Moomin

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.528
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.251 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κορίτσια καλησπέρα, είπα να γράψω έτσι για το καλό, για γούρι. Πάντα έγραφα σε άλλα θέματα (θέλουμε να γίνουμε γονείς τη τάδε χρονιά, στην εξωσωματική). Λοιπόν, με τη τρίτη προσπάθεια εξωσωματικής πιάσαμε ένα σποράκι, γιατί ένα βάλαμε. Τελευταία περίοδος 3/3 και θετική χοριακή 3/4, 223, δυο μέρες μετά 493, τρεις μέρες μετά 968, ο γιατρός είπε είναι καλή και αύριο έχουμε υπέρηχο. Βέβαια από τη λαχτάρα μου έκανα άλλη μια χοριακή προχθές η οποία ήταν απογοητευτική, 4 μέρες μετά την 698 είχε πάει μόνο 1363. Δεν ξέρω τί θα δούμε αύριο στον υπέρηχο, τί να ελπίζω, θα δείξει. Εύχομαι να έχετε καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη όλες και μακάρι να καταφέρω κι εγώ να γίνω μανούλα Δεκεμβρίου 2021.
 2. Καλημέρα, ήθελα να δω ότι πάει καλά γιατί δεν είχε τον τέλειο διπλασιασμό η τρίτη χοριακή από τη δεύτερη. Αλλά δεν περίμενα ότι μετά από 4 μέρες θα έχει ανέβει τόσο λίγο. Ναι δεν διπλασιάζεται από ένα σημείο και μετά αλλά από τόσο νωρίς δεν το έχω ξαναδιαβάσει. Μια μέρα έμεινε κ θα ξέρουμε κάτι παραπάνω. Να'στε καλά, ελπίζω φυσικά και περιμένω να δω τί θα φανεί.
 3. Καλημέρα, ναι ρωτα κ αν θες ενημέρωσε μας τι σου είπε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κ μεις είχαμε κάνει δύο προσπάθειες κ στη τρίτη πήγα ουσιαστικά πιο σωστά προετοιμασμένη. Καλημέρα σε όλες, αύριο έχουμε τον πρώτο υπέρηχο όμως είμαι πολύ συγκρατημένη. Ξαναέκανα χοριακη προχθές με δική μου πρωτοβουλία κ είχε πάει μόνο 1363 από 968 που ήταν τη Πέμπτη. Μου έχει κοπεί η χαρά φυσικά, αναμένω να δω τί ακριβώς θα δείξει ο υπέρηχος αύριο...
 4. Καλησπέρα, σε μένα ο ενδοκρινολογος έχει πει καλύτερα να είναι μέχρι 2.5. Μιλα με τους γιατρούς να είσαι πιο ήσυχη πριν προχωρήσεις.
 5. Αναλόγως πόσο πάνω είναι. Δεν μου έχει τύχει.
 6. Σε μένα είχε πει καλό είναι μέχρι 50 αλλά έχω διαβάσει ότι ξεκινάνε κ με.μεγαλυτερες τιμές.
 7. Καλησπέρα, έκανες τεχνητό κύκλο κ τα έβαλες τοτε τα εμβρυακια; Να σου ζήσουν! Κ μενα ενώ θα κάναμε ωοληψια τη χάσαμε οπότε μου έβαλε το κατεψυγμένο μετά χωρίς σικλακουρ. Καλύτερα, για μένα, γιατί βλέπω τί χαμός γίνεται.
 8. Κορίτσια πήρα και ρώτησα για τα γιαούρτια με πέτσα τα παραδοσιακά που τρώω της Ροδ και μου είπαν είναι παστεριωμένα και σε μεγαλύτερη θερμοκρασία, οπότε είχατε δίκιο @Troia και @νικηαντωνια81 τρώμε άφοβα
 9. Μακάρι, να σαι καλά! Μην απογοητευεσαι, πόσα είχες; Εμείς στη κανονική διεγερση που έκανα κ ένιωθα λες κ είχα πόσα...είχα μόνο 4 κ προχώρησαν τα τρία, κ πηραμε καλά ποιοτικά έμβρυα.
 10. Ένα είχαμε βάλει, όχι δυο. Μου είπε τελικά ότι είναι μια χαρά και κλείσαμε υπέρηχο σε μια εβδομάδα. Αν και πιστεύω λίγη είναι, έχω ομως κάνει ήδη τρεις χοριακές οπότε δεν έχει νόημα να κάνω άλλη...θα περιμένω τον υπέρηχο αναγκαστικά να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα.
 11. Καλησπέρα, σήμερα έκανα την τρίτη χοριακή, ο γιατρός δεν με πήρε ακόμη αλλά θέλω να ρωτησω, τη Δευτέρα ήταν 493 και σήμερα, τρεις μέρες μετά 968. Λίγο δεν είναι; Τόσο έπρεπε να ήταν χθες. Πίστευα σήμερα θα έχουμε πιάσει το 1300 τουλαχιστον.
 12. Κ μια φίλη ειχε παρόμοια εμπειρία. Προσπάθησε να το δουλέψεις με τον εαυτό σου και να είσαι σίγουρη πως η επόμενη φορά θα είναι καλύτερη. Να σκεφτεσαι την επόμενη προσπάθεια και ότι ξέρεις πώς θα κινηθείς.
 13. Ναι @Kalaleme είχαμε γράψει παλιότερα ότι διαβάσαμε πως θα ηγηθεί σε νέο χώρο. Σε μας δεν έχει πει κάτι ακόμη. Η winspert θα μας πει εντυπώσεις όταν έρθει η ώρα. Προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένη από το κέντρο που ειμαστε και τις διαδικασίες του. Ελπίζω το καινούριο να είναι εξίσου καλό. Winspert δεν είχες καλή εμπειρία με τη γέννα Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι καλύτερη.
 14. Α ωραια δεν ξέρω τελικά πότε θα φύγει από εκεί, δεν μας έχει πει κάτι. Θα συνεχίσουμε μαζί του μάλλον γιατί είχα αποφασίσει να φύγω από τον προηγούμενο γυναικολόγο και μέχρι να καταλήξω σε καινούργιο προέκυψε η εξωσωματική.
 15. Καλημέρα, ναι να πας να σε δει κ άλλος γιατρός, γιατί να περιμένεις τόσες μέρες. Μήπως είναι λίγο νωρίς για να δει κάτι.. Χαμός γίνεται με αυτά κ με τα παρεμφερή τους...αλλά αν δοκιμάσουν σε φυσικό κύκλο; Όλες οι κοπέλες πια έχουν θέμα με το ενδομήτριο; Είναι κρίμα να αγχωνονται κ γι'αυτό..