Θα γίνουμε γονείς το 2024!
5 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 19 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες τις μανούλες ! Είπα να φτιάξω αυτό το thread και για εμάς. Εμένα είναι το δεύτερο παιδάκι μου, έχω έναν μπόμπιρα 13 μηνών.
Last reply by marmaki, -
Διαφημίσεις
-
- 2 followers
- 10 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες είπα να φτιάξω μια ομάδα για τον Ιανουάριο μιας και π δεν υπήρχε είχα πολύ καιρό να μπω Στο φόρουμ έχω μια κορούλα ο σήμερα εγυνε ενός ετών 🥰 ήμουνα και στις μανούλες Οκτωβρίου 2022 και τώρα είμαι έγγυος στο δεύτερο κοριτσάκι Μ κλείνω τον έκτο μήνα την Τρίτη ❤️ πόσες μανούλες γεναμε Ιανουάριο ??? Κορίτσια Μ εγώ θα γενησα μέσα Γενάρη με καισαρική δυστυχία στο πρώτο Μ μωράκι δεν κατάφερα φυσιολογικά κανονικά αν δεν είχα γεννήσει με καισαρική θα γεναγα 31 Γενάρη ότι αλλά τώρα θα πάω νοριτερα δύο εβδομάδες Μ είπε ο γυναικολόγος
Last reply by Dimitra97, -
Μανούλες τον Ιούλιο 2024 1 2 3
από Vlal- 5 followers
- 40 απαντήσεις
- 2,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα!!!!μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος...και η ομάδα αυτή με είχε βοηθήσει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.... Όσες θέλετε ας παραθέσουμε τις απορίες που μπορεί να έχουμε ή τις πληροφορίες!!!!
Last reply by Mar12290, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 229 εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια.. πείτε μου τις εμπειρίες σας αν κάποια είχε θετικά συμπτώματα μετά την εμβρυομεταφορα της
Last reply by LeneL, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 209 εμφανίσεις
Κορίτσια μου καλημέρα!έχω ένα αγοράκι 4.5 ετών και εδώ και λίγο καιρό προσπαθούσαμε για δεύτερο..χτες είχα αναμενόμενη περίοδο (ευτυχώς δεν ήρθε) έκανα τεστ και βγήκε θετικό...Ανοίγω λοιπόν το θεματακι δειλα δειλά κι ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι και πολύ νωρίς ακόμα και φοβάμαι ..στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το parentscafe με βοήθησε πολύ..εύχομαι σε όλες να γίνουν γρήγορα μανουλες με υγιή μπεμπακια🥰🥰🥰
Last reply by Mommy10875,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 753 απαντήσεις
- 349.447 εμφανίσεις
-
- 11.090 απαντήσεις
- 1.740.934 εμφανίσεις
-
- 56 απαντήσεις
- 33.997 εμφανίσεις