MELINASP

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  936
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.163 εμφανίσεις προφίλ
 • Villi

 • Random

 • Kate33

 • Neli83

 • Effie123

 1. Πάρε τα 3μηνο τότε δεν έχει ντροπή στην τελική αν δεν θες να του πεις πες του κάτι μ έτυχε και θα πάω πιο μετά. Όλα καλά θα ναι κορίτσι μ μην αγχώνεσαι απόλαυσε το σκ και χαιδευε κοιλίτσα!
 2. Καλά εμένα έπαιρνε 3 χρόνια χαχαχαχαχα Του το είπες αυτό του γιατρού;; Είμαι σίγουρη κορίτσι μου ότι ειναι δύο!!! Πρώτα ο Θεός κοριτσακι μ ένα και δύο γερά υγιέστατα μωράκια!!!! Με το καλό κορίτσι μου!!! Ωωωω ωωωωω γτ έτσι;;; Εμένα την ίδια μέρα τα βγάζουν μέσα σε 3 ώρες το πολύ. Και σκ πήγαινα στο Ρέα σε μια δυο ώρες τα είχαν. Δεν είσαι κέντρο;
 3. Έλα ρεεεε τι τέλειο νούμερο είναι αυτό;;; ; και μάντεψε εεε;;;;; διδυμακια είναι!!! Εμένα με 697 ήταν δύο! Φτου φτου κοριτσακι μου δόξα τον Θεό όλα καλά!!!!
 4. Γτ λες ότι στους 3 πρέπει κανονικά;; Αγάπη μουυυ φτου φτου κοριτσακι μου με το καλό οοο!!! Χαχαχαχαχ τον καημενο μωρεεε Εγώ έπαιρνα το vivomix κάψουλες από το στόμα. Και κάποια στιγμή τα κολπικά evobiolact αν το θυμάμαι καλα Τα έπαιρνα όταν έπαιρνα αντιβίωση. Εσύ γτ τα παίρνεις;
 5. Αντε μπραβοοο με το καλό!!! Λαπαροσκοπηση έχεις ξανακάνει; Αν όχι τότε ίσως εκεί βρεθεί κάτι κοριτσακι μ.
 6. Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά για ότι πέρασες. Δεν έχεις συλλάβει ποτέ; Μια λαπαροσκοπηση θα έλεγα κ εγώ να δείτε τι γίνεται στη μήτρα. Και το τεστ της εμφύτευσης. Ngs τι είναι κορίτσι μ; Τι έχεις τραβήξει Παναγία μ! Του νικά την εξέταση την έχω κάνει κ εγώ και έκανα ένα μήνα εγχυσεις κ τέλος όλα οκ. Δεν ξέρω τις εξετάσεις που λες μακάρι να ξερά να σε βοηθησω Καμία μας δεν είναι μόνη κορίτσι μ όλες εδώ τα καλά κ τ; κακά τα περνάμε γτ ξέρουμε και καταλαβαίνουμε Μα σας έχασα αυτές τις μέρες έπρεπε να ενημερωθώ χαχαχαχα Και μετά τις αβερκαπ πως προχωράς; Εγώ περιμένω να δω αν υπάρχει νομικό θέμα γτ έχουμε από την πρώτη εξωσωματική ακόμα δύο έμβρυα καταψυξη με τα οποί; δεν είχαμε ασχοληθεί γτ ήταν πολύ χάλια ποιοτικά. Περιμένω να μ πουν αν έχω νομικό θέμα με αυτά τα δύο να υπάρχουν ακόμα καταψυξη εφόσον θέλουμε να προχωρήσουμε με διπλό δανεικό υλικό. Αν έχουμε θέμα. Ή θα πρέπει να τα καταστρέψουμε η να κάνουμε προεμφυτευτικους να δούμε τι είναι κ να τα βαλουμε και ότι γίνει και μετά να προχωρήσουμε σε δανεικά.
 7. Να το κάνεις σιγά σιγά την ένεση ναι βοηθάει όπως κ; ι να το ζεστάνεις με το χέρι σου τώρα που είναι χειμώνας το καλοκαίρι δεν χρειάζεται! Ναι επιτέλους πάω να ησυχάσω Παναγία μ όχι ότι θα βγαίνω κ πάλι μέσα θα μαι αλλά δεν θα αγχώνομαι τόσο πολύ. Μεθαύριο με το καλό η χοριακη σ; αντε κοριτσακι μ πρώτα ο Θεός όλα καλά θα ναι και θα έχουμε το πρώτο μωράκι μας για φέτος!
 8. Κοριτσάκια μου γλυκά έχω σχεδόν δύο εβδομάδες να μπω. Καλή Χρονιά να έχουμε κορίτσια μου με υγεία πάνω από όλα, αγάπη και πρώτα ο Θεός ένα μωράκι γερό όλες μας φέτος! Λοιπόν έχω χάσει καμία δεκαριά σελίδες πάω να σας διαβάσω και γραφω @Chrussa1982 κοριτσακι μ γλυκό ένα και γερό θέλουμε όπως είπαν τα κορίτσια. Καταλαβαίνω ότι ήθελες παραπάνω όλες στη θέση σου αυτό θα θέλαμε αλλά μέσα σε αυτά τα 3 είναι το μωράκι σου αγάπη! @Neli83 κοριτσακι μ την proluteχ επειδή είναι λαδάκι λίγο πριν τη κάνεις δοκίμασε να την κρατάς λίγο στο χέρι σ να τη ζεστάνεις τώρα που έχει κρύο γενικά. Και να την κάνεις σιγά σιγά την ένεση. Είναι λαδάκι και αν τη κάνεις γρήγορα κάνει μπάλες μέσα και πονάει αρκετά! Ααααα τώρα είδα ότι πήγες για εμ κορίτσι μου με το καλό θα σκάσω να φτάσω παρακάτω να δω τα νέα σου χαχαχαχαχα @dreamy κοριτσακι μου με το καλό καλή αρχή να έχεις με γερά εμβρυακια και με το καλό με τη πρώτη μια γερή και τελειωμένη εγκυμοσύνη σε ένα υγιέστατο παιδάκι! @Hope19 κορίτσι μ λυπάμαι ειλικρινά για ότι πέρασες. Αιμοραγιες είχα σχεδόν σε όλες τις εγκυμοσύνες μ και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ο γιατρός τι σου λέει; Υστεροσκόπηση πρόσφατα έκανες; μήπως κάποια συμφιση; επίσης βιοψία ενδομητριου! @chitaneta κορίτσι μου με το καλό να πας για εμ να φωλιάζουν καλά καλά τα μωρουλια. Αβερκαπ έκανες καταστολή; εκεί είμαι εγώ ακόμα στο διάβασμα χαχαχαχα @athinaida κορίτσι μου γερά να ναι τα μωράκια σου είτε κοριτσάκια είτε μας κάνουν την έκπληξη και βγουν αγοράκια. Ξάπλα σπιτάκι σου και απόλαυσε το!!! @StrongWomanκαλώς ήλθες στη παρέα μας εύχομαι καλή επιτυχία σύντομα! @Niki112 κορίτσι μ λυπάμαι πολύ για αυτό που πέρασες. Εγώ δεν έχω ξεκινήσει ακόμα αλλά το να πας με δοτρια και να πάρεις μόνο 2 έμβρυα άλλο να τύχει και άλλο να στο πει δεδομένα από την αρχή. Ποιος γι; τρος είναι; @Aria.Κοριτσακι μ αν δεν φτιάξει ο κατακερματισμος με τα χάπια αυτά στους δύο μήνες μετά πως προχωράτε; Εγώ κορίτσια μου σήμερα επιτέλους θα πάω να εμβολιαστω πρώτη δόση!!! Το είχαμε καθυστερήσει με. Την εξωσωματική επειδή έπαιρνα 9 σικλακούρ τη μερα. Είχα ραντεβού τώρα στις γιορτές σε κέντρο υγείας. Πήγα κυρία εγώ με το χαρτί του αλλεργιολογου ότι πέρασα το τεστακι ( έχω αλλεργικό υπόβαθρο με αναφυλακτικα σοκ και για αυτό έκανα τεστ αλλεργίων για το εμβόλιο) και μου ήρθε μια όλο μούτρα και ήθελε να με βάλει ότι δεν πήγα ποτέ της λέω καλή πρώτον έχω κάνει το τεστ και το πέρασα αλλά και πάλι αν βάλεις ότι δεν ήρθα θα με καθυστερήσεις απλα και πάλι δεν θα μ ανοίξει τα νοσοκομεία μόνο κέντρα υγείας θα έχει πάλι! Τίποτα αυτή χαμπάρι πάλι καλά μια νοσηλεύτρια εκεί με βοήθησε το κορίτσι κ μ έκλεισε το ιπποκράτειο και επιτέλους σήμερα θα πάω για το πρώτο εμβόλιο να ησυχάσω η γυναίκα!!!
 9. Κοριτσακι μ λυπάμαι πολύ ειλικρινά για αυτό! Να πας ναι φυσικά να δεις τι θα σας πουν. Και όπως είπες και εσύ ή μήτρα εμφύτευση που είναι κάτι παααρα πολύ καλό. Μακάρι η επόμενη να είναι η τυχερή σ κοριτσακι μ
 10. Καλησπέρα κορίτσι μου και χρινια πολλά! Να πας καλά λες όλες μας πρέπει. Εγώ έχω μια πολύ καλή στην Αθήνα στο παλαιό Φάληρο. Αλλά είναι ιδιωτικη. Είναι κ στο ιασω. Εγώ πάω στο χρόνια τώρα γτ έχω δύο κιστες.
 11. Καλημέρα κορίτσι μ χρόνια πολλά τι όμορφα τα λόγια σ αμήν όλα καλά να πάνε στις εγκύουλες μας και στις υπόλοιπες πρώτα ο Θεός στην προσπάθεια μας να τα καταφέρουμε!!! Καλά Χριστούγεννα κορίτσι μ να χαίρεσαι τα διδυμακια σου!!!
 12. Αγάπη μου γλυκιά φτου φτου τέλεια είσαι Παναγία μ γερό να ναι!!! Είσαι έγκυος κοριτσακι μου!!!! Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων!!! Σούπερ είσαι!!!!! Κοριτσακι να τον πάρεις τηλ αμέσως να σ πει δεν θα κάτσεις να σκασεις από την αγωνία σ μέχρι τις 27 Η τιμή της χοριακης σου είναι αψογηηηη σκέψου ότι θα πήγαινες Σάββατο και θα ήταν διπλάσια!!! Πάρα πολύ καλά για τη μέρα σ!!! Νομίζω με. Την επόμενη περίοδο αλλά ρώτα τον γιατρό για σίγουρα
 13. Ααα οκ δεν το ήξερα. Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι. Όχι για μένα γενικά το έχω απορία το έχω διαβάσει πολύ εδώ. Πχ η κοπέλα που μας έγραψε πριν είχε δύο μηδενικές και μια βιοχημικη. Η βιοχημικη δεν δείχνει ότι το παράθυρο εμφύτευση είναι οκ; δλδ πήγε να συλλάβει
 14. Ααα τώρα το είδα τη βιοψία του νικά το έχω κάνει κ αυτό.
 15. Τριστοιβο εννοεις; τότε είναι καλό! Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η εμμηνόπαυση κοριτσακι μ γτ αλλιώς καμία κοπέλα δεν θα έμενε όπως είπες και εσύ. Το ενδομητριο σε νοιάζει στο να μείνεις έγκυος. Μετά εφοσοφον είναι καλά ποιοτικά τα έμβρυα δεν σε επιρεαζει. Εφόσον ήταν και 3στιβο. Γτ είναι η μόνιμη ερώτηση μ σε όλους τους γιατρούς. Το λεπτό ενδομητριο με κάνει να μην έχω κρατήσει παιδί; Για την ποιότητα τι σου έχουν πει; Το prp το έχεις δοκιμάσει; σου παίρνουν αίμα και το βλκσνουν βλαδτοκυττστα και το εγχυουν στη μητρα. Βοηθάει στην ανάπλαση του ενδομητριου. Εγώ έχω 7 αποβολές από φυσικές και από εξωσωματική. Τώρα κάναμε και προεμφυτευτικους και βγήκαν χάλια δεν έμεινε τπτ. Έχουμε θέμα με το σπέρμα. Και θα προχωρήσουμε μάλλον και τα δύο δανεικα Καλησπέρα κορίτσι μου! Το endometrium τι ειναι; δεν το έχω ξανακουσει.