Manoulitsa75

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  151
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Χαίρομαι που το ξεπέρασες! Τώρα είσαι έγκυος? Σε ποιό γιατρό είσαι?
 2. Φυσικός κύκλος συστήνεται όταν δεν έχεις ανταπόκριση στα φάρμακα ή/και είσαι άνω των 43. Δεν παίρνεις φάρμακα, πας την 8η μέρα στο γιατρό να σε δει, κι αν υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις, παίρνεις otrivelle τη μέρα που θα σου πει για να σπάσει το ωάριο και πας για ωοληψία. Κορίτσια είμαι πολύ στενοχωρημένη. Δε δέχεται δανεικά ο σύζυγος. Προτιμάει να μείνουμε με το ένα που ήδη έχουμε. Λέει ότι δε θα μου μοιάζει, ότι δε θα είναι κομμάτι μου, κι άλλες τέτοιες αρλούμπες. Ούτε δέχεται να μιλήσει με ειδικό. Παίζει να αλλάξει μετά από 1-2 χρόνια, γιατί είναι γενικά αργός, αλλά τι να το κάνω αν κοντεύω τα 50?
 3. Το έχετε κάνει? Είχε αποτέλεσμα? Ας πούμε εδώ τις εμπειρίες της όσες το δοκίμασαν, μιας που είναι καινούρια μέθοδος. Εγώ είμαι 45 στα 46 και μου το πρότεινε ο Π., αυτός που το εφηύρε δηλαδή, αν θέλω να το κυνηγήσω περαιτέρω με δικά μου ωάρια.
 4. Τέλεια! Καλή επιτυχία! Σου ζήτησε φωτογραφίες λογικά ε?
 5. Κορίτσια όσες καταφύγατε στα δανεικά πως το πήρε ο σύζυγος το όλο θέμα? Μετά από δύο αποτυχημένες για το δεύτερο (έχουμε ήδη ένα παιδάκι), οι γιατροί μας παραπέμψαν εκεί λόγω ηλικίας. Εγώ προσαρμόστηκα εύκολα, αν είναι η μόνη λύση θα το κάνω κι αυτό, αλλά ο σύζυγος έχει πάθει κατάθλιψη και δεν το αποδέχεται.
 6. Εγώ ξέρω ότι οι δότριες δεν είναι γυναίκες που προσπαθούν για τεκνοποίηση και δωρίζουν σε άλλες τα ωάριά τους. Αν είχαν δυσκολία στην τεκνοποίηση τότε λογικά τα ωάρια δεν θα ήταν καλής ποιότητας. Απ' ότι γνωρίζω είναι νέες γυναίκες, κάτω των 30, που έχουν κάνει ένα κάρο εξετάσεις, ψυχολογικά τεστ κλπ για να τις εγκρίνουν για δότριες και παίρνουν μια οικονομική αποζημίωση γι' αυτή τη διαδικασία. Κι επίσης τις επιλέγουν έτσι ώστε να μοιάζουν μ'εσένα, τουλάχιστον στα χρώματα. Την ηλικία της και τα χρώματά της τουλάχιστον έχεις δικαίωμα να τα ξέρεις, ειδικά όταν πληρώνεις τόσα χρήματα.
 7. Όχι, επαρχία. Ενδιαφέρομαι για συνεδρίες μέσω skype. Καλύτερα να εμπιστευτείς το γιατρό σου. Το δικό μου ήταν 18-19 χιλ τη μέρα της otrivelle κι έσκασε.
 8. Η ψυχολόγος σου είναι ειδική σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής? Κορίτσια ξέρετε κάποια ειδική σε τέτοια θέματα?
 9. Μήπως μπορείς να μας πεις κορίτσι τι τιμές είχες ΑΜΗ και FSH? Κι εγώ τα 45 έκλεισα το Γενάρη.
 10. Το άσπρο αλεύρι και τη ζάχαρη, ναι, να τα κόψεις. Αλλά γιατί να μην τρως λίγο μέλι ή γλυκά φρούτα? Παιδιά μη πιστεύετε ότι διαβάζετε στο ίντερνετ. Πολλά είναι παραφιλολογίες. Ο εξωσωματικός μου μου είπε ούτε καν συμπλήρωμα σε q10 δεν είναι απαραίτητο. Μου είπε να τρώω πολύ μπρόκολο, αμύγδαλα/καρύδια, μπανάνες, λιπαρά ψάρια και ρόδι.
 11. Α, κατέψυξε ωάρια? Μπράβο της! Να και μια έξυπνη. Εμείς που μυαλό να το κάνουμε.
 12. O Π. της το είπε αυτό? Αν ήταν 43 δεν έπρεπε να χάσει χρόνο με στοχευμένες επαφές και κλομιφαίνη. Λάθος ήταν ο γιατρός και σωστή η φίλη σου κατά τη γνώμη μου. Ήδη στα 43 είναι αργά.
 13. Ελα ρε! Ίδιος με τον δικό μου είναι! Ίδιος όμως!!! Κι εμένα στον κορωνοιό τα είχε παίξει από το φόβο του. Νομίζω αυτού του είδους η "μαγκιά" είναι ασπίδα για βαθύτερους φόβους κι ανασφάλειες. Ο εξαναγκασμός να θέλει να ελέγχει τα πάντα είναι στην ουσία ανασφάλεια κι εσωτερικό άγχος. Να φανταστείς ότι μετά από κάθε αποτυχημένη ε/τ δε μου μιλάει για ένα μήνα. Σαν να φταίω εγώ.
 14. Δήμητρά μου, σε διαβάζω και νομίζω ότι διαβάζω αποσπάσματα από τη ζωή μου. Οι σύζηγοί μας είναι ίδιοι! Μήπως και ο δικός σου πάσχει από σύνδρομο γενικευμένου άγχους? Ψάξτο λίγο. Αυτοί οι τύποι αγχώνονται με το παραμικρό και έχουν ξεσπάματα θυμού πολύ εύκολα. Σε ειδικό που ρώτησα, μου είπε ότι δεν είναι ότι "τα έχει" μαζί μου, απλά είναι τόσο φορτωμένος από τα διάφορα προβλήματα που δεν ξέρει που να ξεσπάσει. Προσπάθησε να μη το παίρνεις προσωπικά λοιπόν, κι ακόμα καλύτερα να ζητήσεις βοήθεια ειδικού. Τελικά σήμερα ήταν η χοριακή? Τι έγινε?
 15. Ενα 10 κυττάρων (3 ημερών). Δύο ε/τ έκανα από περισυ, και τις δύο βάλαμε ένα, γιατί δεν κατέβαζα με τα φάρμακα. Με φυσικούς κύκλους δεν επιμείναμε, έσκασε μια φορά κι ο γιατρός δεν με αναλαμβάνει πλέον με δικά μου, γιατί στα 45 κινδυνεύει να έχει προβλήματα η εγκυμοσύνη και το παιδί, λέει.