αστα

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  97
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

970 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εγώ έκανα μια εξωσωματική με τον Σαράφη και έχω τον γιο μ και στο τέλος της χρονιάς θα κάνω μάλλον ακόμα μια εμβρυομεταφορα.... Ελπίζω να είμαι πάλι τυχερή και να έρθει έτσι ανωδινα και το αδερφάκι. Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες.... Αν θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο ρώτα με, καλή τύχη σου εύχομαι!
 2. Καλά μιλάμε για μεγάλο ξεκατίνιασμα.... Τόσο χρόνια παρακολουθώ το φόρουμ και δε μου χει ξανατυχει να διαβάζω τόσο ειρωνικα σχόλια απλά γιατί κάποιος είπε την γνώμη τ! Και ο ένας με HPV σε αρχικά στάδια δηλ. Απλος φορέας δεν νοσεί και κανεις δε του συμπεριφετεται λες και είναι άρρωστος.... Μπορεί να είναι και ο γείτονας σ και να μη το ξέρεις..... Και ναι δεν νιώθει άρρωστος και είναι ρατσιστικό αυτό που γίνεται εδώ μέσα.... Ουφ θέλω τόσα πολλά να γράψω και δεν έχω το χρόνο και μετά από τόσα χρόνια σκέφτομαι να διαγράψω το φόρουμ και πρότεινω να μετανομαστει σε καφέ της ειρωνείας και τις δυσκολίας στην αποδοχή...
 3. Θα συμφωνήσω μαζί σου και σαν μαθήτρια νοσηλευτικής.... Ναι η μυωπία είναι ασθένεια των οφθαλμών.... Ναι η υπογονημοτητα είναι ασθένεια.... Ακούγεται ποιο άσχημο από ότι είναι... Απλά κάτι δε λειτουργεί σωστά.... Ασθένεια δεν είναι μόνο το Ca και η σκλυρηνση κατά πλάκας.... Ασθενης είναι και κάποιος μετά από λιποθυμικο επεισοδειο... Γιατί τέτοια οργή με τις λέξεις... Και εννοητε ότι αυτός που δε θα κάνει παιδιά θα ζήσει... Και αυτός που φοράει γυαλιά... Αλλά και αυτός που είναι αναπηρος.... Μέχρι και οι ασθενείς με μεταδιδομενες ασθένειες ζούνε πλέον ποιοτική ζωή.... Ας χαλαρώσουμε λοιπόν κορίτσια.... Γιατί κάποιες κοπέλες περιμένουν χοριακες και δεν υπάρχει λόγος να τις στρεσαρουμε.... Γιατί το στρες είναι η μεγαλύτερη ασθένεια της εποχής.... Το καφέ μας είναι για αλληλοστηριξη... Μια αγκαλιά σε όλες!
 4. Αχ κοριτσάκι μου πόσο χαίρομαι να πάνε όλα καλά εύχομαι και μια όμορφη εγκυμοσύνη να έχεις !!!! Δεν έχω κάποια πληροφορία αν και έχω φιλες ομοζυγωτικες.... Όλα καλά θα πάνε! Είμαι σίγουρη!
 5. Ναι ισλαντ το θυμάμαι είχες και πηγματα;
 6. Είχε μια καλή χοριακη 460 μετά από τρεις μέρες καθυστερησης
 7. Αχ κορίτσια φαρμακοθηκα βραδυατικα μια φίλη μόλις είδε αίμα σα περίοδο κανονικά και είναι στην 6 εβδομάδα... Είναι εξωτερικό και εκεί δε παίρνεις τηλ το γιατρό σου έτσι απλά αργά το βράδυ... Τι να της πω.... Μπορεί να μην είναι κακό...; τα φώτα σας παρακαλώ πολύ!
 8. Ναι άμεση αν θες σου στέλνω σε πμ το τηλ του
 9. Καλή αρχή! Εγώ έκανα εξωσωματική στο ίδιο κέντρο αλλά με εξωτερικό συνεργάτη τον Σαράφη Βασίλη, μια πετυχημένη και έχω το καμάρι μου Σαν κέντρο ξέρω ότι έχει καλούς εμβρυολογους... Αυτα αν θες κάτι άλλο... ρώτα.
 10. Αυτό με την ντουλάπα σε καταλαβαίνω απόλυτα... Ένας λόγος που έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης γρήγορα... Αλλιώς θα κυκλοφορούσα με τις φόρμες μέχρι σήμερα... Και αυτά τα τζιν σωλήνες 2 κιλά βάζεις και δε χωρας
 11. Εγώ είμαι 1.72 60κιλα και αισθάνομαι αδύνατη όταν πέφτω στα 56 είμαι μοντέλο.... Χαχαχα αλλά 53;;;; σοβαρά με τέτοιο μπόι;;;; γρήγορα πασαρέλα!
 12. Και μένα... Είχα ακριβώς την ίδια απορία.... Χαχαχα
 13. Υπομονή κορίτσια και με το ένα ή το άλλο τρόπο θα έρθει! Εγώ έκανα μια σπερματενχυση (600€) αποτυχημένη και συνέχισα κατευθείαν σε εξωσωματικη που πετυχε κατευθείαν... Και ο λόγος ήταν γιατί δεν είχα άλλη υπομονη να περιμενω!!! Το ξέρω ότι τώρα σας ακούγεται βουνό η αναμονή κάθε μήνα.... Ήρθε δεν ήρθε.... Αλλά αργά ή γρήγορα θα ρθει το πολυπόθητο μωράκι και όλα αυτά θα ξεχαστούν... Η θλίψη, η απογοήτευση... Αυτό το μαύρο σύννεφο που σας κυνηγάει θα διαλυθεί και θα βγει ο ήλιος! Θετική σκέψη και εύχομαι σύντομα γεμάτες αγκαλιές!
 14. Εγώ με εικόνα πολλυκυστικων έκανα το ίδιο πρωτοκόλλο με την ισλαντ και φυσικά συνυπάρχουν και άλλη λόγοι... Λίγο αδύναμο σπέρμα και ισως και άλλοι που δεν εντοπίστηκαν καν (ανεξήγητη υπογονιμοτητα ήταν η διάγνωση). Φίλη μου με πολυκυστικες έκανε 2 παιδιά φυσικά.... Α και με θυροειδη σε μαύρο χάλι! Όλα ειναι σχετικά...