Θα γίνουμε γονείς το 2024!
46 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 15 followers
- 1,2k απαντήσεις
- 146,3k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια! Ας μαζευτούμε εδώ όσες περιμένουμε τα μωράκια μας τον Νοέμβριο του 2024! Είμαι η Μαρίνα και έχω ένα παιδάκι 15 μηνών, τον Παναγιώτη! Αυτή θα είναι η 4η εγκυμοσύνη μου τα τελευταία 2 χρόνια! Ελπίζω να είναι τυχερή! Έκανα δύο τεστακια που σου δείχνουν έως 6 μέρες πριν την καθυστέρηση. Εγώ θεωρητικά περίμενα περίοδο σε 3 μέρες, άρα θα είμαι κάπου 3w5d. Αύριο θα κάνω χοριακή και θα καλέσω τον γιατρό με τα αποτελέσματα ☺️🩷🩵
Last reply by Anna1986, -
Διαφημίσεις
-
Εγκυμοσύνη
από Eirini_dr.- 1 follower
- 1 απάντηση
- 114 εμφανίσεις
Κορίτσια καλημέρα … έχω καθυστέρηση 3 ημέρες …με κύκλο 34 ημερών …έκανα ένα τεστ χθες βγήκε αχνό ..έκανα δεύτερο σήμερα είναι αχνό πάλι … έχω αγχωθεί γτ είχα μια παλινδρόμη πριν 4 μήνες και αγχώνομαι μήπως είναι πάλι το ίδιο … πείτε μου αν με τόσο αχνό τεστ υπάρχει περίπτωση να πάνε όλα καλά ; 🥺
Last reply by vikib, -
- 9 followers
- 172 απαντήσεις
- 44,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα, ονομάζομαι Μαρία και είμαι στην 6η εβδομάδα!!
Last reply by linaa, -
- 0 απαντήσεις
- 161 εμφανίσεις
Καλησπέρα κοριτσια! Καθώς κι ανυπόμονη είπα να ανοίξω αυτό το θέμα να δω αν υπάρχουν κι άλλες κοπέλες σε αναμονή για θετικό τεστακι! Να μοιραστούμε τυχόν συμπτώματα κι αγωνιες! Εγω περιμένω σε 4 μέρες! Είχα επαφές τις γόνιμες μέρες ανα 2 περίπου μέρες και την πιθανή μέρα ωορρηξίας! Από συμπτώματα είχα μετά την ωορρηξία κάποια τραβήγματακια και το στηθος μου έχει βγάλει κάποιες φλέβες πιο έντονες που αυτό δεν το είχα και με πονάει εκει! Ενώ συνήθως με πονάει όταν περιμένω στα πλαγια προς τις μασχάλες! Έχουμε ελεύθερες επαφές αρκετό καιρό απλά είναι ο πρώτος μήνας που είναι πιο στοχευμένες και έχω αγωνία για το αποτέλεσμα!
Last reply by Myrtoulita, -
- 14 followers
- 614 απαντήσεις
- 51,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης , 6η + & θα ήθελα να βρω κι αλλες κοπελες που βρίσκονται στην ίδια περίοδο με μενα ! Εχω απορίες , συμπτώματα , θα ήθελα να τα συζητήσουμε και να αλληλοστηριχτούμε! Εχω διαβάσει πολλα forum εδω και είναι βοηθητικά
Last reply by Tzeni38, -
- 8 followers
- 186 απαντήσεις
- 76,4k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια έμαθα πρόσφατα ότι είμαι εγκυος, σήμερα είμαι 4&6 κ ανυπομονώ για τον πρώτο υπέρηχο! ελπίζω να μαζευτούμε αρκετές να λύνουμε τις απορίες μας
Last reply by RouLou1, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 524 εμφανίσεις
Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος και θα ήθελα και εγώ μια βοήθεια. Λοιπόν τελευταία περίοδος 5/9 με κύκλο 30-31 ημερών περίπου έκανα τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό καθώς και η χοριακη αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι χθες που ήταν και η αναμενόμενη ημερομηνία περίοδου είχα πόνους περιόδου κανονικούς και ήμουν σίγουρη ότι θα αδιαθετησω αν όχι χθες σίγουρα σήμερα αλλά τίποτα, και σήμερα κανένας πόνος όλα φυσιολογικα...υπάρχει περίπτωση η χοριακη να μην έχει ανιχνεύσει ακόμη την ορμόνη; Να είναι πολύ νωρίς; 🤔
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 475 εμφανίσεις
Υπαρχει καποια που εχει δυσανεξια στα cyclacur,λογω λακτοζης;
Last reply by Καρα Ανθη, -
- 13 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Γειά σας μανούλες και μελλοντικές μανούλες. Τι ειναι πιο βολικό? Κούνια, λίκνο ή καλαθουνα για νεογεννητο? Υπάρχουν λικνα που να ειναι έως 3 ετών? Βλέπω ότι λικνα και καλαθουνες ειναι μονο έως 6-9 μηνών.
Last reply by linaa, -
- 1 απάντηση
- 10,2k εμφανίσεις
Κορίτσια θα ήθελα την γνώμη σας Ε αν ξέρετε η έχετε εξωσωματική εμπειρία με τον γιατρό τον κύριο Περρος στο Έλενα. Έχω παι και σε ιδιωτική κλινική και η αντιμετώπιση είναι απαράδεκτοι. Ευχαριστώ πολύ
Last reply by marion83, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,8k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα κάποιον με εμπειρία να μου πει τη γνώμη μου για τους βρεφικούς σταθμούς. Εγώ το σνομπαρα πάρα πολύ όταν το άκουγα από φίλους, ωστόσο παρόλο που έχω την άδεια μου αυτή τη στιγμή έχω φτάσει στο αμήν από την κούραση και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ρωτήσω. Όχι για να πηγαίνει κάθε μέρα η πολλές ώρες αλλά για να μπορώ και εγώ λίγο να ξεκουράζομαι. Έχω βρει και μια κοπέλα να τον κρατήσει αλλά ακόμα φοβάμαι να τον αφήσω μόνο στο σπίτι με κάποιο ξένο και δε ξέρω αν είναι καλύτερα στο βρεφικό. Το λουκουμακι μου είναι 4 μηνών και εγώ δεν έχω καμία βοήθεια.
Last reply by linaa, -
Μανουλες Αυγούστου 2024 1 2 3 4 22
από Mommy10875- 7 followers
- 317 απαντήσεις
- 108,4k εμφανίσεις
Κορίτσια μου καλημέρα!έχω ένα αγοράκι 4.5 ετών και εδώ και λίγο καιρό προσπαθούσαμε για δεύτερο..χτες είχα αναμενόμενη περίοδο (ευτυχώς δεν ήρθε) έκανα τεστ και βγήκε θετικό...Ανοίγω λοιπόν το θεματακι δειλα δειλά κι ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι και πολύ νωρίς ακόμα και φοβάμαι ..στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το parentscafe με βοήθησε πολύ..εύχομαι σε όλες να γίνουν γρήγορα μανουλες με υγιή μπεμπακια🥰🥰🥰
Last reply by Mommy10875, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 2,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα μανούλες! Γεννάμε στο Ρέα μέσα στις επόμενες μέρες και αμφιταλαντευόμαστε μεταξύ τρίκλινου και οικονομικού δίκλινου. Έχει καμία πρόσφατη εμπειρία; Απ ότι μας ενημέρωσαν επιτρέπονται 2 συνοδοί εναλλάξ μέσα στο δωμάτιο. Άρα στο Τρίκλινο π.χ. ταυτόχρονα όλοι μέσα θα είναι 6 άτομα.
Last reply by Audreysp, -
- 2 followers
- 23 απαντήσεις
- 7,8k εμφανίσεις
Καλημέρα είμαι νέα στην ομάδα ωστόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα βοηθηθεί πολύ από το φόρουμ. Γέννησα το λουκουμακι μου τον Μάιο άρα είμαστε σχεδόν 3 μηνών. Ο άντρας μου θέλει να ξεκινήσουμε προσπάθεια για το δεύτερον μέσα στο 2024. Και οι δύο θέλουμε περισσότερα παιδιά αλλά ο δισταγμός μου έχει να κάνει πρώτον με το πόσο εύκολα θα επανέλθω στο σωμα μετά από απανωτή κύηση ενώ ήδη δυσκολεύομαι με την πρώτη και δεύτερον πως θα τα βγάλω πέρα με δύο πολύ μικρά παιδιά. Γενικά θα ήθελα άποψη από μαμάδες που έχουν μωράκια πολύ κοντά στην ηλικία. Αν εμείς πιάσουμε τόσο γρήγορα όσο το πρώτο θα είναι ούτε με 1,5 χρόνο διάφορα. Να σημειώσω ότι έχω χάσει τη μαμά…
Last reply by Angot, -
- 13 followers
- 486 απαντήσεις
- 117,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα!!!!μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος...και η ομάδα αυτή με είχε βοηθήσει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.... Όσες θέλετε ας παραθέσουμε τις απορίες που μπορεί να έχουμε ή τις πληροφορίες!!!!
Last reply by anast., -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 3,7k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλους. Έχω μια μπεμπουλα που έκλεισε τους 7 μήνες προχθές. Έχει από 6,5 μηνών που όταν είναι μπρούμυτα, σηκώνεται σε θέση μπουσουληματος κ κάνει μπρος πίσω χωρίς να κάνει βήματα (μόνο με κωλαρακο και μεσουλα για να κουνιέται) ή άλλες φορές βάζει δύναμη στα χεράκια κ σέρνεται προς τα πίσω. Όταν τα παιδάκια σας το έκαναν αυτό μέσα σε πόσο καιρό μπουσουλησαν? Είναι δλδ προάγγελος μπουσουληματος ή μπορεί να μπουσουλησει κ μετά από 4 μήνες πχ? Τα άλλα δύο μου παιδιά δεν το έκαναν αυτό για να έχω ένα μπουσουλα. Η κόρη μου μόνο σέρνονταν προς τα εμπρός κ μετά από κανένα μισό μήνα μπουσουλησε
Last reply by mama16, -
- 1 απάντηση
- 4,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια είναι πρώτη φορά που είμαι έγκυος είμαι 11 εβδομάδων ο σύντροφος μου είναι φορέας τριχρωμίας 21 . σε μια εβδομάδα έχουμε αυχενική ο γενετιστής κ ο γυναικολόγος μας δώσανε πιθανότητες 50% το μωρό να είναι εντάξει . ( μας είχαν αποκλείσει σχεδόν σύλληψη με φυσικό τρόπο παρά μόνο με εξωσωματική αλλά έγινε ). Έχει κάποια άλλη αντίστοιχη εμπειρία;
Last reply by DepiDukes, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 4,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, είμαι στην 16η εβδομάδα κύησης και από την 7η εβδομάδα έχω εμετούς και ζαλάδα, τις τελευταίες εβδομάδες πολλούς εμετούς με πόνους στο στομάχι με καούρες ακόμα και καφέ εμετό έκανα, ο γιατρός με καθησυχάζει μου είπε ότι ίσως είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα λόγο της προγεστερόνης που έπαιρνα μετά από αποκόλληση και που πρότεινε nuperal, τα οποία θα ξεκινήσω να παίρνω γιατί δεν παλεύετε, απλά με ανησυχεί πολύ ο πόνος στο στομάχι που έχουν εδώ και δύο μέρες και κάνα δυο φορές που έκανα σκούρο εμετό, έχει συμβεί σε καμία?
Last reply by ioanna pr, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 9,3k εμφανίσεις
Χερεται κοριτσια..ανοιγω ενα θεμα μιας και ειδα οτι δεν ειχε μανουλες δεκεμβριου 2024..ειμαι εγκυος και κανονικα με την ημερομηνια περιοδου σημερα ειμαι 7 εβδομαδων να τονισω εχω αστατο κυκλο..πηγα σημερα για υπερηχο και ειδαμε σακο..μου ειπε εισαι μικροτερη απο 7 εβδομαδων..απο οτι μου ειπε σε αυτο το σταδιο δεν βλεπω τιποτα κακο ειναι ολα μια χαρα..εχω κανει χορικη στης 6/5 και βγηκε 2234 και μετα ξαναεκανα στις 9/5 και βγηκε 5147..δεν επρεπε να βλεπαμε λεκιθικο και μωρο σε αυτο το σταδιο;; Καναμε κοιλιακο υπερηχο..
Last reply by mary_33, -
- 2 followers
- 1 απάντηση
- 5,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια , είμαι καινούρια στην ομάδα , χάρηκα για την γνωριμία , στις 8/6 είχα τελευταία περίοδο , εχω σταθερό κύκλο 27-28 ημερών , στις 21/06 Παρασκευή (πρωί) έκανα την ovitrelle (είχα έρθει σε επαφή την Πέμπτη το βράδυ όπως μου είπε ο γιατρός μου) και ήρθαμε σε επαφή 36 ώρες μετά δηλαδή Σάββατο βράδυ, Περιμένω περίοδο 5/7 έκανα τεστ 4/7 και βγήκε αρνητικο , έχω ελπίδες??? Να σημειώσω ότι εγώ πονάω πάντα 1-2 μέρες το πολύ πριν την περίοδο μπορεί λίγες ώρες , αυτή την φορά πονάω αρκετά απ' Δευτέρα 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο θέλω τόσο πολύ να μην έρθει που στην ιδέα έχω τρελαθεί , προσπαθώ φυσιολογικά 7 μήνες κ τίποτα ακόμη , σε αυτό το…
Last reply by eirini.d., -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 6,6k εμφανίσεις
Γειά σας!!! Λόγω οικονομικών δεν θα μπορέσω να γεννησω στην κλινική όπου συνεργάζεται ο γυναικολογος που με παρακολούθη αυτήν την στιγμή. Και για αυτό το λόγο θέλω να ανοίξω σιγά, σιγά την καρτέλα στο Παπαγεωργιου. Αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω κανέναν γιατρό εκεί μέσα.... Θα ήθελα την βοήθεια σας να μου πείτε εσείς ποιον γιατρό είχατε και γενικά όλη την εμπειρία. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Last reply by kroxa, -
- 3 followers
- 62 απαντήσεις
- 64,4k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες τις μανούλες ! Είπα να φτιάξω αυτό το thread και για εμάς. Εμένα είναι το δεύτερο παιδάκι μου, έχω έναν μπόμπιρα 13 μηνών.
Last reply by Elenipapak, -
- 9 απαντήσεις
- 8,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω γνώμη για γυναικολόγους στο Αρεταίειο σκέφτομαι να ξεκινήσω εκεί να ανοίξω καρτέλα. Είμαι στον 5ο μήνα. Μια γνωστή μου μου είπε για κάτι φακελάκια 1500 και πάνω 2.500 και έχω πάθει λίγο σοκ αν ξέρει κάποια αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο διότι προφανώς πάμε σε δημόσιο γιατί δεν μας περισσεύει για ιδιωτικό, αν είναι να φτάσουμε τιμές ιδιωτικού ας πάμε να πάρουμε και τις αποδείξεις τουλάχιστον.
Last reply by Kiddo, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 12,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια μου περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου είμαι 3 μηνών το πρώτο το έκανα με καισαρική θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον καλό μαιευτήρα που να με παρακολουθεί στο Αττικό και να με αναλάβει αυτός ...
Last reply by Ζαχαρωτο, -
Εγκυμοσύνη 1 2 3
από Kiari- 2 followers
- 31 απαντήσεις
- 29,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια. Έχω μείνει άναυδη με αυτό που μου συνέβη σήμερα και ήθελα να ρωτήσω γνώμες ή παρόμοιες εμπειρίες. Περιμένω να αδιαθετησω σε 7 μέρες. Έχω δύο μέρες τώρα πολύ ζαλάδα, τάση για εμετό και πόνους περιόδου. Ο άντρας λέει δεν κάνεις ένα τεστ;;και κάνω.. δύο . Ένα predictor early και ένα ψηφιακό .. και τα δύο μπαμ θετικά. Εν τω μεταξύ δεν προσπαθούμε καθόλου για δεύτερο παιδάκι. Και τώρα μέχρι να πάω στο γιατρό την 6 εβδομάδα έχω αγχωθει παρά πολύ. Πώς γίνεται να βγεί τόσο νωρίς θετικό; Και πως γίνεται να έχω τόσα συμπτώματα τόσο νωρίς;
Last reply by Kiari, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 7,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα γέννησα το 2ο παιδάκι μου Φεβρουάριο του 2024 έχετε να μου προτείνετε από προσωπική σας εμπειρία κάποια καλή πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού ; Όμως μην κοστίζει και 120 ευρώ .. Σας ευχαριστώ πολύ
Last reply by Marialena Th, -
- 3 απαντήσεις
- 8,2k εμφανίσεις
Γειά σας κορίτσια μου! Θα ήθελα να ρωτήσω τι αλλαγές κάνατε σε καλλυντικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης? Ποιο αντιηλιακο είναι για εγκυους? Αλλάξατε ενυδατική κρέμα και οδοντοκρεμα? Η κολωνια μας επιτρέπεται??
Last reply by anast., -
Σύμβουλος ύπνου 1 2
από dec-e- 2 followers
- 23 απαντήσεις
- 18,7k εμφανίσεις
Μανούλες γειά σας! Έχω ένα μπέμπη 5 μηνών, ο οποίος με προβληματίζει πολύ με τον ύπνο του. Να πω ότι τον θηλάζω και τρώει από τότε που γεννήθηκε ανά 2 ώρες. Στερεές θα ξεκινήσουμε σε 15 μέρες. Τα βράδια τους τελευταίους 2 μήνες ξυπνάει ανά 2 ώρες για φαγητό, παρόλο που πιο παλιά τουλάχιστον ο πρώτος του ύπνο μετά το μπάνιο διαρκούσε 4 ώρες. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να είναι παλλινδρομηση ύπνου κ ότι θα περάσει αλλά η κατάσταση δε βελτιώνεται με αποτέλεσμα να κοιμάμαι κάθε βράδυ το πολύ 3 ώρες. Προσπαθώ να του δώσω το δικο μου γαλα σε μπιμπερό, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία. Τον δοκίμασα και σκόνη όμως δεν του αρέσει. Σκέφτομαι να αποταθώ σε σύμβουλο ύπνου. Έχει δοκιμάσ…
Last reply by Elle12, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 8,1k εμφανίσεις
Καλησπερα!! Είμαι 12 εβδομάδων, πριν 3 Εβδομάδες οι ορμόνες του θυροειδή ήταν φυσιολογικές μετά από υπερθυροειδή. Ο ενδοκρινολόγος είπε να κόψουμε δοκιμαστικά το Prothuril (λάμβανα ένα την ημέρα) και με έβαλα να κάνω την σημερινή ημερομηνία εξετάσεις ώστε αν οι εξετάσεις βγουν μη φυσιολογικές να ξαναρχίσουμε το Prothuril. Η tsh είναι τώρα 0.1 ενώ κανονικά πρεπει να είναι από 0.4 και πάνω!! Ανησυχώ μην κινδυνεύει το παιδί, πριν δυο μέρες άρχισαν και συμπτώματα υπερθυροειδή. Εσείς έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία;Ο γιατρός θα μου απάντησει αυριο είπε η βοηθός του.. 🙄🙄 Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση σας!!!
Last reply by maro3, -
- 0 απαντήσεις
- 8,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω είμαι στην 15-16 εβδομάδα κύησης στο πλαϊνό μέρος δίπλα απο την μήτρα χαμηλά νιώθω μια αίσθηση σαν μούδιασμα και συνάμα ελαφριές δονήσεις μήπως είχε κάποια κάτι παρόμοιο; Όταν ακουμπάω το σημείο είναι σαν σκληρό μετά μαλακώνει.
Last reply by Βάσω Μιχαήλ,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 4.483 απαντήσεις
- 638.500 εμφανίσεις
-
- 11.145 απαντήσεις
- 2.081.682 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 198.504 εμφανίσεις