αστα

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  67
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

682 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εγώ έχω εικόνα πολλυκυστικων ωοθηκών(όχι το σύνδρομο) και ο σύζυγος χαμηλή κινητικότητα και γενικά πολύ μέτριο σπερμα. 5-7 χρόνια ελεύθερων επαφών και ούτε μια φυσική σύλληψη... Τπτ... Μια αποτυχημένη διέγερση μια αποτυχημένη σπερματενχυση και δόξα το θεό τώρα έχω αγκαλιά το αστεράκι μου! Ευχομαι σύντομα να γεμίσει και η δικη σου αγκαλιά.... Και σε όλα τα κορίτσια που παλεύουν για μια γεματη αγκαλιά.... Εύχομαι μεγάλες χοριακες και ήρεμες εγκυμοσύνες! Η καλή ψυχολογία βοηθάει... Πίστη και ηρεμία!
 2. Δύσκολο αλλά συμβαίνει.... Εγω πετυχα με τη πρώτη... Σου εύχομαι το ίδιο!
 3. Καλησπέρα εγώ ήμουν 31 όταν εκανα την εμβρυομεταφορα και έβαλα μια βλαστοκυστη γιατί το θέμα μας ήταν το σπέρμα περισσότερο και πέτυχα με την πρώτη. Έχω κατάψυξη ακόμα 3 βλαστοκυστες, η μία μόνη της και οι άλλες 2 μαζί. Είχα πει αν δεν πετύχαινε θα έβαζα πάλι μια και αν πάλι όχι θα έβαζα τις 2. Φοβόμουν και γω την δίδυμη κύηση και το μετά γενικότερα με διό μωρά στο σπίτι... Δες αρχικά τι θα έχεις απτην διέγερση, ποσες βλαστοκυστες και αποφασίζεις μετά πως θα κινηθεις... Καλή επιτυχία σου εύχομαι... Με μια μεγάλη χοριακη!
 4. Εγώ όταν έκανα έμβρυομεταφορα το ίδιο βράδυ βοήθησα μια φίλη σε τύπου μετακόμιση και κουβαλούσα βαλίτσες... Και πέτυχε... Έχω τον γιο μου! Ο γιατρός μου μου συνέστησε απλά όχι υπερβολές... Η ζωή συνεχίζεται κανονικά.... Μου είπε... Έλα όμως που έτυχε το ίδιο βράδυ να χωρίσει η κολλητή μου και έπρεπε να πάω να την πάρω με το αυτοκίνητό( δεν ήξερε ότι είχα κάνει εμβρυομεταφορα) και γω υποκριθηκα ότι δε τρέχει κάτι... Γιαυτό και κουβάλησα βαλίτσες... Όλα μια χαρά στο τέλος... Ετυχε;... Ήταν καλό το έμβρυο....; πραγματικά δε ξέρω... Την φιλοξένησα 1 μήνα και η αναμονή για την χοριακη πέρασε χωρίς να μπορώ να εκδήλωσω το άγχος μου... Ακόμα και τη θετική χοριακη την γιορτασαμε με τον άντρα μου με βλεματα.... Χαχαχα το ανακοινώσαμε στο δίμηνο περίπου..
 5. Κορίτσια εγώ όταν ξεκίνησα την πρώτη μου εξωσωματική ήμουν 28 χρόνων και είχα κάνει πάρα πολλά ωάρια.... Τρόμαξα και σταμάτησα την διέγερση... Η γιατρός μου με μάλωσε γιατί μου είπε ότι κανονικά θα έπρεπε να τα είχα κάνει δωρεά.... Δυστυχώς δε το έκανα.... Φοβήθηκα... Σας διαβάζω καθημερινά και κάθε φορά νιώθω ενοχές που δε τα έκανα δωρεά.... Όχι δεν είμαι Βουλγάρα ούτε Ρουμάνα (και να ήμουν δεν πιστεύω ότι έχει σημασία) ούτε με πίεσε κάνεις ποτέ.... Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα τα είχα δωρίσει...
 6. αστα

  Σεξ κ εγκυμοσύνη

  Χαχαχα πραγματικά στον 6 μήνα είχα πάθει κακό... Είχα και γω χαμηλό εμπρόσθιο πλακούντα... Δεν είχα αιμορραγίες και γενικά μια καλη εγκυμοσύνη... Έκανα σεξ χαλαρό όχι πολλά μπαμ μπουμ... Ασχετα που μου είπε και μένα να μην κάνω... Δεν έπαθα κάτι, βέβαια η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική... Είναι πολύ προσωπική απόφαση το πως θα το διαχειριστεις.... Καλή τύχη και με το καλό, με ένα πόνο!
 7. Δυστυχώς δε θυμάμαι γιατί την πρώτη διέγερση, η οποία πήγαινε για υπερδιέγερση την έκανα το '14 και την επόμενη το ' 16... Ο γιατρός μου μου είπε ότι η δόση ήταν μεγάλη για την ηλικία μου... Ήμουν 28 χρόνων τότε και αδυνατη... Αυτός με έβλεπε κάθε 2-3 μέρες... Μετρούσε τα ωοθυλακια και ανάλογα ρυθμιζε την δόση μ... Ήταν πολύ προσεκτικός... Αν είναι εντάξει ο γιατρός... μην αγχώνεστε δεν είναι τίποτα... Την πρώτη φορά είχα κανει 30ωοθηλακια περίπου στην κάθε ωοθηκη την δεύτερη 10 η μία 12 η άλλη περίπου... Gonal και menopur (2 χρόνια σχεδόν τα είχα στο ψυγείο δε τα ξεχνάω) έκανα από γοναδοτροπινες το άλλο του ανταγωνιστή δυστυχώς δε το θυμάμαι
 8. Καλησπέρα έκανα και γω το πρωτόκολλο των ανταγωνιστών και ο γιατρός μου ρυθμιζε τις μονάδες ανάλογα με το πως μεγάλωναν τα ωοθυλακια, μετά με άφησε 2 κύκλους να ξεκουράσω τον οργανισμό μου και μετά έκανα την εμβρυομεταφορα που ήταν η πρώτη και επιτυχής. Είχα κάνει και ακόμα μια φορά διέγερση σε άλλο γιατρό ο οποίος μου έδινε μεγάλες δόσεις και την τεταρτη μέρα ενέσεων σταμάτησα γιατί πήγαινα για υπερδιέγερση... Έχει επομένως σημασία και η δόση που σου δίνει... Ανάλογα με ηλικία κιλά ύψος...
 9. Καλημέρα Αχ αυτή η ερώτηση πόσο εκνευριστική, αγχωτικη και παραπανίσια είναι! Μετά όταν κάνεις θα σε ρωτάνε ποτέ θα κάνεις δεύτερο... Αντε αντε να μην έχουν διαφορά ηλικιακά τα παιδιά... Χαχαχα... Όταν και αν κάνω δεύτερο άραγε θα με ρωτάνε για το τρίτο... Ο κόσμος ρωτάει γιατί έχει άγνοια και όχι από κακία... Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε από συνήθεια τα ίδια και τα ίδια.. Λίγοι βάζουν τον νου τους σε λειτουργία... Ότι ακούνε αυτα λένε... Δε τους νοιάζει στην πραγματικότητα αν θα κάνεις παιδί... Να ξες!
 10. Ρώτα ακόμα μια γνώμη από γιατρο που ειδικεύεται στην υπογονημοτητα και αν σου πει το ίδιο.... Η γνώμη μ είναι να την κάνεις... Πάρε μια βαθιά ανάσα και δώσε την μάχη σου και που ξες μπορεί να τα καταφέρεις και μόνη σου μετά... Εγώ έτσι θα έκανα... Και μη φοβάσαι... Ο φόβος δεν είναι καλός οδηγός στη ζωή... Η πίστη είναι.
 11. Συγνώμη πια συμπτωματα είδε ο γιατρός σου και υποψιάζεται ενδωμητριωση...; Αν όντως έχεις και σε καθαρίσει έχεις πολλές πιθανότητες να μείνεις και χωρίς υποβοηθουμενη.... Αν έχεις και δε σε καθαρήσει.... Νομίζω και με υποβοηθουμενη δύσκολα να μείνεις... Ξέρω δύο κοντινά μου άτομα που έχουν κάνει και μετά κάνανε παιδάκια και η δύο ή μια μόνη της και η άλλη με εξωσωματική με την πρώτη! Από ότι μου είπαν... Δεν ήταν τπτ απλά ο φόβος πριν... Καλή τύχη ότι κι αν αποφασησεις, σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα σου εύχομαι!
 12. Εμένα με τα hometest μου χει τυχη να έχει διπλή γραμμή έντονη και να πάω γυναικολόγο για σπερματενχυση και μόλις με είδε μου λέει ούτε σε 8 μέρες δε κάνεις ωορηξια... Ετυχε να ανέβει η ορμόνη και τα ωάρια να είναι πίσω ακόμα.. Αν δε κάνω λάθος εσύ δεν έχεις δει ακόμα περίοδο μετά τι γενννα....;
 13. Rafaelatarzan πόσο λυπάμαι αλλά ταυτόχρονα πόσο σε θαυμάζω για την δύναμη που έχεις, είσαι παράδειγμα για όλες μας! Σίγουρα θα πετύχεις τον στόχο σου γιατί είσαι μαχημη! Leapos πραγματικά λυπάμαι για την κατάληξη αυτή και εννοείται ότι έχεις το δικαίωμα να θυμώσεις να κλάψεις να τα σπάσεις... Εύχομαι όμως γρήγορα να επιστρέψεις στον αγώνα γιατί αυτή τη μάχη θα τη δώσεις και θα τη κερδίσεις!
 14. Κοριτσάκι ποιο κάτω έχει θεμα καφέ εξωσωματικής.. Είναι αρκετά κορίτσια με χαμηλή αμη που κάνουν φυσικό κύκλο. Μη φοβάσαι για ένα μωρό χρειάζεται ένα καλό ωάριο και ένα καλό σπερματοζωαριο.... Σίγουρα θα βρεθεί γιατί είσαι νέα.. Σου εύχομαι να είσαι τυχερή και να βρεθεί πολύ πολύ γρήγορα... Να είσαι αισιόδοξη και να δώσεις τη μάχη σου με αυτοπεποίθηση και πίστη!
 15. Ξεκινάς από σπερματοδιαγραμματα! Σου στέλνω και ένα π.μ.