Moomin

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.837
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.170 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ναι κι εγώ σε αυτον πάω. Όλα καλά τότε, αφού τα ξεκαθαρίσατε!
 2. Καλησπέρα, δεν μπαίνω συχνά να σας διαβάσω, έχω χάσει αρκετά. Από τα λίγα που διάβασα πάντως, χαιρομαι που όλα είναι καλά! Για β επιπέδου πήγατε σε αυτόν στο Μεγ.Μουσ; Εμένα ο χαλαρός μου είχε πει πως αν χρειάζεται και μόνο θα γίνει αμνιοπαρακέντηση, αλλιώς δεν το ρισκάρει με το ινομυωμα. Που και γι'αυτό είχε ενδοιασμούς, αλλά δεν ήταν καθετος στο να βγει. Θέλω να πω πως αν ήταν απαραίτητα τα παραπάνω, θα εδειχνε ξεκάθαρα τη γνώμη του. Θέλουν και οι γιατροί να είναι ξεκάθαροι....εσύ θα κάνεις ο,τι νιώθεις. Φίλη μου με προβληματική αυχενική, έκανε αμνιο, το ρισκαρε και όλα πήγαν καλά τελικά. Τώρα είδα ότι ξαναμιλησες μαζι τους, όλα καλά θα είναι, να κάνετε αυτό που πιστεύετε! Με το καλό ολονών τα μωράκια και καλή επιτυχία στις κοπέλες που ετοιμάζονται.
 3. Ναιιι το θυμάμαι κ αυτό που το είχατε γράψει παλιότερα. Γενικά θα έπρεπε να υπάρχει μια παρόμοια γραμμή από ολους. Πληρώνεις παραπάνω για περισσότερα αποτελέσματα. Είναι και θέμα τύχης βέβαια μετά αν θα πετύχεις...ελπίζω σε ένα οικονομικότερο ή με περισσότερα έμβρυα μέλλον. Πιστεύω ότι είναι. Γιατί πέρσι είχα δει στο φεισμπουκ ένα λάιβ με έναν γυναικολόγο εξωσωματικο κ έλεγε ότι η D είναι σημαντική επειδή τρέφει τις βλαστοκυστες μέχρι να εμφυτευτουν στο ενδομήτριο. Τα εμβρυάκια κολυμπάνε δύο μέρες στη μήτρα και χρειάζονται κάτι να φάνε. Το είχε πει έτσι απλοϊκά. Μπορεί δηλ να μη γίνει καν εμφυτευση. Είχα μια αρνητική χοριακη με χαμηλή D. Και ο ενδοκρινολόγος το είχε σχολιάσει τότε αν και ήταν φίλος με τον τότε γυναικολόγο μου. Πάντως είναι σημαντική η D.
 4. Ελπίζω να είστε όλες καλά, να έχετε δυναμη κ υπομονή γιατί τη χρειαζόμαστε και για μετά.. Με όλα αυτά που διαβάζω δεν ξέρω, μου φαίνονται λίγες οι τρεις βλαστοκυστες σε δωρεά. Εμείς ναι μεν είμαστε με τον χαλαρό με δικό μας υλικό αλλά το ήξερα και πριν κ τώρα ότι δεν θα έχουμε πολλά έμβρυα, λόγω αμης. Εντάξει το σπέρμα αν κ προβληματικό κάτι κάνει. Δηλαδή καλύτερα να κάνουν μια καλύτερη τιμή αν τα έμβρυα με δωρεά είναι κάτω από τέσσερα. Ή ακόμα μια ωοληψια της δοτριας με λιγότερες μονάδες για κανένα έμβρυο ακόμα. Το ξέρω ότι δε συμφέρει αυτό τους άλλους αλλα μελλοντικά κάτι πρέπει να γίνει.
 5. Λυπάμαι πάρα πολύ, ο,τι κ να νιώσεις θα έχεις απόλυτο δίκιο, όμως με τον καιρό θα πας παρακάτω και θα ξαναδοκιμάσεις. Ξέρεις κι εσύ ότι ο γιατρός έχει βοηθήσει πολλές κοπέλες. Όμως υπάρχουν κάποιες φορές που δεν πετυχαίνουν, έστω κι αν όλα φαίνονται ιδανικά. Να συζητήσετε από κοντά ο,τι χρειάζεται κ θα δεις, θα έρθει μια ευλογημένη μέρα που θα είσαι έγκυος και δεν θα το πιστεύεις ότι ζεις τέτοια ευτυχία.
 6. Καλημέρα, καλό μήνα με υγεία! Πολύ χαίρομαι, άρα είναι μια χαρά τα αποτελέσματα σου, περίπου όπως τα δικά μου. Δεν θυμάμαι την ηλικία σου, εγώ θα κλείσω τα 36 και δεν τη κάναμε. Μου είχε πει ο γιατρός αν φοβάμαι παρα πολύ και θέλω, ας την κάνω αλλά με τέτοια νούμερα το άφησα. Αν ήμουν όμως πάνω από 38, θα την έκανα. Δεν γράφω στις μανουλες, κανονικά είμαι Σεπτέμβριο αλλά λόγω ινομυωματος θα πάμε με καισαρική μάλλον οπότε θα γεννήσω Αύγουστο. Είμαι στις 18 εβδομάδες τώρα και ανυπομονω να πάμε στο γιατρό να δούμε τί γίνεται. Είχα μια αποκόλληση πριν την αυχενική, ευτυχώς πέρασε. Η τέταρτη εξωσωματική, είχα κάποιες αποτυχίες πιο πριν αλλά τώρα μέχρι στιγμής όλα είναι καλά κ ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Να έχουμε όλες γερά μωρά και καλή εγκυμοσύνη.
 7. Καλοστέριωτα να είναι τα εμβρυάκια σου
 8. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να σου εξηγήσει ο γιατρός ο,τι χρειάζεται.
 9. Καλησπέρα, όντως. Και σε ενημερώνει εμβρυολογος πριν την εμβρυομεταφορα.
 10. Καλα αποτελέσματα! Εγώ κοντεύω 36 και μας βγήκαν καλά τα αποτελέσματα κ αν φοβάμαι παρά πολύ μου είπε ο γιατρός να κάνω νιπτ. Απλά σκέφτηκα μήπως η κοπέλα έκανε λάθος με το ποια είναι τα τελικά ποσοστά. Γιατί της τα γράφει και αλλιώς. Ελπίζω ο γιατρός να της το ξεκαθαρίσει. Μακαρι να έχουμε όλες υγιή μωράκια και μια τελειομηνη και χωρίς προβλήματα εγκυμοσύνη.
 11. Καλησπέρα, μήπως είναι ανάποδα; Υπάρχει η προϋπάρχουσα πιθανότητα και η τροποποιημένη που είναι αυτή που μας ενδιαφερει. Στο δικό σου χαρτί τα γράφει αλλιώς; Εξηγεί πιο κάτω πώς γίνεται η ανάλυση; Μήπως δηλ η ηλικία μητέρας αντιστοιχεί στην προϋπάρχουσα πιθανότητα και με τα δικά σου δεδομένα βγήκε αυτό με τον τοκετό που είναι πολύ καλό.
 12. Καλησπέρα ναι σε μένα λόγω αποκόλλησης μου έδωσε δύο φορές τη μέρα προλουτεξ και μετά από κάποιες μέρες μια φορα τη μέρα. Πλέον δεν παίρνω. Και σταμάτησα τότε και τα ουτροτζεσταν που έβαζα κολπικά και ένα από στόμα. Μόνο την κρινον συνέχισα. Αλλά έτσι κι αλλιώς την επόμενη μέρα ήμουν πολύ καλυτερα. Να πάνε όλα καλά με τη κοπέλα, ξάπλα και να μιλήσει με τον γιατρό της!
 13. Κάνα τέταρτο περίπου και μετά κάνα μισάωρο το πολύ να μείνεις λίγο ξαπλα. Κουράγιο
 14. Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ! Ναι το λέω και δεν το πιστεύω ακόμα. Αυτό ακριβώς, άντε να φτάσουμε στο τέλος, με ένα μωράκι αγκαλίτσα. Εύχομαι τα καλύτερα Καλή ανάρρωση και εύχομαι πραγματικά η επόμενη φορά να είναι η τυχερή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή όμως κάποτε έρχεται το θαυματακι μας ♥️
 15. Καλησπέρα, κι εγώ φοβόμουν να κάνω τη τρίτη δόση. Είχα κλείσει ραντεβού πριν τη τελευταία εμβρυομεταφορα και με σκοπό αν μου πει ο γιατρός να το καθυστερησω, να το κάνω. Αλλά μου είπε τελικά να την κάνω τη τρίτη δόση, ήμουν μόλις στην 7η εβδομαδα. Οπότε τον εμπιστεύτηκα, πήρα και ντεπον λίγη ώρα μετά και την επόμενη μέρα γιατί μου είπε να αποφύγω τον πυρετό και τέλος. Θεώρησα πιο ασφαλές να το κάνω παρά να κολλήσω και να φοβάμαι περισσότερο. Πλέον έχω ξεχάσει τη σκέψη ότι μπορεί να πάθει κάτι το εμβρυο. Κάνουμε τόσες σκέψεις και έχουμε τόσα άγχη, ας μην έχουμε κι αυτο. Και σίγουρα η κάθε γυναίκα προχωράει συμβουλευόμενη τον γιατρό της που ξέρει το ιστορικό της. Ελπίζω να σε βοήθησα.