Moomin

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  636
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ναι 4, καλά έτσι κι αλλιώς δεν θα ξαναεκανα διέγερση πριν τον Οκτωβρη.. έχουμε ένα εμβρυακι κ θα δούμε τι θα κάνουμε τον Σεπτέμβρη.
 2. Ναι ακριβώς...μάλλον έφταιγαν τα έμβρυα ενώ ήταν τέλεια...θα συζητήσουμε τον Σεπτέμβρη τώρα τις λεπτομέρειες κ πώς θα προχωρήσουμε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, σε όλες σας! Εγκυουλες κ οι κοπέλες που είναι σε αναμονή!! Οι υπόλοιπες να χουμε δύναμη να προσπαθήσουμε πάλι!
 3. 4 μήνες να περάσουν απο την πρώτη φορά δεν πρέπει; Ιούλιο τα πήρα
 4. Σε ευχαριστώ, ναι αν μπορείς να τσεκαρεις γτ λέω να πάω για το επίδομα αν βέβαια μπορώ από κοντα...για τα φάρμακα πρέπει να περιμένω μέχρι Νοέμβρη νομίζω.
 5. Κορίτσια μίλησα με το γιατρό οκ κόβω φάρμακα, θα το δούμε από κοντά αρχές Σεπτέμβρη πάλι να ρωτήσω δύο πράγματα....μου έχουν εγκρίνει 3.600 μονάδες που ήδη τις πήρα κ δεν έχω άλλες. Μπορώ όμως με το χαρτί το ίδιο να μου ξαναγράψει αλλα τόσα όταν χρειαστεί; Γιατί γράφει προσπάθειες μια από δύο...της επιτροπής...κ κάτι ακόμη σχετικά με το ποσο που παίρνουμε πίσω πάω στο ΙΚΑ της περιοχής με τις αποδείξεις κ τη βεβαίωση; Πού μπορώ να βρω τα δικαιολογητικά;
 6. Ναι μπορώ να πάρω φάρμακα μετά τον Νοέμβρη οπότε ίσως μέχρι τότε δοκιμάσω με το ένα κ κανουμε κ φυσικό...θα τα συζητήσω όλα αυτά.. Θα τα καταφέρουμε, μένω στο ότι έγινε εμφύτευση...το μόνο που είχα μετά τις περίεργες ενοχλήσεις είναι πονακια περιόδου. Εύχομαι κ εσύ να βγάλεις άκρη....να ηρεμήσουμε τώρα κ θα ξαναπροσπαθησουμε.
 7. Εγώ ήμουν αλλά είχα αλλα τεστακια αυτά που είναι σαν ταινίες...αφού λένε τα κορίτσια εδώ να πάρεις αυτό, πάρε....εγώ επίσης είχα κ έχω αίμα που δεν ήταν τελικά καλό σημαδι. Κ αν ήταν πιο πολλές οι μονάδες θα φαινόταν κ από τη προηγούμενη έστω ένα αχνό.
 8. Ναι θα το συζητήσω μαζί του... Δεν ξέρω σκεφτομαι διάφορα τώρα αλλά νομίζω είναι λογικό...κ η στενοχώρια μέσα στο πρόγραμμα είναι, απλά δεν έχουμε παρά μόνο ένα έμβρυο κ δεν ξέρω πως θα το κάνουμε τώρα... Ελπίζω να χαρώ με εσάς!!
 9. Λες να κάνω για θρομβοφιλια; Είναι δύσκολο όπως κ να το κάνουμε...ευτυχώς θα φύγουμε.για λίγες μέρες κ θα οργανωθω μετά...
 10. Να στε καλά κορίτσια...ήμουν συγκρατημένα αισιόδοξη....δεν μου άρεσε το αίμα... Ελπίζω όσες περιμένετε να έχετε θετική εξέλιξη κ ένα ή δυο μωράκια στην αγκαλιά σας!
 11. Σε ευχαριστώ πολύ,με το καλό να έρθει στο κόσμο η μπέμπα σου!
 12. Σε ευχαριστώ....την άλλη φορά δεν θα ξανακάνω τεστ...μόνο χοριακη. Ελπίζω εσύ να είσαι τυχερή!!
 13. Το θετικό ειναι ότι έγινε εμφύτευση...θα μιλήσω με το γιατρό όταν ανοίξει το κέντρο μήπως κάνω καρυότυπο εγώ αφού δεν έχω κάνει...απλά σκεφτομαι μήπως το προκάλεσα εγώ γιατί από τη Δευτέρα που στενοχωρηθηκα ξεκίνησαν καφέ κ Τρίτη πάλι με αρνητικό τεστ ξεκίνησε το αιμα κ δεν έδωσα σημασία, το είχα πάρει απόφαση ότι δεν έγινε τίποτα κ βγήκα βόλτα....
 14. Κορίτσια είχα πίστη αλλά φοβήθηκα σήμερα κ τελικά είχα δίκιο.....έπεσε στο μισό άρα δεν θα προχωρήσει