Afroditi85

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  769
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.164 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!να χαίρεσαι και εσύ το παιδάκι σου και εύχομαι να φτάσεις τον στόχο σου!!!εγώ χθές έφαγα αρκετά αλλά σήμερα μπήκα πάλι σε πρόγραμμα!πειναω βέβαια και σκέφτομαι συνέχεια τι θα φάω!!!αλλά προσπαθώ να τρωω υγιεινες επιλογές τουλάχιστον!
 2. Ευχαριστώ πολύ!Ναι είναι πολύ δύσκολο!ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!η αλήθεια είναι ότι έχω πάει σε διατροφολόγο παλιότερα και ξέρω περίπου τι πρέπει να τρωω!στην πράξη με δυσκολεύει!έχω πάντα στο σπίτι μαύρη σοκολάτα χαλβά και ταχίνι...και αμύγδαλα...μπορώ να φάω δύο δάχτυλα μου είχε πει η δυο φρυγανιές με ταχίνι και μέλι...και σπιτικό κέικ 3 δάχτυλα...
 3. Καλημέρα κορίτσια!!!τι κάνετε;διάβασα το θέμα σας και πολύ μου άρεσε!!!μπράβο σε όλες που προσπαθείτε!!!εγώ θέλω να χάσω περίπου 6-7 κιλά...έκανα μια προσπάθεια έχασα 2,5 και μετά τα ξαναπηρα...τώρα θέλω να ξαναπροσπαθήσω...η μεγάλη μου κόρη είναι 8 χρόνων και η μικρή μου είναι 22μηνων σχεδόν και θηλάζουμε ακόμα...δεν εργάζομαι τώρα γιατί δεν υπάρχει βοήθεια όποτε μου είναι πιο δύσκολο όλη μέρα σπίτι... σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό και τα γλυκά!μου αρέσουν όλα και τρελαίνομαι για σοκολάτες!αλλά θα προσπαθήσω!!!!
 4. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Χρόνια πολλά κορίτσια!!!Καλή Χρονιά!!!Με υγεία!!! Τι κάνετε;πως περάσατε; Εμείς Χριστούγεννα με τους γονείς μου αλλά πολύ κρύο και βροχή και η μικρή κρυωμενη και δεν πήγαμε ούτε μια βόλτα...Πρώτοχρόνια κάναμε εδώ με την οικογένειά του άντρα μου το έχουμε καθιερωσει γιατί την παραμονή τρώμε όλοι μαζί στης πεθεράς μου και μετά ντύνεται κάποιος Άγιος Βασίλης και φέρνει τα δώρα στα μικρά!πολύ χαρά τα παιδιά και εμείς πολύ γέλιο γιατί για να μην καταλάβουν ποιος είναι του φοράμε ακόμα και γάντια και τα γένια καλύπτουν και τα μάτια!
 5. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε;κρύωσε ο καιρός και βρέχει! έφτασε Δεκέμβρης για να πούμε ότι χειμωνιάσε και εδώ! σήμερα η μικρή έπιασε ένα μολύβι πάνω από το γραφείο της μεγάλης και έβαψε τον τοίχο!έχει ψηλώσει πολύ και δεν το έχω συνειδητοποιήσει!Ηταν πολύ χαρούμενη και όταν την ρώτησα τι κάνει μου έλεγε μπράβο και χτύπουσε παλαμάκια!όταν της είπα να το καθαρίσουμε τώρα μου λέει ναι!!! Comet πως είναι ο μικρός;το χεράκι του;
 6. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Καλησπέρα...τι κάνει ο μικρός; τόν πηγές στο γιατρό;το ίδιο έκανε η αδερφή του άντρα μου όταν ήταν μικρή και έπεσε στο πρόσωπο της, αποκρεμαστηκε στον πάγκο και το έριξε...ευτυχώς δεν άφησε σημάδι... περαστικά εύχομαι...μπορεί να σας δώσουν καμία αλοιφή...είναι ζωηρά τα ζουζούνια!
 7. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Εμείς μένουμε Ηράκλειο αλλά εγώ είμαι από Σητεία όπου και μένουν οι γονείς μου... ναι έχει πάει ο αδερφός με την γυναίκα του και ήταν ωραία μου είπε!
 8. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Και μενα λέει ουαου όταν ενθουσιάζεται και μπράβο και χτυπάει παλαμάκια και yesss και σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!θα μας τρελάνουν τα ζουζούνια!Ναι Κρήτη μένουμε! Ολλανδία τέλεια!δεν έχω πάει ποτέ εξωτερικό... θα πάμε ταξίδι κάποια στιγμή και ευελπιστώ να πάμε εξωτερικό...μου χρωστάει το ταξίδι του μέλιτος ο σύζυγος!!!
 9. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Καλημέρα και από εμάς!τι κάνετε; Στολίσαμε και εμείς!!!πήραμε καινούργιο δέντρο!!!ευτυχώς η μικρή δεν του δίνει και πολύ σημασία...το πρωί που βάζω τα φωτάκια μου φωνάζει μπράβο!!! ..στην αρχή έβγαλε μια μπάλα και την πετούσε κάτω και φώναζε μπάλα!και το μόνο που κάνει είναι να παίρνει έναν άγιο Βασίλη και ένα χιονάνθρωπο που έχω από κάτω και να τους αλλάζει θέση μέσα στο σπίτι αλλά αυτό δεν με πειράζει την αφήνω...όταν τακτοποιώ τους ξαναβάζω και μόλις τους δει πάλι από την αρχή!!!είναι δύσκολη ηλικία τώρα... πρέπει να είσαι από πάνω γιατί θέλουν να εξερευνούν τα πάντα και να σκαρφαλώνουν...πρέπει να κατεβαίνουμε στο ύψος και να τούς εξηγούμε συνέχεια...στην πράξη και εμένα μου έχει ξεφύγει το μη σε περίπτωση που έκανε κάτι επικίνδυνο και δεν προλάβαινα και η αλήθεια είναι ότι από τόνο της φωνής μου σταμάτησε...αλλά προσπαθώ χωρίς φωνές και να έχω το περιβάλλον ασφάλες όσο γίνεται για να αποφεύγω τα μη όχι κλπ...στην πράξη είναι δύσκολο αλλά προσπαθούμε... Comet με το καλό το δεύτερο αγοράκι!γερό να είναι! Θα πάτε πουθενά τα Χριστούγεννα; εμείς σκεφτόμαστε να πάμε 3-4 μέρες Αθήνα στου αδερφού μου και μετά ή θα πάμε στους γονείς μου ή θα έρθουν αυτοί θα δούμε!Η μεγάλη είναι ενθουσιασμένη που θα μπούμε στο καράβι και που θα δει την ξαδέρφη της!
 10. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Καλημέρα! εμένα λέει κάποιες λεξουλες...αλλά κάθε παιδάκι έχει τον ρυθμό τού θα τις πει μαζεμένες...άμα καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται και εκτελεί εντολές θα μιλήσει όταν θέλει... θηλάζετε ακόμα;πως τα πάτε με τον ύπνο;και εγώ θέλω να πάω στους δικούς μου!μάλλον τα Χριστούγεννα! Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!τι κάνετε;;;
 11. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Υπομονή θα περάσουν...και μετά θα είσαι καλύτερα! Πήγατε βόλτα;
 12. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Και εμείς τα ίδια...δεν την θέλει καθόλου... κλαίει από την στιγμή που θα την δει μέχρι να φύγουμε...στην αγκαλιά μου την έχω και την εξετάζει και πάλι κλαίει... Τυχερή είσαι που δεν έχει πρόβλημα με τα εμβόλια!εγώ την έχω αγκαλιά και την εξετάζει και πάλι ουρλιάζει! εύχομαι να περάσουν οι εμετοί σύντομα!εγώ ήμουν τυχερή και στις δύο εγκυμοσύνες δεν είχα τίποτα από συμπτώματα...μόνο υπνηλία λίγο... ευτυχώς γιατί δούλευα μέχρι τον 8ο και δεν είχα και βοήθεια...θα τα έβρισκα σκούρα...
 13. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Καλώς την!ευχαριστώ πολύ!και μένα άρχισε να λέει διάφορα... τώρα φωνάζει την αδερφή της συνέχεια!νινι νινι!την λένε Ειρήνη!και από χορό άστα έχει πολύ γέλιο και της αρέσουν και τα κρητικά!μάλλον θα την πάμε νωρίς στο χορό!και εμένα κάθεται άμα ξεχαστεί και είναι και τα ξαδερφια της... τσακώνονται κιόλας χαμός γίνεται στης πεθερας μου όταν μαζεύονται όλα!αλλά άμα νυστάζει και το βράδυ δεν θέλει κανένα! ούτε τον πατέρα της...μόνο εμένα...ναι θα μας τρελάνουν σίγουρα τα μικρά μας!!!
 14. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Με το καλό την αυχενική!καλά αποτελέσματα!άμα έχει και παρέα ακόμα καλύτερα!μια χαρά ειναι και τόσο πήρατε τον αέρα σας!
 15. Afroditi85

  Μωρακια 9-12 μηνων

  Τι καλος!αυτή η ηλικία είναι δύσκολη αλλά με αυτά που κάνουν τρελενεσαι!!! κάθε μέρα κάτι καινούργιο θα κάνουν!εγώ αν είχα την επιλογή δεν θα την πήγαινα... καλύτερα όχι αφού θα έχεις το μωρό...μια χαρά θα πέρασε στο χωριό! εμένα η μεγάλη πετάει την σκούφια της!η μικρή θα αργήσει ακόμα...δεν με αφήνει ούτε λεπτό και δεν κοιμάται με κανέναν άλλον αλλά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! έχεις κάνει αυχενική;