Manoulitsa75

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  90
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Όταν έρθει πολύ νωρίς όμως η ωορρηξία δε σημαίνει ότι κακής ποιότητας το αυγό?
 2. Σαν φτωχή απαντήτρια κι εγώ, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε ωοληψίες σε φυσικούς κύκλους. Έκλεισα ραντεβού με το γιατρό για να κατεβώ στην Αθήνα και να με δει την 9η μέρα, όμως σήμερα 3η μέρα, έχω ήδη πόνους ωορρηξίας και κολπικά υγρά που σημαίνει ότι θα έχω ωορρηξία γύρω στην 7η μέρα. Η περίοδός μου είναι πολύ άστατη, έχει τύχει να μου έρθει και στις 19 μέρες. Πως παρακολουθείτε την ωορρηξία στους φυσικούς κύκλους? Σας έχει τύχει την 9η μέρα να έχει ήδη σπάσει το αυγό και να χάσετε τον κύκλο?
 3. Αλήθεια???!!! Τότε θα κατέβαινα για ωοληψία. Το ακυρώνω!!!
 4. Περιμένεις να γίνει βλαστοκύστη ή πρώτα το καταψύχεις και μετά το αφήνεις να γίνει βλαστοκύστη? Γιατί διάβασα μια κοπέλα που το έκανε αυτό, δεν ξέρω πως γίνεται!
 5. 2 ωάρια από διέγερση, όχι φυσικό έτσι? Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι στην μήτρα έχει πιθανότητες να αναπτυχθεί, ενώ αν το αφήσεις να γίνει βλαστοκύστη μπορεί να το χάσεις χωρίς λόγο.
 6. Συγνώμη αλλά γιατί να πάρεις βλαστοκύστη από φυσικό? Αφού έχεις μόνο ένα ωάριο. Βλαστοκύστες παίρνεις το ρίσκο να κάνεις όταν έχεις πολλά ωάρια/έμβρυα.
 7. Wow! Φοβερό αυτό! Μόνο ένα έμβρυο από τρεις ωοληψίες, που σημαίνει ωοθηκική ανεπάρκεια και χαμηλή ποιότητα αυγών, και στο καπάκι φυσική σύλληψη! Άρα έχουμε ελπίδες!
 8. Κι αφού το ποσοστό επιτυχίας είναι κάτω του 1% κι "έτσι είναι η φύση" γιατί σ' αφήσανε να αναλώνεσαι σε προσπάθειες και χρήμα 5 φορές? Στο είχανε πει απ' την αρχή αυτό? Επιτρέπονται 4? Μέχρι 3 ξέρω εγώ.
 9. Έκανα ξανά διέγερση και πάλι ένα είχα. Το έβαλα κατεψυγμένο και απέτυχε. Το βγάλαμε τελικά, έχουμε ένα καλό εμβρυάκι, θα το καταψύξουμε και θα μαζέψουμε κι άλλα με φυσικούς κύκλους, γιατί με τα φάρμακα δεν έχω και καμιά μεγάλη διαφορά όπως μου είπε ο γιατρός. Με φυσικούς κύκλους πάλι ένα βγάζουν και οι περισσότερες. Είχες εγκυμοσύνη τελικά από αυτά τα 5?
 10. Γεια σας κορίτσια! Κι εγω στον αγώνα με δικά μου ωάρια και σκεφτόμαι ταυτόχρονα και το ενδεχόμενο της δότριας. Να ρωτήσω, σας λένε ότι ό,τι βγάλει η δότρια είναι δικό σας? Δηλαδή αν βγάλει 10 βλαστοκύστες? Δεν κρατάει η κλινική για άλλες εγκυμοσυνες σε άλλες ασθενείς? Κι αν θέλω να βάλω μόνο δύο για να αποφύγω τα δίδυμα και άλλα δύο αργότερα από τα ίδια ωάρια?
 11. Και πέτυχες εγκυμοσύνη τελικά? Αυτό είναι το ζητούμενο!
 12. Γεια σας. Είμαι 44 στα 45, μόλις έκανα τη δεύτερη διέγερση κι ο γιατρός είδε ένα ωάριο καλό, κι ένα που ακόμα δεν ωρίμασε πλήρως. Ετοιμάζεται για ωοληψία μεθαύριο, αλλά εγώ έχω αμφιβολίες. Να προχωρήσω σε ωοληψία? Η πρώτη μου προσπάθεια με μεταφορά ενός μόνο εμβρύου απέτυχε. Όσες είστε στο δικό μας age group πόσα ωάρια είχατε, πόσα έμβρυα προκύψανε και πόσα βάζατε σε κάθε μεταφορά?
 13. Μαζί με serpafar. Δεν μου είπε ποιά μέρα ακόμα του κύκλου θα την πάρω. Μου τα λέει όλα τελευταία στιγμή για να μη γίνει κανένα μπέρδεμα μάλλον. Θα τον πάρω σήμερα να του θυμήσω το ιστορικό.
 14. Το ξαναείδα. 1200 μου είχε δώσει τη πρώτη φορά, 6 ενέσεις των 200, και τώρα μου δίνει μια των 600. Τότε γιατί λέει ότι είναι πιο ισχυρή αγωγή? Μήπως δε θυμάται τι μου είχε δώσει και απλά μου δίνει μια γενική αγωγή?
 15. Καλημέρα κορίτσια, Να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου από το γιατρό μου να μου πείτε τη γνώμη σας. Είμαι 44. Έκανα ωοληψία τον Ιούνιο με πολύ ελαφριά διέγερση, όπως μου είπε και κατέληξε σ' ένα μόνο έμβρυο κατεψυγμένο, του οποίου η μεταφορά τον Οκτώβρη απέτυχε. Ετοιμάζομαι για ωοληψία πάλι στον επόμενο κύκλο και μου δίνει μια μέτρια αγωγή όπως λέει. Τώρα όμως μου δίνει μια ένεση menopur 600 ενώ την πρώτη φορά μου είχε δώσει 5 ενέσεις menopur των 200. Η ερώτησή μου είναι το 600 είναι πιο ισχυρό από το 1000?