Moomin

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.771
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.769 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εύχομαι τα καλύτερα κ σε όσες άλλες κοπέλες περιμένουν!
 2. Ναι κατάλαβα. Έκανες αρκετές μονάδες; Είναι λογικά όλα αυτά που λες και μπράβο σας που σκέφτεστε έτσι. Προσωπικά πιστεύω ότι όσο προχωράει η επιστημη και μπορεί να βοηθήσει παραπάνω καλό είναι να το προσπαθούμε. Όσο μπορεί και αντέχει ο καθένας. Γι'αυτό κι εγώ έδωσα το δικό μας παράδειγμα που οκ εμείς ακόμα δεν κρατάμε υγιές παιδάκι στην αγκαλιά μας. Όμως παίρνω θάρρος από το φιλικό μας ζευγάρι και προχωράω...έστω κι αν έχω χαμηλή αμη που κι αυτό είναι μείον.
 3. Καλημέρα, να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Είχατε προσπαθήσει αρκετές φορές με δικό σας σπέρμα; Πάντως κ μένα ο άντρας μου στο σπερμοδιαγραμμα του Αλεξανδρα δεν είχε καμία ομαλή μορφή, μετά από βιταμίνες έφτιαξε. Όλα αυτά πριν την εξωσωματικη. Επίσης φιλικό μας ζευγάρι με θέμα ο φίλος μας στον καρυότυπο αναγκαστηκε δύο φορές να κάνει βιοψία όρχεων για να βρουν σπέρμα. Και ουσιαστικά η δεύτερη φορά δεν χρειαζόταν γιατί είχαν ήδη έμβρυα κατάψυξη. Από ψυχολογικούς λόγους επειδή η πρώτη προσπάθεια κατέληξε παλλινδρομη τα έκαναν όλα από την αρχή. Πήγαν σε άλλο κέντρο, έκαναν βιοψία και προεμφυτευτικο και τώρα περιμένουν ένα μπεμπακι.... Θέλω να πω ότι ο καθένας βλέπει τις αντοχές του και το ποσο θέλει να προσπαθήσει με δικό του υλικό. Κάθε επιλογή είναι σεβαστή. Να ρωτήσω κάτι άσχετο γιατί όσο προσπαθείς μαθαίνεις. Υπάρχει κάποια κοπέλα που έκανε υστεροσκοπηση σε δοκιμαστικό κύκλο με σικλακουρ; Καλύτερα να κάνεις κ μια χοριακη να είσαι σίγουρη. Εύχομαι αν δεν είναι θετική η επόμενη να σε ανταμείψει.
 4. Καλησπέρα, για το ινομυωμα να το συζητήσεις με τον γιατρό που σε παρακολουθεί. Ίσως δεν είναι τόσο μεγάλο ή σε σημείο για να αφαιρεθεί. Με την υστεροσκοπηση θα το δουν καλύτερα. Μπορείς να κλείσεις κ ένα απογευματινό ραντεβού στο Έλενα στη Σπάθη ή δεν θυμάμαι την άλλη γιατρό πώς τη λένε. Αλλά λογικά θα έχεις ήδη κάνει την υστεροσκοπηση. Α ωραία πήγατε κ στον συγκεκριμένο ανδρολογο, μια χαρά. Μήπως να επαναλάβετε ένα σπερμοδιαγραμμα και κατακερματισμό να δείτε τί γίνεται; Η ανάλυση που κάνουν στα κέντρα δεν είναι κ τόσο αξιόπιστη άσε που το σπέρμα αλλάζει κ ανανεώνεται. Έχετε ήδη εμβρυακια δώσε τους μια ευκαιρία, (το λέω και για μένα να το ακούω).
 5. Να σαι καλά. Θα το κοιτάξω γιατί εμείς θα πάμε αφού κάνουμε μεταφορά. Περσυ τα είχα κάνει όλα μαζί κ είχα πάει απευθειας ενώ φέτος τα έχουν αλλάξει. Αλλά αν πας αξίζει να έχεις κάνει κ τη μεταφορά.
 6. Καλά που το ανέφερες να μη χάσουμε τη προθεσμία. Ωραία αν θυμάστε πού ακριβώς ψάχνουμε για το ραντεβου. Είχα μπει τις προάλλες στο εοππυgov κ δεν ήξερα πού να ψάξω.
 7. Καλησπέρα, εύχομαι να πάρετε ωραία εμβρυακια! Συνήθως προγεστερονη τσεκαρουν πριν την ωοληψια κ αυτό αν γίνει στον ίδιο κύκλο η εμβρυομεταφορα. Καλή ανάρρωση, κι εγώ αν κ έχω χαμηλή αμη σε αυτές τις ωοληψιες με τον καινούργιο γιατρό είχα τις πρώτες μέρες ενοχλήσεις. Επίσης σε μένα η περίοδος δεν έρχεται νωρίτερα λόγω της ωοληψιας. Τρίτη φορά τώρα κ θα ρθει δύο εβδομάδες σχεδόν μετά την ένεση, όπως πρέπει. Τις πρώτες δύο έκανα κ εμβρυομεταφορα μαζί οπότε δεν πιάνεται.... Όσο για τα εμβρυακια πολλά παίζουν ρόλο, ο κύκλος, αν είναι ώριμα τα ωάρια, το σπέρμα. Γνωστή μου με μια διέγερση δεν θυμάμαι πόσα ωάρια έβγαλε, αρκετά πάντως κ κείνη, πάνω από 15 κ είχε 8 βλαστοκυστες. Μπορεί να ήταν απλά τυχερή. Ποιά κοπέλα έχει εμπειρία με υστεροσκοπηση στο Ιασώ; Ας μου στείλει ένα πμ να ρωτήσω για διαδικασίες, πληρωμή κλπ...
 8. Ναι κατάλαβα. Εντάξει ο γιατρός ξέρει καλύτερα. Με τον ίδιο έκανες τη δεύτερη εμβρυομεταφορα όπως κ τη πρώτη; Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ μη σκας. Να αναμενεις με αισιοδοξια. Εμείς λίγους μήνες πριν που κάναμε μεταφορά εδειξα εμπιστοσύνη στο γιατρό γτ ενώ χάσαμε την ωορρηξία ήταν σίγουρος ότι μπορούσαμε να το υπολογίσουμε.
 9. Πολύ πολύ καλή επιτυχία! Άρα τη πρώτη φορά είχες κάνει σε τεχνητό κύκλο κ τώρα τσεκαρατε ορμόνες για να δεις την ωορρηξία σου να είστε σίγουροι. Κοίτα αν ο γιατρός είναι βέβαιος γιατί να μην τον εμπιστευτείς....περίμενε το αποτέλεσμα και μετά τα συζητάτε... Πάντως κ με ενδομήτριο 7 προχωράνε σε μεταφορά. Είσαι σίγουρη ότι μια εβδομάδα πριν ήταν 5;
 10. Όχι μην αγχώνεσαι. Κ μας που είχε φτιαξει το σπερμοδιαγραμμα( όχι τόσο για να πάμε φυσιολογικά) με βιταμίνες μας πέρασαν. Θέλει προσοχή στις σφραγίδες κ να είναι πρωτότυπα γιατί εκεί εμείς τη πατήσαμε κ χρειάστηκε να ξαναπάμε μετά από μερικές μέρες. Τη δεύτερη φορά μου έκαναν νούμερα αλλά για τελείως διαφορετικό λόγο, δεν έχει σημασία τώρα.. Να τον πάρεις να ρωτήσεις τί βλαστοκυστες έχετε τελικά κ τί ποιότητας. Συνήθως έτσι γίνεται δεν μένουν πολλές αλλά ξέρεις ότι αν έβαζες τριών ημερών από τα άλλα δεν θα προχωρούσαν.
 11. Μα ναι δεν είδα αν η κοπέλα θέλει να το γράψει σαν αιτιολογία εκτός του σπέρματος, καλύτερα να μη το αναφέρουν καν. Μακάρι την αμη να την τσεκαραν οι απλοί γυναικολόγοι...
 12. Καλημέρα, ο γιατρός σου ή η μαία δεν ξέρουν κάποιον ουρολόγο που θα μπορούσε να βοηθήσει; Ίσως και κάποια κοπέλα από εδώ που το έχει κάνει. Εκεί στο Μαρούσι είχα περάσει κι εγώ και δεν θέλω να ξαναπατήσω. Τη δεύτερη φορά ιδίως...τεσπά εύχομαι να πάνε όλα καλά. Σε μένα όχι. Πολύ καλή επιτυχία...γιατί όχι; Και οι ΑΑ δεν είναι πάντα καλές. Να σαι καλά, καλή δύναμη κ σε σένα, όλα να πάνε κατ'ευχήν! Πάρτα ναι, να σε βοηθήσουν. Εμένα έχουν περάσει τα συμπτώματα αλλά ακόμα δεν έκανα κι άλλη καλλιέργεια. Πάντως στη τελευταία εμβρυομεταφορα μαζί με βασκλορ είχα πάρει κ βερνταλ, τοπική κρέμα βεβαια γτ είχα έντονη φαγούρα όχι από μυκητες αλλα φοβόμουν μήπως δεν κάνει ή μήπως δε γίνει δουλειά, όμως το είχε συστήσει ο γιατρός άρα γιατί να μη τον εμπιστευτείς αφού λέει δεν υπάρχει θέμα; @despina. συνήθως μια ενόχληση μετά την ωοληψια την έχουμε...τώρα αν εσένα υπερδιεγερθηκαν οι ωοθήκες ίσως περάσουν κι άλλες μέρες μέχρι να συνέλθεις. Κ γω είχα ενοχλήσεις τις πρώτες τρεις μέρες. Ο γιατρός που είμαι τώρα δεν είναι τόσο ελαφροχερης όσο ο προηγούμενος. Δεν ξέρω αν πρέπει κιόλας να αναφερθει η χαμηλή αμη....
 13. Ωχ ναι; Μήπως να ξανακάνεις να δεις τί έχεις ακριβώς για να πάρεις τη κατάλληλη αγωγή; Μήπως χρειάζεσαι κάτι άλλο.
 14. Moomin

  Ειμαι εγκυος...και μονη.

  Συγγνώμη, σου ζήτησε να χωρίσετε ενώ είχατε κ επαφές πολύ πρόσφατα; Σου έπεσαν όλα τα νέα μαζί. Πρέπει με ηρεμία αφού περάσει το πρωτο σοκ να τα βαλεις σε μια σειρά να δεις τί θα κάνεις. Όχι βιαστικες κινήσεις. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ εύχομαι πραγματικα να βρεθεί λύση.