mama16

Members
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  34
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

About mama16

  1. Καθυστέρηση

   Από την στιγμή που έχετε ελεύθερες επαφές με τον σύζυγό σ εννοείται ότι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. Κ αφού η περίοδος σ είναι ακανόνιστη κ 6 μέρες που είχες καθυστέρηση κ έκανες το τεστ μπορεί να μην έδειξε ότι είσαι όντως έγκυος. Αν θες περίμενε κανά 2 μέρες ακόμα κ αν πάλι δεν σ έχει έρθει ξανά κάνε μία β χοριακη! Κ αν θες να μείνεις κατευθείαν έγκυος υπάρχουν κάποια τεστ που δείχνουν πότε κάνεις ωορρηξία, οπότε θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις. Εγώ πάντως σ εύχομαι να είσαι αλλά ακόμα κ να μην είσαι την επόμενη φορά
  2. Τιμές χοριακής

   Από την στιγμή που διπλασιάστηκε η χοριακη σ σημαίνει ότι η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά προς το παρόν, δεν νομίζω να χρειαζόταν να ξανά κάνεις. Τα νούμερα που έχουν τα πινακακια δεν τα θυμάμαι αλλά δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο, το θέμα είναι να υπάρχει διπλασιασμός που στην περίπτωση σ υπήρχε
  3. Αντε μια χαρά, σ εύχομαι να έχεις μία τελειομηνη εγκυμοσύνη χωρίς άγχος! Απ ότι νομιζω πρέπει να χορηγεί ένα ποσό αλλά έχει διαδικαστικά κ συνήθως αρχικά σ δίνουν περίπου 10 ευρώ αν δεν κάνω λάθος κ πρέπει να κάνεις ένσταση για να πάρεις το μεγαλύτερο μέρος του ποσού. Ψαξτο αν είναι, εγώ στην εγκυμοσύνη μ δεν είχα ψαχτει οπότε δεν ξέρω πολλά!
  4. Τιμές χοριακής

   Όλα καλά θα πάνε.. Εννοείται να ξανά γράψεις όταν έχεις νέα.. Σ στελνω όλη τη θετική ενέργεια!!
  5. Τιμές χοριακής

   Ευχαριστώ πολύ, εγώ οταν ήμουνα έγκυος ημουνα πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη κ είχαμε ακούσει καρδουλα οπότε μ έγραψε κατευθείαν εξετάσεις κλπ. Ίσως απ τη στιγμή που είναι πιο μικρό το μωρακι να μην χρειάζονται όλα αυτά.. Θα θέλει μάλλον να επιβεβαιώσει κιόλας ότι ακούει καρδουλα αλλά μην αγχωνεσαι σε 2 εβδομάδες θα την ακούσετε! Εφόσον ακούσει κ καρδουλα θα σ βγάλει άλλη ημερομηνία τελευταίας περιόδου για να υπολογισετε την πιθανή ημερομηνία τοκετού κ αν πας σε οποιονδήποτε αλλο γιατρό θα λες εκείνη την ημερομηνία που σ είπε ο γυναικολόγος σ. Με το καλό να έχεις μία τελειομηνη κύηση!
  6. Τιμές χοριακής

   Μην αγχωνεσαι καθόλου, με αυτά που γράφεις για καθυστερημένη σύλληψη μ κάνει. Αντί να γίνει δλδ την 13 περίπου ημέρα του κύκλου έκανες αργότερα ωορηξια κ έγινε κ η σύλληψη αργότερα. Όλα καλά θα πάνε. Κ εγώ όταν ήμουν έγκυος έτσι είχε γίνει κ τώρα η κορούλα μ είναι 11,5 μηνών!
  7. Εννοείται ότι χωρίς να κάνεις το τεστ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη. Απ την στιγμή που έχεις καθυστέρηση κ κάνετε κ προσπάθειες υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είσαι αλλά υπάρχει κ περίπτωση (που δεν στο εύχομαι) να είναι τυχαίο γεγονός.. Αν συνεχίσει η καθυστερηση καλό θα ήταν να κάνεις ένα τεστ για να σ φύγει το άγχος
  8. Από τα λεγόμενα σ υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος.. Αφού έχεις 7 μέρες καθυστέρηση ας κάνεις μία β χοριακη. Σ εύχομαι για 9 μήνες να μην σ ξανά έρθει περίοδος!!
  9. Τιμές χοριακής

   Έτσι θετικά να σκέφτεσαι κ σ εύχομαι την Δευτέρα να έχει διπλασιαστεί!! Καλή επιτυχία.. Πλησιάζει....
  10. Τιμές χοριακής

   Κ μένα μ ακούγεται πολύ καλό το νούμερο, τώρα δεν μένει να περιμένεις την επόμενη μέτρηση. Όλα θα πάνε πάντως καλά μην αγχωνεσαι καθόλου. Σ εύχομαι να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σ χωρίς άγχος κ να έχεις μόνο χαρές από δω κ πέρα
  11. Μην απογοητευεσαι καλή μου, το ξέρω είναι σκληρό να σ συμβαίνει αυτό αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθει το μωρακι που τόσο θέλεις.. Πολλές κοπέλες είχαν αυτή την άσχημη εμπειρία αλλά τλκ απ τη στιγμή που κράτησαν στην αγκαλιτσα τους τα παιδάκια τους το άφησαν πίσω.. Κ το ότι είσαι γόνιμη είναι πολύ καλό. Σ εύχομαι να ξανά μείνεις σύντομα έγκυος κ η εγκυμοσύνη σ να κυλήσει ομαλά μέχρι το τέλος..
  12. Τιμές χοριακής

   Κ βέβαια έχεις ελπίδες να είσαι έγκυος.. Έκανες παρά πολύ νωρίς το τεστ. Καλύτερα να περιμένεις να έχεις καθυστέρηση κ μετά να το κάνεις. Φωτο δεν ξέρω πως μπορείς να ανεβάσεις. Αλλά μην αγχωνεσαι περίμενε λίγο κ ίσως είσαι.. Που στο εύχομαι
  13. Εννοείται ότι χρειαζεσαι χρόνο για να τα σκεφτείς όλα αυτά κ να βάλεις την λογική πάνω απ όλα αλλά έτσι πρέπει να γίνει.. Ότι χρειαζεσαι να γράφεις εδώ, το φόρουμ είναι ψυχοθεραπεία κ υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν κ είναι δίπλα σ!
  14. Πρέπει να σκέφτεσαι ότι δεν φταις εσύ για το μωρακι, εσύ έκανες ότι μπορούσες αλλά πάνω απ όλα πρέπει να είσαι υγιής για την κόρη σ.. Αυτή σε έχει περισσότερη ανάγκη.. Φανταζομαι βεβαια τι είναι πολύ δύσκολο γιατί μιλάω εκ του ασφαλούς εσύ μόνο ξέρεις τι περνάς!! Εύχομαι απ τα βάθη της καρδιάς μ να μπορεσεις να το ξεπεράσεις κ να κοιταξεις μπροστά το μέλλον σ μαζί με την οικογένειά σ γιατί για τους δικού σ ανθρώπους εσύ είσαι πιο σημαντική από ένα παιδάκι που δεν έχει έρθει στον κόσμο.. Κ η κόρη σ μεγαλώνοντας θα καταλάβει γιατί δεν είχε άλλο αδερφακι κ θα σε ευγνωμονει που τλκ ήταν μοναχοκορη γιατί πάνω απ όλα είχε εσένα στη ζωή της να την φροντίζεις κ να την συμπαραστέκεσαι σε τυχόν δυσκολίες που εύχομαι βέβαια να μην έχει.. Κ όπως είπε η anemoni1989 ένας ειδικός ίσως σε βοηθούσε κ το θέμα της αναδοχης αν τα καταφέρετε είναι μία καλή λύση. Γιατί δεν χρειάζεται να είναι δικό σ παιδί για να το αγαπήσεις, είσαι ένας υπεροχος άνθρωπος που έχεις πολύ αγάπη μέσα σ!
  15. Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση σ, φαντάζομαι πόσο πολύ θες ένα ακόμα παιδάκι αλλά απ την άλλη αφού ήδη έχεις ένα δεν είναι προτιμότερο να είσαι υγιής?? Πάνω απ όλα για την κόρη σ, να είναι καλά η μαμά της.. Αν δεν είχες κανένα παιδάκι θα σ έλεγα να βάλεις βιολογική! Βέβαια δική σ απόφαση, συζητηστε με τον άντρα σ κ να πάρετε την απόφαση που πιστεύετε ότι θα είναι καλύτερη..