mama16

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  613
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

923 εμφανίσεις προφίλ
 1. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Μήπως περνάει κανένα άλμα ανάπτυξης κ συμπεριφέρεται έτσι? Αν ναι θα ξανά επανέλθει μην ανησυχεις... Κ εννοείται ότι το γάλα σου φτάνει, όσο του δίνεις τόσο περισσότερο "παράγεις"
 2. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Από τη στιγμή που παίρνετε προφυλάξεις είναι πολύ δύσκολο να είσαι.. Προφανώς σου καθυστέρησε λόγω θηλασμού, το είχα πάθει κ εγώ!
 3. mama16

  Ανάπτυξη εμβρύου

  Αν είναι τότε αυτά καλά κ είναι κ αιματωσεις σημαίνει ότι απλά είναι πιο μικρό το μωράκι κ δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το εύρος βάρους για ένα υγιές μωρο είναι από 2,5-4 κιλά νομίζω οπότε είτε είσαι κάτω απ' το μέσο όρο είτε πάνω δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας!
 4. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Μην αγχώνεσαι για αυτό, δεν κόβεται απλά όταν έρχεται η περίοδος ίσως μειωθεί για καμιά μέρα η πολύ ροή αλλά επανέρχεται όσο θηλάζει το μωρό. Έτσι έχω ακούσει. Εγώ στην πρώτη μου κόρη έβγαζα με θηλαστρο κ της έδινα γάλα. Μου ήρθε περίοδος στους 9 μήνες κ μέχρι τον χρόνο που αντλουσα δεν είδα διαφορά στη ροή. Ίδια μλ έβγαζα.
 5. mama16

  Συμπτώματα

  Σου εύχομαι να έμεινες έγκυος αφού το θες εσύ.. Εγώ όταν ήμουν πριν από την αναμενόμενη περίοδο ένιωθα να με πιάνουν μικροί στιγμιαίοι πόνοι στην κοιλιά. Τώρα για το άρωμα δεν ξέρω αν όντως τόσο νωρίς μπορεί να νιώσεις "απέχθεια". Πάντως οι επαφές λογικά έπεσαν στις γόνιμες μέρες
 6. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Αχ αυτή τη σοκολατόπιτα την φτιάχνω κ εγώ.... Αλλά δεν συμφέρει γιατί τσακίζω όλο το ταψί!!!! Όσο για την περίοδο δεν είναι τόσο σύνηθες αλλά συμβαίνει σε πολλές να τους έρθει νωρίς ενώ θηλάζουν.. Καλώς την δέχτηκες!!
 7. mama16

  Ανάπτυξη εμβρύου

  Το Doppler ειναι εξέταση που κοιτάνε τις αρτηρίες. Γίνεται περίπου στην 30η εβδομάδα κ σε στέλνει σε εξειδικευμένο εμβρυολογο. Βέβαια επειδή την αιμάτωση την βλέπουν κ από μόνοι τους οι γυναικολόγοι μπορεί κ να μην σ αναφέρει καν να πας σε άλλον. Την πίεση σου στην μετράει? Μην αγχώνεσαι πάντως, αν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε θα σ έλεγε περισσότερα! Ευχαριστώ πολύ κ εσύ με το καλό να γεννήσεις!
 8. mama16

  Ανάπτυξη εμβρύου

  Αν δεν γίνεται σωστή αιμάτωση μπορεί να το δει ο γυναικολόγος.. Για Doppler έκλεισες ραντεβού? Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν αιματωνοταν καλά κ έφτασε να φαίνεται 1 μήνα μικρότερο, όπου κ γέννησα στις 34 εβδομάδες μια μπέμπα 1,5 κιλο. Έμεινε βέβαια 3 εβδομάδες θερμοκοιτίδα αλλά όλα πήγαν καλά. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη η αιμάτωση ήταν τέλεια αλλά το μωρό έβγαινε μικρότερο στους υπέρηχους. Ο γιατρός βέβαια δεν ανησυχούσε γιατί όλα τα άλλα ήταν καλά. Γέννησα 38 κ 3 εβδομάδες ένα μπέμπη 2,5 κιλά.
 9. mama16

  Ανάπτυξη εμβρύου

  Σου είπε για ποιο λόγο φαίνεται μικρότερο το μωράκι σου? Μήπως δεν αιματωνεται καλά από τις μητριαιες αρτηρίες ή κάτι τέτοιο? Αν αιματωνεται γενικά σωστά ίσως απλά είναι πιο μικρόσωμο κ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
 10. Απ' τη στιγμή που ήρθες σε επαφή σε γόνιμες ημέρες εννοείται ότι υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης.. Βέβαια μην κοιτάς τόσο πολύ τα συμπτώματα γιατί πολλές φορές σε μπερδεύουν. Πολλές φορές είναι ίδια με της περιόδου και είναι αρκετά νωρίς νομίζω για συμπτώματα... Σ εύχομαι βέβαια να είσαι αφού προσπαθείτε κ το θέλετε
 11. Κορίτσι μου όμορφο εύχομαι να πάτε όσο το δυνατόν πιο σύντομα σπιτάκι σας να γεμίσει γέλια κ χαρές!!
 12. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Αίμα στα κακακια γιατί είδες? Αφού είχες τα πάντα κομμένα.. Έχεις δίκιο, είναι της μόδας οι θηλάζουσες να κόβουν διάφορα απ' τη διατροφή της κ έτσι δυσκολευόμαστε. Γαλακτοκομικά κ εγώ έχω κομμένα από μόνη μου γιατί είδα ότι κάθε φορά που θαεπινα γάλα η παγωτό ο μικρός έκανε μεγαλύτερες γουλιες από ότι συνήθως. Τώρα για το ότι απαγορεύουν όσπρια κ ντομάτες κ το ένα κ το άλλο δεν το καταλαβαίνω. Δεν μένουν κ πολλές επιλογές για την θηλάζουσα.
 13. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Καλά εννοείται ότι δεν είναι σωστές οι μετρήσεις καθημερινά.... Αλλά έχω φάει μεγάλο κόλλημα ήδη από την πρώτη μου κόρη κ δεν μπορώ να το ξεκοψω!!! Εγώ κορίτσια ξέρω ότι σε περίπτωση μεγάλης αλλεργίας πρέπει να κόβεις γαλακτοκομικά, ψάρια, αυγά κ μοσχάρι ξεκινώντας βέβαια απ' τα γαλακτοκομικά. Αν δεις ότι πάλι υπάρχει θέμα κόβεις κ κάτι άλλο ώσπου να δεις ότι δεν έχει πρόβλημα το μωρό. Αλλά @happysmile αν κόβοντας μόνο γαλακτοκομικά δεν έχει κάποιο θέμα το μωρό δεν χρειάζεται να κόψεις κ τα υπόλοιπα
 14. mama16

  Μπεμπακια 2019

  Εμένα 1 μηνών ήταν 3400. Εντάξει 4 κιλά καλά ήταν. Πήρε αρκετό. Κ αν τον βλέπεις ήδη με μαγουλακια κλπ σημαίνει ότι βάζει παρά την παλινδρόμηση..θετικό αυτό! Υγεία μωρέ να έχουν όλα!!
 15. mama16

  Μπεμπακια 2019

  3ον μηνών ηταν 4800. Γεννήθηκε 2460 κ φύγαμε απ' το μαιευτήριο 2300. Στους 2 μήνες ήταν 4200. Ακολουθεί την τελευταία καμπύλη λίγο κάτω. Αν πχ κάποια στιγμή δεν πάρει όσο πρέπει θα πέσει περισσότερο. Εσένα 2 μηνων πόσο ήταν? Εγώ έχω ζυγαριά από την πρώτη κ τον ζυγίζω κάθε μέρα!!! Εμμονή ιδέα μου έχει γίνει ήδη από το πρώτο παιδί!