Moomin

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.269
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

971 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπέρα, αν δεν κάνω λάθος είστε με.εξωσωματικη; Θυμάμαι γράφαμε.με τη κοπέλα στο άλλο θέμα. Υποστήριξε την όσο μπορείς, δεν είναι εύκολο. Να κάνετε έλεγχο στο έμβρυο να δείτε αν είχε κάποια χρωμοσωμικη ανωμαλία. Επίσης καλό είναι πριν προχωρήσετε ξανά να κάνει μια υστεροσκοπηση να δείτε αν υπάρχει καμία φλεγμονή στη μήτρα και αιματολογικές μήπως υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο, κάποια θρομβοφιλια. Μπορείτε να απευθυνθείτε κ στο τμήμα αποβολών του Έλενα απλά αργούν τα ραντεβού, είναι λίγο χρονοβόρο. Γιατί οι αιματολογικές κοστίζουν αν πάτε ιδιωτικά. Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά κ πετύχατε;.είναι πολύ θετικό αυτό, σίγουρα θα βρείτε τί έφταιξε. Επειδή όμως δίνουμε ήδη πολλά λεφτά σε εξωσωματικη όσο μπορείτε να το ψάξετε πριν ξαναδοκιμασετε. Να της πεις ότι δεν είναι μόνη της σε αυτόν τον αγώνα, όμως θα τα καταφέρουμε! Πάρτε τον χρόνο σας, να δυναμώσετε και ο,τι χρειάζεται ας στείλει κ στο θέμα της εξωσωματικης.
 2. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Κ μεις συνεχίζουμε εκεί την προσπάθεια κ βλέπουμε...
 3. Καλύτερα στο κέντρο. Κ μεις εκεί είμαστε. Είναι σχετικά μικρό, δεν έχει μεγάλη αναμονή κ έχουν καλό εμβρυολογικο ( τουλάχιστον έτσι έχουμε ακούσει).
 4. Ναι γιατί μπορεί μετά να παίρνει μπρος κ να γίνεται μια καλή βλαστοκυστη, όχι τέλεια αλλά με ένα σωστό εμβρυακι.
 5. Μήπως να το συζητήσετε με τον εμβρυολογο τί μπορεί να φταίει; Έχουμε διαβάσει ότι όταν προχωράει το έμβρυο μπορεί να διορθωθεί, να βλέπατε τί βλαστοκυστες φτιάχνετε.
 6. Κορίτσια καλησπέρα, θυμάμαι ο παλιός μου γυναικολογος μου είχε συστήσει να πάρω φολιντεξ κ όχι φιλισιν. Εάν όμως έχετε στίγμα αλλάζει το πράγμα. Εγώ παίρνω τους τελευταίους μήνες ινοφερτ που έχουν φολικό μέσα. Λοιπόν θέλω να ρωτησω σχετικά με τις απαντήσεις που πήρα αν έχετε ιδέα μέχρι να μιλήσω με γιατρούς. Για την Τσεκούρα έχω κ άλλες εξετάσεις σε αναμονή οπότε αναγκαστικά θα περιμένω. Όλα καλά, μία τιμή μόνο είναι ελάχιστα πιο κάτω η INR ξέρετε τί.μπορει να είναι; Στην καλλιεργεια κολπικού επίσης βρέθηκαν σπάνια μικρόβια gram+ αυτά τα έχουμε γενικά; γιατί γράφει αποτι καταλαβα ότι ψάχνουν κναυτα όπως μύκητες κ τριχομοναδ. Γαλακτοβακιλλους έχω αρκετούς ενώ το φθινόπωρο σε δύο καλλιέργειες που είχα κάνει έγραφε ελάχιστους..( σε ιδιωτικό) και δεν γράφει ποσοστό. Η καμπύλη ενώ ρώτησα για φυσιολογικες τιμές κλπ μου είπαν είναι μια χαρά. Ήμουν θεονηστικη γιατί η αιματολογος ήθελε από το προηγούμενο απόγευμα.νηστικη οπότε είχα 87, μια ώρα μετά 101 κ δύο ώρες μετά 83.
 7. Πωπω διαβάζω τα σχόλια κ λέω είναι δυνατόν... Εύχομαι λοιπόν να πάνε οοοολα καλά αφού σου έδωσε το οκ
 8. Σε ευχαριστουμε πολύ για τις απαντήσεις!! Θα κάνεις κ εσύ εξετάσεις;
 9. Α ναι; Δεν τα ξέρω καθόλου κ επειδή γράψατε για όριο 120 ρώτησα. Σε ευχαριστώ. Αύριο θα πάρω τις δικές μου καμπύλες και έχω αγωνία να δω πώς είναι. Γιατί διάβαζα για τις συζητήσεις περί γλυκοζηλιωμενης αλλά όπως το σκέφτομαι απλοϊκά μια καμπύλη σου δείχνει άμεσα αποτελέσματα. Πώς ανεβοκατεβαίνει το ζάχαρο την ίδια μέρα που τρώμε κάτι....
 10. Η αδελφή μου που είναι έγκυος στον 6ο είχε νηστείας 87 στη μια ώρα 120 και στις δύο 125. Είναι πολύ; Θα πάει την επόμενη εβδομάδα στο γιατρό.
 11. Το έγραψε και η happykar τις προάλλες εκτός κ αν το είδα σε προσωπικό μήνυμα και μπερδεύομαι. Με λίγα λόγια κάνουν τη μέθοδο pisci όπου βάζουν τα σπερματοζωάρια σε υαλουρονικο ειδικό κ έλκονται όσα είναι υγιή. Θεωρητικά πάντα γιατί δεν μπορούν να εξετασουν το dna τους. Δεν γνωρίζω αν το κάνουν όλα τα κέντρα. Θα ρωτήσουμε κ μεις στο δικό μας. Κ σε μένα το είχε πει η προηγούμενη ενδοκρινολογος που με παρακολουθούσε. Ότι κάνει καλό στα ωάρια και βοηθάει στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.
 12. Καλησπερα, η αλήθεια είναι ότι κ σε μας ο ανδρολογος δεν μας συνέστησε κατακερματισμό. Ακόμα και τώρα δηλαδή που ξαναπήγα εγώ το πρότεινα. Μας είπε να ρωτήσουμε για τη μέθοδο με το υαλουρονικο ( όχι αυτό που βάζουν στο πρόσωπο, είπε ). Ελπίζω να τη κάνουν στα περισσότερα κέντρα κι έτσι να διαλέγουν τα καλά θεωρητικά σπερματοζωάρια. Εμείς θα ρωτήσουμε. Επικοινώνησα με μια βοηθό της αιματολογου και θα πάρω αύριο πέρα από την καλλιέργεια κολπικού και καποιες αιματολογικές που έχουν έτοιμες (καμπύλη, γενική αιματος).
 13. @Katerina13 εγώ είχα κλείσει ραντεβού πριν τις γιορτές για να είμαι σίγουρη, αλλά χθες που πήγα (από τηλεφωνήματα της γραμματέας)άκουγα ότι έκλεινε για την επόμενη βδομάδα. Μάλλον γι'αυτό κ μένα η ενδοκρινολογος που πήγαινα δεν ήθελε να κάνω καμπύλη. Θα νικήσουμε, por supuesto! Πφφφ υποθέσεις κάνουμε, νομίζω τα κορίτσια στα έγραψαν όλα πολύ σωστά. Κάπου θα υπάρχει η απάντηση. Το θετικό είναι ότι μένεις έγκυος, ότι κάνετε εμβρυακια και ότι τα έχετε ελέγξει.