήταν τουλάχιστον επιτυχής το αποτέλεσμα γονιμοποιηθηκε,;; αλλά και γιατί να το χρυσό πληρώσεις η ωοληψία την πληρώνεις κανονικά αυτό δεν είναι τίποτα να στην τσιμπήσει εκείνη την ώρα εμένα ποτέ δεν μου το χρέωνε έξτρα
 12. Για ποιον λόγο σου είπε. ? Σε φυσικό κύκλο η διέγερσης? Εγώ έναν πλαστικό που ρώτησα πριν λίγες ημέρες ενώ του είπα για τις προσπάθειες που κάνω μου είπε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν βλάπτει σε κάτι ...όμως αναρωτιέμαι
 13. Έχει κάνει καμία botox εν μέσω διαδικασίας εξωσωματικής ?
 14. Για Θεσσαλονίκη λέω . Νομίζω πως αν πας με φυσικό κύκλο εφόσον είναι υψηλή η ε2 και το άλλο είναι κακής ποιότητας γιατί απορροφούν οιστρογόνα έτσι μου είχε πει εμένα ο γιατρός αν θυμάμαι καλά για αυτό πάντα δύο βδομάδες αντισυλληπτικό jasmine και έφυγε αλλιώς είναι άλλη περίπτωση.
 15. κάπως έτσι είναι τα πράγματα αλλά συνήθως εμένα μου δίνει αντισυλληπτικά για 10 - 14 μέρες ότι είναι να γίνει φεύγει εκείνες τις ημέρες παραπάνω δεν χρειάζεται αλλιώς πρόκειται για κυσταδένωμα που φεύγει με αναρρόφηση κατά την ωοληψία. 1-2 κύκλοι είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα θα είχα σκάσει...... δεν την αναρροφουν κατευθείαν αν πας με φυσικό κύκλο για να πάρεις και το άλλο γιατί εφόσον είναι αυξημένα τα οιστρογόνα το άλλο θα είναι κακής ποιότητας.