mama16

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  340
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

657 εμφανίσεις προφίλ
 1. Συνήθως πριν την καθυστέρηση δεν υπάρχουν ιδιαίτερα συμπτώματα. Πάντως εγώ κ στις δύο εγκυμοσύνες το πιο πρώιμο σύμπτωμα που είχα ήταν κάποια πονακια σαν σουβλιες στην μήτρα. Μετά ένιωθα ότι θα Μ έρθει περίοδος αλλά ποτέ τλκ δεν Μ ερχόταν. Σ εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι κ ο τυχερός σου!!!
 2. mama16

  Σύλληψη???

  Κ με μια μόνο επαφή εννοείται υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης.. σ εύχομαι να είσαι!!!
 3. mama16

  Αρνητικό τέστ

  Η ωορρηξία τόσο αργά ειναι? Εγώ νόμιζα νωρίτερα. Πάντως εννοείται ότι το τεστ μπορεί να έχει κάνει λάθος.. Αν δεν αδιαθετησεις σε κάνα 2 μέρες θα σε συμβουλευα να κάνεις χοριακη.. Καλά αποτελέσματα!!!!
 4. mama16

  Μανούλες Μαΐου 2019

  Αχ κορίτσια κ εγώ τον πρώτο καιρό σίδηρο δεν έπαιρνα καθόλου, τώρα άρχισα δειλά δειλά να τον παίρνω αλλά μόνο 1 φορά ενώ ο γιατρός μου είχε πει να ξεκινήσω 2. Αλλά λόγω των περιορισμό σε γαλακτοκομικά του σιδήρου δυσκολεύομαι να τον παίρνω 2 φορές. Κατά τα άλλα είμαι καλύτερα από αναγουλες, εσείς πώς είστε?
 5. Εμείς μια χαρά είμαστε, επειδή έμεινα έγκυος κ λόγω ναυτιων σταμάτησα να βλέπω κ να αγχώνομαι με το πόσο τρώει κ την αφήνω τελείως ελεύθερη. Πριν 3 περίπου εβδομάδες που πήγαμε στη γιατρό ήταν 7700 κ 80εκατοστα. Περίμετρο κεφαλής έχει 2-3 μήνες να μετρήσει ίσως γιατί μετά τα 2 δεν έχει πολύ σημασία. Εσείς πώς είστε. Τι σας είπε ο ενδοκρινολόγος?? Εσείς @vikib τι κάνετε??
 6. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Άντε με το καλό να υποδεχτεις το πιο υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο!!!! Ευχαριστώ για την απάντηση... Ναι κ σε μας αυτές τις συμβουλές έδωσε.. βέβαια από βάρη έχω κ ένα μικρό στο σπίτι που δύσκολα να μην παίρνω αγκαλιά αλλά ευτυχώς είναι πολύ αδύνατη!!!
 7. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ ούτως η άλλως με καισαρική θα γεννήσω λόγω της πρώτης γέννας απλά αυτό που με αγχώνει στο να μην ανέβει είναι ότι Μ είπε ο γιατρός ότι με τις συσπάσεις αργότερα μπορεί να προκληθεί αιμορραγία. Πλησιάζει ο καιρός που θα πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου... Τώρα πόσο είσαι? Μπήκες 37η??
 8. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Κ κάτι άσχετο ακόμα κορίτσια, υπάρχει κάποια κοπέλα που στην αυχενική να ήταν χαμηλά ο πλακούντας κ μετά να ανέβηκε??? Κ αν παρέμεινε έτσι υπήρχε θέμα?
 9. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια, @Κωνσταντίνα16 επειδή έχω κάνει στο παρελθόν αμνιο όντως είναι αγχωτική εξέταση αλλά εκ των υστέρων κατάλαβα ότι δεν χρειαζόταν τόσο άγχος απλά να προσέχεις τις πρώτες μέρες. Εμένα μου είχε πει η εμβρυολογος ότι δεν χρειάζεται να είμαι κ ξάπλα αλλά να μην κουράζομαι, βέβαια εγώ για σίγουρα τις 2 πρώτες μέρες σηκώνουν μόνο για τουαλέτα κ όλα πήγαν μια χαρά. Στο εύχομαι κ σε σένα... Κ όσο για τα αποτελέσματα οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου!!! Κορίτσια δεν γράφω συχνά γιατί πριν μια εβδομάδα μετακόμισα από την πόλη που ήμουν στο χωριό, ίντερνετ δεν βάλαμε στο σπιτι γιατί ο ΟΤΕ δεν συμφέρει οικονομικά κ το ίντερνετ που έχω στο κινητό δεν πιάνει καλό σήμα εδώ!!! Υπάρχει κάποιο άλλο κορίτσι που να γέννησε??
 10. Όχι αυτό το σύμπτωμα ξεκινάει πριν την αναμενόμενη περίοδο απλά θεωρώ νωρίς το ότι σ άρχισε αυτό το σύμπτωμα μια εβδομάδα μετά την περίοδο που σημαίνει ότι δεν είχε γίνει καν η εμφύτευση... Βέβαια ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός απλά δεν έχω ακούσει προς το παρόν να ξεκινάει τόσο νωρίς το σύμπτωμα.. Βέβαια αν το θες μακάρι να είσαι η πρώτη κ τυχερή!!
 11. Νομίζω ότι σ εμφανίστηκαν νωρίς τα συμπτώματα οπότε ίσως είναι κάτι άλλο. Αν έχεις πόνους απ' το έντερο μπορεί για αυτό να έχεις κ δυσκοιλιότητα. Πάντως για παν ενδεχόμενο αν δεν αδιαθετησεις κάνε ένα τέστ
 12. Αν είχες ελεύθερες επαφές υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης.. Κάνε καλύτερα χοριακη κατά τις 13 του μήνα..
 13. mama16

  Κακακια 2,5 ετων

  Μήπως είχε φάει σπανάκι η κάτι τέτοιο.. Πιστεύω κ εγώ διατροφικό θα είναι, τι έγινε τλκ?
 14. Όπως σ είπε κ η άλλη κοπέλα τα περισσότερα πρόωρα παρουσιάζουν είτε κάποια υπερτονια είτε υποτονια.. Αλλά μην αγχώνεσαι δεν είναι απολύτως τπτ, με κάποιες φυσικοθεραπείες φεύγει!! Τα νέα σας πάντως είναι πολύ ευχάριστα.. Μακάρι να πάτε κ γρήγορα σπιτάκι!
 15. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Πωπω φαντάζομαι το άγχος σου ... Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!!