Θα γίνουμε γονείς το 2024!
57 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 29 followers
- 2,3k απαντήσεις
- 123,3k εμφανίσεις
Γεια σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες!Ας μαζευτούμε εδώ όσες περιμένουμε τα μωράκια μας τον Ιούλιο του 2025!Σημερα πήρα τα αποτελέσματα της χοριακης και σύμφωνα και με την τελευταία μου περίοδο είμαι 5 εβδομάδων!Ευχομαι να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας με την βοήθεια της Παναγίας! ❤️
Last reply by Sophie38, -
Διαφημίσεις
-
- 14 followers
- 458 απαντήσεις
- 106,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα, ονομάζομαι Μαρία και είμαι στην 6η εβδομάδα!!
Last reply by Katiamaxiking, -
- 18 followers
- 1,2k απαντήσεις
- 136k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης , 6η + & θα ήθελα να βρω κι αλλες κοπελες που βρίσκονται στην ίδια περίοδο με μενα ! Εχω απορίες , συμπτώματα , θα ήθελα να τα συζητήσουμε και να αλληλοστηριχτούμε! Εχω διαβάσει πολλα forum εδω και είναι βοηθητικά
Last reply by Tzeni38, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 220 εμφανίσεις
Γεια σας μανούλες! Σε λιγότερο από 2 μήνες πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά και αναγκαστικά θα αφήσω το διαμαντακι μου σε νταντά. Με έχει πιάσει τόσο άγχος πως θα τα προλαβαίνω όλα όταν τώρα που είμαι όλη μέρα σπίτι δεν προλαβαίνω. Και δεύτερον τρομερή στενοχώρια. Θα χάνω τόσες πολλές ώρες από τη ζωή του. Και σκέφτομαι ότι και το παιδάκι μου θα στενοχωριεται. Περάσατε τέτοια φάση πως το διαχειριστηκατε;
Last reply by little miracle, -
- 1 follower
- 43 απαντήσεις
- 11,7k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια μου !! Για δυο πράγματα ήμουν σίγουρη, ότι δεν θα κάνω ακόμα δεύτερο παιδί και ότι δεν θέλω να γεννήσω καλοκαίρι 🤣 Και να μαι εδώ να ανοίγω το θεματάκι Αυγούστου !! Ειναι καμία άλλη εδώ ;❤️
Last reply by Rozi92, -
- 21 followers
- 1,9k απαντήσεις
- 267,8k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια! Ας μαζευτούμε εδώ όσες περιμένουμε τα μωράκια μας τον Νοέμβριο του 2024! Είμαι η Μαρίνα και έχω ένα παιδάκι 15 μηνών, τον Παναγιώτη! Αυτή θα είναι η 4η εγκυμοσύνη μου τα τελευταία 2 χρόνια! Ελπίζω να είναι τυχερή! Έκανα δύο τεστακια που σου δείχνουν έως 6 μέρες πριν την καθυστέρηση. Εγώ θεωρητικά περίμενα περίοδο σε 3 μέρες, άρα θα είμαι κάπου 3w5d. Αύριο θα κάνω χοριακή και θα καλέσω τον γιατρό με τα αποτελέσματα ☺️🩷🩵
Last reply by Nasiad, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε μαία με έδρα στην Θεσσαλονίκη που να έχει εμπειρία σε vbac... Θα γεννήσω σε κλινική πρώτα ο Θεός, οπότε θέλω αυτή τη φορά τη δική μου προσωπική Μαία..και αν έχω και feedback από εσάς εδώ θα με βοηθούσε πολύ...γιατί δεν έχω κάτι κατά νου.. Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Last reply by WomensPower, -
- 2 followers
- 26 απαντήσεις
- 6,8k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν έχω έναν μπεμπακο 5.5 μηνών έχουμε ξεκινήσει κρέμα και λαχανικά και τα πάμε πολύ καλά...το θέμα μας ειναι ότι μου έχει κόψει το γάλα και η δισκοιλιοτητα ..με το που ξεκινήσαμε λαχανικά ξεκίνησε να κάνει "σβόλους" και ζοριζεται παρά πολυ..έχω σκεφτεί να βάλω δαμάσκηνο στα λαχανικά του μπας και βοηθησει.εχουμε κόψει την πατάτα τελείως και τώρα σε καμία εβδομάδα θα ξεκινήσουμε φρούτα και φοβαμαι...όσον αφορά το γάλα έπινε γύρω στα 180-210 πρωί βράδυ και τώρα μου πίνει 150 με το ζόρι το πρωί και το βράδυ 100 περίπου..και μετά αν τον κουνήσω λίγο η τον σηκώσω μου το βγάζει έχουμε κ θέμα με γοπ...ολο γουλιες γενικά...για δώστε καμιά λύση ρε κορίτσια..π…
Last reply by mama16, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 3,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Τον Αύγουστο είχα μια αποβολή κύησης,δεν γνωρίζουμε την αιτία καθώς ήταν σε αρχικό στάδιο..Εκ τότε, ο κύκλος μου από τον Σεπτέμβριο επανήλθε κανονικά,και στην ώρα του!Η αναμενόμενη ημερομηνία για να αδιαθετησω αυτό τον μήνα ήταν πριν 5 ημέρες, έκανα ένα τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό και έγινε την πρώτη μερα καθυστέρησης,και στην συνέχεια έκανα και μια χοριακη η οποία βγήκε αρνητική... Απογοητεύτηκα,αλλά ταυτόχρονα έχω αγχωθει με την καθυστέρηση μήπως κάτι δεν πάει καλά,διότι έχω υποβληθεί το 2023 σε χειρουργείο ενδομυτριωσης και σκέφτομαι μήπως πάλι έχουμε τα ίδια ....Για εγκυμοσύνη πιστεύω έχω χάσει τις ελπίδες μου αυτή την φορά,μετά την αρνητική χοριακ…
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 3,6k εμφανίσεις
Καλημέρα κοριτσια, είμαι καινούρια εδώ και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Τον Δεκέμβριο είχα ελευθερες επαφές την 6,7,9,10κ 15η μέρα του κύκλου μ (ο κύκλος μου είναι 25 ημερων) με πιθανή ωορηξια την 12 μέρα στην οποία μάλλον έγινε γιατί πονουσε η κοιλιά μου. Την 20μερα του κύκλου μέχρι και σήμερα ποναει κάθε μέρα η κοιλιά μου σαν να μου κατεβαινει η περίοδος αλλά δεν έχει έρθει ακόμα.. σε 3 μέρες περιμένω.. είναι συμπτωμα εγκυμοσυνης αυτό?
Last reply by athzk, -
- 10 απαντήσεις
- 17k εμφανίσεις
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω γνώμη για γυναικολόγους στο Αρεταίειο σκέφτομαι να ξεκινήσω εκεί να ανοίξω καρτέλα. Είμαι στον 5ο μήνα. Μια γνωστή μου μου είπε για κάτι φακελάκια 1500 και πάνω 2.500 και έχω πάθει λίγο σοκ αν ξέρει κάποια αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο διότι προφανώς πάμε σε δημόσιο γιατί δεν μας περισσεύει για ιδιωτικό, αν είναι να φτάσουμε τιμές ιδιωτικού ας πάμε να πάρουμε και τις αποδείξεις τουλάχιστον.
Last reply by Renoula 1, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 4,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας! Είμαι 37 χρονων και εχω καθυστέρηση. Εχω κάνει 3 καισαρικές, η τελευταία πρίν 3 χρόνια , ο μαιευτήρας μου στην τελευταία καισαρική μου απαγόρευσε 4η εγκυμοσύνη και μου είπε ότι αν μείνω έγκυος θα πρέπει να τερματίσω την κύηση για να μην κινδυνέψω. Ηθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει παρόμοια εμπειρία και αν παρόλο την προειδοποίηση του γιατρού κράτησε το μωρό και προχώρησε σε 4η καισαρική.
Last reply by Farmakotriftena, -
- 3 followers
- 6 απαντήσεις
- 9,8k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα κάποιον με εμπειρία να μου πει τη γνώμη μου για τους βρεφικούς σταθμούς. Εγώ το σνομπαρα πάρα πολύ όταν το άκουγα από φίλους, ωστόσο παρόλο που έχω την άδεια μου αυτή τη στιγμή έχω φτάσει στο αμήν από την κούραση και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ρωτήσω. Όχι για να πηγαίνει κάθε μέρα η πολλές ώρες αλλά για να μπορώ και εγώ λίγο να ξεκουράζομαι. Έχω βρει και μια κοπέλα να τον κρατήσει αλλά ακόμα φοβάμαι να τον αφήσω μόνο στο σπίτι με κάποιο ξένο και δε ξέρω αν είναι καλύτερα στο βρεφικό. Το λουκουμακι μου είναι 4 μηνών και εγώ δεν έχω καμία βοήθεια.
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 5,7k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλους..! Έχω 2 παιδάκια ο ένας πάει νήπιο και ο μπέμπης 3.5 μηνών...το θέμα μου είναι ότι ο μεγάλος μας φέρνει όλες τις ιώσεις στο σπίτι..ο ίδιος τα κολαει ελαφριά ευτυχώς με λίγο βηχα και μπούκωμα...κολλάει και το μωρό όμως έχει ένα μήνα που ο μικρός είναι συνέχεια άρρωστος. ..όχι κάτι τρομερό αλλά τα περνάει ..κι εμείς τα περνάμε εννοείται μη σας πω και πιο βαριά απ' τον μεγαλο..τώρα έχει κολλήσει σταφυλόκοκκο και μου είπαν να μην κολλήσει το μωρό...ελπίζω πως δε θα κολλήσει...αλλά δε γίνεται και να φυλαγομαστε...έχουμε προσπαθήσει να φυλαχτουμεε και πάλι κολλάμε..γενικά δεν αγχώνομαι τώρα με το δεύτερο...είμαι πολύ πιο χαλαρή..αλλά όσο να ναι με κουράζει όλ…
Last reply by Mommy10875, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 8k εμφανίσεις
Καλησπέρα κοριτσια! Καθώς κι ανυπόμονη είπα να ανοίξω αυτό το θέμα να δω αν υπάρχουν κι άλλες κοπέλες σε αναμονή για θετικό τεστακι! Να μοιραστούμε τυχόν συμπτώματα κι αγωνιες! Εγω περιμένω σε 4 μέρες! Είχα επαφές τις γόνιμες μέρες ανα 2 περίπου μέρες και την πιθανή μέρα ωορρηξίας! Από συμπτώματα είχα μετά την ωορρηξία κάποια τραβήγματακια και το στηθος μου έχει βγάλει κάποιες φλέβες πιο έντονες που αυτό δεν το είχα και με πονάει εκει! Ενώ συνήθως με πονάει όταν περιμένω στα πλαγια προς τις μασχάλες! Έχουμε ελεύθερες επαφές αρκετό καιρό απλά είναι ο πρώτος μήνας που είναι πιο στοχευμένες και έχω αγωνία για το αποτέλεσμα!
Last reply by Myrtoulita, -
Μανουλες Αυγούστου 2024 1 2 3 4 22
από Mommy10875- 4 followers
- 320 απαντήσεις
- 153,6k εμφανίσεις
Κορίτσια μου καλημέρα!έχω ένα αγοράκι 4.5 ετών και εδώ και λίγο καιρό προσπαθούσαμε για δεύτερο..χτες είχα αναμενόμενη περίοδο (ευτυχώς δεν ήρθε) έκανα τεστ και βγήκε θετικό...Ανοίγω λοιπόν το θεματακι δειλα δειλά κι ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι και πολύ νωρίς ακόμα και φοβάμαι ..στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το parentscafe με βοήθησε πολύ..εύχομαι σε όλες να γίνουν γρήγορα μανουλες με υγιή μπεμπακια🥰🥰🥰
Last reply by maria2022, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 9,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια μου Ειμαι 25 χρόνων μετά αγόρι μου είμαστε μαζί 2 χρόνια 🥰 και οι επαφές μας γίνονται με την μέθοδο τραβήγματος ! Ο κύκλος υπολογίζεται 29-31 μέρες ! Όμως έχω καθυστερήση 7 μέρες δεν έχω κάνει κάποιο τεστ ακόμα και από συμπτώματα απλά έχει πρηστεί το στήθος μου που αυτό γίνεται και όταν περιμένω περίοδο ! Αν ήμουν έγκυος κανονικά δεν έπρεπε να έχω και αλλά συμπτώματα; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων ΥΓ μην με ξεχάσετε να μου απαντήσετε ! Και να μου πείτε και τις δικές σας εμπειρίες πάνω στο θέμα ❤️
Last reply by Elle12, -
- 8 followers
- 192 απαντήσεις
- 118,1k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια έμαθα πρόσφατα ότι είμαι εγκυος, σήμερα είμαι 4&6 κ ανυπομονώ για τον πρώτο υπέρηχο! ελπίζω να μαζευτούμε αρκετές να λύνουμε τις απορίες μας
Last reply by Fay_, -
Εγκυμοσύνη
από Eirini_dr.- 2 followers
- 8 απαντήσεις
- 8,6k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημέρα … έχω καθυστέρηση 3 ημέρες …με κύκλο 34 ημερών …έκανα ένα τεστ χθες βγήκε αχνό ..έκανα δεύτερο σήμερα είναι αχνό πάλι … έχω αγχωθεί γτ είχα μια παλινδρόμη πριν 4 μήνες και αγχώνομαι μήπως είναι πάλι το ίδιο … πείτε μου αν με τόσο αχνό τεστ υπάρχει περίπτωση να πάνε όλα καλά ; 🥺
Last reply by Eirini_dr., -
Αϋπνία
από anastasia1995- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 8k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια μου !!!! Είμαι και εγώ νέα μανούλα είμαι στην 10η εβδομάδα και αντιμετωπίζω τις τελευταίες μέρες τρομερές αϋπνίες με αποτέλεσμα να ξυπνάω 3 το πρωί και να κάνει να με πάρει ο ύπνος και 3 ώρες μετά με το ζόρι !!!! Το έχει κάποια ??? Κάνει κάτι ;;; Η μαία μου είπε αν έχω άγχος !!! Δεν έχω κάποιο άγχος σπίτι είμαι χαλαρά όλη μέρα ! Ανησυχώ μήπως κάνω κακό στο μικρακι που ξυπνάω και δεν κοιμάμαι...
Last reply by anastasia1995, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 8,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος και θα ήθελα και εγώ μια βοήθεια. Λοιπόν τελευταία περίοδος 5/9 με κύκλο 30-31 ημερών περίπου έκανα τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό καθώς και η χοριακη αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι χθες που ήταν και η αναμενόμενη ημερομηνία περίοδου είχα πόνους περιόδου κανονικούς και ήμουν σίγουρη ότι θα αδιαθετησω αν όχι χθες σίγουρα σήμερα αλλά τίποτα, και σήμερα κανένας πόνος όλα φυσιολογικα...υπάρχει περίπτωση η χοριακη να μην έχει ανιχνεύσει ακόμη την ορμόνη; Να είναι πολύ νωρίς; 🤔
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 8,2k εμφανίσεις
Υπαρχει καποια που εχει δυσανεξια στα cyclacur,λογω λακτοζης;
Last reply by Καρα Ανθη, -
- 13 απαντήσεις
- 10,1k εμφανίσεις
Γειά σας μανούλες και μελλοντικές μανούλες. Τι ειναι πιο βολικό? Κούνια, λίκνο ή καλαθουνα για νεογεννητο? Υπάρχουν λικνα που να ειναι έως 3 ετών? Βλέπω ότι λικνα και καλαθουνες ειναι μονο έως 6-9 μηνών.
Last reply by linaa, -
- 1 απάντηση
- 19,3k εμφανίσεις
Κορίτσια θα ήθελα την γνώμη σας Ε αν ξέρετε η έχετε εξωσωματική εμπειρία με τον γιατρό τον κύριο Περρος στο Έλενα. Έχω παι και σε ιδιωτική κλινική και η αντιμετώπιση είναι απαράδεκτοι. Ευχαριστώ πολύ
Last reply by marion83, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 10,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα μανούλες! Γεννάμε στο Ρέα μέσα στις επόμενες μέρες και αμφιταλαντευόμαστε μεταξύ τρίκλινου και οικονομικού δίκλινου. Έχει καμία πρόσφατη εμπειρία; Απ ότι μας ενημέρωσαν επιτρέπονται 2 συνοδοί εναλλάξ μέσα στο δωμάτιο. Άρα στο Τρίκλινο π.χ. ταυτόχρονα όλοι μέσα θα είναι 6 άτομα.
Last reply by Audreysp, -
- 2 followers
- 23 απαντήσεις
- 23,2k εμφανίσεις
Καλημέρα είμαι νέα στην ομάδα ωστόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα βοηθηθεί πολύ από το φόρουμ. Γέννησα το λουκουμακι μου τον Μάιο άρα είμαστε σχεδόν 3 μηνών. Ο άντρας μου θέλει να ξεκινήσουμε προσπάθεια για το δεύτερον μέσα στο 2024. Και οι δύο θέλουμε περισσότερα παιδιά αλλά ο δισταγμός μου έχει να κάνει πρώτον με το πόσο εύκολα θα επανέλθω στο σωμα μετά από απανωτή κύηση ενώ ήδη δυσκολεύομαι με την πρώτη και δεύτερον πως θα τα βγάλω πέρα με δύο πολύ μικρά παιδιά. Γενικά θα ήθελα άποψη από μαμάδες που έχουν μωράκια πολύ κοντά στην ηλικία. Αν εμείς πιάσουμε τόσο γρήγορα όσο το πρώτο θα είναι ούτε με 1,5 χρόνο διάφορα. Να σημειώσω ότι έχω χάσει τη μαμά…
Last reply by Angot, -
- 8 followers
- 486 απαντήσεις
- 162,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα!!!!μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος...και η ομάδα αυτή με είχε βοηθήσει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.... Όσες θέλετε ας παραθέσουμε τις απορίες που μπορεί να έχουμε ή τις πληροφορίες!!!!
Last reply by anast., -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 11,4k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλους. Έχω μια μπεμπουλα που έκλεισε τους 7 μήνες προχθές. Έχει από 6,5 μηνών που όταν είναι μπρούμυτα, σηκώνεται σε θέση μπουσουληματος κ κάνει μπρος πίσω χωρίς να κάνει βήματα (μόνο με κωλαρακο και μεσουλα για να κουνιέται) ή άλλες φορές βάζει δύναμη στα χεράκια κ σέρνεται προς τα πίσω. Όταν τα παιδάκια σας το έκαναν αυτό μέσα σε πόσο καιρό μπουσουλησαν? Είναι δλδ προάγγελος μπουσουληματος ή μπορεί να μπουσουλησει κ μετά από 4 μήνες πχ? Τα άλλα δύο μου παιδιά δεν το έκαναν αυτό για να έχω ένα μπουσουλα. Η κόρη μου μόνο σέρνονταν προς τα εμπρός κ μετά από κανένα μισό μήνα μπουσουλησε
Last reply by mama16, -
- 1 απάντηση
- 12,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια είναι πρώτη φορά που είμαι έγκυος είμαι 11 εβδομάδων ο σύντροφος μου είναι φορέας τριχρωμίας 21 . σε μια εβδομάδα έχουμε αυχενική ο γενετιστής κ ο γυναικολόγος μας δώσανε πιθανότητες 50% το μωρό να είναι εντάξει . ( μας είχαν αποκλείσει σχεδόν σύλληψη με φυσικό τρόπο παρά μόνο με εξωσωματική αλλά έγινε ). Έχει κάποια άλλη αντίστοιχη εμπειρία;
Last reply by DepiDukes, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 11,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, είμαι στην 16η εβδομάδα κύησης και από την 7η εβδομάδα έχω εμετούς και ζαλάδα, τις τελευταίες εβδομάδες πολλούς εμετούς με πόνους στο στομάχι με καούρες ακόμα και καφέ εμετό έκανα, ο γιατρός με καθησυχάζει μου είπε ότι ίσως είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα λόγο της προγεστερόνης που έπαιρνα μετά από αποκόλληση και που πρότεινε nuperal, τα οποία θα ξεκινήσω να παίρνω γιατί δεν παλεύετε, απλά με ανησυχεί πολύ ο πόνος στο στομάχι που έχουν εδώ και δύο μέρες και κάνα δυο φορές που έκανα σκούρο εμετό, έχει συμβεί σε καμία?
Last reply by ioanna pr,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 11.324 απαντήσεις
- 2.236.976 εμφανίσεις
-
- 11.964 απαντήσεις
- 1.198.310 εμφανίσεις
-
- 77 απαντήσεις
- 144.591 εμφανίσεις